Jump to content

Xiao Zhan (Сяо Джан)


Recommended Posts

И вчера попаднах на някакво заглавие по повод пуснатото от @vivivan интервю. И заглавието беше нещо от рода на "Ся Джан най-накрая се извини"... <_< 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За съжаление The Untmed го изстреля в космоса на медийното полезрение и това повлече както вълна от позитивни, така и лавина от негативни реакции. Известността си има голяма цена. Феновете се превърнаха в критици, които си мислят, че всичко им е позволено в онлайн пространството.

И лошото е че не става въпрос само за медийни звезди, замесени са и сценаристи и режисьори на игрални и анимационни продукции. То не е тормоз, то не са даже смъртни  заплахи. Отвратителна гледка е. Колкото могат да подкрепят, толкова могат и да съсипят нечия кариера и психика. Обожавам Сияо Жан и се надявам след време да гледа на ролята си в The Unatmed положително, а не с лоши чувства заради ставащото. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Xiao Zhan учи феновете как да си направят китайска храна в реклама за Kai Xiao Zao on Taobao!

”Ще ви науча как да готвите китайска храна! Първо изберете качествени съставки. Второ, контролирайте топлината. Ще се съберат за уникален вкус. Не забравяйте, че се нарича, че се храните добре, ако го ядете, когато е горещо! "

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

On 6/22/2020 at 9:08 PM, tikitoliq said:

Честито !

Най-влиятелната знаменитост в Китай е единия представител на гей средите, а другия е съответно на второ място 

Това са някакви фенски анкети и едва ли са показателни. А защо представители на гей средите? Това не го разбрах.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами щото са такива, ко не са били, вече са заклеймени,  ето що?

Off Topic

 

То на хубавото всеки налита... Като гледам Бонд  почти всеки ден си у темата  или на знаменития сериал или на  тоз убавец.:)

За жените е нормално...

 

Преди 1 час, bond написа:

Това са някакви фенски анкети и едва ли са показателни. А защо представители на гей средите? Това не го разбрах.

Off Topic

Майтапя се,нямам друга работа...

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не почти, а всеки ден следя темата на сериала. Темите на момчетата също преглеждам редовно. Харесвам сериала и момчетата. Сериалът е отличен, кастът е перфектен, нормално е да ги харесвам. Полът тук няма нищо общо. Добре изпипан сериал и добра актьорска игра се харесва от всички. И определено не мисля, че Сяо Джан и Уанг И Бо имат нестандартна връзка. За мен те са два млади момчета, които се радваха като деца на големия си успех, поне докато не ги приземиха набързо.

 

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чакаме ли, чакаме новите му драми, та реших да споделя мислите си по въпроса. Ако някой знае повече, с радост ще си поправя мнението :lol:

The Wolf - последното, което прочетох, беше, че главната героиня е казала, че се опитват да го направят няколко серии по-къс и би трябвало скоро да го пуснат /явно технически са нещо затрудненията /.  Права за излъчване са купени и от Корея и от Тайланд.

Oath of Love - лиценза на драмата излезе преди 2 месеца и доколкото разбрах Hunan искат да я пуснат по телевизията, не само онлайн. Оказва се, че телевизионния график е напълно пълен за юли/август и са предпочели да изчакат малко, но все пак да я пуснат по телевизията. Ще почакаме и ще видим дали ще стане така :D

Douluo continent - последно преди месец казваха , че записват песните за него, Сяо Джан ще има 3 или 4 песни. Така че явно по тази драма има още малко работа.

 

Като цяло много хора са на негова страна. Въпреки атаките, той не само си запазва популярността, ами стана и още по-популярен, а антитата все по-често са просто смешни. Факт е обаче ,че жестоката атака срещу него е била нарочена и планирана, с цената на платени много пари и няма нищо общо с ао3, това си е било само предлог.

 

Сега за новите слухове :lol:

Упорито се носи слух, че Сяо Джан снима нова военна драма с Джонито. Първо изтече една размазана снимка на двамата с Джони, която феновете казаха, че е редактирана и това не е вярно. Но днес се появи и друга, на която е супер късо подстриган. Драмата би трябвало да е Age of Heroes, 2 главни мъжки роли с малко страничен романс, екшън, приятелство и реформите, които двамата правят в армията. Пак да подчертая, това е само слух и може да се окаже голяма лъжа на антитата :lol: 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...