Jump to content

Kono Oto Tomare! S1&2 (2019)


debil4e

Recommended Posts

spacer.png

 

 

заглавие: Kono Oto Tomare! , Stop This Sound!, この音とまれ!

страна: Япония

година: 7.04.2019

тип: ТВ ( 13 еп )

жанр: шонен, музика, драма, училищен живот

продукция: Platinum Vision

инфо: :click::click::click:

резюме: След завършването на зрелостниците, Такезу се оказва единственият член на "Кото"* клуба. С началото на учебнаата година той се изправя пред нелеката задача да набере нови участници, защото е обещал на предшествениците си да продължи работата им и а, защото иначе клубът ще бъде закрит. Докато се чуди как да привлече нови хора, в клубната стая нахлува най-големият побойник в гимназията и за изненада на Такезу направо настоява да се запише. Как и дали ще се справи новият председател предстои да разберем.

 

* кото-традиционен японски струнен  музикален инструмент

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

spacer.png

 

заглавие:  Kono Oto Tomare!: Sounds of Life Season 2

година: 6.10.2019

тип: ТВ ( 13 еп )

инфо::click::click:

резюме: Директно продължение от пролетния сезон.

 

лично мнение: Повтарям се, но това не е шонен, а чисто шоджо, но пък не аз определям това:lol2: Се ми е тая колко е клиширано, аз си го чакам. Доскоро имаше обявен брой епизоди, вече се води неизвестен:huh:, но пък продължението все още е обявено за Октомври. Ще почакаме и ще видим, първо да започне това.

П.С. Чакано завръщане. Не виждам смисъл да правя отделна тема, защото въпреки номерацията си е директно продължение от там където прекъсна. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Общо взето съм доволна от адаптацията. Движат се по сюжета, анимацията също става, така че се гледа лесно без да дразни.

Като гледам, първата част ще свърши където и предполагах и есента ще гледаме квалификациите за националното. Жалко, надявах се на повече, но пък и мангата не е стигнала далеч, значи алтернативен край.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чудесно аниме. Приятна атмосфера, компания и смешки и..... музика. С това модерно делене на сезони,:unsure: вместо да е един сезон и 24 или26 епизода. да правят прекъсвания и да са по 12-13 епизода. Друг такъв пример е  Fairy Gone.

И какъв край, чакаме продължението на есен.....

За тези, които още не са го почвали, ако можете да изчакате да есента като започне втория сезон ще е добре. По-добре, ще ви се получи като атмосфера, без прекъсвания няколко месеца......

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

AOTS за мен поне. Изпълненията на кото са страхотни и доста добре анимирани, не са статични картинки от слайдшоу като при повечето музикални анимета. Имам големи очаквания от финала и дано го продължат.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И втори сезон вече излезе целия, още миналата година де. :D

След края на първата част, и втората си продължават със същото темпо и приятна атмосфера. Музиката на Кото инструментите е впечатляваща и дори с този втори сезон задминах там докъдето преди много време бях чел мангата. Време е да я продължа. Романс, драма, перипетиите през, които минава всеки един от героите.... Просто едно мога да кажа - Много добра адаптация на мангата. 10/10 от мен

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен тук е събрано цялото ОСТ на кото-изпълненията.

Имайки слабост към такъв тип звучене / засега бяха изпълнения на  арфа и китара/ , това определено ме впечатли.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...