Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

 

Worlds Within... / The World That They Live In

Държава: Южна Корея
Година: 2008
Епизоди: 16 + спешъл
Жанр: Романтична драма
Период на излъчване: 27 октомври 2008 - 16 декември 2008

В главните роли:
Hyun Bin - Jung Ji Oh
Song Hye Kyo - Joo Joon Young
Uhm Ki Joon - Song Gyu Ho
Seo Hyo Rim - Jang Hae Jin

 

Сюжет:

Сонг Хье Гьо играе ролята на пряма, откровена и уверена в себе си млада режисьорка, която се опитва да пробие в света на създателите на телевизионни драми. Свят, в който доминират мъжете.
Хьон Бин е в ролята на по-старши режисьор, неин наставник, който прави живота ѝ непоносим в началото. Но с времето той открива своята голяма привързаност и обич към трудолюбивата и пламенна своя млада колежка.


С български субтитри

С български субтитри 2

Онлайн с български субтитри

Български субтитри

С английски субтитри + OST

С руски субтитри

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прекрасна драма, която според мен трябва да се гледа по-внимателно(дори повторно), за да се вникне в смисъла на реалните неща, които се случват на героите, като един малък свят , във който човешките взаимоотношения са на преден план и -талантливи или амбициозни, предадени или изоставени,агресивни или плахи, влюбени или излъгани, разхвърляни или подредени , работещи или забавляващи се, хората са хора навсякъде, със всички малки и големи недостатъци, претенции и съмнения.Така, че хората са светът в тази драма.

Рабира се, в основата на всичко стои любовта.

Идеята е проста и чудесна, но всъщност е сложна за разбиране и затова май няма толкова почитатели тази история.Но историята и случките са напъно реални и мисля, че могатда се случат на всеки от нас!

Изключително израстване на Hyun Bin и сладката Song Hye Kyo, добра игра и сериозно отношение, определено сериала ми хвана окото, защото не е прекалено сладникав и слъзлив,а много реално пресъсдаден.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е един невероятен сериал, който не получава признание...и сред нас. Може би защото е твърде реалистичен, изпълнен с размисли и картини. Остава си едно от най-добрите неща, които съм гледала. Ако някой се захване да го превежда, ще се опитам да помогна с някоя и друга серия, макар че съм страшно далеч от терминологията на киното

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Току що изгледах последните два епизода и направо не мога да спра да се усмихвам. Сериала е страхотен, главните и подържащите актьори също. Направо да ги разцелуваш всичките. С толкова топло чувство ме остави, а и за пръв път от Sorry, I love you насам плача на сериал и то не даже защото е голямата драма, а просто толкова се привързах към героите, че ми беше тъжно, когато и на тях. Ауу вече ми липсват, определено ще се гледа пак. Нека да се появи малко снежец и с топло чайче и хайде пред компютъра.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериала е много интересен, чакам с нетърпение всеки епизод, които се качва в Мастерс ТВ. По различен е от драмите, които съм гледала до сега, сякаш малко по реалистичен. Поне такова е моето усещане!

Главните герои са толкова сладки заедно че направо свят ми се завива! Искренно се надявам да има хепи енд, щото ще падне иначе един рев, та цяла седмица!

 

Чудя се младежа, дали ще дойде да почисти и у нас, като го гледам добре се справя и как сладко сгъна бельото! Специално за него ще разхвърлям!!! Може и да не ме носи на гръб докато чисти с прахусмукачката, стига ми да го гледам как го прави.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За този сериал, поне за мен уникален...съм съгласна, че трябва да се подходи сериозно -

дали гледане, дали превод...защото всички не спират да говорят и мислят и диалозите са бързи и по-сложнички...

Но всеки има право да й се наслади както му се иска...важното е да се гледа :!: , защото драмичката е

супер, а човешките отношения са толкова добре представени..като в един малък свят...

Тея сладурчета и заради любовните им отношения след приключването на снимките си струват

да се видят...

ww2b.jpg

LOVELYWW.jpgWW1.jpg

_1_3.gif

И без тая не може... :drunken: :drunken:

 

WW.jpg

 

 

П.П....чакам от Бини тлъста сума за агитацията да се гледа сериала.. :hehe: :hehe: :hehe:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Уаааааа изгледах го! ТВа е като наркотик е хора. Първите няколко пъти ти е гадно, лошо и се чудиш кво му харесват толкова, но после като ти стане гот няма отърване и не те свърта докато не изпраскаш още един епизод. След 5 епизод направо припатках, толкова мили и сладки са тея двамцата. Не мога да повярвам, че свърши искам ощеееее! Много бяха милички и особенно като се боричкат и си играят изглеждаха като истинска двойка. ОСТ не беше забелижимо но допълваше страхотната атмосфера на филма. Края беше супер зле и разочероващ, но пак ми е готино и много ми хареса. Естествено някой от героите направо ме влудяваха като например вещицата Yoon Young, чееестно колко я благославях като се смеееше. Виждали ли сте по-изкуствен смях или плач? Също и тва безполовото същество Min Hee, но иначе всички други бяха нереални симпатяги. Ууууу искам да ги нагушкам. Сега ше сидръпна спешала и ше му се изкефя максимално, макар че можеше да е ревливо драматична драмичка, което щеше тотално да ме разбрида. Така ми се искаше да се тръшкам по земята и да рева, да си скубя косите и да проклинам несправедливата съдба, нооооо пак съм доволен, щото след първите 4 епизода реших че голям автогол съм си вкарал с тая драма. Мне много е сладка и особенно на женската аудитория мнооог ше им хареса.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз го догледах. Накрая наистина ти се иска останеш още малко част от техния свят.

Сериалът е нещо по-различно от това, които сме свикнали да гледаме.

Не знам дали е задължителен, но на мен много ми хареса и напълно си заслужава отделеното време.

Нищо чудно, че двамата главни сладури са се влюбили след толкова целувки и гушкане :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Определено беше по-различен от останалите корейски сериали, които съм гледала, и това ми хареса, но все още се колебая колко напред в личната си класация мога да го сложа. Самата история и паралелът между фикцията и реалността, както и разсъжденията на героите ми се сториха много оригинални, но главната героиня /не актрисата/ ми беше ужасно дразнеща, през повечето време ми се искаше да я хвана за косата и да дърпам, докато остана без силици :) Твърде егоцентрична ми дойде и това ми развали усещането от драмата като цяло.

Иначе сериалът получава две големи червени точки от мен.

Първата е за това, че за разлика от други драми, тук отсъстваха твърде досадните бивши или настоящи половинки на главните герои, които непрекъснато да се опитват да правят мизерия след мизерия, само за да станат нещата както на тях им се иска. Бившите в случая бяха много умерени и това страхотно много ми допадна.

Вторият голям плюс за мен бяха многото второстепенни, третостепенни или както щете да ги наречете герои. За пръв път гледах толкова много паралелни истории, сравнително добре пресъздадени, и даже в един момент бях приятно изненадана, че имаше моменти, в които главните герои не се вясваха на екрана за повече от 10-15 минути, но въпреки това не ми беше домъчняло за тях. Просто останалите сюжетни линии бяха достатъчно симпатични и увлекателни.

 

Остана само да спомена унесения поглед, с който гледах Хюн Бин... И фактът, че седнах да гледам последната серия със страх, защото очаквах някаква трагична развръзка. За щастие, това не се получи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съгласен съм с мнението на Черньо80 ,интересен сюжет ,прекрасна актьорска игра ,задълбочени отношения и най-вече реални.Точно заради това ,че прилича толкова много на моят живот не ми и хареса сериалът... кой обича ежедневието си ?.Истината е ,че всеки търси нещо по-различно от монотоноста ,еднобразието и сериали като Гонг ,Кафе принцеса ,Вещицата Ю Хи ,фентъзи и историческите са по-гледани.Определено е само за ценители на качествена игра и реалност ,аз май не съм от тях Wink

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ех че ми хареса...това де, че мъж си признава Very Happy ..за монотонността и може би скуката в ежедневието си... Very Happy

Сериалът е брилянтен, поне за мен в това отношение...да те разчувства и замисли...дори да те накара да си видиш

грешките отстрани, ако си минал през нещо подобно или да те предпази да ги "заобиколиш"...

Но ние сме хора...всъщност ние сме света и то е такъв какъвто сами си го направим....ех че го казах Rolling Eyes

П.П....Не спирай да откриваш, че светът е красив и вълнуващ, че чувствата са незаменими, а надеждите и мечтите живи!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз стигнах до гледането на Worlds within. Все още съм на 6 серия, но определено ще го догледам. Наистина е по-различен от останалите сълзливо-романтични продукции. Има доста реални ситуации, за които всеки да се замисли и в собствения си живот. Понякога такива реплики вкарват....Всъщност няма да повтарям по-горе написани коментари. Мога само да кажа, че ми се струва, че сериалчето става за малко по-зрели хора. Е, освен ако не сте луд фен на Хьон Бин или на сладуранката от Пълна къща.(Голям проблем са ми тея имена .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Драмата е прекрасна, изцяло споделям мнението на тези, които са писали преди мен. Да това е ежедневието им и то никак не е лесно, както на режисьори така и на актьорите, но аз им се възхищавам на упоритостта и трудностите, с които се сблъскват, за да направят един филм или сериал реалност. Хареса ми, че имаше толкова много истории, на всеки обърнаха внимание, взаимоотношенията помежду им, етапите, през които преминаваше всеки един от тях,препятствията, разочарованията, тъгата, самотата, колебанието свързани с любовта, приятелството, работата. Мен лично много често ме караше да се замислям върху отношенията с хората с които общувам всеки ден, както на работа така и с приятели и родители. Няма смисъл да продължавам мисля, че Blacky80 каза всичко много точно, заслужава си да се гледа. Много ми харесаха Hyun Bin и сладката Song Hye Kyo, наистина си подхождат, дано пак да ги видим в обща драма.Този сериал ми направи един тест по скоростно четене Laughing .

А относно разликата в прическата и още на 1 еп., направи ми впечатление, ама явно са го изпуснали този момент, аз така и не я видях до края с такава прическа, никъде не беше с толкова дълга коса.

Благодарности за превода страхотни сте

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериала го започнах поради простата причина че не можех да си представя тези двамката да изграят нещо заедно ( не знам защо )

И така ... сериала за мен е един от най реалистичните ! всичко е много реално и няма как да не разпознаете себе си в една от многото случки! нещото което ми се наби в очи е сценария- май това е един от най- хубавите... казваха си нещата толкова дирекно, че и аз бях на моменти шашната.... а изводите които си правеха героите към края или началото на епизодите бяха страхотни. За първи път сериал свършва с толкова ....... lol! край ( тези които са гледали знаят )

гледайте и чететe бързо :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много силен филм, признавам в началото ми беше мъка да го гледам, но после осъзнах, че не е типична драма ии всъщност си струва! :asian: Много добре отразява реалноста, сблъсъците и изпитанията в живота! Не е за пропускане, лично аз не съжалявам че го гледах . . препоръчвам го ^^

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е един от сериалите,който ще запомня и бих гледала отново.Нещо в него те заинтригува и те завладява.Доста истински и показва нещата от живота,затова колко трудно е да създаваш драми и в същото време да имаш някого до себе си.Главните актьори са сладки и добре влязоха в ролите си.Дори и целувките са по-страстни,което при корейците е рядко срещано.Определено всичко беше на ниво и всяка серия си имаше хубавото.Аз не мога да се оплача от нищо :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Боже, толкова много романтика, та чак не вярвам на очите си...

Те, корейците са толкова пестеливи по отношение на чувствата си, не знам защо?

Това са двама сладури, които просто се обичат и говорят с очи - много емоция, много философия - сложна професия.

По средата на сериала съм и не искам да свършва

Не знам защо толкова бавно свалям сериите... никой не сийдва

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Той всъщност е един от първите ми сериали. Срещах много противоречиви мнения, докато се ровех из форумите, но на мен това ми е един от любимите, които някога съм гледала. Трудно е по принцип да се гледа от масовите зрители, но не съжалявам. Направо си бях очарована след като изгледах всички епизоди. Това, което много ми хареса е, че героите идваха направо от реалният живот. Много рядко(почти никога)ми се случва да гледам нещо, толкова отговарящо на действителността. Хората, които виждах всяка серия, си бяха хора, които виждам всеки ден по улицата. Много ми бяха симпатични и близки всички. Поздравления на всички, които са допринесли за създаването на този сериал. Струва си. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много хубав сериал!Стигнах до 9та серия и няма как да не напиша едно положително мнение.Интересното е, че преди време си бях изтеглила 1ва серия, пуснах си го, като предположих, че е поредния тъжен сериал, но се оказа съвсем различен от останалите.Мога да кажа и аз че сериала не е за всеки или поне трябва да си в нужното настроение, сцените да ти са много познати от ежедневието.Той не е от поредните сериали, където се развива някаква смешна историйка, тук има задълбочена игра, сценария много ми допада.Говори се за живота на режисьорите и сценаристите на драмите, въобще цялата патардия през която трябва да мине една кдрама.Общо взето се получава като "театър в театъра" или да го нарека "драма в драма".И точно това име на сериала много му подхожда "Светът в който живеят...".Изпълнен с много трудностти, докато се покаже последния продукт.Спазва се някакъв безумен график и се чудя как екипа издържа на това напрежение.Много ми хареса паралела между реалноста и измислицата в сериалите, въобще отношението между двамата главни.А те бяха много сладки тук, още ги помня в последните им сериали, но тук ми харесват много повече.Харесва ми и ,че се набляга и на другите герои, на тяхната история, която обикновено се изпуска в другите сериали.Всеки си има необходимото време в сериала, за да се покаже и да се поясни защо всъщност героя е такъв.Отново срещам сериал в който героите са доизпипани и най-вече различни.Наистина много задълбочен сценарий и актьорска игра и го препоръчвам на всеки, който иска да гледа нещо, наистина стойностно. :)

 

 

Download Worlds Within OST

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:rolleyes: Това беше първото ми късче от изтока,което по погрешка дръпнах,не за друго,а защото беше сред най-тегленните торенти и имаше нещо очарователно в обложката..при това ако не греша,беше 10-ти епизод,бях буквално вцепенена като чух за първи път този уникален език,толкова непонятен,но същевременно така запленяващ..още на 2-рата минута,натиснах пауза и започнах да свалям един по един останалите качените епизоди..изгледах ги на един дъх...и така започна увлечението ми към този тип сериали..към този тип музика..към този тип култура.. пленена и до днес оставам от магията на изтока..в търсене на поредната история за живота в който живеем и хилядите светове,до който по един или друг начин се докосваме.. :rolleyes::rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...