Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

 

Off Topic

D-i0ls4WkAAhRVe.jpgD-i0mEYXsAIzxEW.jpg

D-i0memXkAAXY_e.jpg

 

Class of Lies (미스터 기간제)

Страна: Южна Корея

Период на излъчване: 17 юли 2019 – 6 септември 2019

Време на излъчване: Сряда – Четвъртък 23:00

Жанр: Училищна драма, Криминален, Мистерия

Канал: OCN

Епизоди: 16

Режисьор: Sung Yong Il (Doctor Frost)

Сценарист: Jang Hong Cheol

Субтитри: Английски

          

Участват:

Yoon Gyun Sang като Ki Moo Hyeok

Keum Sae Rok като Ha So Hyun

Lee Joon Young (U-KISS) като Yoo Beom Jin

Choi Yu Hwa като Cha Hyun Jung

Lee Jung Min като Kim So Hee

Lee Byung Hun (L. Joe) (ex Teen Top) като An Byung Ho

Kim Ye Won (ex Jewelry)

 

Резюме: Изключително успешният адвокат Ки Му Хьок (Yoon Gyun Sang) обича винаги да печели. Единственото, което го интересува, са парите. Всичко се променя в деня, в който решава да поеме дело за убийство в местна гимназия. Репутацията му започва да се срива и за да я спаси, не му остава друго, освен да влезе в училището под прикритие, за да разбере какво наистина се е случило. Започвайки работа като временен учител, той постепенно осъзнава, че в гимназията се случват повече неща, отколкото някой би могъл да си представи. Му Хьок се съюзява със своята колежка Ха Со Хьон (Keum Sae Rok), за да защити невинните жертви и за да изправи пред правосъдието престъпниците, независимо от тяхната възраст...

 

Свали с английски субтитри :click: :click:

Онлайн с английски субтитри :click: :click:

Свали с руски субтитри :click:

Онлайн с руски субтитри :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Започна. Резюмето ме заинтригува и определено ще видя  какви са отговорите на сценаристите, защото темата е много болна, дори при нас. Любопитно ми е какво им е хрумнало, защото на много престъпници им се разминава под предлог, че са малолетни, а нещата на които способни и извършват съзнателно, защото знаят, че ще им се размине са страшни.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Започнах го и аз, но за сега не мога да преценя дали ми харесва. Обаче, гледайки го все се сещам за други два култови ученически криминални сериали: Лъжесвидетелствата на Соломон и Бяла зима /или Бяла Коледа/. С първия от двата има очевидни прилики по степен на мрачност и обреченост, внушени в първите серии /нататък не съм гледала/. Харесват ми: самото заснемане, тъмните тонове и приглушената светлина, особената атмосфера в епизодите.

ПС: Много як сериал. Стигнах до 4ти епизод. Пристрастяващ е. И няма подсказки за убийците, добре са го заплели и има интрига.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще съм лаконична - колкото повече го гледам, толкова повече ми харесва! Прекрасен сериал, страхотен сюжет, невероятни интриги и накрая чудесно изиграни персонажи. Кримка та дрънка! На седми епизод съм и съм като пристрастена. Обаче, в ЮКорея частните училища такива ли са? А относно малките психопатчета - младите актьори играят страхотно. И четиримата виновни младежи са невероятни образи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах го и ми влиза в списъка с любими сериали. Хареса ми като цяло и ме държа в непрежение почти до края. Но отново завършека не ми хареса. Свърши странно. И на фона на 15 блестящи и смислени серии, пълни с много драма, интрига и съспенс, и без пропуски и глупости, накрая в последния епизод намерих бая пропуски и недомислици, сякаш сценаристът на 16ти епизод беше зациклил и оплескал някои неща. Като цяло не свърши зле, просто ми се струва, че можеше и много по-добре в последния епизод. Искаше ми се повече време да отделят на сина на депутата, както и на съдебната част. Както и да е, може би са бързали да завършат и са се опитали да опростят нещата. Но като се има в предвид, че 15 серии се наслаждавах на страхотен сериал, то за 1 последна серия няма смисъл да издребнявам. Както съм писала малко по-горе в коментарите, сериалът е пристрастяваща кримка, сюжетът е страхотен, а самия криминален елемент беше добре представен, смислено обоснован и въздействащо поднесен. Отново ще повторя и тук, че актьорите в ролята на виновните хлапета /няма да казвам лошите, защото част от тях не бяха такива/, бяха блестящи. Целият клас игра жестоко. Младежите бяха невероятно емоционални и въздействащи. А при възрастните имаше и слаби актьорски изпълнения.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...