Jump to content

Recommended Posts

D1oko5oU0AEXyAn

 

In Hand (インハンド)

Страна: Япония

Също така известен като: In Hando

По мангата на: Ao Akato - "In Hand"

Период на излъчване: 2019 – Април12 до 2019 – Юни – 14

Време на излъчване: Петък 22:00

Формат: Renzoku      

Жанр: Мистерия, Сай-фай

Канал: TBS

Епизоди: 10

Режисьор: Hirano Shunichi

Субтитри: Английски

 

Участват:

Yamashita Tomohisa като Himokura Tetsu

Hamada Gaku като Takaie Haruma

Nanao като Makino Tomoe

Fujimori Shingo como Mikoshiba Hayato

Takahashi Haori като Kumagai Mio

Sakai Takahiro като Shirota Yukio

Mitsuishi Ken като Amino Hajime

Taguchi Tomorowo като Yamazaki Hiroshi

Matsuo Takashi като Otani Toru

Kaname Jun като Endo Masaaki (епизод 8)

Emoto Akira като Sonokawa Tsutomu (епизод 8)

Jutta Yuki като Kashiwagi Ryo (епизоди 9-11)

Hiraoka Yuta като Tanahashi Hiroki (епизоди 10-11)

 

Резюме: В драмата се разказва за Himokura Tetsu (Yamashita Tomohisa) доктор, изследващ паразитните инфекции. Добре изглеждащ, богат и умен, но различаващ се по едно единствено нещо от другите, а именно с механизираната си дясна ръка. Заедно с помощничката си той ще се впусне в разплитането на различни медицински мистерии…

 

Свали :click: :click: :click: :click: 

 

Онлайн с английски субтитри :click:

 

Свали  с руски субтитри :click:

 

Онлаин с руски субтитри :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Екзотично, ексцентрично и различно. Време беше да разнообразят каталога на дорамите. Тази е свежа глътка различен въздух, особено със завръщането на Ямапи в роля, каквато скоро не е правил (липсваше ми Шуджи-кун). Тук от километри личи, че е паснал на рисувяния образ идеално. В допълнение - оупънингът също е в рисуван стил, макар на мен лично новата песен на Пи да не ми се понрави.

Първата серия беше въвеждаща и не ме впечатли толкова. Втората и третата вдигнаха летвата, особено след включването на малко дете, което направи едната история изключително занимателна и трогателна. В третата на помощ дойдоха две очарователни дами в още по-въздействащ сюжет - Ариса Мизуки и Вакана Мацумото. Става дума за вечната младост и откриване на метод (меко казано стряскащ!), чрез който това да се постигне. Харесвам, когато японците успяват да създадат дискусия по някоя важна тема и тя да доведе до размисли не само героите, но и зрителите.

Странен и непредсказуем е персонажът на Ямапи, но това го прави любопитен. Определено привлича симпатии и антипатии едновременно. Предстои да разберем истинската история, свързана с ръката му. Всъщност, запалих се да гледам дорамата, след като видях, че Юя Мацушита ще гостува в еп. 4. Очаквам с нетърпение развитието до финала.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Следващите 2 серии бяха още по-добри. Браво! Давам кредитите на Юя и Ямапи, понеже ме разплакаха. Историята им ме трогна дълбоко. Да не говорим за предходния епизод с отлично представената идея за приятелството.

Много сериозни теми засягат тук и даже се осмеляват да критикуват американската политика в други страни. Направо не вярвах на очите си. Това само затвърди силата на дорамата.

Вече научихме, как Химокура е изгубил ръката си. Слуховете си бяха слухове. Истината винаги се оказва малко по-различна. 

Ямапи играе много добре. Харесва ми, как остава хладнокръвно спокоен в напечени ситуации и как в други се държи почти като дете. Любимите му вируси са неговата голяма слабост. Дано продължават напред все така силно! Допада ми и приятелството, което създават с Гаку. То е странно, но симпатично.

Тъкмо дойде новината, че Гаку Хамада и Нанао са взели наградите за поддържащ актьор и актриса в пролетна дорама. Чакам останалите отличия, но тази дорама се очертава да е била една от най-силните за сезона.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чудно гостуване на Шо Киохара в еп. 6 като елитен бегач. Разнищиха темата за допинга и за това, до какви здравословни проблеми може да доведе той на генно ниво.

Продължава да е интересно и приятно едновременно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз имах проблем с пускането на някои серии. Нямам избор и ги гледам с по-слабо качество, но ми е интересно и продължавам. В ер. 7 отново разчитаха на дете, за да покажат друго генетично заболяване. Нанао ме разчувства. Невероятно! Обясненията за бактериите са много полезни, дори за малките.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още 2 силни епизода. Единият, с гостуващ актьор Джун Канаме, се оказа и много оригинален. Невероятно е с каква лекота добавят дори митологични заемки в сюжета, които изглеждат реалистични и убедителни. Идеята с демоничните гени на някои хора, родени на определен остров, където е запазена подобна легенда за произхода им, беше супер любопитна и от изследователска гледна точка. Нашите хора доказаха, че не толкова гените, колкото средата и обкръжението влият на човешките емоции и поведение. Другият гост тук беше ветеранът Акира Емото. Неподражаем актьор с безупречни изпълнения. С него бяха и най-трогателните сцени.

От 9а серия пуснаха нишка, която очевидно ще продължи нататък. Надявам се да видим повече от новопоявилия се Хаято Исомура.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Свърши...

Финалните 2 серии бяха посветени на страшната ебола. Направо не ми се мисли, как ще се оправи която и да е страна, ако случайно допусне подобен инцидент, какъвто се случи тук.  Кой знае, какви смъртоносни вируси се разработват по света, за да се използват в евентуални биологични войни?!

Тримата главни създадоха чудесни приятелски взаимоотношения. Може и втори сезон да покрият. Харесаха ми ми беше приятно от играта им.

С гостуванията на Анна Ишибаши и Юта Хираока.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Харесвам медицински драми, а тук съм пропуснал. И без друго съм на тема Ямапи напоследък и това ми идва като неочакван подарък. Благодаря на @Lawandula и @ukio, че го споменаха в друга тема.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...