Jump to content

Ko Soo (Ко Су)


Recommended Posts

E като се е оженило момчето вече близо половин година няма ли кой да качи снимки от сватбата пък и булката да видим?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

E като се е оженило момчето вече близо половин година няма ли кой да качи снимки от сватбата пък и булката да видим?

Извинявам се, че не съм писала нищо.

Още повече, че имах личен повод, тъй като за голям мой късмет това събитие (или по-точно сватбата на мой любимец №2 от всички азиатски актьори), съвпадна с пътуването ми до Южна Корея! На няколко пъти се канех да коментирам и все не знам какво се случваше. :unsure:

Снимки от пресконференцията в деня на сватбата му..

wed2.jpg

 

Булката я има на предните странички. Не я показаха на сватбата по никоя от медиите.

В края на краищата това си е нормално, след като е една обикновена млада дама, а не звезда. Наш любимец я крие много усърдно;) и може би има защо?!

На една папарашка снимка от меденият им месец в Тайланд се вижда коремчето й. Ще чакаме, за да разберем дали клюката за бременността на булката ще излезе вярна!!

 

24032931_123123123.jpg

 

Все пак да поразкажа нещо за мястото на събитието и за гостите, които наша фенска милост (аз и Люси) имахме късмета да видим на живо на 17-ти февруари.

 

Благодаря на Люси за снимките и търпението, че той този ден беше хем много щастлив, хем свързан с малки произшествия. :P

 

Сватбата се състоя на същата тази паметна дата в шикозният хотел "Шила" в Сеул.

През последните години това е едно доста популярно място за "бракуване" ;) на нашите любими корейски звезди, така че ако отидете в Сеул, не пропускайте възможността да го посетите! Можете да го съчетаете с Мьондонг, както ние направихме, поне е близо. Има и чудесен изглед към кулата Нам Сан, а точно до хотела се намира Shilla Duty Free - http://www.shilla.net/en/seoul/footer/location.jsp.

 

The Shilla Hotel се състои от 2 сгради - традиционна (където всъщност влизаха гостите преди началото на сватбата) и модерна, от където видях после други на видеото да излизат (тези, дето изпуснахме)).

Поствам няколко снимки:

 

Ето ви я първо моя милост как влиза през портата, която води към хотела..

IMG_0719.jpg

И три снимки - на двете сгради и фоайето на хотела:

 

IMG_1537-1.jpg

IMG_0722.jpg

IMG_0744.jpg

 

17-ти февруари ще го запомня като един страшно студен ден. Началото на събитието беше обявено за 18-18.30h. Ние пристигнахме там около 17 и 30, разгледахме, където е достъпно за обикновените посетители, после видяхме една група японски туристки - повечето бяха като тези на посрещането на И Джун Ги, т.е. доста по-възрастнички и от мен самата;)))

Не знам дали знаете, че Ко Су, като доста други корейски звезди, има голям фен клуб в Япония. Не съм сигурна дали фенките си бяха планирали пътуването точно за неговата сватба, но после по реакциите им ми стана ясно, че са яки сериални фенки - като нас самите;). Всъщност покрай тях успяхме да се ориентираме от къде ще влизат звездните гости.

По едно време пристигнаха репортерите. Двете репортерки бяха големи образки, особено тази с баретката, която ще видите на видеото.

Ние, като европейки, веднага направихме някакво впечатление, даже ни разпитваха знаем ли кой е Ко Су и какви сериали и филми сме гледали с негово участие.

Представете си ме мен с ударен нос (защото от вълнение ли, не знам какво?!, паднах на стълбите по пътя към хотела, а и с моят кьопав английски;))) Ужас, егати и картинката съм била, добре че не ме излъчиха нейде. :lol:

Даже не знаех как правилно да изпратя поздравление на младоженеца (голям срам!! :blink: ), който естествено нямаше как да се появи навън да посреща лично гости - то това вече щеше да е върхът!!

В последствие подочух от една японка и гостите, които интервюираха да казват нещо от рода на "Хембука сейо!!" :D

И така... На мен лично до последно не ми се вярваше, че така свободно ще може да се наблюдава кой влиза в тази красива и същевременно някак величествена сграда в типичен корейски стил, но ето че пръв, от една скъпарска кола /като тези от сериалите и по време на раздаване на разни награди/, слезе не кой да е, а лично И Бьонг Хон. Жалко, че и той, както по-късно Чонг У Сонг и Джи Сонг преминаха набързо покрай репортерките. Според мен ги е страх да не им задават неудобни въпроси относно бъдещите им планове за женитба?!;) Да споделя, че не съм му фенка, но на живо е симпатичен.

 

IMG_1542.jpg

След него се появи и сладура Чо Хьон Дже - много стилен и с едно много мило изражение, с което ме спечели завинаги!!! :)

IMG_1545-1.jpg

Поствам по ред и фотоси на някои други известни гости:

Ryu Seung-Soo и Jo Jin-Ung

IMG_1548.jpg

Хан Че Йонг - колежка на Ко Су от агенцията

IMG_1552.jpg

Най-добрият приятел на младоженеца -чаровникът с красива усмивка Пе Су Бин, който помахна даже в нашата посока :wub: (може пък да си въобразявам;)))

IMG_1562-1.jpg

 

През това време когато преминаваше Пе Су Бин, вече се бяхме преместили близо до вратата - точно до репортерския антураж. Един симпатичен аджуши (от тези от телевизиите), даже ме осведомяваше кой кое. Истината е, че не успях да разпозная една млада актриса, която спoред него била доста известна и не бях сигурна дали да вярвам на очите си, когато преминаха като стрели двамата партньори от последните два филма на Ко Су - Канг Донг Уон и Шин Ха Гюн. Интересното е, че не ги показаха после по нито една телевизия и не постанаха никъде нито една тяхна снимка. И двамата бяха официални (Канг Донг Уон много висок, с къса коса, с някакво карирано сако, а Шин Ха Гюн доста по-нисичък и с тъмен костюм. Двамата бяха с очила (не слънчеви), може би са пристигнали само да поздравят колегата си.

Имаше едно младо корейско семейство с дете, опаковани хубаво против студа, които дойдоха също до фотографите да наблюдават отблизо. Други корейски фенове като че ли не видях. Може наистина да е вярно това, че корейките ревнуват когато техните любимци се женят. Потвърди го и една наша корейска приятелка, която също ни каза, че в медийното пространство се тиражира слуха за бременността на булката.

 

Други известни гости, които минаха покрай нас /някои от тях са играли с него в сериали или филми, повечето доста известни/:

Jo Min-Su (Whill it snow for Cristmas, Piano)

IMG_1605-1.jpg

Sun Woo-Sun (Will It snow for Christmas?)

IMG_1571.jpg

Cha Hwa-Yeon (White Night)

IMG_1575.jpg

Lee Han-Wu

IMG_1578.jpg

Jin Goo

IMG_1587.jpg

Chun Jung-Myung

IMG_1593.jpg

Ji Sung

IMG_1600.jpg

Jung Suk-Won

IMG_1612.jpg

Чанг Хьок и Ким Сун А

IMG_1597-2.jpg

И последна се появи настоящата партньорка и колежка от агенцията Хан Хьо Джу.

IMG_1615-1.jpg

 

Останах приятно изненадана, че харесвам един актьор с толкова добра репутация и толкова уважаван от колегите си. От това може да се съди и за таланта и личността на една звезда. Не съм очаквала, че примерно Джи Сонг ще се появи на тази сватба или пък че Чанг Хьок, още повече с дама като Ким Сун А, тъй като те двамата пристигнаха и влязоха заедно. Всички бяха усмихнати и много мили с репортерите. Видях доста от тях съвсем отблизо и съм още по-възхитена.

Просто.. корейците са много любезни и истински, дори звездите. Заслужават си напълно фенската обич!! :wub:

 

Видео, на което си мернах скоростно цикламения си шал в момента, когато Чо Хьон Дже се качва по стълбите;):

 

 

 

 

Още едно видео, на което са и Ча Сънг Уон, Ча Те Хьон, партньора на Ко Су от сериала Green Rose и още известни гости, които не знам от къде са минали, че сме ги изтървали?! :lol:

 

http://www.youtube.com/watch?v=21_OxK-kTBk

 

Сватбената песен е била в изпълнение на Gummy, която изпя една от най-красивите песни в сериала Will It Snow For Christmas?.

 

Който иска да види нашият разхубавен, щастлив съпруг (може би и бъдещ татко :D)

ето ви го ЦЪК:

 

Още снимки ТУК

 

Чакаме новия филм с Хан Хьо Джу, също и новини!! Засега се носят само слухове за участие в исторически сериал. Ще видим?!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ooooo мерси много! Аз подочух от едно пиленце, че сте били на събитието: Голям късмет много се радвам за вас то е било доста звездно събитие. Толкова много от любимите ни звезди на едно място просто е било вълнуващо преживяване! Благодаря, че го сподели с всички нас! Особено Джи Сунг и И Бьонг Хьон (мен щяха да ме изкарат с линейка)! А на фона на цялото великолепно събитие отзад някъде съзирам на билборд муцунките на Чанг Мин и Юн Хо! Уоу! Поздрави!

...

Като прегледах темата адски ми е познат, но от изброените заглавия не съм гледала нищо. Дали има нещо което е пропуснато гледам че му предстои и исторически сериал" The great seer" май от октомври? Другия вариант е от предишен живот (майтап няма)! А момчето наистина е един път то бива излъчване то бива IQ. Ще се поправя и ще изгледам поне две драми с него!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като прегледах темата адски ми е познат, но от изброените заглавия не съм гледала нищо. Дали има нещо което е пропуснато гледам че му предстои и исторически сериал" The great seer" май от октомври? Другия вариант е от предишен живот (майтап няма)! А момчето наистина е един път то бива излъчване то бива IQ. Ще се поправя и ще изгледам поне две драми с него!

За мен лично най-добрите роли на Ко Су са в двата му филмови проекта - The Front Line и White Night.

Що се отнася до сериалите с негово участие, ще препоръчам Green Rose и Will It Snow For Christmas? - преди казармата и след казармата. И двата са ми ми в първата десятка любими сериали, а аз вече съм изгледала наистина не помня колко?! :lol:

Със сигурност има доста по-красиви актьори от него, не отричам, нито пък знам защо толкова си го обичам. Може би най-вече заради чистото му и интелигентно излъчване!! :D

Относно участието му в историческия сериал с Ji Jin Hee, още стои питанка?! Аз лично много се надявам да го видя в такава роля. Още повече, че режисьорът е този на Iljimae!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Актьорът Go Su скоро ще става баща! СЪобщено е, юе съпругата му Ким Хе Йон е в третия месец. Агенцията на актьора е заявила че съпругата му скоро е била на лекар и е получила хубави новини от което Ко Су е бил много въодушевен за предстоящото събитие. Поздравления за очакваното радостно събитие!

20120824_gosoo.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Трейлърът на “BANDAGE”, виждам, че е излязъл. Официална премиерна дата в Корея - 19 декември.

 

Хан Хьо Джу, пак е предпочела жизнерадостен образ, дано не ми е скучна...Ко Су е сладък на образ, поне видимо, когато е пиян.. :lol: .

Дали пожарникарчето Ким Сонг О, няма най да ме забавлява и тук? Остава да разбера..като изгледам филма. :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито на щастливият татко на мъжка рожба!;)ЦЪК

Все пак се оказва, че булката не е била бременна на сватбата..:)

Чакаме и нов филм през втората половина на година - по действителен случай и с много добра партньорка!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нещо съм доста изостанала напоследък, но пък и много доволна от последния проект на мой любимец. Ще има романтика, отмъщение, политически интриги.. представени от един доста добър актьорски състав. Да се надяваме сериала да е добър, защото наистина напоследък корейците доста забозяха. Ролята му малко ми напомня на онази от "Зелената роза", но да видим.. ;)

http://www.youtube.com/watch?v=-Jn9KJozMzg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ко Су е вече за втори път татко! Този път е момиченце.
ХИп - хип, ура! Да му е честита рожбата, да е здрава и много обичана!
:click: 

Редактирано от mrnkaloto
Покривай линковете
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Четенето на новата му драма  Missing: The Other Side / Missing: They Were There се е състояло преди няколко дена.

Ще си партнира с Heo Jun HoAhn SoheeSeo EunSooHajoon           и Song GeonHee.

Ще започне през август.

 

Image

Off Topic

ImageImage

 

 

Image

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледам,че има един филм с него, който не е отбелязан "Haunters 2011" ...търся тема по форума ... ама тц някой да знае нещо по въпроса

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...