Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

Off Topic

 

685e41cc6ccb6cdc.jpg

0a50c59c3a7e408a.jpg71850ce938d52479.jpg

 

 

заглавие: Cop Craft, COP CRAFT [コップクラフト]

страна: Япония

година: 09.07.2019

тип: ТВ - 12 епизода

жанр: екшън, фентъзи, магия, полиция, Sci-Fi, комедия, паралелни светове, по новела

продукция: Millepensee

инфо: :click::click::click:

резюме: Преди 15 години, насред Тихия океан се отваря хиперпространствен портал. Отвъд е Рето Семаани, свят обитаван от феи, демони, елфи и тн или най-общо светът на митичните същества, за които става дума в приказките.

Сан Тереза*, новият "град на неограничените възможности", намиращ се най-близо до вратата, в който живеят над два милиона представители на двата свята. Разбира се, градът на мечтите си има и мрачна страна. В желанието си да станат част от имащите, много хора и нехора са готови да извършат буквално всичко за да станат част от "имащите". На полицията от Сан Тереза се пада да следи за спазването на реда и закона. Трудна задача, особено когато в много от случаите са замесени представители и на Рето Семаани. След подобен труден случай, дедектив Кей Матоба губи партньора си и се налага да си сътрудничи с специално пратен представител от другата страна: рицарят Тирана. Два свята, две правосъдия и двама индивиди, които се различават абсолютно по всичко - пол, възраст, характер, дори от света, от който произхождат, абе взривоопасна комбинация! Обаче понякога противоположностите наистина се привличат.

 

*не ми хареса как звучи и все ме напираше да го напиша Санта Тереза, но в английското резюме е така и ....

 

 

лично мнение: Това доста време му се чудих, плаката не ми е по сърце, но пък трейлъра ми хареса. Изчаках първия епизод и той натежа. Нищо особено като сюжет, но пък притесненията ми за залитане в лоли и мое посока не се оправдаха и слава богу. Динамично, на места забавно и с много добра анимация, има потенциал да се превърне в един от хитовете на сезона:D. Всъщност всичко планувано лятото, включително заглавията, които бяха под въпрос се оказаха с добра анимация. Под добра нямам предвид само сетинга, а и фигурите и в покой и при движение. Няма несъразмерни пропорции, квадратни крака и тн, дано продължат така и хубавото да не е само на ниво първи епизод:up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сюжета не е нищо изненадващо с едно изключение, след последния епизод ще отида да си взема един пожарогасител за вкъщи, ей така, ако ме нападнат вампириB)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...