Jump to content

Recommended Posts

Филма е прекрасен и завладяващ, дори когато свърши стоях потресена 20 минути и пресъздавах някои от сцените отново в главата си. В допълнение и незабравими изпълнения на класическа музика, които ме караха да настръхвам и да движа пръстите си в такт с мелодията им. Един красив и романтичен филм от който досега помня повече романтиката отколкото драмата (която разбираше не липсваше ). :inlove:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

О, този филм много го обичам, прекрасен е! Гледах го отдавна и малко съм го позабравила, но няма как да забравя какво впечатление ми направи и колко очарована останах.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди известно време гледах това филмче и много ми допадна.

Много ми хареса,когато главния герой свиреше мелодията,която ще го върне назад във времето,а около него всичко се разпадаше.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тамън се запитах каква мистерия, къде му е мистерията на това и тя се появи :D  Към края филма става хем мистериозен, хем динамичен ,а до преди това действието е плавно , приятно и тази фрапираща промяна, много добре пасна на сюжета. Една от причините да го харесам толкова много е рязката промяна в динамиката. Гледайте го :yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотен филм! Гледах го преди време и много ми хареса, защото е много непредсказуем и различен. Актьорите се справиха уникално добре, а сюжета е толкова нетипичен и загадъчен. До самият край си нямах никаква идея, какво се случва и какъв ще е финала. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пиша, за да рефрешна темата - иначе кой ще се сети за филм със заглавие "Тайна" отпреди 12 години, сред толкова много други заглавия... Много красив, интересен, забавен и нежен филм, страхотна химия между него и нея... ех, младост, ех, безвремие...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз се присетих за него вчера, когато @ukio публикува в темата на Jay Chou. Филмът е прекрасен и силно го препоръчвам! За съжаление, детайлите ми убягват вече, но споменът за усещането от този филм си остава дълго. Дано някой ден намеря време да го повторя, заслужава си!

 

P.S. Пооправих линковете за теглене в първия пост, но ако имате и други - давайте да ги добавям.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...