Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

Spoiler

D-nFolUXoAA6Xy-

Melo Suits Me

Хангъл멜로가 체질

РоманизацияMelloga Chejil

Също така известен като: Be Melodramatic

Страна: Южна Корея

Период на излъчване: 9 август  2019 - начало

Време на излъчване: Петък и събота, 23:00 KST (корейско стандартно време)

Жанр: романс, драма, комедия

Канал: JTBC

Епизоди: 16 (70 мин. на серия)

Режисьор: И Бьонг Хон 

Сценарист: И Бьонг Хон 

Продукция: Samhwa Networks

Субтитри: 

Asianwiki

Участват:

Chun Woo Hee/ Чон У Хи като Им Джин Джу

Чон Йо Бин като И Ън Джонг

Han Ji Eun/ Хан Джи Ън като Хуанг Хан Джу

Ан Дже Хонг като Сон Бом Су

Гонг Мьонг като Чу Дже Хун

Lee Ha Nui като актриса (гост в епизод 1)

Резюме: 

Им Джин Джу, И Ън Джонг и Хуанг Хан Джу са най-добри приятелки. Им Джин Джу е сценарист на телевизионни сериали. Тя има уникален характер и изживява емоционални върхове и спадове. Макар че е сценарист на сериали, тя се опитва да вкарва литературна нотка в написаното. Също така води дискусии с луксозна маркова чанта на витрина на магазин. И Ън Джонг  е режисьор на документални филми. Тя обича този тип филми от дете. Тя притежава своя продуцентска компания, в която е единствен служител. Случайно един от документалните ѝ филми става хит. Хуанг Хан Джу е началник отдел "Маркетинг"  в продуцентска компания. Тя е самотна майка, която се опитва да съчетава работата с отглеждането на дете.

Тийзър 1 :click:

Тийзър 2 :click:

Свали с английски субтитри :click:

Онлайн с английски субтитри :click:    :click:

Онлайн с руски субтитри :click:

• Like 1

Заспах на първа серия. При това го гледах на работа! Не им отива на JTBC да пускат две тъпотии една след друга! А като гледам веднага след това се задава и трета!

• Haha 1

Чудя се как си заспал.То освен, че  тъпня и супер дразещо, барабар с тия,  де актьорстват. Рядко се вижда толкова трагичен първи епизод. А диалогът с чантата, направо  беше апотеоз на тъпнята.

Отде да знам, хич го не отразих в навалицата.Освен това превъртах, шот реших да дремна по препоръка на Дидо, пък то ме издразни и ме разсъни.Това да го изгледаш без превъртане си е направо геройство.Пък и като не е блонди, трудна работа,  бяха ми  еднакви сите, за срамотия след толкоз години гледане.Сигурно  скоро, благодарение на  пластичната хирургия няма съвсем  да ги разпознавам.

Ако ме питаше примерно  за Baek Ji-Won,  там ли беше, веднага щях да ти кажа -да.:D