Jump to content

Recommended Posts

Мислех да го пропусна, но ме убедиха да го гледам. Доста приятен се оказа. Още съм в средата, но певицата ми стана много любима. Много земна и истинска е героинята, а и актрисата се справя добре с ролята. Главната а познавам от някъде, но не мога да се сетя от къде.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ми хареса. Изгледах сериите неусетно. И главните, и второстепенните герои играха много естествено и без излишни лиготии. Яд ме е, че на сериите, които гледах, бяха наложили цензура и бяха изтрили моментите с целувките,че не можело "мъже" в армията да се целуват, но тъкмо повече за въображението. 

Имаше си кусури и недомислици, но не се захващах за тях, а се наслаждавах на симпатягите. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

48 серии... нищо не са, когато ти е интересено. Като това. Увлекателно, напрегнато, изненадващо, романтично, смешно и тъжно. С отлична актьорска игра. Само на моменти ми вадеше очите тоя изкуствен китайски патос, но повечето беше патриотичен, така че се изтрайва. И много народ изтрепаха накрая, бе...

Актьорите са много добре подбрани, играха отлично, добре си пасваха по всички нива. Рядко ми се случва да се затрудня да посоча фаворити, както сега, всички ми допаднаха много и бяха почти равностойни - и положителните и отрицателните. Приятелчето - селянче ми идеше да го нагушкам, японката - да я застрелям, а Тинбай - да си го завлека у дома. Откритие за мен е Xu Kai, когото виждам за пръв път. Браво за него, защото не е поредното хубаво личице, което те радва дори само като се разхожда по екрана, а защото момчето играе зверски. Очарована съм от всичките му превъплъщения, има много изразително лице. Но най-силното нещо, с което Господ го е дарил е завладяващият чар, огромната харизма. 

Сериалът изгледах на един дъх, серия след серия вървяха без да ми доскучае, с неспадащ интерес и докато се усетя стигнах енда.

Ще го запомня и със страхотната завършваща песен, това е първата ми китайска, която си запазвам /може би, защото ми напамня на корейска филмова балада ;)/. 

Обаче, докато прослушвах при руснаците ОСТ-а, попаднах на тази, която още повече ми хареса. Защо не я помня, дали е от сериала, пък е и на корейски?

Сериалчето е супер, силно го препоръчвам!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря, Tara, за пояснението, страхотна песен. Някой сигурно е решил, че настроението, което носи, подхожда на китайското сериалче. 

 

Междувременно при рускините видях изрязани сцени тук: m.vk.com/wall-86707061_7030 , готини са, яд ме е, че са ги махнали. Какво толкова, бе, фалшиви моралисти такива, значи може да показвате мъчения и убийства, а една целувка не? Пфу!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На това попаднах преди около час в нета и после още половин час му търсих заглавието, защото клипът беше на руски и не можех да се ориентирам. Дори не знаех, че има тема тук, а още повече се зарадвах на коментарите и това, че се е харесал и на другиго. Все още не мога да се накарам да доизгледам китайски сериал, хеле пък толкова епизоди, но си признавам, че залепнах за двамата главни и изгледах едно десетина клипа разказващи историята им. Не можах да ги подмина. Грабна ме нещичко и ме зачовърка. Наистина си подхождат и играят здраво. Прекалено е приказно, за да е все още напълно моето нещо. По-скоро си падам по версията ''Редник Джейн'', но самата идея, че ми хвана интереса, ми дава надежда, че скоро ще съм готова да се метна и изгледам цял китайски сериал. Наистина приятна изненада беше да открия двойката главни актьори. Ох, колко се смях, не е истина :wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 23 минути, bibi88 написа:

Някой, ще се заеме ли с превода:blush::subs:много искам да го гледам :wub:

Отнесете молбата си в специалната за това тема,

(Съмнявам се някой да положи къртовски труд минимум 3 месеца за тези 50 серии, за това време примерно аз също ще искам да изгледам много сериали :))

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...