Jump to content

Jang Hyuk (Чанг Хьок)


Recommended Posts

Благодаря за страхотните снимки и клипчета! :wub:

Малко го бях поизоставила, но сега наваксвам:)

Още два кадъра от The Client, които могат да направо да ти скъсат сърцето...

55798559201112041802289181589808151_011.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз, благодаря :) ! Двамата в една реклама - много добре, но малко екранно време имат заедно. А, ако ги съберат за общ филмов/тв проект, най-добре за нас :P .

На Санта арабоджи ли да драсна едно писмо с няколко желания за новата тв/филмова 2012г.? :lol:

 

На Hallyu Romantic Festival в Япония през 2007г. са били на една сцена и специални гости ;). Тази снимка е класика в жанра и я слагам, хихи.

hfbb3.jpg

 

Хайде, и, аз ще ви черпя с две нови, разкошни снимки с нашето харизматичното момче. Освен, че се появи, онзи ден Чанг Хьок разходи и нов модел слънчеви очила на Lanvin, за предстоящия, нов, летен сезон. На такива "мероприятия" с отбор корейски звезди и на мен ми се ходи..

jh1yb.jpg

19565220.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едно на ръка, че гледам Таза, а снощи изгледах и Клиентът, и просто нямам думи колко добър артист е и колко му се кефя. Ами имах честта да го видя и на живо. Впечатленията ми от него са повече от добри- спокойно си отговори на всички въпроси на журналистите, огледа най-подробно публиката и отдаде почит на всички. Много як.

 

IMG_1597.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Агенцията на Чанг Хьок споделя новината за нов филмов проект. Екшън-трилърът Influenza/Cold (работно заглавие) ще разказва историята на пожарникар и лекар, търсещи лек за смъртоносен и заразен студен вирус, който бързо се разпространява из целия град.

Режисьор е Ким Сoнг Су (Beat, There Is No Sun, Musa the Warrior), с който са работили и по филма "Please Teach Me English". А, Су Е е одобрената актриса за този сценарий. Снимките започват през май.

SooAe_JangHyuk.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

от 30 май започва нов сериал - исторически с И ДЕ ГИЛЯ.

 

Чанг Хьок е с 3-исторически сериал за 3-години, много добре,баят зает е бил :D :D :D

 

Ако може някой да даде информация за сериала ще е добре,снимки и колко серии и по кой канал ще бъде сериала. B)

Ето това се казва добра новина :) И аз очаквам с нетърпение повече информация.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм на вълна Чанг Хьок напоследък :) Но той в много сериали и филми се е снимал, как няма да съм на такава вълна! Сега гледам "Дърво с дълбоки корени"- много добре се справя с историческите тематики той ( и не само с тях естествено), така че ще се радвам да го видя в нов сериал.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

от 30 май започва нов сериал - исторически с И ДЕ ГИЛЯ.

Чанг Хьок е с 3-исторически сериал за 3-години, много добре,баят зает е бил biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Ако може някой да даде информация за сериала ще е добре,снимки и колко серии и по кой канал ще бъде сериала. cool.gif



Нещо си се объркал. Няма новини за нов сериал с Чанг Хьок. Освен традиционните снимки по поети реклами и фен срещи, актьорът снима филм в момента. Екшън-трилърът се казва Flu/Influenza. smile.gif
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чанг Хьок разглежда предложение за главна роля в драмата "Ирис 2"

105e28ae1b4d.jpg

 

 

Възможно е Чанг Хьок да последва И Бьон Хьон и успеха му ако приеме главната роля в продължението на драмата "Ирис".

На 13 септември агенцията на актьора е заявила, че Чанг Хьок е предложен за главната роля в предстоящата драма «Ирис 2″ . Актьора обмисля предложението.

Представител на компанията по производството на «Ирис 2″ добавил, че искания контракт не е подписан все още , но Чанг Хьок е реагирал положително на предложението, и те очакват неговото окончателно решение.

Премиерата на драмата ще се състои февруари 2013 г.

източник: YesAsia.ru

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чанг Хьок и И Да Хе са утвърдени за главните роли в "IRIS 2"

87987987.jpg

 

Двете звезди вече са работили заедно като влюбена двойка в драмата на KBS "Robbers" през 2010 г.

Чанг Хьок ще играе ролята на Ю Ган, ръководител на групата "Служба на националната безопасност на Южна Корея". Той се оказва въвлечен в събитие около Бек Сан, което фатално променя живота му. Трансформира се от хуманен човек в студена и хладнокръвна персона.

Ли Да Хе ще бъде в ролята на Чи Су Йон, златен медалист по стрелба с пистолет който е агент на "Нациналната служба за сигурност на Южна Корея".

Драмата "Ирис2 ″ ще излезне в ефир от февруари 2013 г. и ще е съсредоточена върху ареста на Бек Сан и подробности за произхода на "ИРИС".

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първи трейлър на "The Flu".Тематика, напоследък, е доста актуална и ще ми е интересно да видя корейците какво са сътворили.

Филмът излиза по кината през август.

http://www.youtube.com/watch?v=d-7-oSxYcsA

 

cc11728b4710b9127d8cd143c2fdfc0392452239

 

Две снимки от последната сесия на Чанг Хьок за юлския брой на Sure.

2_zps799120a5.jpgoriginal.jpg

tumblr_morr7m7vyL1rcoad1o1_1280.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Новият филм на Чанг Хьок - "Thorn", мелодраматична история за обсебването в любовта, излиза по кината на 10-ти април, в Корея. Нашият герой е популярен учител в гимназията, а негова ученичка е силно увлечена по него. Когато тя разкрива чувствата си, той е развълнуван, но решава да потисне емоциите си към нея. Има и съпруга. Дали има нещо което ще спре "безстрашното" момиче?

В главните роли : Чанг Хьок, Чо Бо А (Shut Up Flower Boy Band), Сон У Сон (A Man who was Superman)

Режисьор на лентата е Ким Те Гюн(A Barefoot Dream, Crossing, A Millionaire's First Love, Volcano High).

Thorn-p1.jpg

 

https://www.youtube.com/watch?v=SF1G2JTGkhk

 

От прес конференцията за медиите, вчера. Очаквам да ми е интересна историята. :)

20140311_1394508469_85800300_1.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чанг Хьок е приел нова тв роля в римейк на хитовата тайванска  драма от 2008 г. ,“Fated to Love You”. Интересно за корейската публика и кдрама пристрастените фенове е, че Чанг Хьок ще играе с Чанг Нара, с която са си партнирали преди 12 г. в супер рейтинговата драма на SBS, “Successful Story of a Bright Girl”.

Fated-to-Love-You-800x450.jpg

Новата драма на двамата актьори ще се излъчва през лятото по MBC, в сряда и четвъртък, след новата драма с Ким Мьонг Мин “A New Leaf“.

Number Three Pictures е продуцентската компания заставаща зад проекта, а режисьор е И Донг Ун(“Queen’s Classroom,” “The Greatest Love”). Корейската история на първи поглед, казват, наподобява тайванската и действието се върти около момиче, безлично и обикновено, което случайно забременява от наследник на компания за битова химия. Чанг Хьок ще играе президент на тази компания с приятелка балерина, но недолюбвана от семейството му, а Чанг Нара ще влезе в образа на офис момиче в адвокатска кантора, дипломирана в провинциален колеж, но с не-особено добре звучащ псевдоним “Post-it“.

 

Очакванията в Корея вече растат за драмата, заради добрите отзиви и високите рейтинги на сериала в Тайван, и най-вече заради събирането на тази „двойка“ на екран. Лично аз мисля да гледам сериала, първо заради господина, а и отдавна не съм й виждала нежното-детско излъчване и чар на Чанг Нара. Предполагам, че и останалите актьори ще ги подберат интересни.

 

Чанг Хьок малко преди тв завръщането си потвърди и нова филмова роля в “The Age of Innocence“ (работно заглавие), чиито снимки са насрочени за втората част на годината. Кастът на споменатия филм включва Шин Ха-гюн, Канг Хан-на, Канг Ха-нъл и Чанг Хьок. Действието се развива в Чосон династията, след свалянето на Корю, където една кисенг (Хан-на) възнамерява отмъщение и има за цел да се доближи до войн-герой(Ха-гюн), но постепенно се влюбва в него. Ха-нъл ще играе сина на война, а Чанг Хьок подчинен на война. Ан Санг Хун ( “Blind”) е режисьор.

qzD2ab4.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Уникална роля прави в "Обречен да те обичам". Не си спомням да съм гледала негов филм и да не съм харесала образа, който пресъздава. За мен е № 1 сред корейските актьори /да ме прощава фенклуба на Бини/.  А това, че не е толкова висок, колкото ни се иска за мен няма значение.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Напълно съм съгласна с по-горното мнение. И за мен Чанг Хьок е най-добрия корейски актьор - ненадминат е!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...