Jump to content

Shaonian Ge Xing (2018-2019)


lazeto

Recommended Posts

97926l.jpg

 

Shao Nian Ge Xing (少年歌行)

Страна: Китай

Също така известен като: Shaonian Ge Xing

По новелата – „Song of Adolescence“

Период на излъчване: 2018Декември – 26 до 2019 – Юни02

Жанр: Екшън, Мистерия, Исторически, Martial Arts

Епизоди: 26

Времетраене: 25 минути на епизод

Студио: CG Year

Режисьор: CG Year

Субтитри: Английски

 

Резюме: След загадъчната смърт на игумена на Ханьшуй, светът е затънал във вражда за това кое бойно изкуство е по-силно от другите. В същото време се появява слух за златен ковчег, в който се крие тайна, която може да завладее света…

 

Онлайн с английски субтитри :click:

 

Онлайн с руско озвучаване :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пробвах го, забравяйки, че китайците обожават да надребняват нещата, буквално. При анимацията им или поне до тази, на която попадам има поне два сезона като в първия само струпват инфо. Ако ти издържат нервите да догледаш един и да започнеш втори може и да схванеш за какво иде реч. Явно смятат, че щом гледаш, си чел първоизточника, щот другия вариант е да чакаш да излезе и втората част, когато и да е това.

Тука близо десет серии само се млатеха и леко ми писна. Около 12 еп леко поразмърдаха "сюжета", колкото да разберем, че количеството бой ще се увеличи и аз се предадох колкото и да ми е симпатичен персонажа на ханджията. Поне засега при мен отпада като потенциално заглавие за следене.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първи епизод на втори сезон излезе, сега остава да чакаме за английски съб. На всичкото отгоре обявиха и драма адаптация, хаха, това беше изненада!

 

Персонажа на ханджията и на мен ми е любим. :wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не, че някой го гледа, но втори сезон с английски субтитри в момента на излизането (не е ВИП) по официалния канал на YOUKU в ютуб. Благодарна съм им, за което! Страхотно ниво на анимацията вадят тоя сезон. И историята я заплитат малко по-малко, нови интересни герои в играта вкараха. 

 

ПП: Снимките по драма адаптацията също трябва да започнат скоро. В ролята на ханджията е Li Hong Yi, a в красивия монах ще се превъплъти другият ми любимец Liu Xue Yi. Нямам търпение да видя какви ще ги забъркат/докарат тия двамата. :D 

Редактирано от JoJolina
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Понеже се води спин-оф или предистория на тая новела/донгхуа, ще си позволя да пусна тука клипчето за новото аниме. Ново-ново, сигурно ще излезне догодина най-вероятно. 

 

 

Най-интересното е, че водят новелата БЛ (тука леки съмнения се прокарват, ама ще им повярвам, щото ми се иска) и към края на септември започват снимките и на Лайв-екшън версията. Ето страницата й към МДЛ, ако искате да видите кастинга. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи, от това, което аз разбирам е, че тая донгхуа ще е предисторията на тия 4ри мастъра на нашите шоунени. В епизод 6 и 7 дадоха/загатнаха малко от нея, обаче тука ми е леко каша все още кой кой е. Може би замислят да го пуснат след като завърши тоя сезон (който е 32епизода, в момента сме на 7). Което ще е правилния вариант, защото ще мога да гледам напред-назад м/у двете и навържа историите на всички замесени лица :lol:

 

Драмата обаче.. уау! Манго ТВ ще я правят тоя път. Хммм.

 

Новелата ми се иска и на мен да е БЛ, за съжаление не я намирам никъде, за да го потвъря, обаче в Ютуб има нещо като озвучена манхуа? и в нея поне освен много лек броманс, другото липсва, хаха. :( 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...