Jump to content

Recommended Posts

 

spacer.png

3 Will Be Free

Страна: Тайланд

Тайландски:3 WILL BE FREE สามเราต้องรอด

Жанр: гангстери, трилър, екшън ,гей персонаж, 

Епизоди:10

Период на излъчване: 9 август - начало 2019 , петък

Продължителност: 50 мин.

Канал: GMM One

Режисьор: 

Dramawiki

Официална страница

 

Участват:

Mild Lapassalan Jiravechsoontornkul  като  Mew

Tay Tawan Vihokratana като Shin

Joss Way-ar Sangngern като Neo

Jennie Panhan като Mair

Gun Chanagun Arpornsutinan като Tur

Prame Pumipat Paiboon  като Luang

 

Резюме:

Нео е стриптизьор ,който бяга от лихвар и неговата банда известни с прозвището "Crazy48'"  за кражбата на чанта, съдържаща компрометираща информация .Един ден престъпниците го намират в бара където работи .При опит за бягство той се сблъсква с двама души,които ще променят изцяло живота му :Шин , гей момче-син на гангстер, разстроен от отхвърлянето на негов приятел и Мю, мениджърът в стриптийз клуба , която бяга от миналото си .Случайно тримата убиват един от членовете, преследващ Нео,което автоматично ги прави врагове на бандата.Сега тримата трябва да намерят решение как да се измъкнат от забърканата ситуация,а като за капак на всичко по между им се заражда физическо и емоционално привличане.

 

 

Свали с английски субтитри: :click:

Онлайн с английски субтитри:  :click:

Онлайн с руски субтитри: :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наскоро гледах сериала и много ми хареса :D Определено не очаквах азиатски сериал да тръгне в такава насока в отношенията между главните герои. Много хубаво впечатление ми направи Mae. Не мисля, че преди бях виждала толкова добър транс герой/героиня що се отнася до връзките ѝ с останалите (особено с Tur и Phon). Браво на актрисата, супер се справи! Мю също беше разкошна <3

 

Spoiler

Много ми хареса как изобщо не цепи басма на никого и само спасява Шин и Нео :D Беше неочаквано многопластов герой - както беше силна и напориста, така си показваше и по-меката и нежна страна. Особено ми допадна речта, която дръпна на Boss John, когато откриха трупа на брат му. Реакцията му пък съвсем ме изненада.

 

Може би съм навикнала прекалено много на американските сериали и клишета, та съвсем не очаквах такава глътка свеж въздух да дойде от Азия :28558: Вярно, сериалът не е идеален, но за мен поне всичко се компенсира със страхотните герои и отношенията помежду им. Определено препоръчвам!

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много свеж сериал, не съм гледала нищо подобно! Тау е страшен сладур, както винаги :P, а Мild ме отвя, нищо общо с ролите, в които съм я виждала и се справи чудесно! Joss е ново лице, но също се справи добре с ролята си! Много ми хареса и начина, по който е сниман сериала, изглежда много красиво и оригинално, много подхожда на историята. Само се чудя така ли не намериха някоя тениска за Joss, която да не му е къса (не, че се оплаквам) :es:

Редактирано от NellyQ
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...