Jump to content

Arthdal Chronicles Part 2: The Sky Turning Inside Out, Rising Land (2019)


Recommended Posts

[âIMG]

 

Arthdal Chronicles Part 2: The Sky Turning Inside Out, Rising Land (아스달 연대기 Part 2)

Страна: Южна Корея

Период на излъчване: 22 юни 2019 – 7 юли 2019

Време на излъчване: Събота – Неделя 22:00

Жанр: Исторически, Фентъзи

Канал: tvN, Netflix

Епизоди: 6

Режисьор: Kim Won Seok (My Ajusshi; Signal)

Сценаристи: Kim Young Hyun (Six Flying Dragons; Tree With Deep Roots), Park Sang Yeon (Six Flying Dragons; Tree With Deep Roots)

Субтитри: Английски

          

Участват:

Song Joong Ki като Eun Sum

Jang Dong Gun като Ta Gon

Kim Ji Won като Tan Ya

Kim Ok Bin като Tae Ha

Jo Sung Ha като Mi Hol

Choi Moo Sung като San Wook

Park Byung Eun като Dan Byuk

Teo Yoo като Ragazeu

Park Hae Joon като Moo Baek

 

Резюме: Историята се развива в митичния град Артдал, столицата на Гочосон (Стария Чосон), първото корейско царство. Драмата показва историите на герои, превърнали се в легенди в митичната земя на древния Арт…

 

 

Линк към Сезон 1 :click: и Сезон 3 :click:

Линк към Arthdal Chronicles: The Sword of Aramoon :click:

 

Свали с български субтитри :subs: :click: :click:

 

Онлайн с български субтитри :subs: :click:

 

Свали с български и английски субтитри :click: :click:

 

Онлайн с английски субтитри :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми изписват го и с двете, може би защото пише, че ще бъде рзделен на три сезона по 6 еп. Последните щест серии ще бъдат септември месец...Дори различен постер пуснаха с друго име :dunno:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само да отбележа, че Джун Ки като Сая ми обра точките - абсолютно прекрасен. Знам си аз, че все си падам по лошите момчета, но простодушното селянче Ъм Сон така и не успя да накара сърцето ми да трепне. Сая е друга бира - умен, манипулативен, изтънчен, аристократичен, загадъчен, самотен и тъжен, как да му устои човек :wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 27.06.2019 г. at 23:01, desini написа:

Само да отбележа, че Джун Ки като Сай ми обра точките - абсолютно прекрасен. Знам си аз, че все си падам по лошите момчета, но простодушното селянче Ъм Сон така и не успя да накара сърцето ми да трепне. Сай е друга бира - умен, манипулативен, изтънчен, аристократичен, загадъчен, самотен и тъжен, как да му устои човек :wub:

Хаха секси ти е Сая, а?! Ама да не ти е в къщата с тоя ум. Очевидно че всички се кефим на Сая, но за Джун Ки си мисля, че другата роля на близнака е къде къде по-тегава - калища, викове, рев, мърсотии и яздене без седло. Не знам дали има дубльор, принципно си прави сам нещата. Сая, сигурно му е като почивка-чистичък и горе долу еднакви емоции и разходки на чист въздух. Страхотен пич. Приличен сериал, не е като някогашните, които те хващат за гърлото, но на тоя хал ни се вижда УАУ. И кви са тия простотии със сезони чак. 18 серии, разцепени на 3 и вече сезони се водят, смях.Прекрасен фен мейд!

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много му ходи дълга коса на Катеричката. Сая направо засенчва дамите в сериала по красота.

 

Нещо ми запецна този сериал на мен пък, последната серия ми беше една муудна, игричките между различните страни взеха да ми стават безинтересни и не преритвам да дойде времето за 3-ти сезон. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Интересно какво ще стане като се сблъскат близнаците заради Танчето. Най-вероятно Саята ще даде фира с тези зачатъци за пълна власт. Теара играе страхотно, пълни ми душата тази жена. Висока топка е. А пишман жрицата...Майкоууу!!! Къде я избраха тая заспалата за главната роля. С тая зажмуцана физиономия ич не ми действа. И тоя виснал нос и криво око, много ми е умрЕла честно. Няма никаква енергия, нито излъчване. Нито като робиня, нито като дивачка, камо ли като бъдеща жрица! И танца и беше толкова куцуз работа, че го показаха на парчета. Ония петокласните танцьорите на дъртия жрец се справяха доста добре. Тоя Тагон ми е като нашенски циганин. Добър актьор, ама като взет от Факултета. Армията са готини. И тоя ме кефи, бащата на Теара, актьор от класа. 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този сериал е точно за моята кръвна група и всичко е направено за да ми достави удоволствие :-)  Жанра като цяло ми е любим, но тук и визуално насладата е пълна. Има там някои дребни неща които ми нацелват нерв, но в следващия момент се появява Джунгито или някой от другите захарчета и опс ... слага мехлем. Историята е чудна, на моменти претрупана  с детайли, но ако не се взираме много в това приказката е много занимателна. Оставени са много сюжетни линии да висят, та има какво да снимат спокойно до края на 3ти сезон, че и по-натам. Отказах се да запомня кой Бог какъв е и в движение си запълвам пъзела в главата, което ме забавлява изключително много. Каста е без забележки. Музиката някаква такава величествена, като за голяма продукция от този тип. Чакам си с нетърпение и 12та серия за да направя една вечер маратон (сладолед и последните 2 серии).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Off Topic

Аз изгледах първи сезон до 4-та серия и излязох в почивка, сега тъкмо като се прибера(разбира се чака ме наваксване в работата :ph34r: ) си продължавам с края на сезона, после и с този и ей го станало септември..., макар чеее искам да си е лято още, ще взема да го гледам бавно :D.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Големи интриганти са тия от Асдал. Царе на машинациите. Нищо чудно, че Великата майка ги е изоставила и създала племето Уахан, за да сърхани нещо човешко с идеята, че след време нещата ще се обърнат  и добротата ще възтържествува.

Сериала е супер интересен.

Тагон верно прилича на нашенски циганин, но ролята е добра за историята.

А тези от племето Уахан са толкова добродушни.

Чакаме сега да се поями Арамунд в пълния си блясък и да постави всичко на място.

Нямам търпение за 3-ти сезон.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

искам да попитам някой запознат с корейския език, имат ли някакви корени из дебрите на корейския използвани думи тук като АЗА, ОЛИМСАНИ, ЙОМАРИ

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...