Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

Заглавие: Iljimae (Илджиме)
Жанр: Исторически
Епизоди: 20
Период на излъчване: от 21 май 2008 до 24 юли 2008 г.
Продуцент: Lee Yong Suk
Сценарист: Choi Ran

В ролите:
Lee Joon Ki като Iljimae / Ryung / Geom
Han Hyo Joo като Eun Chae
Lee Young Ah като Bong Soon
Park Shi Hoo като Shi Hoo

Yeo Jin Goo

Park Ji Hoon

Lee Il Hwa

Kim Moo Yul

Jin Kyung (cameo)

 

Сюжет:
Живеещ по време на династията Чосон, Йонг прекарва дните си като дребен гангстер на пазара, а нощите - като крадец-джентълмен, който обира подкупните правителствени чиновници и раздава присвоеното на бедните. След всеки удар той оставя рисунка на ален сливов цвят, с което се подписва като извършител. Обикновените граждани го познават единствено като Илджиме.

Бонг Сун е весело момиче с умението да убеждава, което, заедно с осиновителя си, се препитава, продавайки на нищо неподозиращите граждани странни лекарства и "уникални" предмети. Единственият, когото тя обича, е Йонг и животът й е отдаден изцяло на него.

Юн Че е благородническа дъщеря, добра по душа и често помагаща на нещастните хора. Случайната й среща с Илджиме дава начало на красивата им любовна история. Но чувствата й го поставят в опасна ситуация, тъй като в нея е влюбен Ши Ху - войник от имперската гвардия.

:essub:

 

С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ

С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ 2

ОНЛАЙН С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ
С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ

С РУСКИ СУБТИТРИ + OST
OST
 

Коментар:
Историята в първите два епизода стои горе-долу така - малкият Гом е син на виден благородник с добро сърце и железни принципи. Когато отиват по работа в града, бащата става жертва на заговор, убит е и е набеден за предател. Домът на семейството е разрушен, майката и сестрата на момчето са отведени, а самото то трябва да бяга и да си спасява живота от "лошите", които много държат да си довършат работата. Тук се намесват малката Бонг Сун и братчето ѝ, които живеят като просячета. Та те първоначално помагат на нашия човек. Намесват се и разни други къде щастливи, къде нещастни обстоятелства и познати на момчето, и в крайна сметка съдбата се извръща така, че Гом попада при един добродушен крадец и жена му. Ако седна да ви обяснявам връзката на двамата с баща му, много дълго ще стане, ама е почти като в сапунка. След преживените премеждия момчето изпада в треска, след която загубва паметта си и вярва, че се казва Рьонг и те двамата са му родители. Естествено, израства ленив развейпрах, който не иска да учи и се занимава с глупости, а изгубените му спомени изплуват, докато спи и бълнува, много ясно - в най-неподходящия момент. За два епизода - толкова. Чакам си субките за 3 и 4. Мъка-не мъка - ще се гледа. Ма предупреждавам, че още в началото ме разбиха. Дадоха една сцена в настоящето, когато той вече е станал Илджиме и обираше една свръх-супер охранявана къща. И какво - насред една сцена ала "Мисията невъзможна" нашият извади мантия невидимка.

:swoon:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мен сериалчето ме остави с доста смесени чувства. Явно беше посветен на началото на кариерата му, защото в началото доста се извервих, докато го чаках да се осъзнае кой е, какъв е и че бъдещето му е като Илджиме. Почти се бях отчаяла, че някога ще стане интересно, когато събитията се развихриха и преди да съм се усетила взе, че свърши. И толкова много от очакванията ми останаха излъгани, че... искам още Exclamation Много рядко ми се случва подобно нещо, но с удоволствие бих изгледала още едно сезонче. Със същия актьорски състав, разбира се.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-накрая го догледах :salut: .

Хубаво си беше сериалчето, ама можеше и повече да го доизкусурят...

 

Яд ме е, че брат му Шин Хо го "обърнаха" на негова страна в края на всичко - той дето защитаваше толкова силно позицията си на враг на Илджиме, въпреки че разбра истината, защо си промени така мнението...

Сини, съгласна съм с теб, че любовната история почти изцяло липсваше - да се надяваме да я развият в продължението. Явно са го имали предвид още в края на тази част. Заради цялата неяснота около това какво стана с Йонги...

А как така стана, че хлапето било на 5 години, а нещата се развиха след 4 години... или преводача е сгрешил, или сценаристите... То на мен ми изглеждаше на 6-7 ама... :lol:

Малко на шега ми се стори, че свърши филма, липсваше ми по-широкия поглед, дори и това как приключиха отмъщението на Илджиме не ми се стори достатъчно драматично. Кралят полудя - и какво се промени от това всъщност... :suspect:

 

 

А чак към края се сетих краля откъде ми е познат и защо ми беше толкова непривична тази негова роля - от една много любима комедия за ароматна напитка. ;) Трябва да отбележа и това, че второстепенните актьори си изиграха страхотно ролите - особено бащата на Бонг Сун и Се Дол. А като най-естествен в ролята си за мен беше обущарчето - някакси най-непосредствено и човешко, без преувеличения и превземки, беше неговото поведение.

 

А, сега намерих една интересна информация за това

 

 

дали Илджиме е мъртъв или не. Отбелязват следния факт - Илджиме се биеше с тъп меч, както бе научен от учителя си и когато заплашваше Чун, но не го уби, той всъщност заби собствения си меч в земята. Тоест ударът на Чун е бил с мечът на Илджиме и той не би трябвало да е разсечен, а само ранен (макар че Чун би трябвало да разбере че мечът е тъп, все пак е боец от толкова години...). Следователно ако се доверим на тази информация , Йонги е ЖИВ! ;)

 

 

И относно "Завръщането на Илджиме". Това НЕ Е продължение на този Илджиме. Просто друга версия на същата история. Или по-скоро версия, която се доближава повече до истинския комикс за Илджиме. Ако беше продължение най-малкото трябваше пак да е на SBS, а не на МВС.

Историята ще се върти около главния герой Илджиме, който страда от кастовата система в Чосон. След като той се превръща в нощния герой, неговите очи и уши става неговата любима -младата актриса. Другата актриса на плаката е по-възрастна жена , която играе майката на Илджиме, която не е виждала сина си от самото му раждане, но го издирва през целия си живот. Човекът със шапката е началник на следствието, който се влюбва в майката на Илджиме.

Това е общо взето историята.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За годините не съм сигурна, но съм останала с впечатлението, че корейците ги броят ненавършени. Демек като си на 20 и караш 21-вата, за тях вече си на 21. Но няма да е лошо Спийди да каже права ли съм.

 

Иначе ми уби надеждите за нова среща със същите герои... :cry:

 

Не е справедливо. Тоя филм си плаче за продължение. През цялото време чаках да видя как бандата на Аджик разбира истината и започват да му помагат. Трябваше да видим поне удара от началото на филма, щеше да е много яко. Или ако не продължение да бяха спестили малко от протакането в началото за сметка на екшъна. Другото, което ми липсва е реакцията на Юн Че когато разбере, че Йонг и Илджиме са един и същи човек. Толкова пъти беше на ръба да му свали маската и нищо! :evil:

От любоввната история не съм очаквала да поставят момичето в дълбока душевна дилема кого от двамата да с избере, понеже едва ли внезапно би приела като потенциален любовник човека, когото довчера е приемала за брат, но както вече казах, очаквах да разбере самоличността на Илджиме и да свършат заедно. Докато гледах финала не се бях сетила за тъпия меч, но и без него приех, че героят е жив. Имаше твърде много намеци за това. Пък и реално наистина не си довърши работата. Заведе краля до дървото и к'во от т'ва? Свърши напердашен, а Величеството си се прибра в дворецаи си продължи като преди. Има още работа за Илджиме. Не е като други трагично загинали за правдата герои, които преди това свалиха един луд крал и издигнаха нов, ъм, само леко смахнат, ма това са подробности. Всъщност мотивът за лудия крал май е доста често срещан в Корея. Вече съм гледала три серила с такъв :bounce: :bounce: :bounce: .

Относно братчето Ши Хо - ми на мен пък той ми беше любим образ. Според мен не се бореше точно срещу Илджиме, а просто защитаваше това, за което вярваше, че е правилно - кралят като символ на закона пък и самите закони, нали все пак е стражар, а Илджиме си е крадец, но реално момчето имаше твърди принципи и се бореше за доброто. Като разбра как стоят нещата си беше нормално да мине на страната на брат си. Все пак вече трябваше да защитава един убиец. Ма иначе по едно време доста успешно ме уплашиха, че е минал към "тъмната стрна".

Още една сюжетна линия, която можеха да развият по-добре, беше с майката на Илджиме. А как се познаха в тълпата, докато той се возеше зад завеската си е цяло чудо... :lol:

И въпреки всичките тия нещо сериалът доста си ми хареса. :D:D:D ИСКАМ ОЩЕЕЕЕЕ!

 

Искам още Илджиме! От този! :bounce: :bounce: :bounce:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е наистина сериал с главно С! Силен, славен...страхотен!

Като истински, но и вълшебно-омагьосващ, с добър сюжет и характери, вълшебна музика

и почти перфектна игра...актьорите са невероятно подбрани и адски въздействащи като персонажи.

Сериалът определено обра моите 10 звездички!

Играта на Джун-Ги не мога да не я отлича, тоя човек...така ме побъркваше affraid - и дразнеше и

"кефеше" с полу-идиотското си поведение на загубеняк и после ме довеждаше до лудостта,

с онзи "бял" и "празен" поглед на ранен и разярен бик като Iljimae.

А таткото на наш Йонг-и...Се Дол....е тоя актьор е уникален просто...евала и хахахаха!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Невероятно красив, стилен, силен и изпълнен с жизненост филм.

А песента, изпълнена от Park Hyo Shin няма как да не докосне душата ти...

 

И оназ градинка, с цъфнали сливови и вишневи дръвчета, и малка къщичка в средата... блян... мечта... страхотна красота... :bounce: :bounce: :bounce:

 

 

 

 

Героите наистина бяха подбрани с изключителен усет и си прилягаха на филмовите роли, които изпълниха. А Ши Хо (Park Shi Hoo) и Ън Че (Han Hyo Joo) излъчваха толкова стил и благородство в играта си... както и прекрасната Дан-и... И онази пърпоретка, Се Дол, ми е напълнил душата...

Пък Йонг-и, аишшшш.... този пакостник и лудетин... как да не го заобича човек. Толкова сърцато игра и така добре пресъздаде и обикновената си роля, и тази на борещия се за справедливост Илджиме... че ми беше толкова мило да го гледам... диването... :naughty:

И си ме болеше сърцето заедно с него :(

 

 

 

 

Незнам децата дали бяха еднакви, но и това в началото (малкия Геом-и) и това в края (Кудонг или там както се казваше) бяха много големи сладурковци...

А аз уж необичах историческите филми... ( въздъх, че свърши... ) :rofl::rofl:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Истинска незабравима приказка! :sunny: Каква прекрасна пролет са показали с тези цъфнали дръвчета... Разкошен декор и костюми! Очарована съм от абсолютно всички актьори, страхотна игра...Специално място в сърцето ми получи Се Дол! Гледах сериала преди месец на един дъх, последните серии дори без дъх...:hehe:

Продължавам да лягам и ставам с музиката от OST-а.

А това изпълнение на пиано много ми хареса

 

[flash(425,350)]

В очакване да пуснат нотите на песните с пиано версии от новия сериал HERO, потърсих и намерих тези три вълшебни мелодии от Илджиме

Flower Letters

Lonely Footsteps

Maehwa

оттук

 

magixq, много благодаря за клипа с изпълнението на Park Hyo Shin на Seoul International Drama Awards 2009 :flower:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това ми беше вторият корейски сериал, след B.O.F. Беше ми препоръчан, естествено. Оказа се наистина много повече, отколкото очаквах. Красив филм, с прекрасни сцени и музика и като прибавим чудната игра на актьорите - няма какво повече да се каже...След него изгледах като хипнотизирана всичко преведено с Джун Ги и всъщност това е филм, заради който той си заслужава цялото признание и награди. Перфектен от всички страни. Само дето края не ми хареса, но и той като повечето корейски сериали... Very Happy Заради iljimae се влюбих и в корейските исторически сериали. Признавам си, че започнах дори да чета и да се интересувам от корейската история.

Поздрави..

БЛАГОДАРЯ на целият екип от преводачи! I love you

И от мен оценка 10/10.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дори незнам как да започна да коментирам това произведение на изкуството...

 

Историята е една от най-завладяващите,които някога съм гледала.Всеки един епизод ставаше все по-интересно и по-интересно.Един огромен поклон пред креативността на хората,измислили този невероятен сценарий...

Още от първи епизод разбрах,че това ще се превърне в една от любимите ми драми..(тази мантия-невидимка изби рибата просто :Д )...

Джун Ки ОТНОВО успя да ме остави с отворена уста...а си мислех,че повече няма накъде да ме изумява това момче.Изигра персонажа си по уникален начин...а и самия герой си беше върха на оригиналността.ОГРОМНИ адмирации....(бтв когато беше хремав много харесвах гласа му :ДД )

Като цяло подбора на актьори беше уникален...

Двете момичета бяха големи сладурани...макар,че от самото начало си бях за Bong Soon...Актрисата е много добра,а героинята и беше страшно готина и смешна ^ ^

Най-много си ме радваше беззъбия татко на Йонг-и ....Адския позитивизъм вкарваше и винаги ме караше да се смея,когато правеше една от неговите физиономии :ДД...

Park Shi Hoo....ммммм ... страшен красавец...мн мн беше готин в ролята си...И с това хладнокръвно,мистериозно лице просто ме накара да се влюбя в него....

Shi Wan също беше голям сладур...нищо,че малко се водеше от отрицателните герои :Д

Ahn Kil Kang (Kong He) най-много ми хареса от възрастните след бащата на Йонг-и ...и той беше голям чешит...:Д

 

ОСТ-а.....един от най-добрите безспорно...включих го и в топ5 в темата....Убийствени инструментали и уникални гласове..

песента на Park Hyo Shin се превърна в една от най-любимите ми...адски нежна е ...

 

емии това е общо взето....щеше ми се на финала да видим повече любов..но пък то си беше ясно какво следва по-нататък....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доста дълго време се дърпах от този сериал, защото определено предпочитам съвременните истории. Да не говорим, че покрай тази истерия с Джун Ги, съвсем не ми се увеличаваше желанието. (Моля, многобройните му фенки да не ме убиват с камъни!) Накрая обаче реших да се предам и изгледах първите 4 серии, както се казва на един дъх. С две вдигнати ръце признавам, че сериалът е наистина забележителен. И докато в "Моето момиче" Джун Ги ми беше малко антипатичен(не заради ролята му), тук прави страхотно изпълнение и наистина показва много талант. Разбира се, надявам се че до края сериалът ще ми действа така силно на емоциите - от смях към сълзи, от гняв към умиление. Много ми се иска накрая на двадесета серия да има хепиенд, защото нарочно не изчетох горните коментари, но като ги знам корейските драми....Мале, кой знае, от сега ще трябва да си приготвям успокоителни....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз като Здравчето се дърпах доста време от Илджиме, но тия дни го загледах и тъкмо приключих последния епизод. Доста съм доволна от сериалчето, няма спор.

Малко длъжко ще стане, затова затварям в спойлер.

За персонажите:

 

Джун не ми е любимец, но признавам, много добре се справи. И явно вече е преодолял предубеждението си да се съблича, щом като през половината време мааше гащи полугол по екрана. :)Някак отвътре му идваше да се прави на идиот с онова мазно угодническо подхилкване, а след две секунди да обърне настроението на 180 градуса. :cheers:

Мацките, да не повярва човек, взеха, че ми харесаха. И двете. Чудо невиждано - държаха се съответно като дама и като сладуранка, като последната избягваше да се тъпче с промишлени количества храна, а първата не беше фръцла. Евалла! Откога чаках да видя читав женски персонаж в корейски сериал! :asian::asian::asian:

Се Дол! Мамин сладък! :noteet: :noteet: :noteet: Няма такъв образ просто... Непоправимият оптимист и душата на компанията. Леле колко се умилих на сватбата... :sunny: Тъй се беше разчувствал, милият! :spin: :spin: :spin:

Прекрасната Дан-и - Майка с главна буква. Съдра се от рев, но си спаси детето. А и на Йонг си беше добра мащеха, няма две мнения. Не го щеше, разбираемо, ама сърце не й даде да го застраши.

Ши Хо и богаташкия синковец не ми допаднаха. Лигльото е ясно защо, но и у Ши Хо имаше нещо, дето ме притеснява. :scratch: Не знам какво, но ми беше твърде мъгляв като характер.

 

 

Сега малко за самата история и за края.

 

Хвана ме яд, че не развиха малко романтичната страна на нещата. При всички случаи от тая гледна точка действието беше малко накъсано. Примерно изобщо не разбрах Ън Че кога se seti, че Йонг е Илджиме? :scratch: :scratch: :scratch: Той нали не си свали маската, а тя накрая като се върна, питаше за Йонг? Пълна мистерия. Иначе е жив, за мен доказателства имаше много. Примерно накрая обущарят като носеше обувки на стария боец, донесе два чифта, различно големи. Не ви ли направи впечатление? :D А по това време щерка му си беше в столицата.

За Кеттонг, на Се Дол синчето - корейците броят с по една година повече и си празнуват ЧРД на тяхната Нова година. Всички дружно. Т.е. дори и да си роден на 31 декември, след тяхната Нова година вече си на годинка. Затова и хлапето каза, че е на 5 годинки.

 

Друго, което много ми хареса, е OST-то. Естествено най-вече се кефя на песничката Flower letter, но и останалото беше доста добро.

 

И последно да отлича любимия си персонаж - главатаря на разбойниците с "мазната" коса. :cheers: :cheers: :cheers: Явно си падам по дългокоси разбойници с добри сърца, щото и в ХГД си харесах най-много Су-гон. :noteet: Ама признайте, че са като братя-близнаци. :rofl: Еле пък накрая с бебето на ръце - попилях се да се хиля. :spin:

 

Е, това е, свърши вече. Но не бих отказала и 2 сезон, или поне филмче за финал. Ех, мечти... :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доста късно Мин Хо разбира, че не е една кръв с Ън Че. Но според мен не е невъзможно вниманието и нежността, която тя единствена от цялото семейство му е предоставяла, в един момент да премине към по-силни и не така братски чувства. А и все вярвам, че има неща които сърцето усеща най-добре дори, когато разумът ни казва противоположното! speedy86, не мисля, че поведението му беше хаотично. "Дразнеше" се на амбициите на майка си, защото тя го откъсна от хората които обича, от средата с която е привикнал и се чувства в свои води. А в резултат получи семейство, което не го уважава и обича. Положение, в което е нито рак, нито риба. И след като вече нямаше връщане назад за него, загубил всичко ценно, единственото което му оставаше е да преуспее с цената на всичко. Да не забравяме, че в корейското възпитание много силно е заложено да се следват заръките на родителите. Но това, което няма да забравя е моментът, в който Илджиме си спомня кой е. Музиката, сливовите дръвчета и техните цветчетата, падащи така нежно и ефирно. Болката, която изпитва в момента на осъзнаването. Да оцелееш след нещо такова, сигурно изисква невероятно силен характер. Точно за това, за мен този сериал е един от най-добрите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Знаех си, че съм забравила нещо! Дръвчетата... Леле, очите ми останаха в тях! Shocked Shocked Shocked Особено онова червеното... Красота! cheers cheers cheers Искам и аз едно такова дворче.

Също и картините със сакура на Илджимето, много нежно изглеждат... Изобщо като визия беше много добре пипнат сериала. И лафовете за "имиджа", наред с черните маратонки на Джун...

За брата не знам какво повече да кажа... Кофти животец имаше, ама не беше нужно да си го изкарва на Джун.

БТВ, признавам си, че на моменти ме изгубиха с тия раговори кой кого бил предал, кой от коя страна на преврата бил стоял... Ей зат'ва не ги обичам толкоз историческите сериали...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалът изключително много ми хареса смях се, плаках....абе беше си екстра!!! Wink А относно Ши Хо той бе този, на когото най-много съчувстах и симпатизирах, превърна се в любимия ми герой. Не смятам, че поведението му е било хаотично. Съгласна съм с мнението на zdrav4eto76, той наистина губи всичко. Ши Хо се превръща в никой, получава име, но губи семейството си, грижата, топлината!Той е винаги сам и чужд на всички...А относно желанието му да преуспе то се подхранва и от обидите и униженията на онзи малоумно паразитно гаднярче "брат" му!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес завърших и последният епизод на Iljimae и съм адски нещастна че свърши. Драмата е невероятна, историята е проссто перфектна, няма друга като нея. Вярно, че за мен започна малко неясно и дори самото начало не ми беше много интересно, да не говорим че не съм фенка на историческите филми..., но заради Джун Ги пренебрегнах това и продължих да гледам сериала докато не усетих, че съм пристрастена към тази драма и започнах да гледам прекалено бързо епизодите. В началото, първите 2 - 3 дни гледах по 1 епизод на ден, а след това когато имах свободно време за 1 ден и малко изгледах останалото, и не съжалявам.

Невероятна игра от Джун Ги, героят му беше адски готин и забавен, направо се влюбих в него... I love you

Ши Хо много ме радваше, макар на моменти и да ме дразнеше, Се Дол (вторият баща на Йонг-и) беше супер интересен персонаж и

 

неговата смърт ме разрева....,

 

 

колкото до двете мацки Бонг Сун беше една от любимките ми, беше доста интересна и много забавна, а Юн Чеа и тя много кефеше, но на моменти ми беше прекалено лигава, нейната геройня беше прекалено мила и наивна.

 

Като цяло искам да кажа, че тази драма взила в списъка ми с любими и горещо я препоръчвам на тези, които като мен са направили грешка да я прескочат или да я отлагат.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди малко го приключих. Още от първия епизод ме грабна. Имаше смях и сълзи.

На моменти направо ми идеше във филма да вляза и да разбия нечия тиква чак до такава степен се вживях в него.

Филмчето не е за изпускане. И Джун Ги както винаги добре си изигра ролята.

 

ма много реве това момче във всички филми

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз изгледах сериала още преди Джун Ги да стане войник. Набързо. Естествено, тая история за героите с маски е с най-красивия когото съм виждала / наравно с Ален Делон като Зоро от детството ми/. Обаче мен ме разтърсиха най-силно първите два серии като история и актьорска игра. И когато се разминаха в килията със сестрата.

Иначе, това кланче през цялото време ми напомняше колко фина и изескана е източната естетика.

Обаче, чак сега пиша мнение, понеже някак покрай джакпот на тотото се сетихвнезапно как се забавлявах на сцената с хазарта.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес започнах да си подреждам в компютъра снимките и клиповете от любими сериали и реших да си изгледам по нещо..

 

Това видео, правено от японски фенове, отново успя да ме разреве...

Всички тези разцъфнали дръвчета, невероятните костюми.. и децата.. и птиченцето.. и изобщо си припомних толкова моменти. А песента Flower Letter.. всеки път с някакво умиление си я слушам и си мисля за прекрасната любовна история на нашите двама герои.. Знам, че е любима на доста от момичетата, така че и да я повторя, няма страшно..Думите, които ми идват като гледам тези подбрани моменти са просто - Пролет, Прелест, Романтика, Красота, Фантазия..и Тъга..

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=GTGOvDpQfx4&feature=related

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От доста време си казвах, че ще изгледам тази драма, и най-накрая я изгледах. Не вярвах, че ще ми хареса, но накрая напълно си промених мнението. Още от първия епизод ми стана интересно и с всеки епизод ставаше по-интересно. Самата история беше невероятна, да не говорим за актьорската игра. Джун Ги <3 Изненадващо, много харесах Юн Чеа, въпреки че на моменти малко лигавееше. Бонг Сун също беше доста интересна, но някак си не успях да и обърна особено голямо внимание ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Току що изгледах последната серия и, за бога, накрая започнах да се смея само за да не се разрева, че свърши. Адски мразя да свършват пусти сериали нищо, че супер много време отнемат като са така дълги сериите. Мен началото по ме грабна, а към самия край някои неща не ми харесаха, а баш за финала цялата фамилия трябваше да ми се наблъска в стаята и да ми провали гранд ендинга. (ама то съм свикнала- те имат 6-то чувство кога да се намесят в най - вдъхновяващия момент) Както и да е, не мисля, че съм фен на историческите филми, но по случайност ли защо ли, досега любим корейски сериал ми беше The First King's Four Gods и сега Iljimae го изравни и подмина. Не мога въобще да кажа защо исках да гледам сериала при положение, че бях гледала Джун Ки само преди няколко дена в Краля и Клоуна и то хич не ми хареса. Той дори на външен вид не е толкова привлекател сръвнен с други. Ама как се случи, че тотално ме отвя и той, и сериала, и май сега ще ходя на лов за останалите му филми. На кратко, сериалът беше невероятен, а Джун Ки за сега се превръща в един от най- добрите актьори, които съм гледала.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...