lukreciana Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 Off Topic The Untamed Държава: Китай Епизоди: 50 Начало: 27.06. 2019 -? По BL новелата на: Mò Xiāng Tóngxiù - "The Founder of Diabolism" Жанрове: исторически, приключенски, фентъзи, драма Канал: Tencent Video Режисьори: Стив Чън, Чан Ка Лам Субтитри: Английски Участват: Xiao Zhan като Wei Wu Xian Wang Yi Bo като Lan Wang Ji Meng Ziyi като Wen Qing Xuan Lu като Jiang Yanli Yu Bin като Wen Ning Liu Haikuan като Lan Xichen Wang Zhuocheng като Jiang Cheng Carman Lee като Lan Yi Zhu Zanjin като Jin Guangyao Wang Haoxuan като Xue Yang Feng Cong като Su She He Peng като Wen Zhao Cao Yuchen като Jin Zixuan Yao Shuhao като Jin Zixun Wang Yifei като Mianmian Chen Zhuoxuan като Ah Jing Lu Enjie като Wang Lingjiao Ji Li като Nie Huaisang Zheng Fanxing като Lan Sizhui Qi Peixin като Jin Ling Описание: Светът на бойците се управлява от мощния клан Уън, който доминира над по-малките: Лан, Дзян, Ние и Дзин. Безгрижният Уей Усиен бързо се сприятелява с благородния Лан Уандзи и по време на техните приключения двамата разбират, че именно главата на Уън е злият виновник за серията от заговори, които ще опустошат земите. Разбирайки това останалите кланове се изправят срещу клана Уън. Опитите на Уей Усиен да защити невинните членове на клана Уън от несправедливо преследване води до бедствие, а самият той изчезва безследно? Шестнадесет години по-късно работят заедно с Лан Уандзи за разрешаване на поредица от загадъчни убийства, като в края на краищата откриват и побеждават истинският виновник. Въз основа на романа на Moсян Tунсиу "Grandmaster of Demonic Cultivation". Линк към анимето Свали с български субтитри Свали Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри 3 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazeto Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 Мда явно вече има дата, следя го с нетърпение откакто гледах анимето... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
debil4e Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 Аз същого чакам, особено като знам, че юли ще пуснат втората част на анимето Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
debil4e Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 Тръгна и изпревари анимето, но определено ще го изчакам да свърши, щот нямам никакви очаквания. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gia13 Posted July 9, 2019 Share Posted July 9, 2019 Фенмейд видео с превод на една от песните на саундтрака 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazeto Posted July 9, 2019 Share Posted July 9, 2019 Още не се наемам да гледам игралната версия, скоро гледах анимето и беше толкова красиво, че хич не ми се разваля впечатлението... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukreciana Posted July 9, 2019 Author Share Posted July 9, 2019 Tия двамата също са много красиви. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laleto2002 Posted July 17, 2019 Share Posted July 17, 2019 Мен ме зарибиха още първите 2 серии. След което, докато чакам превода на английски онлайн на следващите серии, изгледах и първи сезон на анимето. В момента съм и на последните глави на романа. Мисля обаче да изчакам да качат всички серии с английски превод и тогава ще го догледам. Иначе самият роман е в жанра Yaoi/BL, но заради яката цензура в Китай в анимето (поне в 1 сезон нямаше), пък и в драмата едва ли ще се загатне за това. Ще бъдат вероятно най-добри приятели. Романът се чете много бързо, увлекателен е, а и еротиката е чак в последните глави. Може да се намери онлайн тук. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vivivan Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 За следящите сериала - нещо допълнително за гледане - видео от фенсреща с актьорите от сериала (с английски субтитри). Гледам ги наредени на сцената 12 момчета и понеже не следя сериала, да питам - няма ли жени тука Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukreciana Posted July 21, 2019 Author Share Posted July 21, 2019 преди 45 минути, vivivan написа: За следящите сериала - нещо допълнително за гледане - видео от фенсреща с актьорите от сериала (с английски субтитри). Гледам ги наредени на сцената 12 момчета и понеже не следя сериала, да питам - няма ли жени тука Гледах 2 серии няма. Ми при тия хубавци, що ти са жени. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didri Posted July 24, 2019 Share Posted July 24, 2019 Quote Гледам ги наредени на сцената 12 момчета и понеже не следя сериала, да питам - няма ли жени тука Дори един липсва. Този,който играе Jiang Cheng. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ками Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 В началото наистина ми беше много странно и не можах да възприема лайв версията, но постепенно си ме увлече и съм си тотално зарибена, както се случи и с анимето. Доколкото разбрах се водят точно по новелета, с изключение на БЛ сцените, които, за жалост, няма как да добавят. Та снощи изгледах 46-ти епизод и най-накрая се разбра защо Wei Wu Xian е изучавал демонични техники. Off Topic След унищожаването на сърцевината на Jiang Cheng (лилавия с камшика, за който не се сеща за имената ), Wei Wu Xian му е дал неговата сърцевина и затова вече не може да продължи със техниките, даже и меча си не може да извади. Направо се шокирах от това, ама в общата картина си е логично. Горкичкият. Всичко това заради приятел, който даже го и предаде. Чакам си последните 4 епизода с интерес, като свърши превода ще го изгледам изцяло пак. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
debil4e Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 Честно, тръгнах доста предубедено към лайв версията и не очаквах кой знае какво, но признавам, че ме изненадаха приятно. Справиха се прекрасно и разбрах защо феновете на новелата са доволни. Официално не е БЛ, но от такъв brotherhood, на родителите на момчета със сигурност им настръхват косите. Сигурно затова подобни "школи" има само на хартия, че с подобни еднополови интернати и правилото за едно дете, ще се затрие китайският народ Вярно, "горещи" сцени нямаше, но имаше любов, при това красива. От актьорите бях гледала само Xiao Zhan , основно в поддържащи роли и то заедно с останалите от групата, на която е член. Не се открояваше особено досега, освен с външен вид, но тук направо разцъфна. Явно и мениджърите му го забелязаха, щот набързо му спретнаха проект с Янг Зи, така че явно той ще е новата звезда на небосклона. Половинката му я гледам за първи път, но ще наваксам с Gank Your Heart , само да сложат английски буквички на батча Всъщност поддържащия състав(с някои изключения) също беше на ниво дотолкова, че успя да ме въвлече в историята до степен да не отразя спец ефектите в стил Пауър рейнджърс, а това за мен си е постижение. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
debil4e Posted September 17, 2019 Share Posted September 17, 2019 Айде, след Xiao Zhan и Wang Yi Bo има потвърден проект с водеща актриса - Zanilia Zhao. Вярно, пак по новела и от костюмираните, но по-голямо доказателство, че сериала наистина е хит не е необходимо. П.С. Малко офтопик, Off Topic но след като гледах някакъв клип дето едни протестираха срещу практиката на студиото на Мима да я използват като ракета носител за младите в нейното студио се чудя що няма такива протести от феновете на Янг Зи!? Мима поне се грижи основно за своите, (с едно две изключения), докато на втората май не и дават право на избор, само тази година излязоха два и предстои трети сериал, в които различното е името на нейната героиня и партньора и. Всъщност има разлика, едната работи за себе си, другата прави богат някой друг и разбира се тази въюпиюща несправедливост веднага требе да се поправи и Мима, златната кокошка №1, требе да носи пари, а не да си ги взима за себе си, ама хаа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vivivan Posted September 17, 2019 Share Posted September 17, 2019 При 80% мъжки каст... и то все хващащи окото, защо да не задълбаят по -надълбоко в женските сърца с една серия червила 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eovin19 Posted September 21, 2019 Share Posted September 21, 2019 Здравейте. Можете ли д ами кажете откъде другаде освен посочените линкове мога да изтегля сериала с английски субтитри? От посочените линкове не мога да го изтегля. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukreciana Posted September 21, 2019 Author Share Posted September 21, 2019 Eто торента и английските субтитри. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted September 22, 2019 Share Posted September 22, 2019 Започвам на ваша отговорност. Ако не ми хареса ще ми купите по едно червило от онези горе. Благодаря за препоръката. Отдавна си търся нещо да ме увлече, че аман от скучни драми. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
debil4e Posted September 22, 2019 Share Posted September 22, 2019 Можеш да рискуваш спокойно, макар че новелата, по която е правен е БЛ, тука такова нещо нема да откриеш Малко трудно минах първи епизод(заради спец ефектите), но после увлича и заслугата е на режисьора и актьорския състав. И главните и поддържащия екип играят, а се оказа, че Xiao Zhan участва във Вълка, (който може би някога ще излъчат) и подобрението в играта му се дължи именно на този проект - заради него е взимал уроци и си личи. Другия ся ще го видя в третото компютърно сериалче от това лято и ще проверя как е в съвременно заглавие 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rina Posted September 22, 2019 Share Posted September 22, 2019 Пъвата ми китайска драма. Очарована съм. Не знаех, че има толкова красиви китайски актьори. Иначе отдавна да съм се прехвърлила от японско на китайско. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts