Gia13 Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 Spoiler Doctor John Хангъл: 의사요한 Също така известен като: Доктор Йо Хан (буквален превод) Романизация: Uisa Yohan Страна: Южна Корея Период на излъчване: 19 юли - 7 септември 2019 Време на излъчване: петък и събота, 22:00 - 23:10 KST (корейско стандартно време) Жанр: драма, медицина Канал: SBC Епизоди: 32 (35 мин. епизод/ 2 епизода на ден) Режисьор: Чо Су Уон Сценарист: Ким Джи Уон Продукция: Studio Dragon Субтитри: Английски Asianwiki Участват: Чи Сонг като Ча Йо Хан И Се Йонг като Канг Ши Йонг И Гю Хьонг като Сон Сок Ки Jung Min A/ Чонг Мин А като Канг Ми Ре Резюме: Ча Йо Хан е анестезиолог. Макар и арогантен, той е гений в работата си. Канг Ши Йонг работи с него. Тя е умна, сърдечна и умее да изслушва пациентите. Хора с мистериозни, тежки или хронични болести идват в болницата, където двамата се опитват да ги излекуват. Допълнителна информация: Сериалът е екраницазия на романа "Hand of God" на Yo Kusakabe. Тийзър 1 Тийзър 2 Свали с български субтитри Онлайн с български субтитри Свали с български и английски субтитри Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlatinab1 Posted June 18, 2019 Share Posted June 18, 2019 Хм....д-р Хаус....май ще се гледа ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrnkaloto Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 Браво на Kaya за бързината и труда Ето 1-2 вече с бг субтитри тук и тук онлайн тук 5 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucyta Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 Още с първите кадри ме грабна. Не знам как ще продължи, но засега съм на клончето Благодаря, Kaya! 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
helyg Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 Изгледах първа серия /хубаво правят, че ги залепят така, че кратките малко ме дразнят, докато почнат и свършват/. Хареса ми. Със сигурност имат нещо общо тия, те са само предположения по куфари и етикети и модел обувки. Знае нещо тоя. Тази физиономия не е от ей така. Чакам да се завържат още нещата... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukreciana Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 Само първа гледах. Off Topic Да доста интересен шеф на огромния разрез на кожата, доста дебела кожа- "шеф и кройка" с дяволска усмивка. Дам... прочетох резюмето при руснаците, човек "Десет секунди" и борба с болката. Интересно, но много натоварващо психиката. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aretka Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 Off Topic lukreciana от кой филм е подписа ти Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucyta Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 Малко лупинг направиха (трудно възприеман от мен според като знам или си мисля, че знам корейската действителност) като върнаха доктора в болницата след затвора, ама нейсе. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
helyg Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 Нали? След подобен скандал не се очакваше да му бъде простено ей така и взет на работа пак. Че и за отнето разрешително споменаха. То не се връща лесно. Но да кажем, че както тук е всяко чудо за три дни, при тях, понеже са по-злопаметни, е за 3 години. А те са минали. Той си е изтърпял наказанието. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucyta Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 Избиха го на патетика и героизъм в 4-ти...но все пак актьорите са страхотни и все още ми задържат вниманието! Ама трябваше да се сетя, че ще е от тези драми след като видях как си заши раната доктора 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
helyg Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 Може би пък така намекват на тамошните зрители да вземат да прощават на "сгафилите" звезди. 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
diant Posted July 30, 2019 Share Posted July 30, 2019 12 hours ago, helyg said: Може би пък така намекват на тамошните зрители да вземат да прощават на "сгафилите" звезди. НЛП викаш :-) 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pencheva_sz Posted August 5, 2019 Share Posted August 5, 2019 Гледам с интерес и очаквам с нетърпение следващите епизоди на тази драма! С любим актьор! Off Topic След 6-ти (6/16) епизод - главният, доктор Ча Йо Хан няма усещания за болка , студ и горещо и т.н., и всички последствия от това. Само се питам, как тази информация от медицинското му досие, не е дала отражение на професията. Че, и в затвора беше. Интересно е също, защо медицинската сестра и прокурорът са толкова обсебени от съществуването и практикуването на д-ра - протест с/у връщането му обратно на работа имаше, прокурорът го заплаши... (последният е баща на едното дете, отвлечено от пациента, евтанатизиран от доктора). 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aria Posted August 6, 2019 Share Posted August 6, 2019 Благодаря за превода! Сега ще си го сваля, понеже явно съм го пропуснала да го гледам текущо, а след ваканцията ми се гледа нещо по-сериозно тип медицинско или кримка. Надявам се по нещо да прилича на Учителят Ким, който ми е един от любимите медицински корейски сериали. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted August 6, 2019 Share Posted August 6, 2019 С бг превод, за което благодарности на екипа, изгледах пет половинчасови епизода. Не мога да определя точно какво му липсва, но не ме грабва нещо.Вяло ми е напрежението, дето се мъчат да докарат и изкуствено. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivanjelina Posted August 9, 2019 Share Posted August 9, 2019 Нямам търпение!! Всичко с Джи Сонг е страхотно, но пък медицинска драма.....охоооо! След 'One Heart', която беше истински шедьовър, нямам търпение да видя Джи Сонг отново в бялата престилка . Ще изчакам обаче всички серии, нямам нерви да ги чакам една по една. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
emir45 Posted August 13, 2019 Share Posted August 13, 2019 Браво Kaya, за първи път виждам човек който да превежда и да редактира своят превод. Браво! Цитат 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunny1 Posted August 13, 2019 Share Posted August 13, 2019 Много интересен сериал, актрисата я знам от Корейска Одисея /зомбито/, като я гледам тук очаквам да се разпадне , но всъщност играе доста добре. И химията между актьорите се получава, интересно дали ще съберат доктора с героинята? Благодарности за субтитрите! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ubuto0o0o Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 И на мен много ми харесва сериала. Само едно не мога да разбера, защо актрисата има треси? Толкова явно си личи. Също и в други сериали съм забелязала, че някои актриси са с треси. Ако някои може да ме светне по въпроса, ще му бъда много благодарна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucyta Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 Този ост ми хареса, а и драмата до момента ми е интересна все още. Има доста фантасмагорични елементи, но не дразнят. А на @Kaya специални благодарности за бързия превод. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts