Jump to content

Recommended Posts

@Scarlet Heart, чудесен превод, благодаря за удоволствието!

 

Сериалът е много приятен и оправда очакванията, които имах след прочетените коментари. Ако сравняваме с корейските продукции, този е не за една, а за три червени точки :P Много красиво показани бяха чувствата между двамата главни, повярвах им. Макар че главният на моменти беше твърде настоятелен и настъпателен, явно това ѝ трябваше на главната, за да почне малко по малко да се осъзнава. Тя пък, милата, твърде нерешителна ми се стори, но може би просто искаше да продължи да вярва, че първоначалният ѝ избор е правилен, опитваше се сама себе си да се убеди. Държеше се за една връзка, която от самото начало беше обречена. Всеки от тях си имаше дразнещите черти в поведението, но ги преглътнах. Не и при другите герои обаче – нейният бивш беше възможно най-егоистичният мухльо на света, а неговата бивша – пациентка отвсякъде. Още при първото ѝ появяване на екран реших, че героинята има някакви психични отклонения или е умствено болна, честно. Приятелката на главната беше образ, спор няма, но актрисата ме нервираше с постоянното жестикулиране и въртене на главата и очите... 

 

Кабинките за караоке бяха много симпатични, което ми напомня, че и саундтракът беше много добър. Ако някой сподели линк за теглене, ще съм много благодарна :) 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първият ми тайвански сериал, но заради него сега имам нова мания... От него се започна, сега вече откривам и китайските сериали и влизам отново в познатата рутина - гледам екрана почти денонощно, като почти не си оставям време за сън. Ох, какво да ви кажа, няма кой да ме спре...

Сериалът беше прекрасен, наистина скоро не мисля, че е имало история в другите гледани от мен сериали, в които да се чудя дали любовта ще се окаже по-силна от всичко. До края ми държеше интереса, и като казвам до края, имам предвид наистина последната минута от последния епизод. Не че нямаше и дразнещи персонажи, които просто ми се искаше дори да не чувам как говорят, но това показва, колко добри актьори изпълняват ролите. 

 

И така, да благодаря на виновника(сам да се припознае, няма да споменавам) за това, че вече започвам да се образовам и в това подразделение на изкуството. То дали е за благодарност, при все че ме чакат много безсънни нощи... времето ще покаже :D:P:wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много слънчев този главния, усмивка ледоразбивач! Много ми хареса сериала, имаше идея в него. И много,много химия! Дори и края ми хареса, въпреки че за моята романтична душа трябваше да се вземат веднага младите и да не се гонят като котка и мишка 13 серии. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има нещо притегателно в този сериал, което те кара да си пускаш епизод, след епизод. Хареса ми! Много адекватен в предаването на историята. В интерес на истината има много дългогодишни връзки, които са прогнили, но по някаква причина продължават да съществуват, докато не се появи някой, или не се случи нещо, което да даде старт на края. Героя на Джаспър си е отворил очите за токсичната си връзка, но се е оставил по течението, живеейки с работа през деня и партита и изневери вечер. Докато нашата главна героиня определено имаше нужда някой да я "събуди" и да започне да живее собствения си живот. Безумно неосъзнат егоист беше нейния Пестеливец, от тези които най-ненавиждам...чак ми идеше да му извия вратлето...

Та... много плавно, чрез различни случки и действия, адекватно и реално се развиват отношенията между героите и за това сериала много ми хареса. Твърдо подкрепям това, че всяко ново начало трябва да започва "на чисто". За това съм и съгласна с финала.

Сериала ще го запомня с музиката, караоке кабинките, които бяха изключително симпатични, и красивия Джаспър. 

Благодаря за превода. :) 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За пореден път се убеждавам, че най-хубавите драми са тези, които разказват за реалния живот. Истории разказани все едно от приятел, роднина, случаен познат. Прости и с вкус. И тази е точно такава.

Герои пълни с грешки и пороци, герои, които имат извинение за всяка постъпка, герои, които няма как да оставят зрителя равнодушен. И една изневяра - поднесена толкова тънко, че на мига забравяш що за грозна и долна постъпка е всъщност. Изневяра, която свързва Тя и Той.

Тя, чийто живот е разграфен до минута и до стотинка. Жена, попаднала в капана на брачните обещания, жена, която не знае истински да обича и да бъде обичана. Жена. която си затваря очите за всички проблеми във връзката си. Която много късно разбира, че живота си е само нейн и да живее по чуждите правила е нищо друго, освен доброволно робство.

Той, чийто живот е кълбо от огън и риск, а той смело сърфира по езиците на пламъците. Мъж, който няма дългосрочни планове, мъж който живее като на стоковата борса - с върхове и падения, мъж - сладък и опияняващ, като екзотичен коктейл. Но и мъж, който знае какво иска и как да се отърве от всичко излишно в живота си.

Срещата им е експлозия, страст, любов и предателство. Танц, който увлича със себе си хората около тях. Танц, от който не всеки успява да излезе цял. А на финала: Добре дошли в новият си живот! Възела е разсечен и краищата са във вашите ръце. Дали ще ги завържете или ще ги захвърлите - избора е ваш!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...