Jump to content

TRCNG


skofiild

Recommended Posts

TRCNG украси корицата на октомврийския брой на списание „IMPACT STAR“.

Също така в списанието може да се види и интервю с тях...

Часто от казаното:

Taeseon "Наистина исках да бъда на сцената от година и седем месеца. Наслаждавах се на работата си толкова, колкото бях чакал. Искам да кажа, че съм много благодарен на феновете."

Hakmin „Целта ми е да имаме концерт в голямо място“ и „Искам да го постигна малко по малко, а не да бързам да го постигна“.

EGALQm-NUw-AERN7.jpg
 

Off Topic

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Каква хубава новина. Тази сутрин като я прочетох, така се зарадвах.

Е, вярно, че сега или групата ще намалее с двама члена или направо ще се разпадне, ако и другите ги последват.

И едва ли някой ще ги вземе всичките, че да си продължат заедно. Та това е кофти. И тъжно.

Но, факта, че и те скочиха срещу TS, браво им казвам. Тая компания не е стока и всички трябва да я напуснат.

Жалкото е само, че така отиват на вятъра страхотни групи. :(

 

Накратко, Wooyeop и Taeseon са в правен спор с TS Entertainment. Поискали са прекратяване на договорите им, също са и подали жалба в полицията за насилие срещу деца.

Off Topic

 

На 18 ноември адвокат Jung Ji Suk от Namkang Law & IP Firm пусна изявление като законен представител на членовете на TRCNG Wooyeop и Taeseon.

Изявлението започва по следния начин:

Членовете на момчешката група на TS Entertainment Jo Wooyeop и Yang Taeseon изпратиха сертификат за съдържание на агенцията на 4 ноември 2019 г., за да уведомят за прекратяването на ексклузивните си договори, и те подадоха наказателни жалби до столичната полицейска агенция Сеул срещу две лица, включително директор Park Sang Hyun за обвинения, включително обичайно насилие над деца и наранявания в резултат на насилие на 12 ноември 2019 г.

Причините за прекратяването на договорите им включват: "(1) Дълготрайно отсъствие на изпълнителен директор и загубата на управленски способности на агенцията поради правни спорове с нейните знаменитости и (2) обичайното насилие над деца на директора Park Sang Hyun спрямо членовете, които са непълнолетни и режисьорът на хореографията Yoon, причинявайки наранявания поради насилие над Jo Wooyeop.

В изявлението се обяснява, че след смъртта на Kim Tae Song през април 2018 г. никой не е заел мястото на изпълнителния директор. В момента агенцията е в съдебни спорове с няколко звезди и също се води наказателно производство за неизплащане на служители, спазвайте Закона за трудовите норми, и плащат национални данъци."

Членовете на TRCNG са подписали с TS Entertainment деветгодишни договори. Отне една година и седем месеца след излизането на втория албум на TRCNG, за да бъде издаден третият им албум, а физическият албум беше издаден четири месеца след дигиталното издание поради финансовите условия на компанията.

В изявлението се обясняват и случаите на насилие над деца от режисьора  Park Sang Hyun и насилието от режисьора на хореографията Yoon.

Според Wooyeop и Taeseon, Park Sang Hyun ги принуди да практикуват хореография от пет сутринта до пет следобяд всеки ден и те трябва да докладват на компанията отново в 10:00 ч. вечерта за вокална и лична практика. Членовете не могат да изминат два до три часа двупосочно пътуване, за да посетят училище, така че са сменили училищата през втората си година в гимназията и в момента са две години зад останалите ученици на тяхната възраст.

Wooyeop и Taeseon казаха, че Park Sang Hyun също нападна членовете, използвайки игра като извинение и непрекъснато ги проклина. Агенцията не предприема никакви действия, когато членовете са ранени, затова те сами отиват в спешното отделение, за да получат лечение. Не им е осигурена храна, а водата и захранването на общежитието са прекъснати поради неплащане на сметките. Тъй като агенцията не предприема действия, когато климатикът им, тоалетната и пречиствателят са били счупени, родителите на членовете ги поправят или закупуват нови.

Що се отнася до режисьора на хореографията Yoon, се твърди, че е нападнал Wooyeop със стоманен стол на 10 юни тази година. Компанията не предприема никакви действия, така че Wooyeop сам отиде в Спешното отделение на университета Сончунханг и му беше казано, че ще трябват14 дни, за да се възстанови. Той се прибира и връща болницата за два дни, но беше преместен в друга болница наблизо поради висока температура. Температурата му надхвърли 40 градуса по Целзий, когато Park Sang Hyun е посетил болницата и казва: „Животът на един човек може да бъде съсипан заради вас, така че внимавайте какво казвате.“

След като Wooyeop беше изписан от болницата, Park Sang Hyun и други мениджъри казват, че той лъже и че се разболял от пиене и срещи с момичета. В момента Wooyeop получава консултации в болница. Той сподели, че друг служител на агенцията също го изнудва за 1,2 милиона вона (приблизително 1,030 долара).

Според изявлението, Taeseon е бил удрян и проклинат още от стажантските дни, защото той е лидера, бил удрян в главата даже. Затова е решил, че вече не може да остане в компанията, докато вижда липсата на действия, предприети при нападение на Wooyeop и в болницата.

 

В отговор на изявлението на адвоката си, TS Entertainment пусна следното изявление:

Здравейте. Това е TS Entertainment.

Това е официално изявление относно TRCNG.

Ние ясно заявяваме, че това, което твърдят членовете на TRCNG Taeseon и Wooyeop чрез новините днес, не е вярно.

Това, което те твърдят, е само едностранчиво от Taeseon и Wooyeop и членовете на TRCNG не са съгласни с това.

Освен това действията на Taeseon и Wooyeop причиняват вреда на груповите дейности на TRCNG и планираме да предприемем правни действия за вредите, причинени на нашата агенция, включително клевета.

Благодарим на всички, които проявяват интерес към нашата агенция и отдават любов и внимание на нашите художници.

Благодаря.

 

Източник:

 

 

Да видим какво ще става. То ситуацията, хем да се радваш, хем не. А и като четеш през какво са минали.

Ей, още повече им набирам на тия от TS.:nunchako:

 

Момчетата получават подкрепа и вече има създадени хаштагове:

#JusticeForTRCNG   #SAVETRCNG

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сагата продължава...

Малко след полунощ на 19 ноември ТS Entertainment сподели официално изявление относно бъдещите планове за TRCNG, потвърждаващо, че Taeseon и Wooyeop вече няма да промотират заедно с групата. Това го очаквах.

Агенцията публикува следното изявление:

Off Topic

 

Здравейте. Това е TS Entertainment.

Предаваме нашето официално изявление относно бъдещите дейности на TRCNG.

След дълги дискусии с членовете, TRCNG планира да се популяризира като осем членове в бъдеще без Taeseon и Wooyeop.

Молим ви да продължите да проявявате голям интерес и любов към TRCNG. Благодаря ви.

 

Източник: :click:

 

И отгоре на всичко момчетата трябваше да го съобщят лично те във VLive, едва ли са умирали от желание да го направят...Ама като нареждат ония от горе.

 

 

Вече през деня на същата дата Dispatch разкри подробностите за това как TS Entertainment се е отнасял към TRCNG.

Off Topic

 

На база обвиненията на Уйоп и Тесон, Dispatch разкриха 13 основания за злоупотреба от страна на компанията срещу TRCNG.

 

1 Общежитието
TRCNG живеят в двуетажно общежитие тип вила. 8 члена са по двама в стая на първи етаж и 2 члена са в стая, която прилича на склад на втория етаж.
Уйоп твърди, че "таванът на втория етаж е нисък и не можем да си изправим гърбовете, отоплението не работи и трябва да живеем между дрехи и други неща"

2 Основни нужди
Те използват собствените си пари, за да си купуват дрехи и ядат най-вече от кутии за храна, закупени от супермаркети. TS са купували храна само, когато имат тренировка до зазоряване.

3 Прекъсване на тока
Достъпът до вода и електричество в общежитието често е бивал спиран заради забавени плащания. Отоплението е било спряно и 4-5 души са хванали настинка. Трябвало е да се мият в сауна и да плащат сами болничните си такси.

4 Тоалетна
Когато тоалетната им се е счупила, сметката за поправката й е била платена от майката на Уйоп, не от TS.

5 Лампа
Помощният екип винаги е забравял да сменя лампата в общежитието, когато член на групата е посочвал че неговата не работи.

6 Пречиствател за вода и 7 Климатик
Пречиствателят за вода и климатика не работят и членовете са били притеснени относно това. Накрая сметките за поправката им са бивали плащани от майките на момчетата, тъй като компанията не е дала някаква реакция относно станало.

8 Физическо насилие
Членовете са били удряни от директора на TS. Понякога ги е удрял с четка за зъби (според казаното това било игра), докато Уйоп дори е бил удрян и с метален стол. Членовете са видели всичко това със собствените си очи.

9 Ругатни
Директорът на TS често е използвал груб език към членовете, обвинявайки ги, когато е имало някаква недоразбрана/грешно разбрана информация.

10 Бар за хостеси
Директорът на компанията е поискал от член на групата да отиде в бар за хостеси (момчето е непълнолетно и става дума за бар за възрастни)

11 Пазар за втора употреба
На членовете често им е било нареждано да аранжират (да проверят цената и типа) на маратонките тип 'Air Jordan', собственост на по-висшестоящ директор (на компанията навярно) преди те да бъдат пуснати за продажба на пазара за втора употреба.

12 Изживяване/Опит
Общите разходи, направени от групата от януари 2011 г. до юни 2018 г.,са приблизително 1,6 милиарда вона (приблизително 1,4 милиона долара). Те спечелиха печалба от 269 милиона вона (приблизително 230 700 долара), което означава, че групата има дълг от около 1,4 милиарда вона (приблизително 1,2 милиона долара).

13 Договор

Ексклюзивният договор на TRCNG и TS Entertainment е валиден за девет години, като се започне от издаването на първия им албум и е тип "9:1" и ще се промени на "8:2" след издаването на 3-тия им албум. Подялбата на участията в рекламни кампании/събития е "7:3". Това '1' следва да бъде разделено между 10-те члена на групата.

 

С повече подробности:

 

Naver: :click:

 

Тук има и снимков материал.

 

20 ноември.

Информационният бюлетин Sports World публикува доклад, който споделя новите твърдения на TS Entertainment за Wooyeop за отношения със служителка на компанията, както и отговора на майка му. Тоест TS обвиняват него за това, че е имал връзка със стилист от агенцията и това е забавило завръщането на групата.

Говорим за забавяне от година и седем месеца. Тия добре ли са?

Off Topic

 

Sports World съобщава, че TS Entertainment сега твърди, че поведението на Wooyeop с жена е истинският ключов момент в ситуацията. От друга страна, майката на Wooyeop категорично отрече това и каза, че се опитват да поставят вината върху някой друг.

На 20 ноември източник от TS заяви пред Sports World: „Всичко, за което двамата членове твърдят, е лъжа. Останалите осем членове в момента са активни в Япония без двамата. Има причина за всичко това. “Те продължиха да казват:„ Това е, защото Wooyeop се срещаше с женския стилист „B“ на агенцията, което затрудни дейностите. След като Wooyeop и „B“ бяха в отношения, той винаги щеше да пропуска хореографска практика и да излиза през нощта, за да се забавлява, така че завръщането трябваше да бъде отложено. “

Източникът заяви, че ситуацията на двамата членове в момента е, че са напуснали групата без разрешение. "Другите членове се чувстват предадени, а родителите на членовете са ядосани", казва източникът.

Майката на Wooyeop отговори на твърденията на TS Entertainment и каза, че са несправедливи. Тя каза: „Вярно е, че Wooyeop излиза с„ B “за около две седмици. Въпреки това е изключително некоректно да се поставя цялата отговорност за тази ситуация върху проблема на Wooyeop с жена. "

Според майката на Wooyeop, въпреки че той е бил подложен на психологическо лечение и грижи в болница, той мразеше завръщането им да бъде отложено заради него и затова дори участва в разнообразно шоу, наречено „Game Dolympic 2019: Golden Card“ през ни 2019. Майка му каза: „Причината за забавянето на завръщането на TRCNG бяха финансовите затруднения на TS, както можете да видите от предишните проблеми с прекъсването на захранването и водата на Sleepy.“ Sleepy е рапър, по-рано от TS Entertainment, който също е в правен спор с агенцията / и то поради същите причини./

Майката на Wooyeop продължи: „Ясен е фактът, че Wooyeop е бил нападнат от режисьора на хореографията Yoon. Въпреки това той никога не е получил извинение за това. “Тя описа как въпреки, че Wooyeop лежеше в болницата в полусъзнателно състояние, мениджърът на TS Entertainment дошъл в болницата и веднага попитал лекар с съмнителен тон дали Wooyeop наистина се оказа в това състояние, защото беше ударен, което накара лекаря да се ядоса. Въпреки че страната на Wooyeop иска извинение от Yoon, те не са получили такова. Майка му сподели, че могат да разкрият медицински протокол от времето на нападението.

TS Entertainment по-рано заяви, че останалите членове на TRCNG са ядосани заради неверните действия на Wooyeop. Майка му отговори на това, като каза: „Родителите на членовете са се съгласили, че трябва да напуснат агенцията [поради проблеми като управлението на TS] и ние изпратихме известие [до TS] на 19 октомври. Имаме колекция от подписи от всички родители, показващи, че сме съгласни, че трябва да напуснат компанията. ”На 19 ноември TS Entertainment обяви, че TRCNG ще продължи като осемчленна група без Wooyeop и Taeseon.

Sports World също говори пред източник в бранша за спора за истината в тази ситуация. Те казаха: „TS избягва да реагира на насилието над деца [обвиненията] и смятам, че те непрекъснато споменават„ женския проблем “на Wooyeop, за да прикрият всички проблеми в компанията.“

 

 

 

От днес:

 TS Entertainment пусна съобщение, което заявяват, че е от родителите на останалите осем членове на групата.

Off Topic

 

Ръчно написаното съобщение беше споделено от TS Entertainment на 21 ноември с надпис „Официално изявление от родителите на TRCNG“ и гласи следното:

Официално изявление от родителите на TRCNG.

Здравейте, ние сме родители на TRCNG. Първо, искаме да се извиним на феновете, които обичат TRCNG и да изкажем благодарността си за вашата постоянна подкрепа.

Ние, родителите на осемте членове, останахме в непрекъсната комуникация с агенцията и постигнахме споразумение да се доверим и да разчитаме един на друг във връзка с дейностите на членовете и работим усилено за успешните дейности на TRCNG. Също така, ние планираме да предприемем активни правни действия срещу невярна информация и неистински претенции, които вече са отправени. Жалко е, че се говорят слухове, различни от истината.

Ще работим още по-усилено с агенцията за успешните дейности на TRCNG. Моля, дайте постоянната си подкрепа.

Благодаря ти.

TRCNG родители

 

TRCNG.jpg

 

 

 

Четох доста мнения под статиите, много туита се появиха и много хора подкрепят момчетата. Даже бях доста приятно изненадана, че монбебета, докато се борят за Уонхо, почнаха да подкрепят и тази кауза. Тоест всички искат спасяването на момчетата. Директно така се казва. Всички са недоволни от TS, от тормоза над деца. Навсякъде се споменава за това, че още преди години BAP е казала какво става там, че всички артисти от компанията са в правен спор с нея. Иска се разследване от институциите и директно затваряне на агенцията. Поне едно се разбра- TS е най-ужасната...

А колкото до днешното писмо от родителите. Повечето хора не вярват, че то въобще е написано от родителите.

Други, пък са учудени защо тези родители не вземат децата си от там и затова мислят, че са заплашвани.

Има и мнения като, че родителите оставят децата си там заради парите и хората са недоволни от тях.

Но това са мнения. Ще видим какво ще стане.

 

Off Topic

 

Момчетата отиват в полицейското правление днес.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какво се случва тук:

 

22 ноември...

Wooyeop и Taeseon отговарят на исканията на TS + Обяснете решение, взето от членове и родители на TRCNG и мнения

Off Topic

 

След като TS Entertainment направи допълнителни претенции за историята, която стои зад исканията на бившите членове на TRCNG Wooyeop и Taeseon за прекратяване на договора, техният адвокат излезе с изявление.

Това следва пускането на агенцията на писмо, описано, както е написано от родителите на останалите осем членове на TRCNG, в което се посочва намерението им да подкрепят продължаващите дейности на групата с TS Entertainment.

На 22 ноември адвокатът на Wooyeop и Taeseon Jung Ji Suk пусна следното изявление:

Надяваме се, че TS Entertainment ще спре да повдига фалшиви твърдения и да вкавра клин между родителите на членовете.

На 5 ноември 2019 г. бившите членове на групата на TS Entertainment TRCNG Wooyeop и Taeseon издадоха известие за прекратяването на ексклузивния им договор с TS Entertainment. На 12 ноември те заведоха наказателна жалба в столичната полицейска агенция Сеул срещу две лица, включително директора Park Sang Hyun, за обвинения, включващи обичайно насилие над деца и наранявания в резултат на насилие. Този инцидент е назначен в полицейското управление Йонсан и затова Wooyeop и Taeseon бяха разпитани от четвъртия екип на отдел "Жени и непълнолетни въпроси" в полицейското управление Йонсан в 14:00 ч. на 21 ноември и приключиха разпита си като жалбоподатели. Разпитът на жалбоподателя продължи над пет часа и продължи приблизително до 19 ч., А по време на разпита те показаха подробно за обвиненията, включително за обичайното насилие над деца и за вредата, причинена от насилие.

Но директорът на TS Entertainment Park Sang Hyun каза, че това е безпочвено и вместо това твърди, че са отправили неверни обвинения и напуснали групата без разрешение. Той каза, че ще предприеме съдебни действия срещу тях като наказателни оплаквания за клевета по отношение на щетите на компанията. По отношение на разговора между родителите на членовете, който беше разкрит в новините, той каза, че това е „редактирана статия“ и той прескача истината, като казва: „Те заснеха само частта, която може да бъде разбрана погрешно, вместо да включва целият контекст. “Той продължи да разпространява неверни твърдения, като например, че Wooyeop е проблемът. Освен това TS Entertainment пусна бележка, която се описва като изявление на останалите 8 членове на TRCNG, показваща намерението им да превърнат този инцидент в конфликт между родителите.

Съществуват обаче абсолютно никакви лъжи в наказателната жалба на Wooyeop и Taeseon или техните прессъобщения и всичко е подкрепено с доказателства. Не само, че твърденията на TS Entertainment са неоснователни, те са действия, които вредят на репутацията на Wooyeop и Taeseon, така че за това ще трябва да се поеме допълнителна правна отговорност. Преди Wooyeop и Taeseon да поставят проблемите с компанията, 10-те членове на TRCNG и техните родители се срещнаха заедно и те се съгласиха за проблема с насилието и насилието над деца в компанията. Те се съгласиха заедно да поискат прекратяването на договорите им с компанията и след това се срещнаха с директора Park Sang Hyun, за да го информират за това. След това обаче осемте членове, различни от Wooyeop и Taeseon, обърнаха позицията си и решиха да продължат да популяризират. Park Sang Hyun и родителите на осемте членове скриха този факт и преследват истината, сякаш Wooyeop и Taeseon са тези, които отправят неверни твърдения.

Wooyeop, Taeseon и техните родители (от гледна точка на хората, които също имат деца) уважават решението на осемте членове и техните родители да обърнат позицията си и да решат да продължат дейностите с компанията и нямат намерение да създават проблеми. Заедно с това с уважение се иска от своя страна да спазват решението на двамата членове, избрали да напуснат, и техните родители.

По отношение на TS Entertainment се изисква те да спрат да правят лъжливи твърдения, които затрудняват проблема, да признаят грешките, които са направили, и да се извинят искрено на жертвите. Освен това се изисква те да прекратят вторичните престъпления срещу жертвите, като например увреждането на репутацията на Wooyeop и Taeseon.

Wooyeop, Taeseon и техните родители ще положат всички усилия, така че извършителите на този инцидент, TS Entertainment и техните ръководители и персонал, да получат подходящо наказание в предстоящото съдебно производство.

 

Източник::click:

 

24 ноември...

Служител на TS Entertainment, обвинен в многократно вземане на пари от Wooyeop

Off Topic

 

Появиха се нови обвинения, че служител на TS Entertainment многократно е вземал пари от Wooyeop.

Анонимен източник говори пред Sports World и твърди, че „Служителят на TS Entertainment„ A “многократно взема пари от Wooyeop и никога не ги връща.

Според източника служителят взима пари от Wooyeop от 17-годишна възраст [по корейски разчет]. Твърди се, че това се провежда повече от две години, а "A" дължи на Wooyeop 1,2 милиона спечелени (приблизително 1,016 долара).

Wooyeop беше единственият член на TRCNG, чиито родители живееха извън района на Сеул, така че „A“ го насочи при предположението, че родителите му ще му пращат допълнителни средства, докато живеят разделно. „А“ непрекъснато искал да вземе пари от Wooyeop, когато се върне от родителите си. Бяха отправени и твърдения, че ако Wooyeop откаже да даде парични средства „A“, „A“ ще изпрати Wooyeop за по-интензивно обучение или да нареди на други служители да го тормозят.

 

Източник::click:

 

От днес, 27 ноември...

Родителите на останалите членове на TRCNG предприемат правни действия срещу Wooyeop, Taeseon и техните родители.

Off Topic

 

Родителите на останалите осем членове на TRCNG обявиха планове да предприемат съдебни действия срещу Wooyeop, Taeseon и техните родители.

По-рано този месец Wooyeop и Taeseon подадоха искане за прекратяване на договорите си с TS Entertainment на основание на предполагаемо насилие над деца, насилие и липса на управление. По-късно агенцията обяви, че групата ще продължи с осем членове, с изключение на Wooyeop и Taeseon, и пусна писмо от родителите на останалите членове, в което изразява подкрепата си за продължаващите дейности на TRCNG в рамките на TS Entertainment. Представителят на Wooyeop и Taeseon отговориха с изявление, казващо, че първоначално 10-те членове са се съгласили всички да поискат прекратяване на договора, но осемте други членове и техните родители промениха мнението си.

На 27 ноември законният представител за родителите на осемте членове на TRCNG пусна следното изявление:

Първо, нашите клиенти изпитват съжаление към феновете, които обичат TRCNG и TS Entertainment, че трябва да издадат изявление.

Нашите клиенти с нетърпение чакаха Wooyeop и Taeseon, които създаваха проблеми през това време, да се върнат отново в TRCNG и да възобновят дейностите. Въпреки това, противно на това желание, Wooyeop, Taeseon и техните родители пуснаха различни фалшиви новини и създадоха слухове, и те надуват и възпроизвеждат това и дори подават наказателна жалба срещу TS Entertainment. По отношение на тази ситуация, нашите клиенти изпитват дълбока тъга, както и неудържим гняв.

Wooyeop, Taeseon и техните родители се опитват да създадат конфликт между нашите клиенти и TS Entertainment през последните няколко месеца, като разказват лъжи на нашите клиенти и останалите членове на TRCNG и се опитват да се изправят един срещу друг. Те са играли жертвата, докато са правили неверни изявления през медиите, което е сериозно накърнило репутацията на TS Entertainment. По-специално, Wooyeop и Taeseon са разговаряли с медиите, сякаш са били предадени от останалите членове на TRCNG (с които са били през цялото това време), което е нанесло сериозна вреда на репутацията на останалите членове на TRCNG и чрез такива действия те не показаха абсолютно никакво чувство за другарство.

Нашите клиенти вече няма да стоят безучастно като Wooyeop, Taeseon и техните родители подбуждат пресата и лъжат вредни интервюта, а ние ще изясним, че твърденията им са неверни и преувеличени. Ще предприемем правни действия чрез адвокатската кантора Seewan и ще накараме Wooyeop, Taeseon и техните родители да поемат юридическа отговорност, подходяща за техните грешки.

За пореден път покланяме глава в знак на благодарност към всички хора, които обичат и подкрепят TRCNG. Извиняваме се още веднъж за предаването на лоши новини.

Източник::click:

 

Преди няколко дни Taeseon и Wooyeop си направиха лични инстаграми:    

Taeseon :click:

Wooyeop :click:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето това е новина...:panda-145::panda-145::beer:

Директорът на TS Entertainment и още двама служители бяха изпратени на прокуратурата с препоръка за повдигане на обвинение заради съмнения за насилие над деца и насилие над членове на TRCNG.

На 14 април адвокатът на бившите членове на TRCNG Wooyeop и Taeseon сподели: „Екипът за разследване на жени и младежи на Метрополитен Сеул препрати трима извършители по делото за злоупотреба с деца по отношение на Jo Wooyeop и Yang Taeseon в прокуратурата на Централната област на Сеул на 10 април по препоръка на обвинителен акт без задържане. “

Само това без задържане не ми харесва, ама нищо. Ако се действа правилно, ще си получат заслуженото...

 

Off Topic

 

 

 

 

 

Между другото, преди дни беше пусната информация, не официална обаче, така се заговори, че TRCNG ще си имат нов член.

Когато го съобщих това на братовчед ми тогава, той ме попита: Кой е тоя лудия, влязъл в тази компания?

Всъщност според информацията е някакво трейни от TS. Но дали е истина или приказки, на този етап нямам идея. Но то ще се разбере все някога...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...