Jump to content

This Girl is a Little Wild (2017)


Recommended Posts

d4933c3e7b64b37c.jpg
 

Off Topic

 

0d6bc5e935973b7e.jpg4b56abe6b0427737.png

9adf542aa82cecd9.jpg

 

заглавие: This Girl is a Little Wild  , Sword and Dress , The Sword and the Dress, Wild Girl, 这个小姐有点野 , 칼과 드레스

тип: Manhwa

автор: 303 Planet

арт: Coyo

статус: онгоинг

година: 2917 (може би)

жанр: екшън, комедия, фентъзи, романс, шоджо

инфо: :click:

чети онлайн::click::click::click:

чети онлайн на руски: :click:

резюме: Вечната битка между доброто и злото е към края си. Очаквано злото губи, но с последните си сили Кралят на Демоните използва забранено заклинание за да плени душата на Капитана на Светите рицари, Сър Роел, в тялото на крехко момиче. Има обаче нещо, което не знае, Сър Роел всъщност е момиче, но в името на светостта или по-точно за запазване на баланса и статуквото на рицарите, за това знаят само няколко души. Изморена от предишният си живот, Роел пешава да се възползва от шанса и този път да прекара съществуването си в лукс, защото се оказва в тялото на наследницата на едно от най-големите състояния в империята, Сила Еферия. Е да, ама не, оказва се, че новото и семейство има същите намерения, но без участието на наследницата. Всъщност се опитват да я убият за да сложат ръка на парите и лидерът  май е баща и.

За да оцелее не и остава друго освен да се обърне отново към църквата и по конкретно към конкретен свещенник, който може да потвърди, че тя е Сър Роел. За целта обаче трява да се сгоди за Командира на Специалните части на Императора, Юлий Ризар. Тази вривоопасна комбинация изглежда обречена или пък не.

 

лично мнение: Честно, за пореден път се убеждавам, че определенията от типа "шоджо", "шонен" и тн не винаги са точни. Това повече отива към шонен, но това, което задържа мен като читател са двамата главни. Тия са като Рай, но на квадрат, при това без да са спали 800г:D. Социалните норми и правила са им непонятни и сериозно се чудят на реакцията на другите. За сега искрено се забавлявам и ще го следя докато не им хрумне да го разбозят.

 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...