Jump to content

Stray Kids


Recommended Posts

Така да се каже, май скоро WOOJIN ще дебютира соло...

Преди това обаче ни очакват някакви преддебютни неща. Да видим.

KIM WOOJIN 김우진 PREDEBUT SEASON START!

✓ Visual Film
✓ Cover Live Video
✓ And more…

 

E1-Go-LFOVc-AYp-Qi0.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нови преддебютни снимки на WOOJIN..

KIM WOOJIN 김우진 Visual Film [Le Chocolatier]

E1-Lxlme-VIAIHEMI.jpg

 

Клик  Клик

 

 7 епизод...

“Kingdom: Legendary War” влезе в своя трети кръг на състезанието!

На 13 май „Kingdom“ разкри своето комбинирано класиране за цялото състезание досега - и започна Кръг 3 с първите изпълнения на своята дългоочаквана битка за сътрудничество.

За разлика от първите два кръга, 3-ти кръг от шоуто е разделен на две части. За първата част на кръга шестте състезаващи се групи се разделят на два отбора от по три групи за изпълнение на рап, танци и вокални единици.

ATEEZ, Stray Kids и BTOB сформират единия отбор, докато THE BOYZ, SF9 и iKON сформират другия - и двата отбора се изправят в единични изпълнения, включващи вокалисти, рапъри и танцьори на всеки отбор, които си сътрудничат като междугрупови звена. (Във втората част на рунда идолите ще се върнат в съответните си групи, за да се състезават помежду си, както обикновено.)

За разлика от предишните кръгове на „Kingdom“, нямаше оценки от експертна група и шестте конкуриращи се групи не гласуваха. Вместо това, шоуто привлече специална аудитория от 33 „оценители“, която включваше Super Junior’s Donghae и Shindong, хореографката Lia Kim, музикалния продуцент Shinsadong Tiger, музикален продуцентски екип MonoTree, музикален критик Kim Young Dae, режисьор на музикални видеоклипове Jang Dong Joo и групи от идоли Weeekly, BDC, MIRAE и TRI.BE.

За битката на рап звената Sunwoo / THE BOYZ/, Hwiyoung / SF9 / и Bobby / iKON/ се изправят срещу Hongjoong /ATEEZ/, Minhyuk /BTOB/ и Changbin, Han и Bang Chan /Stray Kids/.

Междувременно в битката с танцовите звена Juyeon /THE BOYZ/, Taeyang /SF9/ и Donghyuk / iKON/ се изправят срещу Felix, Lee Know и I.N /Stray Kids/; ATEEZ’s San, Wooyoung, Seonghwa, Yeosang и Yunho; и Peniel /BTOB/, които изпълняват „Wolf“ на EXO.

 

Rap (ATEEZ, Stray Kids, BTOB)

 

Dance (ATEEZ, Stray Kids, BTOB)

 

След гледане на представленията, 33-те специални „оценители“ в публиката гласуваха на живо на място.

 

Спойлер

Off Topic

 

В битката за рап звена екипът на “Mayfly” (ATEEZ, Stray Kids, BTOB) победи екипа “It’s One” (THE BOYZ, SF9 и iKON). Резултатите от битката с танцовите единици ще бъдат разкрити следващата седмица.

Както беше обявено по-рано, състезателите на “Kingdom” ще получат точки по време на състезанието въз основа на следните критерии: гласове от шестте конкуриращи се групи (25 процента), оценки от група от 30 експерти (25 процента), местни и гласовете на глобалните фенове (40%) и броя на гледанията на видеоклипове (10%).

Досега “Kingdom” бе разкривало класирането на групите в тези отделни категории, без да ги комбинира. В края на този епизод обаче “Kingdom” най-накрая обяви окончателните резултати за първите си два състезателни кръга, както и общите резултати на групите към днешна дата.

Ето текущото комбинирано класиране за кръг 1 и кръг 2 (цялото състезание до момента):

1. Stray Kids
2 ATEEZ
3. BTOB
4. iKON
5. THE BOYZ
6. SF9

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изпълненията във вчерашния осми епизод на KINGDOM : LEGENDARY WAR

 

 

 Woojin

 

Кавър

 

И нещо интересно...

Stray Kids привлякоха погледа на звездата от “Deadpool”  Райън Рейнолдс с най-новото си изпълнение на “Kingdom: Legendary War”!

В епизода от 20 май на  “Kingdom”, Stray Kids изпълниха уникална смес,  вдъхновена от „Deadpool“ , хитовата им песен „God’s Menu“ и „DDU-DU DDU-DU“ на BLACKPINK.

Малко след излъчването на епизода, фен публикува в Туитър забавна редакция на въведението на Феликс от представлението, което отдаде почит на „Deadpool“ и оригиналната версия на Райън Рейнолдс от холивудския филм.

По-късно същия ден Райън Рейнолдс лично отговори на туита, маркирайки Stray Kids и цитирайки себе си (и Феликс!), Като написа: „О, здравей, Stray Kids.”

:click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

История с продължение, или как Банг Чан показа любовта си към Райън Рейнолдс и взе че получи обратна връзка!

Преди това Райън Рейнолдс отговори на публикация с почитание към Stray Kids за „Deadpool“ в изпълнението им на „Kingdom: Legendary War“.

Банг Чан, който често споменава, че е голям фен на Райън Рейнолдс, изрази вълнението си чрез предаването си V LIVE на 24 май. „Не очаквах„ онзи “, всемогъщият, Райън Рейнолдс да види нашето представяне. Това всъщност беше лудост. " Той продължи, „Вие знаете, че наистина, много харесвам Райън Рейнолдс“ и добави през смях: „Да, бих искал автограф.“

Той заключи: „Да бъдеш забелязан от някой, на когото наистина, наистина се възхищаваш и някой, когото наистина мислиш за модел за подражание, просто е много различно. Много, много съм щастлив и мисля, че сега мога да умра спокойно. Благодаря ви много, Райън Рейнолдс. Ако някога дойдете да посетите Корея, определено ще ви купя вкусна храна, така че не се колебайте да ме ударите. "

След като чу новините за предаването, Райън Рейнолдс качи снимка с бутилка от джин с автограф от компания Aviation American Gin, компания, на която той е съсобственик. Той написа, „Първо, имаш автограф точно тук, Банг Чан. Ще ти го изпратя тази седмица. Второ, като нов фен на Stray Kids, мога ли да взема и аз автограф? "

E2-F46-J-WEAAI-0-P.jpg E2-F46-J9-WYAU3oxy.jpg


Той също последва официалния акаунт на Stray Kids в Twitter.

Райън Рейнолдс допълнително публикува снимката в своите истории в Instagram и реагира на екранна снимка на профила на Bang Chan на bubble, приложение за съобщения, което Stray Kids използва за комуникация с феновете.

В отговор на публикация от официалния акаунт на филма “Deadpool” за разрешаване на неофициални стоки, които Банг Чан носеше по време на предаването си V LIVE, Райън Рейнолдс коментира: „Нека му направим истинска маска".

Източник

 

П.П: Банг Чан

 

Редактирано от skofiild
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хаха, какви прически им направиха..:D

 

Днес официалният ютуб канал на KCON качи участията на доста групи от миналогодишното лятно издание на Кпоп фестивала.

[All Stage] Stray Kids @KCON:TACT 2020 Summer

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

“Kingdom: Legendary War”е към края си.

В дългоочаквания финален кръг на шоуто за идоли, ATEEZ, Stray Kids, THE BOYZ, SF9, iKON и BTOB ще се изправят гава до глава с чисто нови песни.

Победителят в „Kingdom“ ще бъде решен чрез комбинация от следните фактори: кумулативните резултати на групите от първите три кръга на състезанието, резултатите от гласуването на живо по време на последния епизод на шоуто и цифровото представяне на групите нови песни.

Пред финала на живо всичките шест песни ще бъдат пуснати едновременно на 28 май от 12:00. KST и броят на потоците и изтеглянията, постигнати от всяка песен през следващите четири дни (до 11:59 KST на 1 юни), се отчитат в цифровия резултат на изпълнителя.

„Kingdom“ ще използва Gaon Chart и Apple Music, за да изчисли съответно вътрешния и глобалния резултат на всяка песен.

Песента на iKON за финалната битка е озаглавена „At Ease“, на ТНЕ BOYZ е „Kingdom Come“, на ATEEZ е „The Real“, на SF9's „Believer“, на Stray Kids „WOLFGANG“, а на BTOB е „Show and Prove. ”

 

Stray Kids

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

“Kingdom: Legendary War” увенча своя победител!

На 3 юни състезанието за идоли излъчи своя дългоочакван финал на живо, в който ATEEZ, Stray Kids, THE BOYZ, SF9, iKON и BTOB показаха епични изпълнения на техните новоиздадени песни.

Победителят в „Kingdom“ беше определен с помощта на комбинация от следните фактори: кумулативните резултати на групите от предишните три кръга на състезанието, резултатите от гласуването на живо по време на последния епизод на програмата и цифровото представяне на новите песни.

На 28 май от 12 часа. KST, всяка от шестте конкуриращи се групи, издаде чисто нова песен и броят на потоците и изтеглянията, постигнати от всяка песен за следващите четири дни, се отчете към цифровия резултат на изпълнителя. („Kingdom“ използва Gaon Chart и Apple Music, за да изчисли съответно вътрешния и глобалния резултат на всяка песен.)

Финалният кръг на състезанието беше на обща стойност 50 000 точки, 40% от които бяха определени от цифровото изпълнение на тези шест нови песни. Останалите 60 процента се определят изцяло от гласовете, подадени по време на финала на живо.

Класирането въз основа на цифровите резултати на групите (не комбинираното общо класиране) беше следното: ТНЕ BOYZ се класира на първо място, Stray Kids на второ място, BTOB на трето място, ATEEZ на четвърто място, iKON на пето място и SF9 на шесто място.

 

Докато феновете гласуваха в реално време, всяка от шестте групи се качи на сцената, за да изпълни новата си песен на живо.

Stray Kids – “WOLFGANG”

 

Шестте групи се събраха и за специална песен за сътрудничество: ATEEZ’s Jongho, THE BOYZ’s Hyunjae, BTOB’s Eunkwang, iKON’s Donghyuk, SF9’s Inseong и Stray Kids ’Seungmin се обединиха, за да изпълнят новата песен“ A Boy’s Diary ”.

 

След като всички гласове на живо бяха събрани, водещият Changmin обяви окончателния победител в  “Kingdom”: Stray Kids.

 

E29w2u-HVk-Agekm-M.jpg

 

Off Topic

 

 

 

Mnet 'KINGDOM : LEGENDARY WAR' крайно класиране...

#1 Stray Kids
#2 THE BOYZ
#3 ATEEZ
#4 BTOB
#5 iKON
#6 SF9

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще вземем да свикнем всеки петък / при тях полунощ и събота вече/ да получаваме по една такава изненада.

I.N "Memory of Your Scent" Cover (Original : Huh Gak) | [Stray Kids : SKZ-RECORD]

 

I.N "향기만 남아" Cover (원곡 : 허각) | [Stray Kids : SKZ-RECORD]

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...