Jump to content

Recommended Posts

Ехааа, добре са го казали тук. Силният човек, айдъл, професионалист е точно там където е, защото го иска и може, а не защото някой го смята за "върха на сладоледа" :

Off Topic

"-ти разбираш ли как се чувстват феновете на Джа ши?
-не
-на теб не ти пука за феновете?
-аз не играя за феновете!
-а за кого?
-честно казано ние играем заради собствените си мечти. никой не играе заради другите. затова не ме разбирай погрешно, ние сме трогнати и ценим вашата подкрепа. но трябва да ти кажа, лъжа е, че играем за феновете най-вече аз.
-но без нашата подкрепа няма да ги има състезанията и професионалните играчи.
-прав си, затова съм ви благодарен и искрено трогнат от вашата подкрепа, но моята игра не е заради феновте." края на еп. 30 и още: "Когато станете профи, вие ще имате много фенове. тяхната любов и подкрепа, информация за това какво им харесва и какво не. ще позволите ли това да ви влияе? това не е толкова лесно, зависи от обстоятелствата...трябва да помислите защо играете? това може да определи колко дълго ще продължи вашето пътешествие и колко добре ще се справите. може да играете за да зарадвате феновете, но така ще е трудно да победите в шампионата. феновете могат да харесват похвати, които не са най-полезните, но само от вас зависи как ще играете, защото сте професионални играчи."

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дълго чаках руския превод, привлечена от високата оценка по форумите. Обаче още след първите няколко серии разбрах, че да го гледаш и същевременно да четеш субките си направо мисия невъзможна. Затова, колкото и да ми е в потрес "озвучката", прибягнах до нея, какво да се прави - случаят беше краен. Само така можех да разбирам думите и да се наслаждавам на прекрасната компютърна анимация и най вече на страхотните завладяващи битки. Всъщност, сега си мисля, че може би нямах и нужда от превод, защото не се случваха много събития извън вездесъщата им "Слава". Целият им живот се въртеше около играта, от детство до зрялост и по-нататък, поколения, потопени в нейния виртуален свят. Липсваха ми обикновени житейски сцени от ежедневието на играчите, приятели, семейство, дом, ама може те да нямат нищо такова, изглеждаха, че живеят само в пределите на играта, останалото време говореха и мислеха за нея. Съжалявам ги, както и всички отдадени на кариерата си спортисти от другите спортове, без истински живот и толкова пропуснати преживявания в най-прекрасните им години, но това е техният избор, това е техният живот. А и какво се случва с тях, когато приключи активната им състезателна дейност, както разбирам и в този спорт е доста кратка.

Това, че героите изглеждаха едностранчиво представени, само като геймъри, постепенно намали удоволствието ми да ги гледам и да съпреживявам с тях, особено след средата вече почна да ми става досадно на моменти. Освен това ме дразнеше изкуствения патос на главния и вменения му застинал образ на вездесъщ, непоклатим бог на играта /не че не е такъв, де/. Яд ме е, че Kido Gao Hanyu получи много малка екранно време ;):28558:, но най ме е яд, че нямаше грам, дори намек за романтика /в началото нещо взе да се заглежда и осъзнава Maggie и дотам, отрязаха всичко покълващо гадовете, пфу/. 

Това, че има толкова звездно присъствие несъмнено е голям плюс, направо ставаш разноглед. Очите ми бягаха все на главния, разбира се, но и на дяволития Жунсин, на неуверения Ифан, такъв добряга, беше ми много интересен "мозъчния им тръст" Луо Дзи, и грубоватия "старчок" Уей Чън, да не забравям и всички капитани на останалите отбори, имаше и едно странно птиче, което изглежда имаше логорея. Красавица е сестрата на приятеля от детството и героинята ѝ също ми допадна. Впечатлих се и от визията на "дома" на нейния отбор, някак космически го бяха направили, но красиво. 

Но най-якото нещо бяха битките. Страхотни, зрелищни, завладяващи!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Понеже си няма самостоятелна тема /или аз не можах да намеря.../, на 6 февруари  Gao Han Yu / Kido Gao е бил рожденник. Да е жив и здрав!

84614831_2477348772477359_3107319756739383438278_2477347632477473_54811565607197

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Жив и здрав да е нашият геймър -  мутант  ;) @asha, В момента го гледам като режисьорче в Pleace love me, но нещо няма живец в него там (освен като се напие с главния :lol2:)

e3e3e911535c97e12dc130574123ae52.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Слушам, @NyXe, :) ама утре!:up: 

 

tumblr_p8lbvshFGS1vmcepdo2_1280.jpg

 

@vivivan, само фиксирах, че участва там с набързо отметнати начални серии, ама според сюжета май е в ролята на "третото колело", та може би и за това не му е на дневен ред да се вихри. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...