Jump to content

Crash Landing on You (2019-2020)


Recommended Posts

Преди 6 часа, ivanjelina написа:

Слушах в YouTube една дама, гадже на някакъв известен комик в САЩ, на която това й бил първия корейски сериал. Така се беше прехласнала по Бини, че не можела да спи, да яде, следила му всяка крачка в инстаграм и навсякъде...а гаджето й в трета глуха. Той горкия почнал да тренира усилено бодибилдинг, заради един ‘севернокорейски капитан’. Умрях си от смях като ги слушах. Но, честно казано си мислех ‘Сега ли намери, ма? Сериозно? Вземи изгледай нещо старо, та свят да ти се завие. Ако пуснеш Градината, ще припаднеш сигурно.’ Не че е лош сериала, хареса ми. Хубави актьори, интересен замисъл. Обаче в сравнение със старите драми...особено Secret Garden...нееееее. Бини беше огън там! Игра, та дрънка, толкова силен и въздействащ на екрана. Тук може би ролята му е такава, по-сдържана. Не знам. Но нищо общо със старите му жестоки и страстни изпълнения. Само като си помисля, май ще пусна Градината за 6-ти или 7-ми път. Да ме прощават новите лъскави драми и Нетфликс- продукции! 

 

Деля кариерата му на Бини преди казармата и Бини след казармата ;)

Лично аз го гледах за пръв път в "A Millionaire's First Love" и веднага след това в "The Snow Queen".

Станах абсолютен негов фен. Много ми се иска на екран да се завърне старият Бини.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Уви, оня го няма вече. Тук е вял, не е сигурно какво изразява и като че ли му е скучно... 

Останах си с 5 епизода, не мига да се убедя да изгубя още часове с това нещо. Жал ми е за каката, че са я набутали и нея в малко малоумна роля, но тя поне се старае... 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Когато рейтингите говорят, ние - недоволните и явно разглезени мрънкала - мълчим :lol2:

"Crash Landing On You" becomes 2nd cable drama to hit 20% TV rating

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ох и аз се чудя на тези рейтинги..... пуля се само и се почесвам тъпо :D 

Изгледах го най-накрая този сериал и мога да кажа само, че този стил на пресъздаване на дадена история, определено не е моят стил. Не харесвам когато е застъпена сериозна ситуация, както е тук със Северна Корея и е предадена твърде комично. Мисля, че така интересния сценарий би се получил доста по-добре, ако беше повече в жанра на мелодрамата, с леки комични ситуациии в дадени моменти, и дълбока романтика. :) Но явно на корейците наистина им е писнало да гледат сериозни неща и това им е дошло като глъдка свеж въздух. 

Сериалът определно започва много добре и частта със Северна Корея наистина е по-интересна. После започнах да усещам наистина колко са дълги епизодите и тези час и половина ми се виждаха вечност. Определено във втората половина на сериалът, втората двойка ми бяха по-интересни.

Хубавото нещо за мен беше химията между двете главни двойки. Усетих привличането между тях. Откъм актьорска игра смятам, че Со Йе Джин се справи страхотно с ролята си. Хьон Бин на моменти се губеше, но това мисля че беше заради ролята, която трябва да изиграе. Второстепенните герои ми бяха в повече и ми досадиха към края на сериала

Off Topic

(особено пребиваването на момчетата от 5-та рота в Южна Корея).

 

Има нещо което искрено ме забавлява и ще си го ползвам ако ми се отдаде възможност:

Off Topic

Един коментар, нарицателно за перфектния мъж :D :   "БДЖ- Божи Дар за Жените" :28558:

 

Като цяло сериалът е наивно-романтична фантасмагория, с доста приветлива атмосфера, комични ситуации и малко препятствия към щастливия живот :D За феновете на този стил, определено сериалчето е леко и ще им хареса :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 2.04.2020 г. at 21:44, desini написа:

Тук таме някой бъзик и през останалото време тъпи и нереални измишльотини.

 

Абсолютно съм съгласна.С риск и аз да бъда оплюта не знам с какво толкова ги привлича феновете този сериал, но това хич, ама хич не е моят сериал и съм напълно съгласна с оценката на Urban за играта на Хьон Бин-„Хьон Бин е мега дървен тук. Дали реве, дали  гледа влюбен, с тия малки очи и изсечена физиономия, много празна работа прави. В най-емоционалните сцени стои като пън и една изкуствена сълза тече за фон, да разберем че нещо му е тегаво“С извинение към феновете му, но много точно казано

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мернах днес една статия, че се правела подготовка за 2-ри сезон на сериала. Били избирали места, където ще се правят снимките. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

。゚☆: *.☽ .* :☆゚

 

Господи, от къде да започна... Този сериал се каня да го гледам от както излезе. :xaxa:

Вече съм абсолютно убедена, че всеки път щом си мисля, че нещо няма да ми хареса се оказва точно обратното. 

За разлика от повечето хора, аз не харесвах Hyun-Bin именно заради Secret Garden (не беше по мой вкус нито драмата, нито образа му).

Тук обаче се влюбих в него. Романсът не беше кой знае какво, другарите ми бяха далеч по-забавни за гледане. Очаквах да пада резил в Южна Корея, чудене по технологиите и т.н. Имаше го и това, но не колкото и комедично ми се искаше.

Както обикновено, аз се захласнах по страничните герои и романс.

Dan и Seung Jung бяха великолепни. Ударих такъв страхотен рев благодарение на Kim Jung-Hyun, още не мога да се свестя. 

Също като Hyun-Bin, Kim Jung-Hyun не ми беше любимец в School 2017, нещо което се промени. Беше фантастичен в тази роля! 

Всъщност аз дори не можах да го разпозная първоначално, прическата определено променя човек изцяло. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сценаристката е един от героите в тази документална поредица на "YouTube" канала на "tvN". (Няма английски субтитри, но пак си е интересно.)

 

[박지은] 콘텐츠, 이데올로기를 넘다#넥스트엔터테인먼트비저너리 | visionary EP.2

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериала започна добре, но по едно време в средата забуксува. След това имаше малко превъртане, че не можех да ги чакам.

Off Topic

Края отново не ми хареса, бесен съм. Ясно ми е, че тежкия живот в миналото , генетично е увредил корейците. Да гледам 16-20 часа и накрая да ми забият тази тъпотия за финал?? Направо ми иде да скоча от леглото на пода. Шанса за втори сезон е минимален, така че явно това ще е края. Поне спокойно ще го изтрия от хард диска си. Имам някои сериали които не ги трия, но този заминава веднага. Шанса да искам да го повторя е нулев. Иначе актьорите бяха супер и играха чудесно. Идеята на сериала беше свежа. Но за мен ако няма "И Заживели щастливи заедно", всичко друго е загуба на време.  Натъртвам на "заедно", щото без това за какво щастие говорим? Две седмици в годината само заедно?  Като много по добър финал беше предложен от генерала на  председателя като го посети - председателя да се пенсионира в замяна на това ония всичките да останат в Юга? И всичко да се покрие. Сигурен съм ,че ако семействата им бяха добре, всичките войници щяха да останат в Юга.  Абе ако трябва и семействата щяха да им изпратя в Юга ако трябва, щяха да се договорят там с председателя в замяна на пенсионирането. Ама не дъртака(сценариста) реши , да жертва щастието на сина си заради своя пост? Кой баща ще го направи това? 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изобщо не ми допадна,аз очаквах нещо друго,бавен,муден безинтересен.Навих се да го гледам от всички коментари тук,но явно не всички сериали които много се обсъждат и са много харесвани са наистина интересни..С много сериали се случи при мен така и този е поредния..

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сцени от заснемането на сериала, поне са имали настроение като са го снимали: 

 

 

Off Topic

 

 

Редактирано от bealonenomore
Оставяйте само два видими клипа, останалите слагайте в спойлер.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бебето дали е на път се чудя?  Обикновено така стават работите със звездните двойки. А и тук са малко на възраст. Няма да се учудя ако тая новина се появи в скоро време. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отдавна я чакам тая новина.

Сватбата ще е през март на тиха церемония, заради вируса и само с родители и близки познати. 

Късмет!

Редактирано от Lawandula
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Надявам а се все пак да видим снимки като на сватбата на Park Shin-hye and Choi Tae-joon. Очакваме и сватбата на Shi Min Ah... 

Винаги съм мислела, че Lee Min ho ще се ожени, но явно не е срещнал подходящата... 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Покрай новостите за предстоящата сватба на Хьон Бин и Сон Йе Джин седнах пак да изгледам сериала и открих много готина закачка в една от сериите.

Spoiler

В 12 епизод, когато нашето момче отиде в Южна Корея и се зариби по компютърните игри - докато цъкаше в онлайн играта, на заден фон звучеше мелодията от Memories of the Alhambra (темата на Ема).

Освен това отговорно мога да заявя, че и на второ гледане, сериала пак ми хареса. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...