Jump to content

Recommended Posts

ndJq6f.jpg

Off Topic
D_Z41QmU8AACZXU.jpg:largeD_G5Zc6W4AAv_ZI.jpg
D_G5ZcxWwAE5bMz.jpgD_G5ZcxWkAEBFAb.jpg
D_e5hTVU4AAHVpH.jpg
mVmxmm.jpgwm2e8m.jpg
zElwem.jpgkkWdkm.jpg
dwoJzm.jpg

Go Go Squid! | Qin Ai De, Re Ai De

亲爱的,热爱的 / 蜜汁炖鱿鱼

Държава: Китай

Епизоди: 41

Начало: 8 юли 2019 -?

Продължителност: 45 мин.

Жанрове: комедия , романтика , 

Сценарист: Мо Бао Фей Бао

Субтитри:Английски

 

Участват: Zi YangXian LiHu Yi Tian

 

Описание:

Тун Ниен е 19-годишна студентка с отличен коефициент на интелигентност, но с нисък емоционален интелект,

известна е в аниме косплея и пее добре. Влюбва се от пръв поглед в Хан Шан Йен,  брилянтен играч в света

на е-спортове, но който никога не обръща внимание на момичетата.

С високо чувство за отговорност, неговото единствено желание е

китайският отбор да стане световен шампион.

 

Трейлър:click:

 

:essub:

 

:subs: Свали с български субтитри :click: :click:

 

:subs: Онлайн с български субтитри  :click: :click:  :click: 

 

Свали с английски субтитри :click:

 

Свали с руски субтитри :click:

 

С английски онлайн :click: :click:

 

С руски онлайн :click:

Редактирано от mrnkaloto
Обновена
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще го пробвам заради Yang Zi. Сюжета отчасти се припокрива с The King's Avatar, вероятно заради това и го пускат преди него, така ще се конкурира само с втората част на анимето.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Май имаше още един такъв тази година, но може и да се бъркам:D Е, Аватара е фаворита-новелата има много фенове(там играча не е гений, просто има десет години опит и кой знае защо не иска да се пенсионира на 25:lol2:) пък и Янгчо има едно такова хитово заглавие зад гърба си.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 10 часа, vivivan написа:

 Viki започват превод на сериала   Ще прежаля хилядите реклами по време на всеки епизод

 

Аз първо пускам рекламите да минат-всички, то си има отбелязано къде са, и после си гледам.-_-

Има едни жълти чертички, ако решиш.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 5 часа, lukreciana написа:

 

Аз първо пускам рекламите да минат-всички, то си има отбелязано къде са, и после си гледам.-_-

Има едни жълти чертички, ако решиш.

 Знам, ама пак са си много - на колко места по 3-4 реклами :D

Но сигурно ще го качат и някъде другаде... пак с реклами де, ама по- малко. Или ще свалям :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Макар малко да попревъртах леко скучноватия първи епизод - спечелиха ме за фен- нацелиха ми слабото място в музикално отношения - класика от Хонконг звучеше за фон през целия епизод - Beyond -  Boundless Oceans, Vast Skies :)

 

 

Относно главната двойка....

Off Topic

от трейлъра разбрах,че той е по възрастен, ама тези се оляха - тя на 19, той на 30 :lol2:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като прочетеш заглавията на статиите  "Why are Fan Girls Fawning Over Li Xian, the Male Lead in C-Drama, “Go Go Squid!”? " и " Netizens Have Crowned Li Xian as their “July Boyfriend”  и се успокояващ, че не си единствения дет е станал луд фен на сериала :lol2: Yang Zi  и Li Xiang така си паснаха, че феновете съвсем забравиха за  DEng Lun :lol2: Химията им се получава, а и от екипа пуснаха информация, че реакциите на главните е някой от сцените (демек целувките) са си съвсем естествени, защото не са планирани предварително, а  на момента режисьорът тайно се наговаря с някой от двамата.

tumblr_puprq2usEV1r5iugro10_540.gif

За сериала - отдъхнах си като видях, че не вкараха Hu Yi Tian в някой любовен триъгълник, а е супер братчеда дет оправя нещата в напрегнатите моменти (новогодишната вечеря и гледах поне 5 пъти :D).

tumblr_put8zj4BB81xe2ihho4_250.gif

 

За оста - изненадата беше гласа на Димаш, но и другите песни са добри :)

 

 

Off Topic

Отново гласа на Xueran Chen

 

Не може и някой от главните да не изпеят нещо  - е тук и двамата се изявяват.

Li Xian - Give the Future

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Off Topic

 

Is Li вече е изложен на 80 kg черна мазнина.  (Фигура / флип от Weibo / телевизионни сериали Уважаема любов)

Is Li вече е изложен на 80 kg черна мазнина.  (Фигура / флип от Weibo / Li Xian ing)

 Ли сега играе "бог в е-спорт, популярността му  нараства. ( Weibo / Li Xian ing)

Ли обича бонбони още от дете. Когато е бил юноша, е бил дебел - 80 килограма. След като посещава гимназията, най-накрая решава да започне да намалява теглото си. За да стане актьор и да се придържа към образите в различните роли той искрено се придържа към създадените навици -  отделянето на

време за упражнения във фитнеса; бягайки, дори оформя 8 коремни мускула, за да стане здрав млад мъж.

Is Li вече е изложен на 80 kg черна мазнина.  (Фигура / флип от Weibo / Li Xian ing)

Тялото му като малък, е много различно от сегашното му тяло. ( Weibo / Li Xian )

Is Li вече е изложен на 80 kg черна мазнина.  (Фигура / флип от Weibo / Li Xian ing)

Снимката на времето от гимназията, кожата му е тъмна и грапава.

 

Is Li вече е изложен на 80 kg черна мазнина.  (Фигура / флип от Weibo)

Is Li вече е изложен на 80 kg черна мазнина.  (Фигура / флип от Weibo)

Is Li вече е изложен на 80 kg черна мазнина.  (Фигура / флип от Weibo)

X Li Xianguo, снимки от гимназията.  Weibo)

Доколко е вярно не знам, сами преценете.

:oНе съм по клюките за разкриване на мръсни и не красиви неща, с които няма защо да се гордее харесван от мен сега актьор, 

но мисля, че това тук не е от тези. Всеки човек може да се промени. Промените както виждате в случая, са трудно, но хубаво нещо!:rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нагледали сме се на много детски  снимки и голяма част от тях си имат бузи като малки, а и пубертета не на всеки е простил  :lol2: Важното е че се е постегнал - дали сам или с помощ :)  Аз заради него главно гледам. Главната- харесвам я, но на моменти леко ме дразни -

Off Topic

така да го е изкачила на пиедестал и собствено мнение да няма - каквото той иска и тя ще да яде, каквото той ще пие и тя, да добре  и т.н. Вярно че първа любов, ама пък.... не е някоя залухана тинейджърка.

И хайде една задача - прилики и разлики? :lol2:

007DqJwJly1g4zvr9rkbuj30u00l70va.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Покрай снимките на Li Xian се присетих за едно видео, проследяващо кариерата на Yang Zi - едва на 26г., а с толкова много.. и добри проекти зад гърба си :)

 

 

А ето нещо и за Boss Gun :) Учудих се, защо са вкарали сцена, където свири на китара, а то човека си го можел, дори и на саксофон свири :)

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Започнах го, но явно имах големи очаквания и леко се разочаровах. Мъча го от седмица и съм едва до седми епизод, много тегаво ми вървеше първите три - четири епа. Стигнах до сцената със сватосването и толкова се ядосах, че дори на почивки трудно я гледам. Мао изби милиони и пак не се отърва от тъпия Конфуций.

Off Topic

То бяха простотии, но капакът беше когато не дадоха дори думата на вероятната двойка. Първо братчеда да кажел, после другия, сочене с пръст, едва ли не те двамата са неми и тъпи. За капак аргументацията на главния що отново ще премълчи на дядката  директно се вписваше в желаните морални ценности. Но поне на него му позволиха да каже нещо, нея само я овикват, включително "успялата" братовчедка дето чака майка и да и намери мъж и собствената и майка-това най-много ме вбеси.

Все пак, проблемът ми е сценария. Още от първи епизод ме атакуваха с лозунги(ПМ ще да е доволна), но и това щях да преглътна ако имаше баланс между състезанията и романтичната нишка. Такмо почна да хващам долу горе за какво иде реч и щрак, прехвърлят ме при "флюбените" и така през цялото време. Персонажа на Янг Зи също куца, според описанието е емоционално тъпа, а от това което виждам е просто незряла и срамежлива. Била е дете гений, основно на училище, после директно в университета абе гледана в парник, реалният и опит навън в обществото е нула, затова и е като в необрано лозе.  Започва да се учи по единственият и познат начин-като събере достатъчно информация, постепенно ще започне да се опира и на опита си вече, колкото и нищожен да е. Когато я пуснат да действа образа е ок, но се усещат и периодично се опитват да я наврат пак в кълъпа на задръстената умна студентка, а за чувалите, в които я навличат дори нема да коментирам. Успокоението ми е, че дрехите на "успялата" братчедка бяха още по-ужасни:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Напомня ми на сериала Love 020, но тук главната героиня е доста по-упорита. Изглежда да е лек и забавен. Надявам се да стане по-заинтригуващ в следващите епизоди :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прекрасен сериал! Чудесна комедия - смях се с глас. Имаше страшно комични сцени, но повечето бяха във втората половина на сериала.

Сериалът има по-слаба първа половина и по-силна втора половина - започва обикновено, но набира скорост, динамика и градация с всеки следващ епизод.

Освен това тук видях не един, а двама мои любимци - единият играе главния герой /собственика на КК/, а вторият играе малкия брат на главния /капитанът на КК/. Мацката не ми е много по вкуса, но като химия го докаваше, а и беше много лъчезарна и усмихната. Главният също стана щедър на усмивки във втората половина на сериала. Той по принцип ми е слабост от предишните му сериали, има много сладка усмивка и силна харизма.

Много романтика изсипаха в предпоследия епизод , хареса ми как мениджърът на КК - Ми - призна и предложи на приятелката на главната - самият начин беше страшно оригинален и мил, самата аз се изненадах от сцената /виждала съм много признания и предложения, но такова не бях виждала/. Приятелката беше красавица!

Интересно е колко много екранно време отделиха за възрастните персонажи - дядото на главния, родителите на главната, бабата на мениджъра /Ми/. Тоест искаха да покажат как в традиционното китайско семейство се почитат родителите и се слуша думата им, и успяха да го покажат.

Малкият брат - голям симпатяга - подсказаха ни към коя мацка се стреми, но не доразвиха тази сюжетна линия, а я оставиха на нашето въображение.

Темата за приятелството беше в центъра на сюжета - макар и съперници в състезанието, приятелите си остнанаха приятели.

Пак ще го гледам повторно, вероятно с превъртане на определени места. Според мен можеха да го намалят с 10 серии /вместо 41 да е 31/, но какво да парвим - китайци, при тях кратко няма. Но пък хубаво и подробно показаха промяната в героите, израстването им, изграждането на отношенията им, промяната в личността им или в приоритетите им. Нямаше резки и внезапни скокове в отношенията и връзките, а всичко стана плавно и закономерно.

Беше динамично и разнообразно, имаше и много персонажи и сюжетни линии, тосет имаше разнообразни типажи и съдби, не ми доскуча, актьорите са доста и всеки си имаше обаяние, така че към края ги различавах без проблем. Второстепенните герои бяха също толкова интересни, колкото и главните.

В това отношение, сценаристът и режисьорът са за похвала - добре беше направено всичко, не видях големи пропуски. И стилистите също са се постарали - всеки герой имаше свой стил на обличане и визия.

Като цяло много силен финал, изсипаха и захарницата, в последните 3-4 епизода. Донякъде ми приличаше на модерна, съвременна приказка за задругата и приятелството, редом с любовта, имаше нещо идеалистично и мило.

И нямаше нито един лош герой, липсваха злодеи.

На кратко - хареса ми.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Приключих го. Не е чак в графа загубено време, но не е от заглавията, които бих повторила. Проблема не е в актьорския състав, а в намесата на ПМ - направо с ботушите нахлу. Толкова патриотизам и традиционни ценности се изсипаха накуп, че направо затлачиха сюжета. Единственият плюс е, че бяха фокусирани върху двата главни персонажа и близките им, което до някаква степен освободи поддържащите герои. Пролича си де, един от най-нормалните и лесно смилаеми образи беше на "малкия Ми". Може би затова и той беше спойката на стария отбор, прекалено силни индивидуалисти с огромно его, на които им трябваше някой да ги приема точно такива каквито са-просто хора, когато не се състезават. Имаше стабилно семейство и истинска близост и ценности, които са универсални и точно те, заедно с него, бяха глътката въздух на фона на останалите.Мащехата също беше интересна и нормална на фона на останалите. 

Другото, което не решиха до самия край беше дали ще е романтична комедия или спортно заглавие. Така и не намериха начин да преплетат двете нишки, но може би така са и искали за да достигнат плануваната бройка епизоди:rolleyes:

 

П.С. Забравих един важен "персонаж" - котката! Такова нещо не бях виждала-тва животно май беше на успокоителни през цялото време. Имах чувството, че е плюшено, не само не измяука, не се и пробва да се измъкне от всички дето го разнасяха като маншон през цялото време и не спираха да го мачкат. Друго потвърждение за дрогирането на гадинката-няма начин оня Лего замък да оцелее при нормален домашен любимец!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, debil4e написа:

Приключих го. .......Толкова патриотизам и традиционни ценности се изсипаха накуп, че направо затлачиха сюжета. .......

Аз китайски съвременен сериал без типичния патриотизъм, традиционализъм и партийната обослувеност никога не съм виждала. В Усмивката на УеУей например за кракто цитираха Марксистки текст. Тук китайски знамена веят на две състезания и изтъкват предимството на отбора като цяло, пред личността и индивидуалното участие - колектива пред индивида. На всякъде в техните съвременни сериали поне по венднъж намекват за партийните и идеологически ценности. Но когато на шампионата развяха знамето на Китай, го приех нормално - всеки спортен отбор винаги представя страната от която е, така че макар и очевидно, това натрапване на Китай не ме отблъсна. То и ние като бяхме на полуфинала на световното по футбол, всичко живо вееше националния флаг, хората се боядисваха в трибагреника и т.н. Приех го за нещо нормално.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като заговорихте за китайския патриотизъм - покрай ставащото в Хонконг, направо се зачудих как не ги орязаха заради песента на Beyond,   която звучеше много често - групата е хонконгска, а песента я използват като химн на почти всеки митинг там. 

Иначе да си призная - макар отначало да ме грабна, накрая последните 10тина епизода ми вървяха тегаво. Но пък другия геймърски -  Gang your heart си го изгледах с такова желание и усмивка. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...