Jump to content

Recommended Posts

D_KBQ_bU8AE56kP

 

Gisou Furin (偽装不倫)

Страна: Япония

Също така известен като: Gisou Furin

По мангата на: Higashimura Akiko – „Gisou Furin“

Период на излъчване: 2019Юли10 до 2019 – Септември – ?

Време на излъчване: Сряда 22:00

Формат: Renzoku      

Жанр: Романс

Канал: NTV

Епизоди: 10

Режисьор: Nagumo Seiichi

Субтитри: Английски

 

Участват:

Anne Watanabe като Shoko Hama

Hio Miyazawa като Bannojo

Nakama Yukie като Yoshizawa Yoko

Seto Toshiki като Yagami Futa

Tanihara Shosuke като Yoshizawa Kenji

MEGUMI като Banno Akari

Tanaka Michiko като Yamada Masako

Natsuko като Takano Erika

Izawa Hiroshi като Hama Koichi

Asaka Mayumi като Hama Mikiko

Kiriyama Renn като Todo Hajime

 

Резюме: Тридесет и две годишната Shoko Hama (Anne Watanabe) не е добра в романтиката и няма приятел, но иска да се омъжи. През последните две години тя търси мъж, с който да сключи брак, но все още не може да намери точният човек. Затова Hama решава да вземе самостоятелно пътуване. Докато е на самолета, тя среща красив млад мъж, който лъже че е омъжена, но той я изненадва с думите "нека да имаме връзка по време на това пътуване."

 

Свали с английски субтитри :click: :click: :click:

 

Свали с руски субтитри :click: :click:

 

Онлайн с английски субтитри :click: :click:

 

Онлайн с руки субтитри :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ооо, Янкуми! Няма да се промени и това е. Макар тук да изглежда по-различно, тя винаги ще си остане Янкуми. Много ме кефят отношенията й с Малчо. Направо ме връщат към Гокусен.

Off Topic

Изобщо не изглежда като афера. Дори не смятам, че тя изпитва някакви дълбоки чувства в това отношение. Просто се държи майчински и се грижи за него. Явно от това има нужда в момента, а мъжът й не може да й го осигури (пък бил той и Шоске Танихара!). Хлапето също се нуждае от подобен човек в живота си (голям сладур беше в еп. 3 -  направо шашна Шоко!). Надявам се да ни кажат повече и за него. Първите 2 серии имаше минимално екранно време. Човек не може да си изгради сериозно мнение от няколко секунди. Обаче третата задълба повече в тази посока. Видяхме пукнатините в брака на Йоко и младежът - боксьор, но дълбоко в себе си - голям дечко. И с тази розова коса... След Рюсей зимата, директно ни убиват. Не че не му отива - много си му прилича, обаче да ми боядисват супергероите един след друг, това вече е прекалено.

Видях, че на последните фотосесии с KEN-ON (Сето е от една компания със Сота Фукуши) е розов, но нямаше как да се сетя за причината, преди да се появи дорамата.

66519873_484379852310602_808769120957890

65619590_148108766264070_138695142951539

67309279_494448871303700_120631710067143

Следва Ан Уатанабе - дъщерята на Кен. Никаква прилика нямат с Юкие Наками и съвсем не бих казала, че визуално можем да ги объркаме за сестри. Е, поне се държат сестрински. Имат хубави отношения. Ан наистина изглежда по-голяма за възрастта си и ми е малко странна тази нейна афера, която започна с другия младеж.

Off Topic

Не мога да кажа, че им се получава химията. Ан не е някаква нежна красавица, но може би това са целяли. 

Само да беше казала истината, че това е бял кахър, в срявнение с другото на сестра й. Тъпо е да мълчи, само защото си мисли, че пръстенът й е помогнал и ако каже истината, ще развали магията. Бака! Не й отива да се прави на дете.

Иии, фокусирам се най-вече върху Хьо Миязава, който тук получава първа главна роля. Това момче се появи с второстепенно участие в Тодоме но кис и веднага се забеляза - висок, с интересно излъчване и най-вече поглед. Имах усещането, че ми напомня на някого и чак след като проверих, разбрах, че е син на Казуфуми Миязава (изпълнителят на Шима ута, който беше гостувал в България преди време). Приличат си доста двамата, само където Хьо е доста по-висок от баща си. Талантлив актьор е. Онзи ден потвърдиха и голямото му дебютно голямо участие в киното. А тук стои прекрасно. Пасва на образа идеално. 

Off Topic

BqpAbc.jpg

Според мен, тази дорама има накъде да се развива и ще привлече зрители, стига да следва задълбочените анализи за семейството и лъжите от еп. 3. Той беше най-силен до момента, макар и без превод. 

Музиката, както винаги, е перфектна! Младата изпълнителка milet (откритие на Тору от OOK) се включва с втора песен към дорама (след тази, която направи за Queen) - Us!!!

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледани 3 серии. Нещо не ми върви много леко. За мен има малко в повече преиграване/театралност в героите, което не ми допада по принцип. Най-вече в образите на двете сестри. Ама ще гледам до края, да видя как ще се развие цялат "плетка". 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има подобно нещо. Ан не е такъв тип актриса, за да отговаря на героинята си. Проблемът е, че наистина изглежда по-голяма за възрастта си и не й отиват детинските реакции. Не са й създали точен образ за актьорските способности. Когато го улучат е друго. А и с Накама не си приличат. Ама съвсем. 

Иначе е интересна разработка по темата, но като гледам накъде вървят нещата,

Off Topic

Джо май ще се окажа нелечимо болен. Съвсем не искам да превръщат сюжета в мелодрама. 

Именно заради болестта си той реши да има афера с омъжена жена, за да е по-безболезнено и за двете страни.

Аз изгледах и 4-а, без превод. Балансът сякаш пак се поизгуби. Отново не обърнаха достатъчно внимание на Малчо, а според мен той е друга ключова фигура, която е важна за действието. Заплетени ситуации не липсват, но се надявам занапред да ги решават по-адекватно.

Off Topic

Шоко непременно трябва да изплюе камъчето и да каже истината. Несериозно е.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще изчакам да се появи 4-и като за мене.

Мда, точно с Ан имам този проблем. Ама ще се въоръжа с търпение и така ако трябва и някъде ще поредактирам и така до края. 

Сценариста да се стяга.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...