Jump to content

Xiao Zhan (Сяо Джан)


Recommended Posts

Това вече ме разсмя.

Spoiler

"Zhan Zhan, aunts and uncles are all middle-aged people who have an austerity personality, ever since the incident broke out without anyone who argued. We are all older, this year are also 40-50 years old, never do things like plow the numbers, make negative comments, we don't really understand the underlying meaning of those words, don't even understand what happened, why everyone yelled at you but you in the eyes of us is a particularly docile child, the fact that we annotated you yet for anything to reduce any stool.
Zhan Zhan you do not have to be afraid, we have our own methods to protect you. Do you know? Uncle is a person who has a stable job, all the furniture is self-determination and I feel that no matter how hostile the other person looks, they cannot stop us from working to make money, we always here. They said that middle-aged people like us like old houses kept smoldering, but we were not afraid, we kept burning.

Zhan Zhan, you are a man, your aunts and uncles think you certainly have your own thoughts and thoughts. Your nature is honest, no matter what happens as long as you keep your mind in the beginning, your aunts and uncles will support you. Obediently eating rice, this land and sky could not collapse, middle-aged people like us here are waiting for you! Fighting!"

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Маркъс е обяснил точно това, което беше написано в статията с всички подробности , също и за въпросната платформа, или каквото е там  AO3, дето се не сещах след А-то .

Реално момчето няма вина, но както вече писах,  фенщината ги възнася и събаря.Когато е започнал проекта,  е знаел за подводните камъни, колкото и гей тематиката да е изчистена от сериите. Както Мрън писа, Джонито е добър пример и всеки малко по-умен си има едно наум, започвайки участие в BL драма.  Приел е и събираше позитиви, че и както горе бе казано, на разните награждавания подклаждаха фенската фантазия, а и гей общностите са сипвали гласове на подкрепа за класациите. Ами безплатен обяд няма.Жалко, но сега плаща и се извинява.

 

@bond,  изглежда смешно- да, но като знаеш колко са им слаби ангелите там, депресията и неуспеха до какво ги води, недай Боже, или недай Буда и това се явява, може би важна за него подкрепа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всяка подкрепа е важна за всеки един човек. Стана ми смешно как е написано, но права си. Добрите чувства винаги са важни. Гледах Маркъс и разбрах същността на проблема. За капак и дядо му починал и семейството му сега е в траур. Това момче има тъжен и съвсем не лек живот.  Дано издържи, че славата е голямо бреме.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Що се извинява, питаше Матрим. Извинява се, доколкото аз разбирам, защото има истерясали фенки, дето могат да сложат край на живота си, че им е спряно кранчето на развлечението примерно, други пък, че са обвинени за спирането и т.н. азиатска простотия. И явно момчето се чувствува некомфортно и носи чувство на вина за случващото се. Реално, даже и да са ги карали на награждаванията да се лигавят, отговорността си е тяхна  за "криворазбраната цивилизация".

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Точно Източна Азия, където еднополовите отношения са част от историята и културата им, да се прави на морална, думи нямам. Двоен стандарт и това е. И защо наистина се извинява. Все едно елините и римляните да се правят на възмутени. Между другото четох някакви проучвания на рускините и главните потребители на BL историите не са гейовете, а предимно млади момичета. Такива плащат по руските сайтове и четат новели, преводни и техни си. Оказа се цяла интернет индустрия, от която се печелят много пари.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на мен ми е попадало, особено за Япония се говореше, където явно е болест направо при домакините и младите момичета.

На мен, не ми харесват и не гледам, но не ми пречи, че другите гледат, при все, че мисля, че не е особено, най-грубо казано възпитателно, па ко щете хвърляйте доматите.Но всеки е свободен в избора си. Даже и актьорите.:D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да кажа и аз, като една стара и мъдра индианка: когато славата и особено многото пари идват твърде рано, нещата рядко свършват добре. Много ми харесва момчето - освободен, витален, емоционален, пластичен актьор, при това красив и с харизма. Но засега навсякъде играе по един и същ начин, така се държи и пред публика по какъвто и да е повод. Тепърва му предстои да се развива актьорски, а не да се бори с шизофренията на фенската си маса. ( За кой ли път ще кажа: Ненавиждам фенщината!!!) Вероятността да се измъкне от блатото поумнял и с поука е около 3 процента. От сърце му желая успех и стискам палци историята да завърши без особени щети за него.
 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз малко не го разбирам този актьор. След успеха на The Untamed започна да съди представляващата го компания. По мое мнение с право, защото не се съгласили да участва в драмата. Казали му, че няма да се справи с ролята. Но той на своя глава приема и всички видяхме, че се справи. Но делото беше прекратено и същата компания продължава да го представлява. С нейно съгласие той създава свое студио  XZ.  Сега бъркотията оправя студиото му, а компанията мълчи. Та питам се какво всъщност е положението при Сяо Джан. Кой точно печели от славата му и какво печели. Съгласна съм, че много бързо от никой стана световно известен, но не съм съгласна, че му е рано. 28—29 години са си точно навреме. Колкото до талант - има. Опит му липсва. Ще се научи да не играе само себе си. Ако се измъкне от този батак, разбира се. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Времето ще покаже дълготрайни ли ще са последствията, но скандалът ще се отрази и на сериала. Рейтингите почнаха да падат, виждам спад и в Douban, и в mydramalist: :click:

 

То и при Джеймс Чарлз имаше драма и отлив, ама там беше ''всяко чудо за три дни".

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес навсякъде чета, че феновете му се обединили и купуват на поразия всички продукти, които Сяо Джан рекламира. Луда работа. Но това наистина много му помага.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре, аз съм малко озадачена...

Следя какво споделяте и какви новини публикувате, даже се опитах снощи да изгледам и цялото клипче, което @Lawandula пусна. Обаче пак нещо не разбрах... Баннаха цял сайт за фенфикшъни, защото някой се е оплакал, че автор е написал история за Сяо Джан и И Бо, като е представил Сяо Джан като жена?! Затова ли е цялата истерия? :blink:

Съсипват кариера на актьор само защото някой е написал  фик за него, в който дори не го представят в гей връзка, а в хетеро...  Нещо тотално се обърках... :blink::blink:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това видео да взема да го постна и аз, да станат три пъти за щастие :D

 

Понеже AvenueX не я долюбвам, изгледах само първите 5 минути. Фенфикшънът е за Xiao Zhan и Wang Yi Bo, като Xiao Zhan е обрисуван като трансджендър (тя използва термина "gender dysphoria character").

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

3 hours ago, lady of the lake said:

Добре, аз съм малко озадачена...

 

След публикацията на фенфика, феновете на Сяо Джан внасят официално оплакване относно разрушаване имиджа на актьора и отговорните органи спират достъпа на китайските граждани до въпросния сайт. Анти феновете, в знак на протест, започват бойкот срещу компаниите, чиито рекламно лице е Сяо Джан. Тяхното искане е да спрат рекламите с него и да върнат достъпа до сайта /АО3/. Това е основното. Не е дреболия, защото по този начин се засягат икономическите интереси на кого ли не. Както и се уронва престижа на звездата. Това е накратко.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък четох, че въпросния сайт бил пред затваряне заради многобройни оплаквания кък качваните там призведения. Май наготово са използвали ситуацията да обере негативите на недоволството на многобройните читатели на сайта. Чувам също, че се надига вълна от недоволство към цензурата в Китай. 

Сложна е ситуацията, за хората, които се занимават с творчество ...

Иначе хубав сериал направиха, макар и комерсиален...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В тази връзка - седя си сега и се чудя: да им съчувстваме ли на китайците или да им завиждаме? Защото ние си нямаме цензура и си имаме свобода на словото, която ни роди един "Откраднат живот"! :wacko:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Специално за bond , бях обещала

e6c5545472389777.jpg

Нова песен със Сяо Джан, кавър на "'Red Plum Blossom',  която отново ни пренася в онази епоха, съхранява трудно спечеления мир и благославя голямата родина."

(Ся не ми изказваше мнение, ама китайската опера трябва да си остане в онази епоха

Дано се отваря линка)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз, разбира се, съм благодарен. Да, линкът се отваря, но също така съм съгласен с твърдението, че китайската опера е за онази епоха и за китайците. 

Радвам се, че момчето няма да се затрие и ще продължи да работи. Някой знае ли какво стана с ТВ предаването "Нашата песен"? Много ми се ще още някой дует с Angela Zhang. Тя има изключителен глас, но някакси неговия подхожда на нейния.

Spoiler

After its release, Xiao Zhan's song has led to the collapse of some musical sites due to the amount of fans playing it, ranking Top 1 among New Asian song list, breaking 3 million plays in only one hour, 23 million shares, and more than 70.000 reviews on Cloud music. Welcome back❤️

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добро утро, добър ден.

Нещо ново, което ми изскочи в youtube докато се ровех какво да слушам

 

Приятно е да чуя гласът му с нещо ново.

Поздравче!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...