Jump to content

As You Wish, Prince (2018)


Recommended Posts

631abf1c7e25a5bb.jpg

 

заглавие: As You Wish, Prince  ,Majesty, What Do You Want To Be?, 황자, 네 무엇이 되고 싶으냐?, 皇子,你想干啥?

тип: Manhwa

година: 2018г

статус: онгоинг

жанр: комедия, фентъзи, романс, шоджо, свръхестествено, исекай, уебкомик,, по новела

автор: Mokgamgi

арт:Ant Studio

инфо: :click:

чети онлайн: :click:

резюме: " След като си ме създала, можеш да ми осигуриш и трона!"

През деня Йонсу е незначителна офис-служителка, но след края на работното време е автор на най-популярното любовно фентъзи в нета. Докато се чуди дали да напише трета част на успешната поредица или да се насочи към нещо коренно различно, тя е отвлечена в собствената си новела от главния злодей в нея- Принц Айнзейн Кайт.

 

лично мнение: Разкошно е! Напълно заслужени високи оценки от читателите. Пак имаме "свят в книга", но героинята е авторката и има нелеката задача да напише продължението според желанието на героите вътре. Страшно ми напомня " Пурпурната роза от Кайро" (любимото ми от този тип и от Уди Алън), героите и в двете заглавия смятат себе си и света си за реалния и кои сме ние, че да ги опровергаваме:D Единствения недостатък-превода е още назад, а са излезли доста чапове, за капак не мога да го намеря и raw, мога, но не ми дава да го "чета"-_-

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

''Забравих да ги върна обратно'' - ох, така съм се смяла на този момент от чап 5. Харесва ми, че принцът хич не я жали. Дано продължат в стил ''дръпни-пусни''. Тя трябва да разбере, че това, което за себе си смята просто за хоби, наистина наранява героите й и за тях си е съвсем реално преживяване. 

 

Чап 10. Не мога! Седя и се хиля с глас  :28558:

 

А има ли опция в сайта за четене на коментари? Обичам да чета тази секция :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Радвам се,че ти хареса:D

Ми не съм виждала май, възможно е просто да не съм ги отразила, но като че ли все още няма такава опция.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам дали не я жали, но със сигурност се опитва да и нарежда като на подчинените си:D Пък тя си има такова мощно оръжие в ръцете:lol2: Не е като да не сме виждали този вариант с тетрадката вече като директно изключвам най-известната. Все пак има някаква вариация-тук каквото и да си пожелае/напише става, но само за нея и само в света създаден от нея.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На принцът му трябва време, за да се социализира. Той продължава да смята, че е сам срещу света. Всъщност се опитваше да я защити, но авторката е невероятен трън в... петата и никога не слуша. На него пък му липсва плануването за сметка на прибързаните действия. Трябва да се научат да работят в екип. Вижда се, че принцът е мил и грижовен до момента, в който тя не се събуди и не си отвори голямата, цапната уста. Честно казано ми се ще повече да му влезе в положението. Все пак тя го е създала. Би трябвало да го познава малко по-добре. Все още нищо не се случва освен чепкането по между им. Ако това не се промени, няма да ме задържи дълго :ph34r:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Става все по-забавно, нашата откри, че само знание не е достатъчно, требе и опит:) Освен това бях забравила, че корейците може и да се срамуват да се целуват, но пък нямат никакви притеснения да обсъждат на висок тон физиологичните си нужди:lol2:, кво да се прай - културни различия:D. Все още се придържат към основната линия и май създателя и неговото творение са на път да се влюбят. Историята на Пигмалион има много варианти и ми е интересно  какво развитие или по-точно какъв край ще избере автора. Версията на Уди Алън и това тук са много сходни и краят му съвпада с пристрастията на корейците та ми е любопитно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разбрах как е най-точно да го опиша-състезателна натура. Няма скруполи срещу кого се изправя. Ще даде все най-доброто от себе си. Не й отстъпи. Едновременно с това има съчувствие и проявява разбиране. Но е инат и дразнител, когато реши. Също и се постара да я научи как да се бие правилно и какво да очаква от противниците си. Оценява качествата у другия, когато ги види. Учи се бързо. Галантен е. Извод: пич, та дрънка. Ако главната не го вземе, ще я изпреваря. Нямам нищо против да метна няколко пируета с него, положил тази ръчица на стройната ми снага. И хич няма да ми дреме, че бил рисуван в този свят, пък не бил от моята реалност. Що за доводи дават днешните жени, за да не бъдат с някого :28558:

 

За какви нужди става дума? Това съм го проспала :ph34r:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разговора за вазата:D Начи подобна реплика у японско заглавие, еле пък категоризирано като "под 18г" нема да засечеш. Всъщност, май само при корейците съм засичала подобен "клозетен" хумор. Този определено беше доста мекичък в сравнение с някой неща от тв драмите им, но не го прави по-малко директен като изразяване, съгласи се, че надали ще се сетиш за точно това затруднение при мускулна треска:lol2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хареса ми, че чап 17 беше разказан от гледната точка на прислужницата.  Чап 18: главната засяга две от най-важните страни в живота му. Тя е достоен опонент и после доверен партньор в танците. Тя става човекът на когото тотално да разчита в два от аспектите така важни за него като принц-на бойното поле и в обществото и по протокол. Едновременно с това, въпреки че я вини, че е страдал много заради написаното от нея, той й е благодарен, че все пак е имала съвест относно него. Как да не го обича човек? Станал е силен заради трудностите, но не е загубил човешкото в себе си и го показва по прекрасен начин :wub: Очарована съм от него, но зад тази галантност не изказва чувствата си към нея. Изобщо се старае да не обръща внимание на това. Един вид, ти ще ми направиш услуга, аз също. Докато тя се страхува да не се влюби, той непрекъснато й напомня, че щом ангажиментът й приключи, ще я върне в нейния свят. Убедена съм, че той чувства същото, но не му дава израз. Иска да я изпрати вкъщи, защото знае, че не принадлежи на неговия свят. И иска да го стори преди да се е влюбил тотално. Късно, чедо  :inlove:

 

*До 18-ти чап*

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Май историята се развива самостоятелно. Досега на няколко пъти го подхвърляха като вероятност, тя все коментираше как тя не е писала нещо такова. В последния обаче, почти директно ни го казаха с тези говорещи чудовища. Те определено ме накараха да очаквам следващия релийз с нетърпение. Да не споменаваме, че секретаря на принца - опциите са две: или и става открит противник или и той минава към нейните приятели като и двете са еднакво възможни като варианти.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Плейбоят ака принц №2 я зяподозря още при първата среща, но вината си беше нейна, като приказва без да внимава ... Вярно, не е наясно коя е, просто мисли, че е като него, попаднала там от паралелно измерение/бъдещето(не помня какво точно беше:blush:) и определено се гласи да я вземе от Кайт. Приема по презумпция, че тя ще е съгласна, дори не му хрумва, че може да не е така, но вината е нейна, тя го е създала такъв. Всъщност тя е нахвърляла основните характеристики, вероятно като сборен образ от разни айдъли и тн и не се замисля, че това, което вижда е фасада и ще го разбере на свой гръб от първа ръка-от творението си.

 

П.С. Реалитата не си струва да се гледат, глей на кво се натресе само след вкарването на елементи от едно такова:D "Помощта" на Кайт допълва картинката:lol2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От сигурно 20 чапа намекват за някакви бъгове в историята и изобщо и не дават намерение скоро да разкрият нещо. На нокти съм :28558: Боде ми очите каква гад е принцесата. Между другото е идеална за принц номер 2. Двамата принцове се държат точно като три-годишни. Чак не мога да повярвам, че единият е бил женен, а другия се канят да го годят. Язък за плочките и чарът им. Харесвам действията от време на време. Например, че Кайт вероятно няма да я защити използвайки сила, защото след напускането му, това би настроило мацките още повече срещу нея. Предполагам ще подходи с усмивка и маниери. Въпросът е, дали това ще има ефект. Ако няма, е най-добре да се погрижи тя да не спи в близост до група въоръжени злобни момичета :ph34r:

 

Но, ако авторката в тууна го е създала, как така той ще е от паралелно измерение? Тогава истинският принц номер две е отишъл в неговото измерение ли? Оставам с впечатлението, че тя не знае, че той е доста наясно, че тя не е от този свят :lol2:

ПП. Да се оплача за нещо, за което ме предупреди :cry: От повече от два месеца няма напредък с превода по китайския туун. Направо са ми потънали гемиите с надежда вече :D

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То остана и сила да използва Кайт, и така ги сътвори едни. "Тя е специална.." онези изпушиха,  той май е нещо като идол за тях, а те са фенките, не се налага да ти казвам какво предстои;)

Колкото до втория принц, нали в началото още споменаха, че персонажа (който тя е създала)е кореец или некъв такъв, който попада чрез подобен портал в този свят.  Те затова и тръгнаха да търсят проход в неговия дворец като не откриха този през, който Кайт я домъкна. И да права си, тя не знае, че се издаде пред него, но като гледам и той е предпазлив-първо проверява всички възможности.

 

П.С. Относно другия туун, съжалявам, че съм познала. Не съм го проверявала известно време дори роу, така че не знам как се движи. По принцип, повечето китайски заглавия не са редовни и когато пускам тема никога не съм сигурна дали не избързвам. Затова и напоследък гледам да правя теми повече на корейски-там поне релийзите са редовни, пък макар и по чап на седмица.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нямах предвид физическа сила, а да се наложи спрямо ранга си. Кайт не е много уважаван никъде и сега, когато трябва да защити и някого другиго, става още по-трудно. Едновременно знае, че той е причината тя да страда и иска да я защити, а всъщност тя го е създала с тази незавидна съдба. Много особена връзка заформят и нюансите ми харесват. Хората правят грешки, но е важно как после ще съумеят да поемат отговорност за решенията си. 

 

Благодаря за разясненията. Вторият принц ми е много мъгляв, както и всичките дворцови неща. Дано не ни запознаят с цялото кралско семейство, че ще им изгубя дирята съвсем :28558:

 

ПП. Аз помолих за темата и все още горя от желание да си го дочета. Направо място не мога да си намеря, защото супер рядко харесвам нещо. Китайските винаги ги започвам с интерес и след няколко чапа започвам да губя мотивация. Но този си ми държи влага здраво. Ще го проверявам и занапред. Може пък да извадя късмет. Благодаря ти за всички направени препоръки :kissx:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Темата или по-точно правенето и не е проблем, просто тези, които излизат сравнително редовно са малко и основно са шонен заглавия с бойни изкуства+свръх естествено . Другите са на периоди: пуснат десетина глави па спрат за няколко месеца до година и то ако имаме късмет, защото понякога и това не става. Тъкмо се чудя, дали не сбърках с едно от новите, на които пуснах тема:unsure: Има още няколко, които оставих за после, че да не са накуп и не знам дали въобще да им правя или да се фокусирам само на корейски и японски заглавия...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Интересен край на "дуела":) Харесва ми, че автора/ката не направи главната всемогъща и ни напомня постоянно, че дори да научиш нещо докато го прочетеш, някой, който е вложил години в същото винаги ще има предимството на опита какъвто и гений да си, абе теорията и практиката не са едно и също:D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Я какво хубаво сте си хортували лани, пък ся си мълчите. 

Хайде от мен с руските буквички , ама са много назад , до 10 чап.

--------------

Набързо фърлих едно очо на последния излязал на ингилизки. Ама много романтик, много чудо ,бе...:wub:  67-ми тоест. А и красиво нарисувано. 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...