Jump to content

A Star Reborn: The Queen's Return (2018)


debil4e

Recommended Posts

e658a91ee3cb1146.jpg

 

заглавие: A Star Reborn: The Queen's Return, 重生娱乐圈:天后归来

тип: Manhua

година: 2018 (на уеба и то вероятно<_<)

статус: онгоинг

жанр: уебкомик, шоджо, драма,музика, романс, трагедия, мелодрама

автор: Xia Wanying

арт: N/A

чети онлайн: :click:

новела онлайн: :click:

резюме: Тя е "Кралицата", идол на милиони,  но и обект на омраза и завист, а това в крайна сметка и коства живота и то в пика на кариерата и. За нейна изненада, тя се преражда мигновено, свестява се в тялото на начинаеща стажантка, но в друга агенция.  Даден и е нов шанс и тя с удоволствие би се махнала от развлекателния бизнес, но това е единственото, в което умее, а наследява огромен дълг, който няма да се изплати сам.  Това не е проблем, с опита си в тази индустрия, трупан повече от десет години и с личните си качества, тя отново се устремява към върха. Ако междувременно открие и кой я е убил и успее да си отмъсти...е, това ще е бонус.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за темичката! Това е от нещата, които следя с голям интерес. Проверявам по няколко пъти в седмицата за чап и един никога не ми е достатъчен. Все още не знам, какво ми харесва в този туун, но е голяма краста. Артът е хубав, миналото на ''Кралицата'' тъжно, насилствено, па и доминантата й все още е на хоризонта и макар и тя да е в друго тяло той пак е заинтригуван от нея. Към момента тя сякаш не се интересува от това кой я е убил. Това мина на заден план, като че ли. Или просто се опитва да затвърди позициите си на сцената преди да потърси виновника. Очаквам още детайли относно миналото й, бившия любовник, настоящия шеф и честно казано най-много очаквам завръщането на емоциите й. В момента тя изглежда така сякаш нищо не може да я засегне. Не разбирам. Опит за оцеляване ли е това? Не си позволява нито да се гневи, нито да се отчайва. Няма как да остане робот вечно. Животът е емоция.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всъщност, тя нямаше намерение да отмъщава, искаше да живее нормален живот. Дори не искаше да е отново в шоубизнеса, но това се оказа единственото нещо което може да прави и затова остана. Така и се засече с предишния "daddy long legs" и щателно го отбягва,  не се налага да обяснявам защо. Емоционалната и травма се дължи на неговото отношение. Продължавам да смятам, че леко прекалиха с тормоза. Не че не е възможно, просто се чудя как след всичко това, въобще можеше да излезе на сцена, не ми се вързва единствената последица да е тази, пък и тя не е съвсем без чувства, но ги изразява само когато пее или танцува....май.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мога да кажа, че съществуват един определен тип хора, които са способни да оцелеят след абсолютно всичко. Всякакво мъчение на психична, физическа основа и след всякаква нанесена им щета. Не че не страдат, не усещат вина или не им отнема време, но просто съзнанието им е така устроено, че оцеляването е над всичко, затова те ще намерят начин да се справят с препятствието. Зададената цел поддържа духа им и ги изправя задължително на крака. По този параметър тя перфектно пасва и затова ми стои реалистична. Доминантата я подложи на какви ли не извращения, след които повечето хора биха били с травми до края на живота си. Едва ли щяха да имат нормална връзка с човек, а камо ли любовна такава. Би трябвало да се бои от света и изобщо да излиза. Логична би ми била и в двата случая. Това, което ми стои като кръпка и ми куца е, че няма емоции. Някак кухо ги предава авторът. Тя върши действия, но не се виждат емоции зад тях. Дори, когато пее е техника и доказване, а не емоция. Единствената емоция, която може би се опитаха да докарат, е когато правеха съпоставка на ''Кралицата'' в ролята на русалката, предадена от любимия и трейнито на сцената. След изпълнението пак не видях емоция. Когато говори с мениджъра(русият критик) винаги изглежда апатична и от време на време дават вътрешното й раздразнено чиби. Но до там. В магазина за дрехи: тя перфектно знае как да постъпи, но отново няма израз на емоциите й. Няма задоволство, щастие, тъга. Единствено й допадна, че има опит и знае как да постигне своето, но чисточовешките реакции са й чужди, а не е като да е социопат  ...нали :D :huh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Знам, че на теория има такива хора, "на теория" защото аз не съм срещала такива или ако съм, не съм разбрала и то е защото те са избрали да е така, тоест - психопати. А те определено не ми се връзват със сферата,в който тя прави кариера. Само с брилянтна техника ще е идол, но не и звезда, камо ли нагоре. Реално излиза, че все пак я е пречупил по някакъв начин, толкова се е заворила в опит да оцелее психически. Изразява емоции без да ги преживява, а без да гори на сцената няма как да постигне това, което иска. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Точно това е. Не си позволява да изживее емоциите си. Това е опасно, ако един ден всички те избуят едновременно. Както и да е. Не знам, как авторът ги мисли нещата, затова очаквам с нетърпение бъдещето, за да разбера. Дано не се окаже, че само аз залагам такава дълбочина на сюжета и героинята :rolleyes:

 

*До чап 47*

 

 

Леле, видях я да се усмихва! Освен това модернизираното ципао много й отива. И се оказа, че тя е неговата дама. Всички наоколо са хора с положение, което я поставя в унизителна и неловка ситуация. И веднага я насадиха в същия шаблон като преди. Понеже е млада и невзрачна, значи задължително ще да е любовница на шефа. Само така ще прокопса. Хаха, ама много е сладък шефът, какъв е подкрепящ и съгласяващ се с всичко, което тя каже :28558: Между другото ще се окаже, че изобщо да си жена там е само да бъдеш нечия слугиня или любовница, което не знам как да коментирам :ph34r:

 

*До чап 48*

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Върна се! Върна се! Господи, чаках почти четири месеца! Вече бях спряла да проверявам за нов превод, точно толкова ми беше паднала надеждата. Не мога да повярвам, че преводът е подновен. Дори не мога да видя коментари там, за да се ориентирам, защо е спрян и дали ще бъде подновен. Ох, толкова се вълнувам. Това е история, която винаги ме държи на нокти. Има толкова психология вложена вътре и стискам палци на главната героиня. На 54-ти чап отново бях възхитена от езика на тялото. Линг изпадна първоначално в ступор, а после последва паник атака. Умът й до някаква степен осъзнава, че шефът й не е опасен и се опитва да й помогне, но не успява да спре тялото си да реагира, да се отдръпне и да избяга. Страхът от камерите и това да е лишена изцяло от свободата и волята си я застигна отново. Живея за деня, в който ще се изправи пред бившия си, ще го погледне в очите и ще издържи на погледа му. Толкова съм му набрала на тоя, че ако съществуваше в реалността, бих му се изплюла в лицето. Достоверността на случващото се в този туун хич не е за пренебрегване. Да подчиниш някого само, защото можеш физически да го надвиеш, не те прави силен човек. Това е първична реакция на животно, което убива и осакатява, за да нахрани единствено егото си :ph34r:

 

Едит: На моменти това заглавие губи всякаква връзка с реалността и започва да развива тотални фантасмагории. Сякаш е писано от двама човека. Първият прекрасно е заложил замисъла и психологията на героите, а вторият е минал след него и тотално е **рал положението. Изключително ме е яд, че силният плот бива изместен от постоянни нелепи отвличания без никакви реални последствия за извършителите после. Всеки размята главната като парче месо искайки ту да я изнасили, ту да се ожени за нея поробвайки я. Дори не мога да обясня, защо тези на пръв поглед случаи, които могат да бъдат поднесени достоверно, не са представени така. Трябва да се види и прочете, за да се разбере. Другото, което ме отказва е липсата на превод. Ето сега отново мина месец без нов чап. Вече дори не помня какво последно четох.

Искам да се извиня на Дебилче, че я помолих да направи темичка, а няма да довърша това заглавие. Благодаря ти, че ми препоръча много, които изчетох с голямо удоволствие и че продължаваш да го правиш :wub:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...