Jump to content

Recommended Posts

D8OKifEUcAABT8k

 

Off Topic

D797YbNUwAAL7qh

D8G0WhZXoAETh1_.jpgD8L5XusXUAAqsvE.jpg

 

I Don't Love You Yet (僕は まだ 君を 愛さない こと が できる)

Страна: Япония

Също така известен като: Boku wa mada Kimi o Aisanai koto ga dekiru

Период на излъчване: 2019Юли15 до 2019 – Септември – 02

Време на излъчване: Понеделник 12:00

Формат: Renzoku      

Жанр: Романс, Драма

Канал: Fuji TV

Епизоди: 16

Режисьор: Arai Yuka, Koga Fumie

Субтитри: Английски

 

Участват:

Adachi Rika като Mitari Yo

Shirasu Jin като Ishida Ren

Asaka Kodai като Mizusawa Ryusei

 

Резюме: Римейк на Тайванската драма „In Time With You (2011)“…

Mitari Yo (Adachi Rika) е с остър език, горда и самоуверена. Единственият човек, който може да изтърпи характера и, е най-добрият и приятел Ishida Ren (Shirasu Jin), с когото дружи от гимназията и университета. На двадесет и деветият си рожден ден тя получава от него писмо, съдържащо първите признаци на стареенето. Как да се примириш, след като вече не си млада, но си все така самотна, а в същото време твоят най-добър приятел на същата възраст се ползва с популярност и извоюва победи на любовният фронт. Тя се съгласява да сключат облог: който се ожени първи до 35-годишна възраст, ще получи от другия крупна сума от 300.000 yen. Но къде да намери своята половинка, след като около нея няма ни един нормален мъж? Новият и асистент, бившето гадже или...

 

 

Свали с английски субтитри :click: :click:

 

Свали с руски субтитри :click:

 

Онлайн с английски субтитри :click:

 

Онлайн с руски субтитри :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

4 преведени и изгледани серии. Не мога да повярвам, че се е получило толкова симпатично и непринудено на екрана. Особено двамата главни- стоят чудесно заедно. Прекрасни отношения - приятелски, но в същото време не мога да си ги представя с други хора до тях. Не им се получава химията, особено тази на Рен с колежката му. Изкуствено ми стои това момиче.

Толкова се радвам, че дават поредна главна роля на Джин! Отива му партньорството с Рика. Само да не казва, че не може да пее. Все още помня, как дебютира. Няма да забравя, че тръгна от сцената и Тенимю. Като се замисля, той е вторият човек от отбора на Хьотей, който пробива в киното и телевизията, след Сайто Такуми. Е, Сайто е класа, но се надявам Джин да върви по стъпките му.

Много готини семейства имат главните и с тези чудесни техни взаимоотношения, не съм сигурна как искам да свършат. Еп. 4 свърши толкова тъжно. Няма да се учудя, ако Рен се телепортира до Нагоя.... Той е такава душичка.

П.п. Обаче 16 серии?! Какво ще дават в тях?

П.п.Песните също са готини, както и заснемането, да не говорим за тоалетите на Йо. И обувките са прелестни. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Каква прекрасна 5а серия! Толкова човешка и поучителна. Йо успя да преодолее неприятните чувства и да прости на колегата си (дори му помогна и така спечели верен съюзник), благодарение на Рен. Разстоянието от Токио до Нагоя е никакво с шинкансен.

Сигурна съм, че Рен е много по-наясно с чувствата си, но няма смелост да говори. Отново си пролича, че за Йо приятелството е свещено.

До видим конкуренцията, как ще се намеси.

Ох, защо го започнах, като върви в момента?!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Подлъгах се, че и еп. 6 е преведен. Гледах го, без субтитри. Появата на Кодай Асака ще направи дорамата още по-интересна. Рен се нуждае от достоен противник, за да предприеме крачка в правилната посока.

Отново показаха, колко готини и уникални са семействата на двамата главни. Може би затова и те са така задружни. Истински осана наджими- приятели от детството.  

Цветовете на тази история са толкова магични! Придават й още по-очарователни нюанси. Да не говорим за музиката. Вече съм пристрастена към ендинга на инди рок групата Indigo La End - Misubizama.

Томоми Итано се е погрижила за приятния оупънинг- Kimi ni okuru uta.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, ukio написа:

И ondramanice я има преведна в червено, но като я пуснах, нямаше субтитри.

Е, във Вики има, проверих.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пуснаха ги навсякъде. 

Ех, като слушах размислите и за пореден път се радвах на чудесните взаимоотношения между семействата им, стигнах до извода, че старческият дом звучи най-добре за тези двамата. Хахаха!

Кодай Асака определено ще бъде достойна конкуренция на Рен. Нямам търпение да се намеси.

И да. Джин като не иска да пее, поне  да ни посвири. Това с групата беше интересно. Чудя се, дали не му се е отразило по-сериозно, отколкото предполага?!

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Появи се очакваната конкуренция и вече няма да е никак лесно. 

В еп. 7 падна голям смях с гостуването на Такуджи Кавакубо в ролята на наперен адвокат с безумни претенции. Какви само ги наприказва на Йо. Много беше смешен. Чак не ми се вярваше че го виждам на екрана. Толкова рядко се появява. Но пък изпълнението му беше един  път.

8-ма серия ще се запомни с шарените гащи. Хахаха!

Превеждат директно по 2 серии на седмица. Вероятно по толкова дават.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Че съществуват ли такива адвокати, не преигра ли малко героя?

На фона на сдържания нрав на японците, ако е истина, трябва внимателно да се замислят за отношението си към жените около и над 30-те.

Такава подигравка , неуважение и отвратителна публична обида, тя така го прие...

И да, конкуренцията се завръща с пълно бойно снаряжение.

Трудно ще й е на Йо, пък на  Рен да не говорим. Дали ще намери противоотрова...

Но най-ми харесаха гащичките й за самозащита..И реакцията на Рен:rolleyes:.:lol2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разбира се, че преигра. Много беше смешно, макар и нереалистично.

 

1:0 за Рюсей.

Нещата се обърнаха, като че ли. Въпреки че Мизусава изглеждаше много убедителен, баткото беше твърдо срещу него. Понякога чудати хора като него преценяват ситуацията по-ясно от другите.

Знаех си, че Рен не си е довършил фразата. Сега обаче наистина закъсня. Как ли е завършила оригиналната версия?!

Прекрасно включване не идеята с цветята. Те сякаш изиграха истинска роля в историята.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С рускините съм замръзнала на 10-та.

Бе, как така два пъти една и съща грешка. Въпреки, че и аз  повярвах на Рьосей .

Ами ако  се е почувствал в тежест и го е направил именно заради нея, както я убеждава...

Но какво е това сърце, то по-еластично от ластик, мачкано, смачкано и пак да прощава...

Да видим какво ще стане с втория шанс, човек заслужава ли такъв или тя пак ще бъде прецаканата.

Ако е така, какъв е мотивът.

А Рен, все закъснява. В любовта не трябва да се колебаеш, трябва да не криеш чувствата си по каквато и да е била причина.

Много такива недоразумения водят до лоши последици и нещастни в любовта.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Английските вече са до 14и. Не са толкова прости нещата. Рен се усети, но Йо все още не може да го погледне от друг ъгъл.

Малко го раздължават, но на мен ми е много готино да ги гледам като най-добри приятели. Не знам, дали мога да ги възприема по друг начин. С Рюсей може и да се обичат, но не изглеждат толкова спокойни и естествени в отношенията си. Това са някакви различни видове любов.

Приятно ми е и като видя Ширасу, постоянно си спомням за Тенимю. Хваща ме такава носталгия...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така е, с Рен и е удобно и спокойно, с Рьосей главата й се замайва и сърцето разтапя. Различна любов.

След като приключи с Рьосей, ще приеме ли Рен по-друг начин? Той-да. Отдавна е готов, Но за нея не съм сигурна.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като гледам, всички около нея се опитват да я насочат към Рен, но съдбата я поставя в различни ситуации, в които се налага да е около Рюсей. Обаче онзи чичка от фирмата му е голяма драка. Може пък той да й отвори очите. Да видим. Появи се още една двойка, която е в същото положение.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Свърши. Беше хубаво, че продължиха в същия дух и вложиха много забава в отношенията, понеже те наистина си бяха странни. Без усмивка нямаше как да стане.

Доколкото четох, променили са някои неща в сравнение с оригинала, но така ми допадна. Останаха верни на японското усещане и визия, показаха уважение към оригинала с паралелното история в Шанхай и запазиха инди усещането с визията, музиката и чудесните добавени герои. Семействата им бяха страхотни! Не е чудно, че двамата имаха такива отношения. Наследствено е.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах сериала преди две седмици и след като свърши ми беше на върха на езика да ги наредя едно хубаво колко трудно и неромантично ми подейства това, което видях, добре че после погледнах, че сериала е римейк на тайванска версия и малко се поуспокоих, че от тайванската нишка и затова ми дойде толкова  нереално .

Направо ме попариха с това тяхно "невиждане" главните герои, толкова много, че си казах, е не може да е толкова зле положението при японците, я какви са готини, умни, можещи и комуникативни главните герои, и двамата, и чар и всичко, и като се почна това сляпо тяхно напъване да не са заедно, а през цялото време се гледаха като влюбени котараци на покрива.

Ако края замаза положението, то усещането беше за нещо нереално  и недовършено 

Off Topic

не може, моля ви, Не, бива /съгласете с мен/ двама души да са толкова много допълващи се, разбиращи се, че и привличащи се, особено като не броя първата серия, където Рен го играеше доброто приятелче и не го бяхме виждали толкова много около нея и не го знаехме що за птичка е, но после с тоя неговия влюбен поглед, направо не си вдигаше очите от нея и тя, ама съвсем нищо да не усети, а говореше, прекарваше времето си и споделяше, ядеше и пиеше само и единствено с него....е не бива така, и то не е серия, две, ами цял сериал, прекалиха, сериозно прекалиха с нереалността....ти си ми приятел, не е равно на Аз съм сляпа и глуха, взаимоотношенията им бяха твърде истински и взаимни, за да ги сложат в такава странна нереалност.

Все пак сме хора, чувстваме и мислим...и се влюбваме...че накрая това нейното като гръм от ясно небе бешеее тъпо.

Наистина не ми беше добре, дори и с онази тяхна драматична среща и Тя: Аз се осъзнах! ами какво от това казвам аз, така стана още по изсмукано от пръстите, вместо и тя и той доста по-рано да си дадат сметка какво са един за друг, нейното "осъзнаване" беше повече от закъсняло, така го усетих аз, толкова късно, че някак успя  да развали искреното и силно чувство, което преди това двамата създадоха един до друг.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Трябваше им материал за 16 серии. Това е. Добре поне, че по японски ни задържаха с подробностите, фините дребни неща, които въздействат допълнително и топлите семейни отношения. Наистина смятам, че нямаше да издържа епизодите, без поддръжката на тези симпатични хора.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...