Jump to content

Xiao Zhan (Сяо Джан)


Recommended Posts

Е,кой няма. Страхотно момче,красиво, снажно,пее много добре,за играта да не говорим.

Създаде си не само слава,но и едно приятелство,което се надявам да остане за цял живот.

Едно е сигурно, тези великолепни преживявания няма никога да бъдат забравени...

Желая му здраве и много успехи във всички посоки,които поеме.

Да продължава все така да изправя публиката на крака и да издивява от неговите изпълнения...:kissx:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ехее, в разните "най" класации, Свирчо е успял да пребори хегемонията на BTS и е един от тримата азиатци в "10-те най-красиви мъже за 2019г:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Очевидно аз нещо не схващам. Ние сега искаме момчетата всъщност да не са истински "момчета" или обраното? В началото всички журналисти ги разпитваха за отношенията им и те категорично твърдяха, че са само приятели. Не можем ли да приемем, че цялата тая кампания има за цел да им се помогне и да не им се лепват скандални етикети?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моделът за раздухване на интерес е отработен. Вероятно и тук са заснели тонове БТС, в които ги карат да си бъдат близки, и които после да размятат, за да се предизвиква интерес. Така хем не е официално, хем се харесва на фендъма, макар да е убеден, че момчетата си приятели, но предпочитат така, отколкото с моми. Китайските фенки са луди и си вярват, че всяка една все някога ще му стане гадже :lol2:
иначе снимката е стара, (имаше и още от същата серия) още от миналото лято, правиха разследване дали е едитната, щото много майсторски и това могат да направят, не помня какво установиха, но вероятно каквото им изнася ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За другите не знам, аз искам да имат правото да бъдат с когото и когато искат, без вездесъщата намеса на ПМ и още по-страшната от страна на феновете. Китайските са страшни, но май още не са стигнали "висините" на корейците.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен ми е все едно какви са. Аз харесвам героите им и сериала. Останалото не ми влиза в работата, но моето мнение е същото като на  debil4e. Всеки има право да има такъв личен живот, какъвто му харесва. Но нали и аз съм човешко същество, клюките са интересни на всички.

 

Колкото до кампанията - всяка медийна кампания има за цел да привлече интерес и пари. Никой на никого не помага. Само дано не вреди.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Естествено, че всеки е в правото си да е такъв, какъвто се чувства, но все се сещам за оная приказка за сестрата, която била някаква си, а после върви доказвай, че нямаш сестра! Неправилен ми беше изборът на думата "помага", по-скоро - "от полза за тях". Все пак ми е забавно как от един сериал, от който е изчистен всеки по-сериозен гей-намек, се е отишло до литературните прототипи на героите и техните характеристики са прехвърлени на живите актьори. На актьора това му е работата - да пресъздава образи, а не да ги приема за модел на личния си живот. Какво си мисля за феновете като обществено явление, съм писала много пъти: явлението е страшно, зловещо и е признак за обществена деградация. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз нямам против всеки да бъде какъвто си иска в реала, но не ме влече да гледам BL. Третият сезон на белгийския ми сериал е такъв и откачих. Това дори не е консерватизъм, щото както казах, нямам против хомо двойките. Интересен аспект на гледането е дали гледаш, щото те влече или е чисто воайорство, което пак навежда на мисли.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В сериала няма нищо дори наподобяващо на BL. Аз се дразня единствено от възможността тези двамата никога да не работят заедно. Имаха чудесна химия помежду си и се получи отличен резултат. Химията между двама души не означава непременно романтични чувства. Хубава екранна двойка ще бъде разделена за глупости. Жалко, но пък се надявам да пуснат вече някой от заснетите сериали на Сяо Джан.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, bond написа:

Химията между двама души не означава непременно романтични чувства.

 

Ама винаги означава секс. Реализиран или не :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В случая става дума за броманс  - близка, емоционална, несексуална връзка между двама или повече мъже, по-дълбока и по-интимна, отколкото приятелство:  Фродо и Сам, Перигрин и Мериадок, Холмс и Уотсън и т. н. 

Говоря за сериала, а как са в живота - тяхна си работа.

Аз, признавам си, от чист консерватизъм, никак не си падам по  Bl-тематиката, макар че най-любимият ми до побъркване корейски филм е "Ледено цвете". Приемам, че гей-линията в него е заради историческата достоверност.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може. Не ме влече броманса, нито химията. Която е феромони, не светещата аура на две души :rolleyes:

Не гледам, защото съм се нагледала в реала. Нестандартното винаги е трудно, а в случая с моите гей приятели - и лабилно откъм психика. Затова съм съпричастна и толерантна, докато не започнат да ми се качват на главата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...