Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

 

Off Topic

spacer.png

spacer.png

spacer.png

 

Gibang Bachelor (기방도령)

Страна: Южна Корея

Също така известен като: Gibangdoryeong, Homme Fatale

Премиера: 10 юли 2019

Времетраене: 1:50 ч.

Жанр: Исторически, Комедия, Романтичен

Режисьор: Nam Dae Joong /Нам Де Джунг/

 

Участват:

И Джуно (2PM) като Хо Сек

Чонг Со Мин като Хе Уон

Юн Джи Ук като Манг Те

Гонг Мьонг като Ю Санг

Че Гуи Хуа като Юк Кап

Йе Джи Уон като Нан Сол

Чи Юл (Dal★Shabet) като Е Ок

Пак Джонг Уон като Чон Бон

Ха Джи Ън като Ми Рьонг

Шин Ън Су

И Ил Хуа

и други

 

Резюме:

Хо Сек е млад мъж, роден и израсъл в бардак, който той счита за свой дом и когато бива застрашен, на него му хрумва гениалната идея да стане първият мъж куртизан в Чосон и да развлича дамите за забавления и срещу заплащане. Проблемът е, че среща Хе Уон, която го смята за истински знатен благородник...

spacer.png

spacer.png

:essub:

 

Свали с български субтитри :subs: :click: :click: :click:

 

Онлайн с български субтитри :subs: :click: :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момент, това сериал за жиголо ли ще е? :o:rolleyes: Е, не, Джуно хич не ги избира провокативни неговите роли.... :) И в броманс участва, и в романс, и в криминално, сега пък мъжка проститутка ще го играе, ...остава му само да се пробва и като извънземно, за да му е пълна колекцията от роли. :D

Виждам, че той непрекъснато снима нови сериали и филми, очевидно има и готин мениджър/агент, защото прави силно впечатление колко голяма е активността му.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@aria  Джуно е директор в компанията си, заедно с останалите от 2РМ без Тек, който мина в друга компания. Задачата на всички като директори са да бъдат максимално активни и да промотират останалите от компанията. Но дори преди да стане директор, той винаги е бил хиперактивен работохолик до ниво на перфекционизъм. В тази връзка - той сам си подбира ролите вече, не му ги подбира мениджър. И никога не е бил особено промотиран от компанията /усетиха се, че за тях ще е по-добре, ако го порекламират малко чак след Wok of love/, добре че 2РМ и сами го умеят това и имат добър фендъм. Освен това сега през юни завършва магистратура в университета "Хоуон". Специализацията му е кинематография. С Чан Сонг наскоро /преди половин година/ бяха писали сценария и режисирали постановка на "Тит Андроник" по Шекспир. В този филм за втори път играе историческа роля. Първата беше в Memories of the Sword. Смятаме, че това ще е последният му проект преди влизането в армията. Очакваме, че след дипломирането и премиерата на филма отива направо натам, макар все още да няма официално потвърждение от него по въпроса.

Кадър от филма:

51132458_2211081922492811_82153110517684

Снимка от филма, която той стилизира и качи в Инстаграм профила си преди време.

48385435_2181441918790145_86504235026475

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, helyg написа:

@aria  Джуно е директор в компанията си, заедно с останалите от 2РМ без Тек, който мина в друга компания.

.....

В тази връзка - той сам си подбира ролите вече, не му ги подбира мениджър. И никога не е бил особено промотиран от компанията /усетиха се, че за тях ще е по-добре, ако го порекламират малко чак след Wok of love/, добре че 2РМ и сами го умеят това и имат добър фендъм.

.......

 Едва ли не е имал някакъв мениджър. Не се е родил директор, някой в началото го е научил, помогна му е, грижил се е за него, въвел го е в индустрията /дори и чисто формално/.... Не мога да си представя, че  директно от първия си ден като шоу-звезда /певец, актьор, танцьор/ е бил директор. Смятам, че именно онези, скритите длъжности и хората от поддържката са важни, за да има силен старт една звезда и продукциите, в които участва. Не омаловажавам таланта му, напротив, виждам, че умее момчето, но едва ли сам се грижи за канцеларската работа и всичките офис ангажименти и малки досадни задачки..., вярвам че и той си има агенти, асистенти, мениджъри. В този смисъл беше коментара ми за мениджъра, дотолкова доколкото това е едно изключително "полезно животно". Разбира се, с натрупания професионален опит, вероятно Джуно и сам се ориентира и взима сам решенията. Но да няма екип, който да стои зад него - това ми звучи доста самотно.

Съгласявам се с теб за това, че е лидер - личи му, че е такъв.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не съм и написала, че от първия ден е директор, едва ли мога да напиша подобна глупост, написах, че сега е директор и вече сам си подбира ангажиментите, и освен това, че сегашната си популярност я е постигнал с много труд от времето още преди да бъде на този пост. Момчето е в компанията от 2005 година, когато е само на 17, едва миналата година стана директор с преподписване на договора им за трети път. Обаче какъвто и да е бил мениджърът им преди 10 години, ти не научи за него тогава, а едва сега, когато сам си подбира проектите, нали? И да - има екип, с който работи - и музиканти, и стилисти, и мениджъри, и всеки от тях си върши работата. Но от компанията отдавна са оставили 2РМ сами да се промотират и да се грижат за изявите си - още от 2012 година, когато никой от тях не е бил директор. И са се справяли сами и си взимат сами решенията.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@seal_reinforce имам питане. На Блонди още ли му викаме Блонди, като вече не е блонд в този филм.
Ето една снимка от пресконференцията за филма.

60223646_2271775986423404_24454166344462

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да. Веднъж прякор - завинаги прякор. Да не давам примери :D

Ще му направя тема тая нощ, дано успея да издиря руса снимка.

 

Съфорумката, дето е в Корея, да й бях дала едни гащи да му отнесе. Тия, дето ги е наденал горе хем къси, хем широки :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 33 минути, seal_reinforce написа:

Ще му направя тема тая нощ, дано успея да издиря руса снимка.

 

Хайде, чакаме! 

Off Topic

 

 

Извинявам се за спама. Но и филма с превод на български си чакам чинно :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разсмях се от сърце, докато четях описанието на филма. Със сигурност ще запомня значението на "кибанг". То май почти си се подразбира и без да владееш Корейски... :lol: Също не съм сигурен дали е удачно определението "прекрасен", имайки предвид информацията, която следва. Ако размениш леко словореда се получава - "Хо Сек става първата мъжка куртизанка в Чосон, когато жените страдат от потисничество.  Майка му е била кисенг (компаньонка, куртизанка) и той е израснал в кибанг (бардак). Той е прекрасен млад мъж." :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има се предвид, че е от тия корейци, дето се водят флауър бой, и той е едно такова, расло в бардак. Както искате ще го напиша. Тия дни може да излезе повече инфо, с което да сглобим по-добро резюме.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз като че ли повече в стил Бел Ами си го представям.

Единствено, гледайки ги как си подвикват с Блонди и се търсят по разни тийзър клипчета, се опасявам на чие разположение ще е таз мъжка куртизанка - на дамите или на господата. И Блонди какъв точно ще го играе?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...