Jump to content

Johnny Huang Jing Yu (Джони Хуан Дзин Ю)


Recommended Posts

8a247037b13a72d9.jpg

 

Johnny Huang и серилът му TheThunder са финалисти на 15th Seoul International Drama Awards!

 

Huang JingYu е финалист в категорията BEST MALE PERFORMER за TheThunder.

 

562943b792ebe827.jpg

 

TheThunder е финалист в категориите LONG DRAMA SERIES и BEST SCREENPLAY

 

0168102dd6a5ef17.jpg

 

Поздравления!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нов слух се шири за филмов проект със Сяо Джан, в коментари пишат, че понеже снимката е едит, не е вярно, но пък те не са китайки тия и ще изчакаме официално изявление.

Имам чувството, че като споделя тук някоя клюка и тя вземе да се провали, затова го споделям това, омръзнаха ми военните филми :lol2:

 

 

Иначе от 14 август започнаха делата срещу клеветнически постове и изфабрикувани "новини", оронващи авторитета му и понеже се задълбочиха, не спряха да рипостват стари нагласени клюки и даже някаква, излязла от затвора (за проституция, наркотици и хазарт) се изцепи, че му била гадже навремето, най-вече заради глупостите й (какво ли не правят за пари и слава разни кучки) адвокатите се забързаха, та сега валят извинения и "повече няма да правим така", но искам да ги осъдят тия мръсници

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тъкмо щях да те питам дали знаеш нещо повече за този слух. :lol: Упорито всички казват, че снимката е едит и от стар филм на Джонито, но пък в същото време току що се появи изтекла снимка на Сяо Джан със супер къса коса. А иначе драмата би трябвало да е Age of Heroes, разказва се за екшън, приятелство и реформата в армията, която те двамата правят. Още не знам дали да вярвам. :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, gal написа:

Тъкмо щях да те питам дали знаеш нещо повече за този слух. :lol: Упорито всички казват, че снимката е едит и от стар филм на Джонито, но пък в същото време току що се появи изтекла снимка на Сяо Джан със супер къса коса. А иначе драмата би трябвало да е Ace of heroes, разказва се за екшън, приятелство и реформата в армията, която те двамата правят. Още не знам дали да вярвам. :lol:

 

Снимката е едит със сигурност, викат, но е направена така, за да се анонсира новината. Още нищо официално, но ако следваме знаците... Драмата ще се снима в Шънян,

 

Off Topic

(това е областният град на провинция Ляонин, в която е родният град на Джони - Дандун, там пък е Мостът на дружбата със Северна Корея,  и разстоянието между двата е 2,30 ч път с кола. Майка му и татко често му ходеха на гости предния път при снимките на филма за Мао, които също бяха в Шънян. Тогава мама бе известена от фенките, че му е лошо и с мн висока температура, но въпреки това се снима, та тя беше пристигнала без време и го замъкнала в болницата.)

 

и Джони вчера замина натам. Някои фенки също, и са пуснали снимка от приготовления на снимачен екип там, писали са 电视剧《英雄岁月之王牌部队》今天沈阳开机, 黄景瑜饰顾一野 肖战饰高梁, 导演: 刘岩, 编剧: 周志方 胡坚 че започва да се снима днес в Шънян, 40 епизода, режисьор Liu Yan, сценаристи Zhou Zhifang и Hu Jian, героят на Джони ще се казва Gu Yiye (Гу И Йе), а този на Сяо Джан (наистина се очаква да е с нова, късо подстригана коса заради спецификата на ролята) ще се нарича Gao Liang (Гао Лян). И преди се е случвало откриването да не съвпада с първия снимачен ден, така че може новината да излезе вярна. Все пак, чакаме.

 

 

72e6d409a2c1aa9d.jpg 1d660d2c3db0751e.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Относно Джони, със сигурност се снима във военна драма в Шънян, но не желаят да коментират преди той или от продукцията да обявят официално.

Първата снимка е на Джони, тръгнал към снимачната от преди малко, (както на всяка снимачна, закарал си е джипа, кемпера, кучето, мотора, без хладилника тоя път, мама е наблизо), а другата е от вчера, Джони е направил доста интересно фото на новостроящата се временна постройка, в която ще се снимат някои сцени.

 

40d89e7776b3da13.jpg db0567df093e4873.jpg

 

Мислех да спестя тези от онзи ден, понеже качеството е лошо, но именно в една от тях, както стана дума, бил забелязан късоподстриганият Сяо Джан и това доведе до раздори в неговите фен редици. Фенките му не харесват този филмов проект, заради загатнат броманс в сценария, даже налагали натиск ролите да двамата да се разменят.

За неговото участие гробно се мълчи, дори и Джоневите фенки там не искат да си създават главоболия и да раздухват темата. С други думи, изобщо не знаем истина ли е :)

 

d7ab93063ccbcd74.jpg 4c37c44e19fda0cc.jpg

 

 

Още чакаме официално съобщение, но да си припомним, че като Джони снимаше Love Designer нямаше официално обявление почти до края на снимките, заради проблемите с фенките на Раба и нейната агенция, та нищо чудно и тук да остане всичко подшушвано само из групите.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Голямо благодаря за информацията и снимките, тези снимки видях и аз, но не знаех как да ги кача миналия ден :blush: 

Феновете упорито настояват, че са фотошопирани, зашото главата на Сяо Джан е размазана (то не че другите не са :lol: ) Аз съм си тотално ок, ако излезе истина. Ако Сяо Джан се е съгласил, значи харесва ролята, кои сме ние да го оспорваме. Заради многото проблеми с антитата сигурността около него е много затегната, та трудно ще се получи информация. Вчера имаше livestream на roseonly, уж на живо, но неговия сегмент беше на друго място. Беше си с нормалната коса, не къса, и всички казаха: ето, значи не снима тази драма. Но аз и редица фенове имахме чувството, че тази част беше запис. Така че аз, поне засега, няма да се откажа да се надявам за тази драма с Джонито, пък ще видим :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 29 минути, gal написа:

Голямо благодаря за информацията и снимките, тези снимки видях и аз, но не знаех как да ги кача миналия ден :blush: 

Феновете упорито настояват, че са фотошопирани, зашото главата на Сяо Джан е размазана (то не че другите не са :lol: ) Аз съм си тотално ок, ако излезе истина. Ако Сяо Джан се е съгласил, значи харесва ролята, кои сме ние да го оспорваме. Заради многото проблеми с антитата сигурността около него е много затегната, та трудно ще се получи информация. Вчера имаше livestream на roseonly, уж на живо, но неговия сегмент беше на друго място. Беше си с нормалната коса, не къса, и всички казаха: ето, значи не снима тази драма. Но аз и редица фенове имахме чувството, че тази част беше запис. Така че аз, поне засега, няма да се откажа от тази драма, пък ще видим :lol:

И на мен ми се стори, че е запис, често се случва да записват разни неща и да ги изкарват след дори година, при Джони, при такива рекламни видеа рядко нещо да е в момента, на живо. Самият той е казвал, че като има някакво събитие, преди него заснема поне 4-5 интервюта, фотосесия и няколко клипа, които да се излъчат "когато им дойде времето".

Дали е едитната главата на Сяо Джан не мога да кажа нищо, не го познавам толкова добре.

Впрочем, на 3-ти август Джони основа филмова и тв компания, наречена XinYu Shengjing Film and TV Culture Co. Ltd. , заедно със съдружник 40/60, която ще се занимава освен с филмовите му проекти, също и с всякаква дейност, свързана с него, изявите му, фотосесии, модни събития, договори с фирмени брандове, че и връзката с адвокатите, които сега са впрегнати да съдят хейтърите и др.

Да сложа и малко красота, да не ходи гол поста :lol2:

 

 

aecb25bbd94b883d.jpg efa39828042af6d8.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

2008190102.gif

 

Какъв е мечо днес в Шънян, тръгна на снимки до новостроящата сградата, която снима вчера. Разбира се чудесно с хората от всички екипи, с които е снимал.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ох, точно това нищят в момента :lol2: половината казват, че е той, половината че не е :lol2: Едно от момичетата има приятелка сред статистите и е категорична, че е той. Ама не знаем и на нея дали да вярваме. Казва, че снимат на място с ограничен достъп и само екипа може на влиза.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 22 часа, gal написа:

Ох, точно това нищят в момента :lol2: половината казват, че е той, половината че не е :lol2: Едно от момичетата има приятелка сред статистите и е категорична, че е той. Ама не знаем и на нея дали да вярваме. Казва, че снимат на място с ограничен достъп и само екипа може на влиза.

 

Изглежда трябва да й вярваме, ето и разговор с фенка, която е наясно, говорят относно двете продукции, които Джони снима едновременно, понеже филмът за прокурорите се забави и сега се застъпва с военната драма и тук срещаме името на Сяо Джан:

 

Off Topic

Q: There have been photo leaks of JY filming another drama with XiaoZhan, but I thought he's currently filming the Prosecutor drama in Dongguan. Does that mean JY is actually filming 2 dramas at the same time?? Wow, if that's true, he's very hard-working, especially if the two dramas are filmed in different location... must be very tiring for him.

A: Yes it’s really tiring. The movie he’s shooting in Dongguan was supposed to start filming a few months ago but it was delayed until late July due to the pandemic. However, he had also already signed with the latest film with Xiao Zhan, so there’s no other way :( Hope our Jingyu can take good care of himself.

А2: Тhe rumour that Jingyu would be the male lead in this new film had been spread about 1 month ago, so we weren’t amazed much at it, the only surprise here is Xiao Zhan. In the first place, the rumour said the actor playing that role would be 2 other ones, but in the end it was Xiao Zhan.

 

Иначе в момента свърши лайфстрийма, поредният промотиращ Дива Трева с двете главни актриси, това Джони го нарисува, хахах.

Каза, че сега снима нова драма в северен Шънян, но нищо повече в тази връзка.

 

89739e18f20c3b96.jpg dd0e4c3343a18d69.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Във връзка с премиерата на филма му Wild Grass и Китайския св. Валентин днес

 

Off Topic

25/8 тази година също е 7/7 според лунния календар. В Китай седмият ден от седмия месец се нарича Фестивал на двойната 7-ца или Qixi Festival, който е свързан с годишната среща на пастира и тъкачка според легендата от китайската митология. Двамата влюбени са били разделени в различни светове горе и долу, а ято магьосници са създали жив мост между Небето и Земята, за да могат да се срещат веднъж годишно. Така денят става известен още като Ден на влюбените в Китай.

 

има много поздравления от модните марки, с което сътрудничи и останалите му филмови продукции, ето някои: My Dear Uniform 2020, Lucky with You 2020, Oversize Love 2020, We Are Young 2020, Love Designer 2020 `(постерът е в темата)...

bbeadf19a2768529.jpg 329b91e690a40d2f.jpg

1c3bb1f0c6f11e32.jpg 7cc02ac7c4b77076.jpg

 

В това интервю от 20 август 2020 обсъжда неоснователното твърдение, че има добри ресурси (за които го упрекват, че са причината неговите проекти да са успешни), на което отговаря, че да бъде търсен сега от добри продукции, е защото сам е спечелил това признание още преди 2 години, когато сам е поискал да участва във военни филми, решавайки да се насочи към тази тематика и се е доказал. Сега, когато тези жанрове са популярни, новите военни и полицейски продукции искат да работят с него заради неговия опит с такива продукции. Но този ресурс е спечелен от него още преди 2 години, когато другите не са се интересували от него.

Също казва, че когато един актьор добие популярност, нормално да има критики, освен хвалебствия, вече е свикнал, но се страхува да не разочарова публиката. Цялото интервю в клипа, но няма англ суб

 

 

d0e1f482274fe6f2.jpg

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чакам с нетърпение My Dear Uniform. И Джонито, и главната много ги харесвам :D Дали има информация кога ще го пускат?

И няма спор по въпроса, Джони си е извоювал всичко сам, почвайки от нулата. Колкото е по-известен, толкова повече хейтъри ще има.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, gal написа:

Чакам с нетърпение My Dear Uniform. И Джонито, и главната много ги харесвам :D Дали има информация кога ще го пускат?

И няма спор по въпроса, Джони си е извоювал всичко сам, почвайки от нулата. Колкото е по-известен, толкова повече хейтъри ще има.

Сериалът за униформата, който отначало се обсъждаше, че е римейк на корейския Descendants of the Sun, но пък после казаха, че си било по тяхна новела, също е готов за излъчване, но и той чака на опашката, както и останалите още 4 сериала и 2 филма. Тези, които снима сега паралелно (военния в Шънян със Сяо Джан и прокурорския в Дунгуан  пътува за там в четвъртък) със сигурност остават за догодина. По принцип Военната ми униформа е плануван в графика за октомври, заедно с оня за вируса, който обаче, понеже е актуална темата, вероятно ще го изпревари. Стискаме палци да видим всички тях до края на годината!

Китайките вече разказват преживяванията си в киното днес, отивам да разбера :panda-145:

 

229ae9cfe81604e6.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

98163ee100a23fb8.jpg e3ae2497f1af4838.jpg

 

На 9 септември ще се появи като представител и на NiveaMen

 

Този акаунт пък казва, че сериалът за вируса "Together for 24 h" ще се излъчва в Китай от 27 септември до 6 октомври 2020.

Неговото участие е в първите две серии, когато разбират за опасността и той оглавява екипа, който да издири източника и да създаде ред за предпазване.

434418c3b245e226.jpg37c66a4953076d03.jpg

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вчера Джони достигна 3-та позиция в горещото търсене в уейбо заради папарашки клип от предната вечер, където са го заснели как заедно с хора от екипа на продукцията и актьори, играещи войници в нея (Сяо Джан го няма на сбирката) са се запили в улично капанче в Нандзин и доста са се напили, на клипа Джони изглежда най-пиян, къркочкат бира на екс. Феновете го скъсаха от бъзик. По-късно той пусна и пост, с който повдигна духа им още повече: Страшното не е, че не помниш нищо от снощното пиянство, все някой ще ти го припомни, а че има и снимки на глупостите, които си свършил"

277c244ba06f87b9.png e6a08f9509ba0cd1.png

 

Днес съобщиха и че на един от предстоящите му сериали "We Are Young" (Youth Genesis или както последно ще го кръстят) епизодите са завишени от 36 на 49! Уау, тъкмо му се бях наточила, при тоя огромен брой за бизнес драма, подозирам, че отново второстепенната двойка ще разводни екрана, явно ще наблегна само на гледането, дано поне DVD-то го сбият в някаква по-поносима цифра, че рискувам да превъртам и да гледам само неговите сцени.

6d97f60b5c52b510.png 6d08d8f37f55a118.jpg

 

Впрочем, в информацията срещаме и сериала на Сяо Джан, неговите епизоди, обаче, ги намаляват, @gal

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, mrnkaloto написа:

Впрочем, в информацията срещаме и сериала на Сяо Джан, неговите епизоди, обаче, ги намаляват, @gal

Да, видях го вчера, но покрай новата коса на Сяо Джан се отплеснах :lol2: 

Ах, този Джони :lol2: Чакам си аз неговата Униформа, както си чакам драмите на Сяо Джан. :D 

(Никога няма да го видим заедно с Тими в един кадър/събитие/шоу/нещо, нали? Както едва ли ще видим Сяо Джан и И Бо)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 24 минути, gal написа:

Да, видях го вчера, но покрай новата коса на Сяо Джан се отплеснах :lol2: 

Ах, този Джони :lol2: Чакам си аз неговата Униформа, както си чакам драмите на Сяо Джан. :D 

(Никога няма да го видим заедно с Тими в един кадър/събитие/шоу/нещо, нали? Както едва ли ще видим Сяо Джан и И Бо)

Аз чакам не само Униформата, за да видя какъв римейк (дето уж не е римейк на Потомците) са спретнали, а и останалите му 4  сериала, които са на нисък старт, и вместо да ги почнат един по един, че време не остана, те само отлагат и променят я епизоди, я нещо друго. Поне този за вируса ще тръгне на 29-ти септември, върви някаква надпревара кой от всичките заснети по темата сериали ще е пръв и ще грабне най-много публика, съответно и ще обявят после за най-стойностен. В нашия вирусен обаче Джони има цели две серии, докато твоят - 5 минути хахах, майтап.

А тоя военен сега ще чакаме чак догодина, дотогава ще се разберем кои серии ще пишеш ти, кои аз хахах, освен ако и него не го качат на 50+, което е мн вероятно

 

С Тимко няма да се появят вече заедно, всеки гради своя кариера и дори забраната да е паднала, държат да има дистанциране, което е добре, нека всеки да докаже себе си и без хейтъри да ги очернят

 

Няма да забрави Джони това пиянство, днес феновете с пълна пара са се отдали и на рисуването :lol:

3495a0cd477a7704.jpg 7ec0c0461c04afaf.jpg

Вече загубил шапка, е на фаза "Аз тебе мнооого те уважавам" :lol:

08ec6e3034f072f6.png

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

31da41a7b032f962.jpg

 

Епизоди 9 и 10, наречени "24-часово търсене", които са част от 20-серийната драма за борба с COVID-19 "Together" и в които играе Джони, ще се излъчат на 3 октомври, като самият сериал започва на 29 септември 2020. конкретно в тези два епизода с него участват още LiXiaoran, Guo Tao, Wei Qing, Zhu Hongjia, and Zhang Xilin.

 

Има и просторно (20 страници) интервю с него за Forbes China, класиран под №36 в листата на Forbes China за 2020 г.

 

08227a586614e3c8.jpg 5a92cc777ed25900.jpg

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...