Jump to content

Recommended Posts

Аз имам още 4 серии, над които залягам веднага. До довечера ще съм готов и ще дам моя вот за най-успешна екранна двойка на всички времена. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 Въпреки цензурата създателите на драмата са се справили превъзходно. Фокусиране на камерата на определени моменти, изражения на лицата, леки, понякога почти недоловими докосвания и станахме свидетели на една голяма любов. Аз мисля, че така дори се е получило много по-красиво. Без да навлиза в жанра режисьорът всъщност ни показа силните чувства на две прекрасни момчета. Бих гледала не 50, а 500 серии с тези двамата. Наистина рядко се среща толкова успешна екранна двойка. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Реших на своя глава да помогна на преводачката на сериала като започна превод от последния епизод напред. Тя не пожела помощ, така че сега сам ще си го превеждам. Запазил съм нейните имена на герои и местности доколкото мога. Така няма да има объркване. Субтитри за 49 и 50 епизод може да намерите в Авистаз. Така  де, поне който не го е догледал, да го догледа с бг субтитри.  Обичам сериала и исках да помогна по-бързо да се преведе, но очевидно по стара българска традиция няма да се срещнем и ще копаем два тунела. Доста дългички при това.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ох, не съм писала коментари от много време, но това не мога да го пропусна! Тази година е само на китайците, нито една от другите страни не успя да направи нещо качествено, най-вече корейците се излагат. Но по темата да не се отплесна много. Сериалът е бомба и то каква. От цветове, мъже, сюжет, история до най-малката подробност е изпипан. Наистина съжалявам, че липсват пиперливите любовни моменти от книгата, но пък хей химията е там и дори слепец може да усети на къде ще бият нещата, ако беше истинският живот. За момчетата или по-точно мъжете, защото са на моите години, което ме радва още повече, нямам забележка. Сериалът е страшно пристрастяващ и веднъж започнеш ли няма спиране. Тази седмица се разхождах със сенки под очите, защото нямах време да го гледам през деня, а и за маратон не остана време открих го прекалено късно, за да му направя един хубав маратон.

Единствено мога да кажа, започвайте го няма да съжалявате изобщо!!! Но бъдете готови за вихрушката от чувства да не ви даде мира докато не видите края.

Quote

Не бях фен на сестрата заради глупавата и слята любов, която имаше към най-големия егоист в сериала, но пък как да не и прости човек, след като вярваше в братлетата си до последния си дъх. Вскчки останали бяха ток и жица, любимецът ми е призрачето, което всъщност не е призрък.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Надявам се още повече народ да го изгледа, че да има с кого да си коментираме. Излишно е да казвам колко съм пристрастен към този сериал.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1 hour ago, lukreciana said:

Бг субтитри от 47-50 това видях, в линка с английски и български субтитри.

Тези са моите субтитри. В момента довършвам 46-та серия.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз бях го започнала, трябва да го продължа събота или неделя,щом толкова е зарибяващ,а има и последни серии,

така че ще гледам,съвсем ще ми се изясни края.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 Шегуваш се. Как ще изоставиш такъв сериал. Че тези двамата вече си имат общо име - Иджан. Аз не си спомням да съм гледал толкова силна химия на екрана. Лейди Гага и Брадли Купър? И дума да не става. Иджан са в пъти по-добри.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оф, на прима виста прочетох, че имали общо дете на име Иджан и очите ми паднаха по нос върху клавиатурата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не се бях сещал за дете. Във Интернет пространството и това е възможно. Ами то в книгата У Сян нали все това повтаря: Само малчуган ни липсва. Много глупост има по света.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е те си имат дете, ей този бонбон тук .А Юан им е като такова ,прекарва много време с Усиeн когато са в Burial Mound и търпи номера от страна на батко си. В книгата даже Уей Ин се дразни от това, че А Юан определя Лан Джан за бащата, а него за майката, а детето много уверено казва, че който носи парите, той ще е. И понеже Уей Ин е безпаричен през по-голямата част от повествованието на разказа не се квалифицира за тази позиция.:D(Сега някакви неестесвени методи измислени от страна на фендъма...това е прекалено..)

Пускам и кратко видео ако на някой му е интересно за снимачните локации, как са изградили повечето специално за сериала-Cloud Recess, Lotus Pier и др. :click: 

Spoiler

tumblr_pz9tboPiIj1xqzdnto2_500.gifv

tumblr_pz9tboPiIj1xqzdnto4_500.gifv

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Gia13 написа:

 А Юан определя Лан Джан за бащата, а него за майката, а детето много уверено казва, че който носи парите, той ще е. И понеже Уей Ин е безпаричен през по-голямата част от повествованието 

  Покажи скритото съдържание

tumblr_pz9tboPiIj1xqzdnto2_500.gifv

tumblr_pz9tboPiIj1xqzdnto4_500.gifv

 

През цялото време е безпаричен горкия, в пълен унисон с всеизвестния факт, че гениите живеят и умират в нищета:D

 Вярно, без малко да забравя А Юан,

Off Topic

за наш късмет авторката не се сети за сурогатна майка или за толкова популярната в Бл новелите теория  за "алфите и омегите" или пък просто не рискува и заложи на сигурно:D

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@debil4eБезпаричен милия и към настоящия момент все Лан Джан да му води битките, къде има екшън настрана стоеше да не разтегне мускул.

(препоръчвам, която не го е гледал да не отваря спойлера)

Spoiler

то си имаше и причина де, щом избраха за сериала да не му сменят тялото( "да не сменяли главният актьор"- според мен можеха да си го запазят момчето, но просто да си вървят с книгата и това  да се добави като факт), а да си остане в неговото и като няма златно ядро...Говорих преди няколко дни с една приятелка от китайския фендъм и тя ми каза, че единствено частта с тялото и липсата на ядрото не е добре измислена от страна на продукционния екип според тях. Оставал така и неотговорен въпроса с ядрото, защото ако не си е сменил тялото, той дефакто няма такова и е смъртен.Нищо де те са големи оптимисти, завършихме темата като тя ми каза " Той Лан Джан е пич и ще измисли начин да го оправи и да са заедно завинаги" .

Оф, да  "алфите и омегите " визирах, направо щеше да си е  подигравка с цялата история до тогава разказана, ако беше сложила нещо такова в екстра чаптърите

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За млякото и за златото, тоест кой е бащата и кой майката го казва Уей У Сян. А Юан е много малък да каже такова нещо, а и то е нещо като тяхна си китайска поговорка. Поне аз така мисля. А малкият казва татко на Лан Джан когато се разплаква на улицата и хората говореха за него като за баща на детето. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах го! Беше прекрасно преживяване. Започнах го заради възторжените отзиви тук и в началото бях леко смутена - някак си по детски започна, а как се разви само!  Аз съм умерено консервативна и въпреки големите вопли срещу китайската цензура за орязани сцени, съм доволна, че са ми спестили смущаващите картинки. А темата за мъжкото "приятелство" е стара като света -  Ахил и Патрокъл, Александър и Хефестион, Аполон и спартанският принц Хиацинт... 

Това беше първото ми гледане и след като прочета новелата, ще го гледам отново, защото голям зор видях, докато се оправя с китайските имена.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...