Jump to content

Shaonian Ge Xing (2018-2019)

lazeto

Recommended Posts

97926l.jpg

Shao Nian Ge Xing (少年歌行)

Страна: Китай

Също така известен като: Shaonian Ge Xing

По новелата – „Song of Adolescence“

Период на излъчване: 2018Декември – 26 до 2019 – Юни02

Жанр: Екшън, Мистерия, Исторически, Martial Arts

Епизоди: 26

Времетраене: 25 минути на епизод

Студио: CG Year

Режисьор: CG Year

Субтитри: Английски

Резюме: След загадъчната смърт на игумена на Ханьшуй, светът е затънал във вражда за това кое бойно изкуство е по-силно от другите. В същото време се появява слух за златен ковчег, в който се крие тайна, която може да завладее света…

Онлайн с руско озвучаване :click:

• Like 1

Пробвах го, забравяйки, че китайците обожават да надребняват нещата, буквално. При анимацията им или поне до тази, на която попадам има поне два сезона като в първия само струпват инфо. Ако ти издържат нервите да догледаш един и да започнеш втори може и да схванеш за какво иде реч. Явно смятат, че щом гледаш, си чел първоизточника, щот другия вариант е да чакаш да излезе и втората част, когато и да е това.

Тука близо десет серии само се млатеха и леко ми писна. Около 12 еп леко поразмърдаха "сюжета", колкото да разберем, че количеството бой ще се увеличи и аз се предадох колкото и да ми е симпатичен персонажа на ханджията. Поне засега при мен отпада като потенциално заглавие за следене.

Първи епизод на втори сезон излезе, сега остава да чакаме за английски съб. На всичкото отгоре обявиха и драма адаптация, хаха, това беше изненада!

Персонажа на ханджията и на мен ми е любим. :wub:

• Upvote 1

Не, че някой го гледа, но втори сезон с английски субтитри в момента на излизането (не е ВИП) по официалния канал на YOUKU в ютуб. Благодарна съм им, за което! Страхотно ниво на анимацията вадят тоя сезон. И историята я заплитат малко по-малко, нови интересни герои в играта вкараха. 

ПП: Снимките по драма адаптацията също трябва да започнат скоро. В ролята на ханджията е Li Hong Yi, a в красивия монах ще се превъплъти другият ми любимец Liu Xue Yi. Нямам търпение да видя какви ще ги забъркат/докарат тия двамата. :D 

Edited by JoJolina

Понеже се води спин-оф или предистория на тая новела/донгхуа, ще си позволя да пусна тука клипчето за новото аниме. Ново-ново, сигурно ще излезне догодина най-вероятно. 

Най-интересното е, че водят новелата БЛ (тука леки съмнения се прокарват, ама ще им повярвам, щото ми се иска) и към края на септември започват снимките и на Лайв-екшън версията. Ето страницата й към МДЛ, ако искате да видите кастинга. 

Значи, от това, което аз разбирам е, че тая донгхуа ще е предисторията на тия 4ри мастъра на нашите шоунени. В епизод 6 и 7 дадоха/загатнаха малко от нея, обаче тука ми е леко каша все още кой кой е. Може би замислят да го пуснат след като завърши тоя сезон (който е 32епизода, в момента сме на 7). Което ще е правилния вариант, защото ще мога да гледам напред-назад м/у двете и навържа историите на всички замесени лица :lol:

Драмата обаче.. уау! Манго ТВ ще я правят тоя път. Хммм.

Новелата ми се иска и на мен да е БЛ, за съжаление не я намирам никъде, за да го потвъря, обаче в Ютуб има нещо като озвучена манхуа? и в нея поне освен много лек броманс, другото липсва, хаха. :(