Jump to content

Recommended Posts

ECD2rsmUwAMuGFp

 

Off Topic

ECD2qooU0AApwZ9

 

The Great Show

Хангъл위대한 쇼

Романизация: Widaehan Sho

Страна: Южна Корея

Период на излъчване:  26 август  2019 - 15 октомври 2019 г.

Време на излъчване: понеделник и вторник, 21:30 KST (корейско стандартно време)

Жанр: комедия, политически, романс, драма

Канал: tvN

Епизоди: 16 (67 мин. на серия)

 Режисьор: Шин Йонг Хуи

Сценарист: Сол Джун Сук 

Продукция: 

Субтитри: Английски

Asianwiki

          

Участват:

Сонг Сънг Хон като Уи Де Хан

И Сон Бин като Чонг Су Хьон

Им Джу Хуан като Канг Джун Хо

Roh Jeong Eui/ Но Джонг Е като Хан Да Джонг

Park Ha Na/Пак Ха На като Ким Хье Джин

Hyuk/ Хьок (VIXX)  като Choi Jung-Woo

Son Byung Ho/ Сон Бьонг Хо като  Канг Гьонг Хун

Kim Dong Young/ Ким Донг Йонг като Ко Бонг Джу

Jung Joon Won/Чонг Джун Уон като Han Tak

Yu Seong Ju/ Ю Сонг Джун като Jung Han-Soo

Lee Won Jong/ И Уон Джонг като Чонг Джонг Чол

Yoo Jang Young/Ю Джанг Йонг като PD Koo

Lee Do Hyun

 

Резюме: 

Уи Де Хан е бивш законодател и политик материалист. Целта му е да бъде избран за законодател отново. Един ден 18-годишната Да Джонг отива при него, твърдейки, че му е дъщеря. Майка ѝ е отгледала четири деца сама , но я блъска кола и умира. Да Джонг се грижи сама за останалите деца, които са по-малки от нея. Уи Де Хан ги приема под своята опека. Идеята му е да изпълни "Великото шоу", за да стане отново законодател.

 

 

Свали с английски субтитри :click:

Онлайн с английски субтитри :click:  :click:

Свали с руско озвучаване :click:

Онлайн с руски субтитри :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хубавото Хони-великолепно, както винаги и все по-хубаво, както винаги.

Първи епизод- приличен, но ако не беше Хонито, а някой смотльо, можеше и да не докарам до втори.Надявам се наистина на шоу.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всички са ми любимци от каста с изключение на второстепенния..... Дано той да не ми развали кефа от гледането. Очаквам с интерес... Само да излязат повечко серийки. Изглежда забавно. Дано не го развалят с големи драми и любовни триъгълници. Но явно всичко ще се върти около Хони и децата. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз го почнах, но има нещо, което малко не му достига и това е хуморът. Опитват се хората, но не им се получава смешна комедия. Повече е драма, отколкото комедия. Дори бих казала, че е само драма за мен. И все пак, за сега е хубав сериал, драматичен и хубав /в началото съм/.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Никой ли не го гледа? Аз го гледам и е интересен, но не е комедия, а само чиста драма. Почна като комедия, но не успя да запази този дух. Но и драмата е добра. Малко към края го затрупаха с корейски битовизми, но се свиква. Има и слабости, но не ми се анализират сега. Някой друг впечатлен ли е?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз смятам изобщо да не го започвам. На Хони-то няма какво да му гледам, не е мой тип. Драмата май не става, така че пропускам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, bond написа:

Аз смятам изобщо да не го започвам. На Хони-то няма какво да му гледам, не е мой тип. Драмата май не става, така че пропускам.

Той и мой тип не е, но ми допада сюжета.  Досега драма между политици не сме имали или поне не в този вариант. Опит за нещо различно са направили, макар да не се получило съвсем /щото вкараха към края доста битовизми/. По отношение на някои неща прилича на Просто влюбени /него го хараха повечето съфорумци/, защото в сериала са засегнати жизнен стандарт, здраве, смърт, семейство и любов, кариера, преплетени с политика и пак политика. Инцидентът с асансьора в МОЛът е същия както в Просто влюбени. Ако не бяха правили нескопосан опит за комедия, поне нямаше да се чудим кой е жанрът. За мен обаче не е комедия, а драма. Понеже Хонито не е първа младост, то и отношенията не са като в тийн драмите, а на едно малко по-зряло ниво.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Свърши, но пък можеха да го продължат вечно. Никой не загуби и никой не спечели. Подобен сюжет американците щяха да го раздуят в  200 серии и 4 сезона.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ми хареса , изгледах го на един дъх , за два дни. Семеен политически трилър. Историята на един егоцентричен мъж който след някакви обстоятелства е принуден да гледа 4 деца. Неговата промяна от началото до края. Нямаше някаква голяма драма , но всяка минута ми беше интересна. 13 серии за един ден.

Off Topic

Интересно беше в началото като ги взе как само мислеше да си помогне в кариерата с тези деца. Това лека полека взе да се променя.  Но промяната не беше много бърза, доста време поставяше собствените си интереси на първо място. И възрастните и децата играеха много добре. Като има деца в една драма тя се променя към по добро, винаги. Можем да си представим ужаса на сестрата , на плещите на която изведнъж се оказват 2 малки деца и брат тийнейджър който не и помагаше често. Да ги изхранва и подслонява. И единствения изход който намира е да търси своя "биологичен" баща. С надежда той да ги подслони нея и братята и сестра и. Не се притесняваше да го изнудва , само и само те да останат при него , както и да запази бебето си. Тя бързо загуби илюзиите си за него, но му беше благодарна защото знаеше какво му струва всичко това. Бременността и дойде като черешката на една много грозна торта. Имаше тъжни моменти, имаше и смешни моменти, но като цяло историята беше интересна. Нямаше голяма романтика, ама и на него съвсем не му беше до това, главата му гореше. И неговата не беше лесна, дължеше десетки хиляди долари, доходите му не бяха стабилни, а децата стопяваха всичко. Първа жертва на съвместния им живот беше неговият любим аквариум. Края беше щастлив в личен , но не и в професионален план.  Не знам как загуби изборите след скандала че бащата на противника му беше подкупил бащата на децата за да говори срещу него. Уж се очакваше лесна победа, а то пак издънка. 

Препоръчвам за гледане.  Става дори и за повторно гледане, имаше хубави и реални човешки емоции. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е лоша драмичката, макар че политическата част ми дойде в повече , но го гледах заради главните

 Романтика много нямаше, но някакси те увлича и няма спирка

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...