Jump to content

Angel’s Last Mission: Love (2019)


Recommended Posts

ltoY1cMTdh5ovUe6JhEsuU5Twd3.jpg

 

Off Topic

Angel%E2%80%99s-Last-Mission1.jpgAngel%E2%80%99s-Last-Mission2.jpg

Angel%E2%80%99s-Last-Mission3.jpgAngel%E2%80%99s-Last-Mission4.jpg

Angel%E2%80%99s-Last-Mission5.jpgAngel%E2%80%99s-Last-Mission6.jpg

 

Angel’s Last Mission: Love (단, 하나의 사랑)

Страна: Южна Корея

Също така известен като: Dan, Only Love / One and Only Love

Период на излъчване: 22 май 2019 – 11 юли 2019

Време на излъчване: Сряда - Четвъртък 22:20

Жанр: Фентъзи, Романс

Канал: KBS2

Епизоди: 32

Режисьор: Lee Jung Sub (Queen For Seven Days, My Lawyer, Mr. Joe, Healer, Ohlala Couple)

Сценарист: Choi Yoon Kyo (Lucky Romance)

Субтитри: Английски

          

Участват:

Kim Myung Soo / L (Infinite) като Dan

Shin Hye Sun като Yeon Seo

Lee Dong Gun като Ji Kang Woo

Kim Bo Mi като Geum Ni Na

Do Ji Won като Choi Young Ja

Kim In Kwon като Angel Hoo

Lee Hwa Ryong като Park Gwang Il

Woo Hee Jin като Jung Yoo Mi

Lee Ye Na като Hwang Jeong Eun

 

Резюме: Дан (L) е безгрижен ангел, който винаги се забърква в неприятности. За да се върне на небето, той е натоварен с мисията да намери истинска любов на И Йон Со (Shin Hye Sun), която след инцидент губи зрението си и възможността да танцува отново. Но изпълнявайки ролята на Купидон, постепенно Дан започва да се влюбва…

 

Свали с български субтитри :subs: :click: :click:

Онлайн с български субтитри :subs: :click:

Свали с български и английски субтитри :click:

Онлайн с английски субтитри :click:

Свали с руски субтитри :click:

Онлайн с руски субтитри :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Главаната героиня добре се справя, ангелчето преиграва. Романтично, с много музика, великолепно подбрана и подсилваща ефектите, красиви, ефектни сцени.

и..доколко схванах пак се познават от деца, не се стърпяха сценаристите, не мина без това клише. Май се заформи и триъгълник с режисьора.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Клишета на килограм, триъгълник със сляпа главна героиня ... Колко по-зле може да стане не знам. Жалко за главната тройка , харесват ми ... Ама с такъв сценарий... Не мога да се престраша да го почна... Ще изчакам да излязат повечко серии и ще си помисля пак.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наясно съм, че сериалът не е нищо особено, но... въпреки това имаше неща, заради които ми хареса. На първо място заради темата - обичам "ангелски" сюжети, беше ми любопитно как ще обърнат нещата накрая и макар че развръзката не беше кой знае колко грабваща, ми задържа интереса. На второ място, даже това трябваше да е май под номер 1, е музиката – за мен почти всяка песен в саундтрака е точно подбрана и с удоволствие ще продължа да си го слушам от време на време. Няма да си кривя душата и ще призная, че и L изигра своята роля за общото впечатление – не очаквам от него някаква невероятна актьорска игра и не видях такава, но ми е достатъчно да се ангелее на екрана и да си разхожда трапчинките! :wub: Заради тях всичкото преиграване му прощавам. Тя и главната не му отстъпваше на моменти в това отношение – май най-добре ѝ пасваха моментите, в които е студена и зла, идеално влезе в образ. Нито една от другите сюжетни линии не ме вълнуваше, нито един от персонажите не ми беше интересен. Балетът не ми е тръпка, след този сериал също няма да стане... Абе, общо взето, много кусури намерих, други ще намерят и повече, сигурна съм, поради тази причина и няма да препоръчвам да се гледа, но за себе си намерих за какво да се хвана.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А на мен играта на L ми беше сладурска. Разхождаше си трапчинките подобаващо, но предизвика интереса ми. Балета винаги ми е бил голяма страст, но тук не наблягаха много на него. Приятно беше, въпреки клишетата. За разпускане и романтична сладост става, стига да не сте преситени от корейската романтика..:Dи целувките със стиснати устни:D:P

 

П.П. а Жизел е един от любимите ми балети и може би първия който съм гледала на черно-бял екран..

Редактирано от cucyta
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 。゚☆: *.☽ .* :☆゚

 

Всеки има нужда от някое сладко клише от време на време. Сериалът ми напомни на 49 Days. Подбрали са актьорите много добре!

Ангелчето го гледам за пръв път, изключително ми е чаровен и забавен.

Що се отнася до главната, за пръв път ми е симпатична, до сега съм я гледала все в по-второстепенни роли и не ми е била любимка.

 

По принцип презирам любовни триъгълници, в тази драма обаче не ми се наби на очи твърде много. 

Хареса ми, че историята се въртеше около балета, въпреки че ми се искаше това да вземе по-голяма роля.

Толкова зор, толкова капризи от директора и накрая почти не показаха подготовка преди представлението... 

Що се отнася до любовната история, дойде ми твърде драматична вече към края. :cry:

 

Като цяло ми допадна доста драмичката, с удоволствие си я изгледах. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Драмата ми хареса много емоционална и  въздействаща :es:главната  ми хареса как играе :yes: ....щом ме докарваше до рев всеки път:cry:повече ревах от колкото се смях ...L беше наслада за окото и слуха ми :kissx: аа края ех края  наистина ми  ми хареса  но някак си недовършен ми се стори или поне аз исках да знам  повече  защо Дан стана изведнъж човек:mad2:

Off Topic

според мен трябва да има табелка със знак  'не е за ревливи хора':unsure:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само веднъж съм ходила на Лебедово езеро от Държавния руски балет на лед. С удоволствие бих гледала Жизел, след като вече имам представа за историята, а и да гледам балет в оригинален вид (а не с кънки на лед). Харесвам сериали, в които има застъпено изкуство и макар тук да не беше водеща сюжетна линия, ми хареса. Изненадах се, че въпреки фентъзи елемента в продукцията, действието си се развиваше доста адекватно и реално. В повече ми идваха сцените с пъклените планове от "семейството" на главната, но след средата когато химията  между главните се засили, нищо друго не ме вълнуваше. :D  Две бащински емоции много ми допаднаха в сериала: първата, макар и кратка, връзката между главната и секретар Чо, и втората: отношенията между Дан и Старшият му. Добре изиграни роли и от двамата актьори, а главните бяха много сладки. Актрисата я харесвам отдавна, а L, който гледам за първи път, ме очарова с тази трапчинка и усмивка.

През целия сериал, музиката създаваше повечето емоции в сцените. Прекрасно подбрана и единствено тя на моменти носеше усещането за драма. Иначе по нищо не може да се разбере дали сериалът ще има щастлив или тъжен финал. Лично за мен

Off Topic

сериалът би било удачно и логично да приключи с изчезването на Дан в болницата, отиването му в Рая и сбогуването му в сънят й. Все пак нейната съдба е да умре, но намесвайки се в нея, като я спасява при катастрофата, той получава мисия не само да я накара да обича истински ами и да я промени съдбата й . И аз бих се примирила и с такъв финал, в който тя получава шанс да живее нов живот въпреки отредената й съдба, а той като Ангел си отиде в Рая. Но уви, през целия сериал, нямаше и капка усещане за такъв тъжен, но реалистичен финал. :D Не, че съм разочарована от финала на сценаристите. Хепи енд-а, след много рев преди това, се харесва на всички.:) 

 Като цяло ми хареса сериалът. Имаше доста красиви и емоционални моменти между главните, музиката беше страхотна, но нещо не ми достигаше за да е пълно щастието. :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ммм,беше прекрасно. След като изгледах тази превъзходна драма,остана един сладък и приятен послевкус. Истински съпреживявах това,което се случваше на шумната принцеса,на ангела Дан,на архангела. Ще спра с изброяването на другите герои,защото за мен те бяха просто заобикалящата среда. Много красива беше любовта между двамата,толкова им се радвах. Заслужиха си след всичко,което им се случи да имат добър край. От това,което видях си имаше и доста по горещи целувки от стиснати устни )) . Мъж съм си но си признавам,че L си е сладур и има готини трапчинки,спор няма, Ахх,какво да кажа за нашата главна героиня и актриса, невероятна е и много се радвам,че (гледайки сега Mr.Queen) толкова многоо се развива като актриса и получава все повече главни роли,защото тя заслужава. Много е красива,има страхотно излъчване и играе нечовешки добре. Много е изразителна дори в сцените без думи,а като заговори,наслада.  Та,отплеснах се,но наистина много си я харесвам :wub: 

И аз също като дамите преди мен искам да добавя,че музиката към драмичката беше наистина вълшебна и придаваше допълнителни емоции във всяка сцена. Балета не ми е голямата любов и се радвам,че не задълбаха прекалено в тази насока.

Определено препоръчвам на хората,които харесват любовта,отдадеността и приятелството.

За мен това беше едно прекрасно изживяване и си пускам Mr Queen ,да продължа да се наслаждавам на играта на Shin Hye Sun ,а и на архангела,който играе главният готвач там ))

А на,който му лиспва L,ето нещо новичко от него :

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отлагах драмата дълго и аз не знам защо, може би очаквах някоя лигава комедия... Нооооо съм била в голяма заблуда:D Определено ми хареса много!:wub:

Главната актриса изключителна, повярвах на всяка емоция, която пресъздаде, толкова и отиваше да е балерина, а "ангелчо" мнооогоо сладък с тези трапчинки и физиономии. Получи им се химията и се радвам, че историята беше с щастлив край. Финалната сцена ми хареса много!:yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След като го изгледах сериала ми хареса. Като стигнах до 6-тия серия много се зачудих дали да го продължа до край или да изгледам направо 16 серия, защото очаквах героинята на Shin Hye Sun да има много проблеми с тази леля, и нещо не бях в настроение за мъка и сълзи. Но заради Shin Hye Sun го догледах( и след четенето на много коментари) и не съжалявам, не беше чак толкова тежък сериала, имаше си своите моменти, но се издържаха. Shin Hye Sun отново демонстрира чудесно майсторство, показа множество различни лица на своя образ- от влюбено глупаче до бясна и опърничава жена.  Показа и добри балетни умения, което не се постига толкова лесно разбира се. Укротяването на опърничавата беше едно от най-интересните моменти в сериала, затова беше необходим истински ангел. Колко пъти се уволняваха и напускаха.  Ох, този 2 минутен щастлив край накрая, след като си изгледал 16 часа не могат ли да отпуснат малко повече? Няма да се променят тия корейци. Поне да се бяха прибрали до вкъщи да шашнат госпожата там.  Оставам с впечатлението, че корейците само мъката и сълзите ги интересуват, щастливите моменти не толкова. Отново се срещнах с кралския готвач от mr. Queen, отново стабилна роля. Не мисля, че ще искам да го гледам отново целия сериал, но в началото има някои моменти или серии които вече повторих. Въпреки цялата си буйност и необузданост, тя имаше крещяща нужда от близки хора до нея. Хора на които да може да разчита , а и нещо повече. Всичко каквото той и кажеше, тя го запомняше и после го изискваше от него. Също така тя имаше нужда някой да и се противопостави за да може тя да се промени(или просто да покаже това което беше дълбоко в нея). 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, да и пак ДА! :tongue::wub:

 

Толкова исках да гледам актрисата от Mr. Queen и по телевизията, сега ще стане с този изключителен сериал, радвам се също че е и преведен, да му се кефя двойно и на него. :wub::wub:

 

http://tvnovellas.blogspot.com/2022/12/btv_9.html?m=1

 

Премиера за в Бг ефира по Btv Lady на 19.12.2022г. 

 

 

Редактирано от b_a_d
Допълнение
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Супер! Тъкмо я свърших, някои епизоди повторих, сега с дублажа ще я изгледам пак. Много е захаросана, но и много ми хареса. Заради Shin Hye Sun я бях набелязала, но главния много ми допадна :wub: голям сладур. И добре играе, 25 епизод, на 26 минута няколко пъти му гледах изражението.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам дали щях да стигна до този сериал, ако не го бях загледала случайно по BTV Lady. Първите няколко епизода изгледах с дублаж, но после бързо минах на версията със субтитри. Странно ми е да гледам с дублаж, а и винаги сякаш нещо се губи.

Сюжетът не е нещо, което да не сме виждали вече. Обичайните клишета, но като цяло беше доста симпатично сериалче.

И тримата главни ми хареса как се справиха с ролите си. (Мьонг Су не го бях гледала досега в роля :).)

И... Музиката! Ако има нещо, в което наистина се влюбих - това беше музиката. A Welcome Rain на Lee Moon Sae  :wub: и Stay на O.WHEN ме грабнаха много, особено първата. Може би точно музиката е това, което дава един особен чар на този сериал :).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...