Jump to content

Recommended Posts

Няма каква друго да напиша, освен че Hyun Bin е ... върха. Сериала е забавен, малко само по някое време се отегчавах, когато все даваха сцените на заснимането на филмите, но ...преживява се. :o

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Току-що изгледах последните епизоди.

Невероятна, сериозна и реалистична драма.

Лишена от баналните образи на другите сериали.

С всяка роля Hyun Bin ми харесва все повече и повече - вече няма накъде. :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам на татък, но началото е много странно на този сериал - объркани чувства, няма такова напрежение дето да изгаряш от любопитство какво ще се случи, как ще се случи, като на останалите сериали ........................., е още съм на втора трета сериа, но ......., как е нататък ......ммм

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колко различни от моето мнение коментари откривам в предишните постове :) За някои от вас са много по-интересни историческите драми, или пък Юн Йонг ви прилича на вещица. За мен пък точно тя беше най-колоритната личност в сериала, истинска жена, със своите върхове и падения. Жена, минала през всичко на този свят, тя в никакъв случай не е перфектна, има своите недостатъци в отношенията си с хората, но притежава силен и непоколебим характер, а да не говорим и за интересната визия (само за информация актрисата е родена 1964г. :yes: )

 

 

А относно разликата в прическата и още на 1 еп., направи ми впечатление, ама явно са го изпуснали този момент, аз така и не я видях до края с такава прическа, никъде не беше с толкова дълга коса.

Странно, това беше похватът, който ме заплени в първия епизод

 

 

 

Преминаването между настояще и минало, като в миналото, по време на предишната им връзка, Джун Янг е била с дълга коса. Така показаните сцени създават усещането, че главните герои се карат на работа, а едва ли не всичко е театър и после в автобуса се смеят и държат за ръка, НО всъщност сцените, където са в добри отношения са от миналото.

 

 

Много ми хареса и вникването в процеса на снимки, малките детайли, които ме направиха съпричастна към създаването на една корейска драма. А едно от нещата, което ми направи най-голямо впечатление, е отношението към секса, свободата, с която се говори за това да спиш с някой преди брака, за ралика от други сериали и как беше казано, че едва ли не, всеки си прави, каквото си иска в собствения си живот, но, когато става дума за други хора, се проблематизира всяко неспазване на социалните норми. От което си вадя извода, че има някакво лицемерие в това общество и до известна степен, традиционните сериали допълнително утежняват положението. Важното е, че този сериал ми даде една съвсем нова перспектива за Корея като цяло, не по-добра или по-лоша, просто по-различна. От мен Worlds Within получава шестица :yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Искам да попитам дали има някъде бг субтитри към този сериал?

Тези които са дадени в описанието линка не се отваря , а в торента вече 2ри ден го чакам да стигне 1% и надеждите не са големи

ако некой мове да писне линк към бг субтитри ще съм много благодарна.

моляяяяяяяяя много ми се гледа сериалчето искам Биниииииии

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много добра драма! Някак си направена по друг начин смесвайки типичните за драмите похвати, но обяснени през призмата на истинския живот. Наистина колкото и стандартен, толкова и различен сериал. В някой епизод примерно се случва нещо типично за масовите пускани на конвеир драми, но точно в този момет почва едно върховно обяснение, което веднага ти показва че животът наистина може да се живее като на драма. В някои епизоди имаше моменти в които си казвах ; "Я, чакай малко това едва ли може да се случи в живота" и точно когато започвах да се мръщя следва страхотно обяснение я от авера Бини, я от Хъе Гьо.

Нямаше и персонажи като злата бивша, нямаше и задруги между отрязаните герои, нямаше главния да се разболее и да се направи на големия умник и да избяга за да не товари приятелката с която се обичат.

Финалът също ми хареса. Един от малкото които не са претупани и нагъчкани в последните 10 минути на последния епизод, поради големия трафик на драма която режисьора е решил да натъпче, с цел развръската да ни фрасне по главата като мокър парцал.

За химията между главните няма какво да се каже (не знам дали сега са заедно, но по време на серияла са наистина много влюбени и няма как да го скрият от нас. :)

Обобщено драмата е много добра, някак си различна, нещо като наръчник как да живеем като в драма ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за сериала, насладих му се от сърце!! :) Благодаря на преводачи и редактори. :)

 

По- различен сериал, вкарва ни "вътре" в драмата, с двата крака.

 

Тези двамката е пълно удоволствие да ги гледаш! Дано да са щастливи в реалния живот, макар че двама известни актьора, в апогея на славата си как ще намерят време да се обичат - не ми е ясно. Стискам им палчета..

Както виждаме и от самия сериал, животът в тази индустрия не е красив. Красотата остава за нас - зрителите.

 

:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е сериалът, към който съм пристрастена! Почувствах всеки един от героите...Тук се влюбих в Бини...Това е сериалът,който може истински да ме стопли...Номер 1 в класацията ми(дели го с A love to kill). Това е мечтаната любов - с човек, от който можеш да научиш много, да ти даде много. Различен е от повечето корейски сериали. Тук любовта на героите един към друг трябва да живее с любовта им към работата. Хармонията между двамата актьори е невероятна - истинско удоволствие е да ги гледаш. Тук могат да се видят различни характери..силни и слаби, но истински.Много силен филм, поне за мен! Каквото и да кажа все ще е малко... :wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Линка за субтитрите и на мен не ми се отваря, който има същия проблем, направо търсете The World That They Live In в subsunacs.net

Я да видя сега и сериалчето :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериала е невероятен и неочакван. Не ме грабна от първата серия, може би защото очаквах да е като другите драми. И оттам нататък осъзнах, че съм попаднала на нещо различно и тотално бях завладяна от това, което видях. Направо съпреживявах емоциите, страданието, щастието на героите. Много дълбоко и реално бяха представени човешките взаимоотношения и не само от любовна гледна точка. Отначало се дразнех на места на начина по който постъпват, но след това почнах да си взимам поука от действията и разсъжденията им.

Друга страна на сериала която ми хареса изключително много беше това, че показаха как реално се създава една драма. Начина по който си взаимодейства екипа, колко усилия са нужни от страна на всички и как тази професия е начин на живот. "Ако искаш да направиш добра драма, живей като в драма." Направо се влюбих в кинорежисурата!

Eдин от любимите и най- запомнящите се моменти беше когато след снимки всички отиваха да се напият. Голяма веселба падаше!

Song Hye Gyo и Hyun Bin са ми любимци и много добри актьори. Имаше страшна химия между тях и в един момент наистина ги възприемах като двойка. Двойка със своите проблеми и недостатъци, но и с милите и сладки моменти! Изключително много им се радвах на отношенията! А Hyun Bin, тоя човек не може да е толкова красив, чаровен, секси, умен и харизматичен! Направо да ти разбие сърцето!

От мен максимална оценка за сериала и го нареждам в любими!

Тази песен е невероятна:

:asian:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалът е страхотен, затова и аз ще драсна един коментар. Ако трябва да го опиша с три думи - сложен, въздействащ и много истински. Наистина не те грабва с първите няколко серии, но след 6-та направо се пристрастих да гледам и не мирясах докато не го довърших. На фона на всички корейски сериали, които съм изгледала до момента този наистина блести с един доста по-различн и сложен сюжет. Много реален и истински е този сериал и всеки може да открие себе си в някой от героите. Харесаха ми мислите, които съпровождаха почти всяка серия и посланията, които оставаха. Химията межди актьорите беше много силна. Този филм те кара да се замислиш върху много неща и със сигурност ще го гледам още веднъж в някакъв по-късен етап. Препоръчвам го на всички. :yes: :yes: :yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този сериал се превърна в един от любимите ми. За пръв път гледам драма, в която да се споменава открито секс, забременяване и да има толкова много целувки - неща, които са естествени, но не и за корейските драми. Без да е супер сълзлива, тя е умерено забавна и в същото време те кара да се позамислиш над някои сериозни житейски въпроси. Препоръчвам я.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Каквото и да се каже за тази драма малко ще е! Мога смело да кажа, че ми разби всички представи за корейските сериали, когато го гледах. Изключително реалистично направен на фона на останалите захаросани и консервативни продукции. Хю Бин по-принцип ми е от любимите актьори въпреки че в Тайната градина ролята му беше малко по-запомняща се ама и тука играе страхотно. Комбинацията му с Hye Kyo се е получила доста успешно пасваха си идеално, а и тя е една от най-симпатичните актриси въпреки че с къса коса не ми хареса дълга и отива повече. Задължителен за гледане най-вече, че показва света на създаването на корейски драми и перипетиите през които минават режисьори, екип и актьори за да поднесат на публиката своите истории.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този сериал трябва да се гледа преди всички други сериали или азиатски филми, за да се знае, че и зад кадрите стоят хора.

Това е филм за онези, чийто живот е отдаден на правенето на филми (сериали), и чиито емоции са повлияни от рейтингите.

Свят на изгреви и залези. Свят, в който за успеха се работи в екип, в който хората трябва да си помагат, в който приятелството става неизменна част от работата.

Свят на романтика, драма, смях и слъзи на едно място наречено : Живот.

 

 

Чудесен сериал :thanks:

Винаги, когато гледам корейски (защото японските са твърде различни) сериали се сещам за "Светът, в който живеят"! :bow:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много хубав и стойностен сериал,признавам си че реших да го изгледам заради Хьон Бин и Сонг Хье Гьоsmile.gif ,харесвам и двамата и ми се беше любопитно да ги видя заедно.Играта им беше изключително добра,много чуствена и бих казала реална,много силна химия струеше от тях,просто си беше удоволствие да ги гледаш.,,Светът в който живеят''е сериал който трябва да се гледа,JC_doubleup.gif той е от тези сериали който докосват сърцето,кара те да се размислиш,за дребните неща от живота.В човешкия живот се редуват сезони и празници,успехи и победи, разочорования и грешки,срещи и пътувания.Стъпка по стъпка човек открива своя път в общия път наречен живот,именно това видях гледайки сериалчето.Много истинински и затрогващи моменти,разкриващи истинските взаимоотношения в семейството,показано от различни страни на призмата на живота,има мисли и послания. Актрисата която играеше ролята на Юн Йонг е гледох за първи път и ми допадна много,хубава визия с много загадъчно излъчване.Благодаря на всички работили върху сериалаJC_ThankYou.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много хубав и стойностен сериал,признавам си че реших да го изгледам заради Хьон Бин и Сонг Хье Гьоsmile.gif ,харесвам и двамата и ми се беше любопитно да ги видя заедно.Играта им беше изключително добра,много чуствена и бих казала реална,много силна химия струеше от тях,просто си беше удоволствие да ги гледаш.,,Светът в който живеят''е сериал който трябва да се гледа,JC_doubleup.gif той е от тези сериали който докосват сърцето,кара те да се размислиш,за дребните неща от живота.В човешкия живот се редуват сезони и празници,успехи и победи, разочорования и грешки,срещи и пътувания.Стъпка по стъпка човек открива своя път в общия път наречен живот,именно това видях гледайки сериалчето.Много истинински и затрогващи моменти,разкриващи истинските взаимоотношения в семейството,показано от различни страни на призмата на живота,има мисли и послания. Актрисата която играеше ролята на Юн Йонг е гледох за първи път и ми допадна много,хубава визия с много загадъчно излъчване.Благодаря на всички работили върху сериалаJC_ThankYou.gif

 

Този твой коментар описва абсолютно всичко, което мисля за този сериал. Вчера приключих повторното му гледане.

 

Определено е по-различен от останалите, но и по-смислен. За актьорската игра, няма какво да коментирам, с една дума - страхотни.

 

Такава хубава двойка, жалко, че в реалния живот се разделиха :):dunno:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

БИЖУ!!! Още когато видях постера с Бини и Хъе Кьо и вече знаех какво трябва да направя, а именно - свали филма :) Не знам за вас,но аз химията между двамата я усетих още само при виждането на картинката,а с течение на времето или по-точно от минута на минута,докато гледах този прекрасен сериал,това усещане за истинска близост между двамата ставаше все по-силно и по-силно. Но не се и учудвам,все пак досега не съм гледал Бинито в роля,където да не си подхожда на 1000% с актрисата до себе си. Страхотен актьор,който изглежда добре,играе добре ,въобще истинска наслада е да наблюдаваш играта му. Хъе Кьо я гледах за първи път,но веднага ми стана една от любимките. Красива до немай къде. Страхотна игра и излъчване. Сериалът ми започна много,много по-различно от това,с което съм свикнал в корейските сериали. Всичко в началото ставаше толкова бързо и леко се обърквах. Диалозите бяха светкавични,а на места субтитрите си бяха по-бързи и от скороста на светлината. До към 4-5 епизод не бях кой знае колко впечатлен. Но от там нататък всичко си влезе в правилните релси,поне за мен и от епизод на епизод вс еповече и повече се зарибявах. Буквално до последно не знаех какво точно ще се случи,и дали ще има хепи енд или ще има драма. За мен финала беше прекрасен,наистина прекрасен,случи се това ,на което се надявах и тайничко стисках пръстенца под одеалото докато гледах. Както и други са споменали по горе,рядко срещано ,всички връзки,всички взаимоотношения между всичките актьори в сериала бяха на много високо ниво и всяко едно взаимоотноение беше интересно и не по-малко интригуващо от това между Джи О и Джи Йанг. Този сериал ще си го нарека грозното пате на корейските сериали. А само как тези двамцата сладури ме караха да плача и да се смея с тях ,не е истина просто. Толкова много любими моменти имам ,че все едно трябва да разкажа на ново сериала. Един от най-силните моменти за мен беше.когато:

тя отиде пред къщата му и му се молеше да не се разделят,като му каза. "Да падна ли на колене да ти се моля" Много,много силен момент.Бях впечатлен от нея също така и за това,че много ,много сълзички проля и колко пъти му се моли да се съберат пак.Въпреки тази проявена слабост,тя е една от героините,на които,най-много  съм се възхищавал.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...