Jump to content

Recommended Posts

spacer.png


Love With Flaws / 하자있는 인간들 / Hajaitneun Ingandeul

Държава: Южна Корея

Излъчване: 27 ноември 2019 г. - 16 януари 2020 г.

Дни: сряда, четвъртък

Жанрове: комедияромансдрама

Епизоди: 32

Мрежа: MBC

Продължителност: 60 мин.

Режисьор: Oh Jin Seok

Сценарист: An Shin Yoo

Субтитри: Английски


Участват:
Ahn Jae Hyun като Lee Kang Woo
Oh Yeon Seo като Joo Seo Yeon
Hwang Woo Seul Hye като Lee Kang Hee
Huh Jung Min като Hyun Soo
 Jang Yoo Sang като Choi Ho Dol

Kim Seul Gi като Kim Mi Kyung

Kang Tae Oh - епизод 1

 

Описание:
И Канг У е красив и обича да бъде център на внимание.
В миналото са го изоставили, защото са го смятали за грозен
и оттогава е взискателен към своята външност.
Чу Со Йон е учител по физическо.
Не харесва красавците, защото много се е напатила
заради своите трима симпатични братя.
Но съдбата им е отредила да се срещнат и независимо,
че постоянно се карат, да се влюбят.

 

 

Свали с английски субтитри :click: :click:

 

Онлайн с английски субтитри :click: :click:

 

Онлайн с руски субтитри :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@lukreciana и на мен даже в много повече, даже актьорът ми стана неприятен, не че съм го харесвала особено де, но ако продължат така, ще го зарежа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Я-а-а, тоя младеж главният какво стройно момченце беше, а сега как се е налял. Явно добре го гледат вкъщи. И защо казват, че главната не е красавица - много си е симпатична даже.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази тема я търсих и с търсачката на форума, и с търсачката на браузъра и така и не ми излизаше. Радвам се, че се сетих да погледна в каталога. Отдавна не се бях смяла толкова много. Осъзнавам, че има сюжети, които ако човек не е достигнал едни години или не знам - житейски опит, няма да му харесат и да ги разбере. Този сериал преди 10 години нищичко нямаше да ми говори. Нямаше да уловя нюансите, за които само загатнаха. В един момент имаше зацикляне на сюжета, но това не променя факта каква прекрасна комедия бяха спретнали. Дори не помня кой беше последният корейски сериал, който изгледах и задържа комедията за толкова дълго в епизодите си. Героите ми бяха от любим нагоре. Фаворити 'доктор Ким', шефът на агенцията, големият брат на главната и голямата сестра на главния. Определено бяха сложили много герои и истории, но те не си пречеха. Някои истории не ги застъпиха до последно, и затова не ставаше прекалено преекспонирано и кичозно. Много хубав баланс в заснемането на сюжета откъм странични истории. Двамата главни се въртяха в кръг по едно време, но пък ми бяха големи сладурчета. Такива физиономии на всички, такива звукови ефекти и реплики. Смях, докато те заболи ченето да седиш все нахилен :28558: Има дълбоки поуки, но са заснети и показани мимоходом. Сериалът се гледа леко. На мен не ми дотежа драматичната част, която бяха заложили. Тоалетният хумор пък го обожавам. Музиката, която тролски се чува постоянно отнякъде беше много особено нарязана, ха-ха. Епизодите са 32, но всеки епизод е по 30-тина минути, така че си е стандартен сериал от 16 епа по един час.

 

Разбрах, че единият от актьорите е починал - Cha In-Ha as Joo Won-Suk. Дано душата му е намерила покой!

 

Чрез комедията показаха и истината, и крайностите, до които може да те доведе животът. И отново, когато имаш точните хора около себе си - можеш да се справиш с всичко.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отличен сериал, страхотна комедия.  Oh Yeon Seo за мен изнесе целият сериал, много добра комедийна актриса. Kim Seul Gi и партнираше перфектно , двете са страхотни заедно. Като цяло сюжета беше добър, добре оплитаха ситуациите и героите. Тоалетния хумор просто дразнеше защото съм сигурен ,че е нещо което много лесно може да се излекува.  Има лекарства. Останалите двойки също бяха интересни.

Off Topic

Семейството на Joo Seo Yeon  беше обградено отвсякъде от богати наследници.  3-ма от едната хранителна фирма и оная дето се моткаше с чанта пълна с пари. По едно време романса на главната двойка забуксува, но накрая се взеха в ръце. Поне не се разделиха задълго.  Joo Seo Yeon получаваше смесени сигнали от семейството на приятеля си - разделете се, не се разделяйте, разделете се, засега не се разделяйте, после естествено ще се разделите. Сериала беше една кратка сапунка. Стана ми тъжно от саможертвата на двамата по възрастни брат и сестра от двете семейства. Те забавиха своята връзка заради главните герои?  А какъв беше проблема те да се оженят първи , а по младите главни герои по късно. В Корея явно не са големи фенове на сродяването на две семейства с два брака. Ама какво можеше да се направи, сестрата вече беше на 38 години, трябваше да я дадат на който я поиска. Едва ли нейните родители и баба щяха да се противят много дълго. Имаше големи бисери в сериала. Беше смешно как сестрата строява тримата си братя. Ама нали тя движеше домакинството. Само тя си знае колко беше изстрадала заради красивите си братя, пердах отнесе още от самото начало на сериала.  В чеболската фамилия странно (или не толкова) никой от мъжете не искаше да работи, пак на жена(сестрата) бяха оставили цялата работа. Класика. А те шапка на тояга. Тя бачка , те харчеха парите, явно не бяха толкова тъпи. 

 

Редактирано от gig911
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...