lazeto Posted April 2, 2019 Share Posted April 2, 2019 Off Topic Save Me 2 (구해줘 2) Страна: Южна Корея По manhwa на Jo Geum San „Out of the World” Период на излъчване: 8 май 2019 – 27 юни 2019 Време на излъчване: Сряда - Четвъртък 23:00 Жанр: Екшън, Съспенс, Трилър Канал: OCN Епизоди: 16 Режисьор: Lee Kwon (Shut Up Flower Boy Band) Сценаристи: Jo Geum San (webcomic), Seo Joo Yeon Субтитри: Английски Участват: Um Tae Goo като Kim Min Cheol Cheon Ho Jin като Choi Kyung Seok Esom като Kim Young Sun Kim Young Min като Sung Cheol Woo Jo Jae Yun като Shin Pil Koo Han Sun Hwa като Madame Ko Sung Hyuk като Jung Byung Ryool Oh Yeon A като Jin Sook Woo Hyeon като Boong Eo Lim Ha Ryong като village head Резюме: Жителите на малък град попадат в пълен хаос заради присъствието на фалшива религиозна група. Като ученик Kим Мин Чол (Um Tae Goo) е бил обещаващ джудист, но заради силното си чувство за справедливост той влиза и излиза от затвора. Един ден той чува, че родният му град Уолчури е бил наводнен и всички местни жители могат да поискат обезщетение. Затова Ким Мин Чол се връща там, но вижда много непознати хора и чувства, че става нещо странно. В същото време в града пристига Че Кьонг Сок (Cheon Ho Jin). Той е хубав и усмихнат мъж, затова първоначално жителите му се доверяват. Но скоро след това той се опитва да създаде религиозна организация. Ким Йонг Сон (Esom) е по-малката сестра на Ким Мин Чол, която учи за медицинска сестра и се надява скоро да напусне родния си град. Но всичко се променя за нея, когато среща пастор Чол У (Kim Young Min)… Линк към Сезон 1 Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Свали с руски субтитри Онлайн с руски субтитри 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tikitoliq Posted April 2, 2019 Share Posted April 2, 2019 А!!! Без Тек !?!?! Това не е продължение, а по скоро втора версия на първи сезон ! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mackova Posted April 13, 2019 Share Posted April 13, 2019 Хм, и на мен така ми прозвуча. Първият сериал много ми хареса. Ще му дам шанс и на този, дано има същият заряд като предният. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHINeeGirl Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 Актьорската игра на Ом Те Гу е класи над Tекьон, дори не се съмнявах за секунда, че от гледна точка на това втори сезон ще ми хареса в пъти повече. (Гласът му е незаменим, освен всичко останало). Въпреки това и двата сериала са като същински филми на ужасите, имайки предвид, че това е реалност не само в Южна Корея, а и по целия свят. Бих казала, че втори сезон се движи в една друга, малко по-различна посока, в която засмукват религиозните секти. Пълен ужас... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts