Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

 

Off Topic

454e1e97f8a11e41.jpgcdc0ba8c872ca87e.jpg2e76d41b569e73f9.jpg

 

Gibang Bachelor (기방도령)

Страна: Южна Корея

Също така известен като: Gibangdoryeong, Homme Fatale

Премиера: 10 юли 2019

Времетраене: 1:50 ч.

Жанр: Исторически, Комедия, Романтичен

Режисьор: Nam Dae Joong /Нам Де Джунг/

 

Участват:

И Джуно (2PM) като Хо Сек

Чонг Со Мин като Хе Уон

Юн Джи Ук като Манг Те

Гонг Мьонг като Ю Санг

Че Гуи Хуа като Юк Кап

Йе Джи Уон като Нан Сол

Чи Юл (Dal★Shabet) като Е Ок

Пак Джонг Уон като Чон Бон

Ха Джи Ън като Ми Рьонг

Шин Ън Су

И Ил Хуа

и други

 

Резюме:

Хо Сек е млад мъж, роден и израсъл в бардак, който той счита за свой дом и когато бива застрашен, на него му хрумва гениалната идея да стане първият мъж куртизан в Чосон и да развлича дамите за забавления и срещу заплащане. Проблемът е, че среща Хе Уон, която го смята за истински знатен благородник...

 

ebac27177160147b.jpg

 

1a924ac357e944db.jpg

 

:essub:

 

Свали с български субтитри :subs: :click: :click: :click:

 

Онлайн с български субтитри :subs: :click: :click:

 • Like 5
 • Thanks 3
Link to comment
Share on other sites

Момент, това сериал за жиголо ли ще е? :o:rolleyes: Е, не, Джуно хич не ги избира провокативни неговите роли.... :) И в броманс участва, и в романс, и в криминално, сега пък мъжка проститутка ще го играе, ...остава му само да се пробва и като извънземно, за да му е пълна колекцията от роли. :D

Виждам, че той непрекъснато снима нови сериали и филми, очевидно има и готин мениджър/агент, защото прави силно впечатление колко голяма е активността му.

 • Like 1
 • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

@aria  Джуно е директор в компанията си, заедно с останалите от 2РМ без Тек, който мина в друга компания. Задачата на всички като директори са да бъдат максимално активни и да промотират останалите от компанията. Но дори преди да стане директор, той винаги е бил хиперактивен работохолик до ниво на перфекционизъм. В тази връзка - той сам си подбира ролите вече, не му ги подбира мениджър. И никога не е бил особено промотиран от компанията /усетиха се, че за тях ще е по-добре, ако го порекламират малко чак след Wok of love/, добре че 2РМ и сами го умеят това и имат добър фендъм. Освен това сега през юни завършва магистратура в университета "Хоуон". Специализацията му е кинематография. С Чан Сонг наскоро /преди половин година/ бяха писали сценария и режисирали постановка на "Тит Андроник" по Шекспир. В този филм за втори път играе историческа роля. Първата беше в Memories of the Sword. Смятаме, че това ще е последният му проект преди влизането в армията. Очакваме, че след дипломирането и премиерата на филма отива направо натам, макар все още да няма официално потвърждение от него по въпроса.

Кадър от филма:

51132458_2211081922492811_82153110517684

Снимка от филма, която той стилизира и качи в Инстаграм профила си преди време.

48385435_2181441918790145_86504235026475

 • Like 4
Link to comment
Share on other sites

преди 17 минути, helyg написа:

@aria  Джуно е директор в компанията си, заедно с останалите от 2РМ без Тек, който мина в друга компания.

.....

В тази връзка - той сам си подбира ролите вече, не му ги подбира мениджър. И никога не е бил особено промотиран от компанията /усетиха се, че за тях ще е по-добре, ако го порекламират малко чак след Wok of love/, добре че 2РМ и сами го умеят това и имат добър фендъм.

.......

 Едва ли не е имал някакъв мениджър. Не се е родил директор, някой в началото го е научил, помогна му е, грижил се е за него, въвел го е в индустрията /дори и чисто формално/.... Не мога да си представя, че  директно от първия си ден като шоу-звезда /певец, актьор, танцьор/ е бил директор. Смятам, че именно онези, скритите длъжности и хората от поддържката са важни, за да има силен старт една звезда и продукциите, в които участва. Не омаловажавам таланта му, напротив, виждам, че умее момчето, но едва ли сам се грижи за канцеларската работа и всичките офис ангажименти и малки досадни задачки..., вярвам че и той си има агенти, асистенти, мениджъри. В този смисъл беше коментара ми за мениджъра, дотолкова доколкото това е едно изключително "полезно животно". Разбира се, с натрупания професионален опит, вероятно Джуно и сам се ориентира и взима сам решенията. Но да няма екип, който да стои зад него - това ми звучи доста самотно.

Съгласявам се с теб за това, че е лидер - личи му, че е такъв.

Link to comment
Share on other sites

Не съм и написала, че от първия ден е директор, едва ли мога да напиша подобна глупост, написах, че сега е директор и вече сам си подбира ангажиментите, и освен това, че сегашната си популярност я е постигнал с много труд от времето още преди да бъде на този пост. Момчето е в компанията от 2005 година, когато е само на 17, едва миналата година стана директор с преподписване на договора им за трети път. Обаче какъвто и да е бил мениджърът им преди 10 години, ти не научи за него тогава, а едва сега, когато сам си подбира проектите, нали? И да - има екип, с който работи - и музиканти, и стилисти, и мениджъри, и всеки от тях си върши работата. Но от компанията отдавна са оставили 2РМ сами да се промотират и да се грижат за изявите си - още от 2012 година, когато никой от тях не е бил директор. И са се справяли сами и си взимат сами решенията.

 • Like 3
Link to comment
Share on other sites

@seal_reinforce имам питане. На Блонди още ли му викаме Блонди, като вече не е блонд в този филм.
Ето една снимка от пресконференцията за филма.

60223646_2271775986423404_24454166344462

 • Haha 2
Link to comment
Share on other sites

Да. Веднъж прякор - завинаги прякор. Да не давам примери :D

Ще му направя тема тая нощ, дано успея да издиря руса снимка.

 

Съфорумката, дето е в Корея, да й бях дала едни гащи да му отнесе. Тия, дето ги е наденал горе хем къси, хем широки :D

 • Haha 4
Link to comment
Share on other sites

преди 33 минути, seal_reinforce написа:

Ще му направя тема тая нощ, дано успея да издиря руса снимка.

 

Хайде, чакаме! 

Off Topic

 

 

Извинявам се за спама. Но и филма с превод на български си чакам чинно :)

 • Like 2
 • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Разсмях се от сърце, докато четях описанието на филма. Със сигурност ще запомня значението на "кибанг". То май почти си се подразбира и без да владееш Корейски... :lol: Също не съм сигурен дали е удачно определението "прекрасен", имайки предвид информацията, която следва. Ако размениш леко словореда се получава - "Хо Сек става първата мъжка куртизанка в Чосон, когато жените страдат от потисничество.  Майка му е била кисенг (компаньонка, куртизанка) и той е израснал в кибанг (бардак). Той е прекрасен млад мъж." :D

 • Haha 2
Link to comment
Share on other sites

Има се предвид, че е от тия корейци, дето се водят флауър бой, и той е едно такова, расло в бардак. Както искате ще го напиша. Тия дни може да излезе повече инфо, с което да сглобим по-добро резюме.

 • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Аз като че ли повече в стил Бел Ами си го представям.

Единствено, гледайки ги как си подвикват с Блонди и се търсят по разни тийзър клипчета, се опасявам на чие разположение ще е таз мъжка куртизанка - на дамите или на господата. И Блонди какъв точно ще го играе?

 • Haha 3
Link to comment
Share on other sites

на постера изражението на главния..!:wub: - направо му вярвам как с една струна опъва струните на сърцата на... мъже/жени.., който.. както..

 • Like 1
 • Haha 4
 • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
 • Create New...