Jump to content

Recommended Posts

631abf1c7e25a5bb.jpg

 

заглавие: As You Wish, Prince  ,Majesty, What Do You Want To Be?, 황자, 네 무엇이 되고 싶으냐?, 皇子,你想干啥?

тип: Manhwa

година: 2018г

статус: онгоинг

жанр: комедия, фентъзи, романс, шоджо, свръхестествено, исекай, уебкомик,, по новела

автор: Mokgamgi

арт:Ant Studio

инфо: :click:

чети онлайн: :click:

резюме: " След като си ме създала, можеш да ми осигуриш и трона!"

През деня Йонсу е незначителна офис-служителка, но след края на работното време е автор на най-популярното любовно фентъзи в нета. Докато се чуди дали да напише трета част на успешната поредица или да се насочи към нещо коренно различно, тя е отвлечена в собствената си новела от главния злодей в нея- Принц Айнзейн Кайт.

 

лично мнение: Разкошно е! Напълно заслужени високи оценки от читателите. Пак имаме "свят в книга", но героинята е авторката и има нелеката задача да напише продължението според желанието на героите вътре. Страшно ми напомня " Пурпурната роза от Кайро" (любимото ми от този тип и от Уди Алън), героите и в двете заглавия смятат себе си и света си за реалния и кои сме ние, че да ги опровергаваме:D Единствения недостатък-превода е още назад, а са излезли доста чапове, за капак не мога да го намеря и raw, мога, но не ми дава да го "чета"-_-

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

''Забравих да ги върна обратно'' - ох, така съм се смяла на този момент от чап 5. Харесва ми, че принцът хич не я жали. Дано продължат в стил ''дръпни-пусни''. Тя трябва да разбере, че това, което за себе си смята просто за хоби, наистина наранява героите й и за тях си е съвсем реално преживяване. 

 

Чап 10. Не мога! Седя и се хиля с глас  :28558:

 

А има ли опция в сайта за четене на коментари? Обичам да чета тази секция :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Радвам се,че ти хареса:D

Ми не съм виждала май, възможно е просто да не съм ги отразила, но като че ли все още няма такава опция.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Не знам дали не я жали, но със сигурност се опитва да и нарежда като на подчинените си:D Пък тя си има такова мощно оръжие в ръцете:lol2: Не е като да не сме виждали този вариант с тетрадката вече като директно изключвам най-известната. Все пак има някаква вариация-тук каквото и да си пожелае/напише става, но само за нея и само в света създаден от нея.

Share this post


Link to post
Share on other sites

На принцът му трябва време, за да се социализира. Той продължава да смята, че е сам срещу света. Всъщност се опитваше да я защити, но авторката е невероятен трън в... петата и никога не слуша. На него пък му липсва плануването за сметка на прибързаните действия. Трябва да се научат да работят в екип. Вижда се, че принцът е мил и грижовен до момента, в който тя не се събуди и не си отвори голямата, цапната уста. Честно казано ми се ще повече да му влезе в положението. Все пак тя го е създала. Би трябвало да го познава малко по-добре. Все още нищо не се случва освен чепкането по между им. Ако това не се промени, няма да ме задържи дълго :ph34r:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Става все по-забавно, нашата откри, че само знание не е достатъчно, требе и опит:) Освен това бях забравила, че корейците може и да се срамуват да се целуват, но пък нямат никакви притеснения да обсъждат на висок тон физиологичните си нужди:lol2:, кво да се прай - културни различия:D. Все още се придържат към основната линия и май създателя и неговото творение са на път да се влюбят. Историята на Пигмалион има много варианти и ми е интересно  какво развитие или по-точно какъв край ще избере автора. Версията на Уди Алън и това тук са много сходни и краят му съвпада с пристрастията на корейците та ми е любопитно.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Разбрах как е най-точно да го опиша-състезателна натура. Няма скруполи срещу кого се изправя. Ще даде все най-доброто от себе си. Не й отстъпи. Едновременно с това има съчувствие и проявява разбиране. Но е инат и дразнител, когато реши. Също и се постара да я научи как да се бие правилно и какво да очаква от противниците си. Оценява качествата у другия, когато ги види. Учи се бързо. Галантен е. Извод: пич, та дрънка. Ако главната не го вземе, ще я изпреваря. Нямам нищо против да метна няколко пируета с него, положил тази ръчица на стройната ми снага. И хич няма да ми дреме, че бил рисуван в този свят, пък не бил от моята реалност. Що за доводи дават днешните жени, за да не бъдат с някого :28558:

 

За какви нужди става дума? Това съм го проспала :ph34r:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Разговора за вазата:D Начи подобна реплика у японско заглавие, еле пък категоризирано като "под 18г" нема да засечеш. Всъщност, май само при корейците съм засичала подобен "клозетен" хумор. Този определено беше доста мекичък в сравнение с някой неща от тв драмите им, но не го прави по-малко директен като изразяване, съгласи се, че надали ще се сетиш за точно това затруднение при мускулна треска:lol2:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Хареса ми, че чап 17 беше разказан от гледната точка на прислужницата.  Чап 18: главната засяга две от най-важните страни в живота му. Тя е достоен опонент и после доверен партньор в танците. Тя става човекът на когото тотално да разчита в два от аспектите така важни за него като принц-на бойното поле и в обществото и по протокол. Едновременно с това, въпреки че я вини, че е страдал много заради написаното от нея, той й е благодарен, че все пак е имала съвест относно него. Как да не го обича човек? Станал е силен заради трудностите, но не е загубил човешкото в себе си и го показва по прекрасен начин :wub: Очарована съм от него, но зад тази галантност не изказва чувствата си към нея. Изобщо се старае да не обръща внимание на това. Един вид, ти ще ми направиш услуга, аз също. Докато тя се страхува да не се влюби, той непрекъснато й напомня, че щом ангажиментът й приключи, ще я върне в нейния свят. Убедена съм, че той чувства същото, но не му дава израз. Иска да я изпрати вкъщи, защото знае, че не принадлежи на неговия свят. И иска да го стори преди да се е влюбил тотално. Късно, чедо  :inlove:

 

*До 18-ти чап*

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Май историята се развива самостоятелно. Досега на няколко пъти го подхвърляха като вероятност, тя все коментираше как тя не е писала нещо такова. В последния обаче, почти директно ни го казаха с тези говорещи чудовища. Те определено ме накараха да очаквам следващия релийз с нетърпение. Да не споменаваме, че секретаря на принца - опциите са две: или и става открит противник или и той минава към нейните приятели като и двете са еднакво възможни като варианти.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×