lazeto Posted June 5, 2019 Share Posted June 5, 2019 Shao Nian Ge Xing (少年歌行) Страна: Китай Също така известен като: Shaonian Ge Xing По новелата – „Song of Adolescence“ Период на излъчване: 2018 – Декември – 26 до 2019 – Юни – 02 Жанр: Екшън, Мистерия, Исторически, Martial Arts Епизоди: 26 Времетраене: 25 минути на епизод Студио: CG Year Режисьор: CG Year Субтитри: Английски Резюме: След загадъчната смърт на игумена на Ханьшуй, светът е затънал във вражда за това кое бойно изкуство е по-силно от другите. В същото време се появява слух за златен ковчег, в който се крие тайна, която може да завладее света… Онлайн с руско озвучаване 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
debil4e Posted June 19, 2019 Share Posted June 19, 2019 Пробвах го, забравяйки, че китайците обожават да надребняват нещата, буквално. При анимацията им или поне до тази, на която попадам има поне два сезона като в първия само струпват инфо. Ако ти издържат нервите да догледаш един и да започнеш втори може и да схванеш за какво иде реч. Явно смятат, че щом гледаш, си чел първоизточника, щот другия вариант е да чакаш да излезе и втората част, когато и да е това. Тука близо десет серии само се млатеха и леко ми писна. Около 12 еп леко поразмърдаха "сюжета", колкото да разберем, че количеството бой ще се увеличи и аз се предадох колкото и да ми е симпатичен персонажа на ханджията. Поне засега при мен отпада като потенциално заглавие за следене. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoJolina Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Първи епизод на втори сезон излезе, сега остава да чакаме за английски съб. На всичкото отгоре обявиха и драма адаптация, хаха, това беше изненада! Персонажа на ханджията и на мен ми е любим. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoJolina Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 (edited) Не, че някой го гледа, но втори сезон с английски субтитри в момента на излизането (не е ВИП) по официалния канал на YOUKU в ютуб. Благодарна съм им, за което! Страхотно ниво на анимацията вадят тоя сезон. И историята я заплитат малко по-малко, нови интересни герои в играта вкараха. ПП: Снимките по драма адаптацията също трябва да започнат скоро. В ролята на ханджията е Li Hong Yi, a в красивия монах ще се превъплъти другият ми любимец Liu Xue Yi. Нямам търпение да видя какви ще ги забъркат/докарат тия двамата. Edited August 28, 2021 by JoJolina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chenqing Posted September 9, 2021 Share Posted September 9, 2021 Понеже се води спин-оф или предистория на тая новела/донгхуа, ще си позволя да пусна тука клипчето за новото аниме. Ново-ново, сигурно ще излезне догодина най-вероятно. Най-интересното е, че водят новелата БЛ (тука леки съмнения се прокарват, ама ще им повярвам, щото ми се иска) и към края на септември започват снимките и на Лайв-екшън версията. Ето страницата й към МДЛ, ако искате да видите кастинга. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoJolina Posted September 10, 2021 Share Posted September 10, 2021 Значи, от това, което аз разбирам е, че тая донгхуа ще е предисторията на тия 4ри мастъра на нашите шоунени. В епизод 6 и 7 дадоха/загатнаха малко от нея, обаче тука ми е леко каша все още кой кой е. Може би замислят да го пуснат след като завърши тоя сезон (който е 32епизода, в момента сме на 7). Което ще е правилния вариант, защото ще мога да гледам напред-назад м/у двете и навържа историите на всички замесени лица Драмата обаче.. уау! Манго ТВ ще я правят тоя път. Хммм. Новелата ми се иска и на мен да е БЛ, за съжаление не я намирам никъде, за да го потвъря, обаче в Ютуб има нещо като озвучена манхуа? и в нея поне освен много лек броманс, другото липсва, хаха. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts