Jump to content

Stray Kids


Recommended Posts

Нови снимки за CLIO:panda-145:

 

4b9857b3e48760d0.jpg

Off Topic

2e4edd507cb83343.jpg

 

 

Нови промо снимки за онлайн фен срещата им~:panda-145:

6f68b28088a34cdd.jpgb0a3a142a7f51861.jpg

b0a3a142a7f51861.jpg d0526557556100d3.jpg

Редактирано от bubble
Добавяне ~
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Следващата двойка за  CLIO:lol2::panda-145:

b511f5e61f600553.jpg

Off Topic

5e626e324a7d6647.jpg

 

 

Нова промо снимка за фен срещата:panda-145:

Image

 

 

Нов тийзър за Kingdom:panda-145:

 

Представяне на участниците.

Първа мисия да се представят със специална сцена и ще има официално гласуване, което ще започне на 23 февруари

[킹덤] {INTRODUCTION STAGE} GLOBAL LIVE STREAMING NOTICE#킹덤 | EP.0

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За Clio

Eud6-GS7-UUAMn19-L.jpg

 

Два дни до фен срещата...

Stray Kids 1ST #LoveSTAY 'SKZ-X'

Euechfm-U4-AES3xm.jpg

 

Според тази статия, момчетата ще се завърнат през второто тримесечие на 2021 (април-юни).

 

IVYclub

Редактирано от skofiild
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Денят настъпи..

Да видим какво ли ще сътворят днес.

llJpD.jpg

 

Аха, вижте ги..

ll60Q.jpg

 

Снимки

 

 

КликКликКликКлик.

Редактирано от skofiild
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това пък като видях преди малко заглавието "Hyunjin обвинен в тормоз в училище" и си казах Моля...

Не можах да го повярвам. После се замислих, че то май като се почне и мода става да излизат такива неща наведнъж. В смисъл, в момента обвиняват в тормоз и Soojin от (G)I-DLE и Mingyu от Sevenтeen. Да видим...

 

Hyunjin е обвинен в участие в тормоз и насилие в училище от нетизен. В момента JYP Entertainment разглежда слуховете.
По-рано днес анонимен нетизен публикува публикация в онлайн общност, обвинявайки Hyunjin, че го е нападал, докато са били в училище.

"Не очаквах, че Hwang Hyunjin ще дебютира като идол и ще бъде обичан и подкрепян от много хора. Може би щеше да е шега, когато бяха по-млади, но аз съм човек, който е страдал от насилие в училище от ръцете на Hyunjin и както казах преди, не мислех, че той някога ще бъде идол, така че не го направих= Не събирам никакви доказателства, само удостоверение за училището, в което сме ходили заедно, моите спомени и свидетелствата на приятели.

Адът, през който преминах, щеше да бъде погребан, ако той не беше знаменитост, но когато Hyunjin дебютира като идол, спомените се връщаха да ме преследват всеки път, когато го видeх по телевизията.

Имаше две причини, поради които Hyunjin по това време се опита да ме тормози в груповия чат на класа. Едната е, че той не харесваше факта, че аз го помолих да затвори задната врата на класната стая, когато той винаги седеше отзад. Второ, моят приятел, който получи обяд, но не беше в плана за хранене в училище. Hyunjin не хареса това и критикува приятеля ми, като каза „Не ми харесва, че получавате много за обяд. Вие сте причината, поради която другите ученици не могат да обядват. “

- Netizen

Нетизенът заяви, че Hyunjin ще го критикува, че е част от опцията за обяд на намалена цена, но това не е всичко. Нетизенът обвини Hyunjin в списък с други поведения, но не обясни подробно.

"Той щеше да каже: „Изглеждаш така, защото нямаш майка“ и казваше обидни неща, правеше сексуален тормоз и обиждаше семействата на другите.

Непровокираната му подигравка и безчувственост и кавгите, когато искаше да удари хора, бяха шокиращи."

- Netizen

Понастоящем JYP Entertainment отговори, че разглежда доклада на анонимния нетизен.

"Проверяваме го."

Още през 2018 г. Hyunjin беше обвинен в тормоз в училище, но тези обвинения бяха доказани като фалшиви, след като не беше последвано от обвинителя, а JYP Entertainment не потвърди, че такива действия са се случвали в миналото. Освен това негов бивш съученик излезе да каже, чеHyunjin  не е извършвал насилие в средното училище. Те твърдяха, че Hyunjin се бори с фалшивите слухове, отправени срещу него, и че той е умен ученик, на когото съучениците му имат доверие.

Източник

 

Приятел на Hyunjin се противопостави на обвиненията

 

Ъпдейтвам поста:

След като разгледа слуховете, JYP Entertainment публикува официално изявление, отричащо всички твърдения.

Здравейте, това е JYP Entertainment.

В момента в различни онлайн общности се разпространяват слухове за Hyunjin. Пишем това по отношение на проблема.

Първо, ние правим всичко възможно, за да гарантираме, че разполагаме с всички факти относно ситуацията.

По времето, когато проблемът беше повдигнат, ние поискахме мненията на онези, които са ходили в същото училище като въпросния член. Ако познатите ни дадоха разрешение, имахме планове да отидем да изслушаме техните мнения директно.

Потвърдено е обаче, че има много несъответствия в циркулиращите твърдения. След като потвърдихме това, стигнахме до заключението, че този слух е пуснат със злонамерено намерение. Искаме да разберем фактите и ще предприемем различни пътища, за да проведем подробно разследване, така че нищо да не бъде изкривено.

Ще предприемем съдебни действия срещу тези лъжи, които се разпространяват. Нашата компания ще направи всичко възможно да разбере истината, както и да защити нашите артисти. Ще отговорим категорично на тези, които разпространяват слухове.

Благодарим ви.

- JYP Entertainment

Редактирано от skofiild
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Излязъл е нов епизод..

[SKZ CODE] Ep.04

 

Ъпдейтвам поста..

Появи се ново обвинение от друг съученик срещу Hyunjin за тормоз в училище.

"Отидох в средно училище Seongnae и по време на втората година от средното училище бях в същия клас като Hwang Hyunjin. Аз съм жертва на неговото училищно насилие.

Той ми причини толкова много болка, че обмислях да се самоубия. Миналото ми беше като ад за мен и напомняйки си за случилото се, ръцете ми треперят от страх. Когато той дебютира и щях да го видя по телевизията си, щях да си припомня всички ужасни спомени от миналото си. Трудно ми беше да живея нормалното си ежедневие поради травмата, която получих."

- Предполагаема жертва

Предполагаемата жертва сподели подробния инцидент кога и защо започва тормозът.

"Той ме наби в кампуса, защото не блокирах топката по време на футболен мач. Псуваше ме и ме караше заради размера ми. Станах губещ, защото не можах да блокирам футболната топка. След този инцидент станах обект на подигравките и мъченията на Hwang Hyunjin.

Името ми стана шега. В групов чат той бе написал неща като „ти ли си ____ (името на предполагаемата жертва)? Защо се държиш като него? ’Той бе използвал името ми, за да се шегува с приятелите си. Не успях да направя нищо по отношение на груповата чат стая и това ме накара да изпадна в още по-дълбока депресия. Толкова се уплаших, че в един момент спрях да влизам в груповата чат стая. Самочувствието ми стана несъществуващо."

- Предполагаема жертва

Бившият съученик разкри, че макар да няма осезаеми доказателства за предполагаемия тормоз, той е имал свидетели, които да потвърдят историята му.

"Може да нямам веществени доказателства, но имам свидетели. Събирах техните свидетелства. Съжалявам, че имам само думите си и нямам реални доказателства.

Написах тези преживявания точно както се случиха. Не исках да имам доказателства за преживяванията, които ми направиха живота толкова труден. Тогава исках да умра, защото беше прекалено много за справяне. Искам да повторя, че макар да не разполагам със снимка или видео доказателство, имам показанията на свидетелите, които са видели какво се е случило."

- Предполагаема жертва

След това предполагаемата жертва продължава историята си с три скрийншота на съобщения на KakaoTalk. Тези снимки показват разговори между него и двама бивши съученици от средното училище. Той сподели, че „първата и втората снимка показват разговор със същия човек. Той беше мой близък приятел още в средното училище. След като видя всички статии, той се свърза с мен. ”

 

Off Topic

 

 

Предполагаема жертва: „Бях жертва на тормоз“
Предполагаема жертва: „Заради него”
Приятел: „Прав си“
Приятел: „Ако имаш какво да кажеш, трябва да изпратиш нещо на JYP“
Приятел: „Но нямаш доказателства ...?“
Твърдена жертва: „Нямам нищо хахаха“
Приятел: „Когато видях новинарските статии, веднага се сетих за теб“
Предполагаема жертва: „Защо бих спестил доказателства, когато не знаех, че ще стане знаменитост“

 

Разговорът продължава..

Приятел: „Когато отивахме в библиотеката, ти ми каза, че трябва да се отбиеш у дома си, така че те чаках в коридора на апартамента“
Приятел: „Когато си тръгна, каза на майка си, че я обичаш и затвори вратата зад себе си“
Предполагаема жертва: „Да“
Приятел: „Попитах те защо,  каза, че обичаш майка ти по това време. Каза, че е така, защото преживяваш толкова труден момент. Непрекъснато си мислих как не знаеше кога ще умреш, затова й го казваше често “
Предполагаема жертва: „Прав си. Тогава беше толкова трудно ”
Приятел: „Не знам дали това наистина ме натъжи тогава, но споменът за него е толкова жив и мога да го помня точно такъв, какъвто беше ...“ 
 

Тогава предполагаемата жертва обясни, че тази следваща екранна снимка на KakaoTalk е с друг съученик. „Тази трета снимка е разговор с друг приятел, който беше в същия клас като мен.“

Предполагаема жертва: „Времето, когато бях тормозен”
Предполагаема жертва: „Спомняш ли си”
Предполагаема жертва: „Нямам приятели от същия клас“
Съученик: „Не си спомням тормоза, но помня, когато той те псуваше и се подиграваше на всички съученици от мъжки пол със същото име като теб“
Съученик: „Спомням си реакциите на съучениците от мъжки пол“
Съученик: „Те не можеха да се ядосат, но продължаваха да отричат всичко ... всичко, докато Hwang Hyunjin се пропукваше“

 

Източник + снимките

Редактирано от skofiild
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момчетата ще са част от изпълнителите на предстоящият KCON...

Eu6-UWOPVk-AMtt48.jpg

 

[KCON:TACT 3] SEE WHO's COMING!  2nd LINE UP!

Off Topic

 

 

 

За Clio

l6POM.jpg

 

Индивидуални

 

 

Добавям към поста...

Hyunjin отсъства от последното представяне на групата след обвиненията му в училищен тормоз.

В разгара на критиките, че JYP Entertainment не приема сериозно обвиненията за тормоз, Hyunjin забележимо липсва в изпълнението на Stray Kids на събитието на MBN „Y Forum 2021“. Групата изпълни поздравителната сцена за шоуто, но феновете забелязаха, че само 7 членове се качиха на сцената.

За отсъствието на Hyunjin, JYPE заяви, "Както обявихме по-рано, ние се опитваме да разберем ясната истина. Независимо от това, Hyunjin изрази желанието си да не присъства на събитието в този момент, така че той не се представи. Бъдещият му график ще бъде определя се според ситуацията. "

Въпреки че Hyunjin отсъстваше, членът Lee Know спомена пред зрителите на „Y Forum 2021“, че Stray Kids е група от 8 членове. Той каза: "Имам доверие в пътя, за който мисля. Благодарение на избрания от мен път, срещнах 8 приятели за цял живот и ние 8 ще вървим заедно по пътя, по който искаме да поемем. "

 

Самото им участие на Y Forum 2021..

[MBN Y Forum 2021] Stray Kids - God’s Menu + Talk + Back Door | 210224

 

Off Topic

 

[MBN Y Forum 2021] Stray Kids: Lee Know & Seungmin CUT

 

Eu-d3-Vx-Uc-AIK2fc.jpg

 

Eu-vlm-AUc-AAv-LKW.jpg

Редактирано от skofiild
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 26 февруари JYP Entertainment публикува актуализирано изявление в отговор на неотдавнашните училищни обвинения в тормоза на члена на Stray Kids Hyunjin

Агенцията заяви:

„Първо, бихме искали да се извиним много от онези, които са изпитвали дискомфорт поради негативните новини, свързани с Hyunjin. Ние също така искаме вашето разбиране в нашето закъсняло изявление, тъй като отне време да проучи въпроса възможно най-точно чрез различни източници.

След възникването на проблема за първи път, JYP Entertainment се свърза с различни бивши съученици, учители и други филиали на училището; след получаване на разрешение, ние лично се срещнахме с първоначалния обвинител.

След като събрахме свидетелствата на различни лица, свързани с този инцидент, имаше ниво на трудност да се потвърди пълната истина зад първоначалния обвинителен пост, поради факта, че хората даваха различни сведения въз основа на своите спомени.

Въпреки това е вярно, че има хора, които са били наранени от миналите незрели и неподходящи действия на Hyunjin, а Hyunjin в момента също дълбоко съжалява за миналото си поведение и затова той лично се е срещнал с бившите си съученици, за да му даде най-искрени извинения.

Бихме искали още веднъж да благодарим на бившите съученици на Hyunjin, че приеха искрените му извинения, за тяхната готовност да разрешат проблема по мирен начин и за аплодисменти за бъдещите повишения на Hyunjin.

Също така бихме искали да използваме тази възможност да се извиним на всички бивши съученици, с които не успяхме да се свържем, както и на всички, които чувстваха, че са наранени от думите на Hyunjin в миналото.

Hyunjin е решил винаги да размишлява за поведението си в миналото и да култивира по-добър характер, а JYP Entertainment също така планира да даде всичко от себе си, за да насочи нашите артисти в техните морални пътища.

И накрая, ние ви молим да се въздържате от разпространението на повече фалшиви слухове или спекулативни публикации онлайн и обещаваме да обърнем по-голямо внимание на аспекти от нашия процес на подбор на изпълнители / стажанти, който в миналото сме провеждали слабо. Благодарим ви."

 

След изявлението Hyunjin се обърна към феновете чрез Инстаграм с написано ръчно от него писмо:

Здравейте, това е Hyunjin от Stray Kids.

Първо бих искал да се извиня на всички, които съм обидил с начина, по който говорех и се държах, докато бях още в училище. Поглеждайки назад, когато не знаех по-добре от сега, се срамувам от това, което направих. Няма оправдание. Не знаех как да бъда внимателен в начина, по който говорех или се държах и сега осъзнавам, че съм наранил чувствата на други хора. Съжалявам ужасно за действията си.

Знам, че е невъзможно да простя факта, че съм наранил хората по необратим начин, независимо дали съм възнамерявал или не. Също така знам, че моето извинение и приемането му не могат да отменят грешките от миналото ми. Затова ще продължа да разсъждавам върху грешките, които съм допуснал.

Също така искам да благодаря на хората, които се съгласиха да ме видят лице в лице и да ме изслушат. Много съм смирен и благодарен, че трябва да им се извиня лично, както и чрез това съобщение.

И ако има някой друг, който се почувства обиден от миналото ми поведение, с когото не успях да говоря лично, надявам се, че това съобщение ще сподели най-дълбоките ми извинения.

И невероятно съжалявам, че разочаровах онези от вас, които ме подкрепиха.

Инстаграм

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще почна с лошата новина...

JYP Ent сподели, че в светлината на последните събития, Hyunjin ще спре дейностите си за момента.

Той ще разсъждава върху думите си в средното училище, които може да са причинили нещастие на някои хора.

Пак добре, че остава в групата, отдъхнах си. Но да видим какво ще става от тук нататък.

И няма да участва в Kingdom най-вероятно.

 

Ето изявление на JYP Entertainment:

Здравейте, това е JYPE.

Пишем, за да Ви информираме за бъдещите дейности на Stray Kids ’Hyunjin. Агенцията се свързва с хората, отговарящи за всички дейности, в които Hyunjin преди това е планирал да участва, като разследва най-добрия начин за отмяна на дейностите, които биха свели до минимум нанесената им вреда.

Този процес отне известно време, така че това изявление относно бъдещите дейности на Hyunjin също беше неизбежно забавено. Hyunjin ще отдели време за саморефлексия, след като прекрати всичките си дейности като знаменитост.

Той искрено съжалява и се саморазсъждава за факта, че е наранил различни хора в средното училище със своите груби и неподходящи думи. Той искрено се извини на наранените и прави всичко възможно, за да могат тези хора да се излекуват от тези рани.

Искрено се извиняваме за причиняването на толкова сериозно безпокойство по този въпрос.

 

Иначе на групата нали й предстои участие в KCON, ето тук ни учат как да танцуваме..

[KCON:TACT 3 Fan Featuring Event] Dancing with Stray Kids

 

CLIO Korea Promotional Picture

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Марката Clio направи изявление относно Stray Kids...

Козметичната марка CLIO публикува официално изявление по отношение на техния модел Stray Kids.

На 28 февруари CLIO направи съобщение за Stray Kids след неотдавнашните твърдения за насилие в училище, отправени срещу Hyunjin. Компанията също така изтри всички снимки на Stray Kids, които бяха обявени за новото лице на CLIO по-рано тази година, от техните официални платформи.

Пълното изявление на CLIO е както следва:
Ние правим съобщение за клиентите, които обичат CLIO.

Първо, ние се извиняваме за забавянето в публичния отговор на скорошния спор, свързан с един от членовете на модела на CLIO Stray Kids.

След този спор, нашата компания незабавно спря всички рекламни дейности, включващи този модел. След като чухме от агенцията на модела, че ще им отнеме още малко време да разследват и разкрият точните факти, ние също отправихме искания до нашите местни бизнес партньори да спрат да използват това съдържание и да спрат всички промоции, свързани с модела.

Въпреки това, ние отдавна предоставихме на нашите чуждестранни дистрибутори съдържание, свързано с този модел, и въпреки че нашата компания непрекъснато искаше те да спрат да го използват след този инцидент, редица наши чуждестранни дистрибутори не бяха в състояние да приведат това в действие поради техните местни обстоятелства. Тези чуждестранни дистрибутори публично пуснаха съдържанието на модела заедно със своите насрочени промоции и все още не сме получили никакви планове за промяна на предстоящите им насрочени промоции.

Искрено се извиняваме на клиентите, които се чувстваха неудобно, тъй като не успяхме да реагираме бързо и да предприемем бързи действия в тази ситуация. В момента все още сме в средата на дискусии относно бъдещи планове за модела. Нашата компания е в процес на разговор отблизо с всички участващи страни и ние правим всичко възможно, за да можем да реагираме разумно на текущата ситуация. След окончателното ни споразумение планираме да продължим с нашите промоционални дейности съответно.

В момента, с изключение на редица чуждестранни дистрибутори, цялото съдържание, включващо нашия модел Stray Kids, което е качено преди този настоящ брой, вече е изтрито.

Ще работим усилено в бъдеще, за да обърнем повече внимание на чувствата на нашите клиенти и да слушаме по-внимателно гласовете ви.

Благодарим ви.

Източник

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Снимки на лидера за Men's Folio

[MEN’S FOLIO]
Men’s Folio March 2021 cover
Bang Chan

Evd9-Sk-U4-AAVBj-Q.jpg Evd9-Sl-BVk-AIMu1-C.jpg

 

Off Topic

 

Evd9-Sl-AU4-AIKCyb.jpg

 

И КЛИП

 

Lee Know с участие в радио предаването DAY6 Kiss Radio..

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

'God's Menu' достигна 200 млн гледания в ютуб..

Това е първата им песен достигнала това.

#StrayKids_GodsMenu200M

Ev62-Syk-Vk-AEAe3o.jpg

 

Ev65-Z-TVEAAZGn6.jpg

 

Най-гледаните MV от 4-то поколение Kpop Boy Group в YouTube:

#1. @Stray_Kids  God's Menu – 200M
#2. @Stray_Kids  Back Door – 142M 
#3. Crown – 133M
#4. @Stray_Kids  MIROH – 114M
#5. Flash – 108M
#6. @Stray_Kids  My Pace – 101M
# 7. @Stray_Kids Hellevator – 77M

 

Още снимки от фотосесията на Bang Chan за Men’s Folio March 2021...

Evn-Rfpw-UYAAww8i.jpg Evn-Rkzx-Vc-AEl-Vui.jpg

 

Off Topic

 

Evn-Rfp0-UYAAgb-Nd.jpg Evn-Rfp1-UYAUlgef.jpg

 

Evn-Rk0m-U8-AI4zib.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Модната марка CLIO беше пуснала график кога какво ще излезе с момчетата, които са техни лица, но покрай полемиката с обвиненията за тормоз в училище, нещата малко се промениха. Първоначално те спряха всички рекламни дейности със Stray Kids, дори изтриха всички снимки, които бяха качили до този момент. Днес обявиха, че ще продължат с тях, но рекламни лица ще им бъдат само седемте активни члена. /Тоест без Hyunjin, който в момента е в хиатус, пък и без друго проблемът е свързан с него/.

 

На 8 март козметичната марка CLIO публикува актуализирано изявление по отношение на техния модел Stray Kids.

CLIO обяви в своя акаунт в Twitter, „След дискусия с агенцията, CLIO реши да продължи да предлага седемте активни членове на Stray Kids да се популяризират като наши модели. Освен това докладите за даден иск са погрешно информирани и дело не е вътрешно обсъждано. Извиняваме се за дискомфорта, причинен от безпорядъчния процес, довел до окончателното ни съобщение. "

След това нови снимки на седемте членове бяха качени в Twitter на CLIO.

 

Ето ги и тях:

Off Topic

 

Ev7r3-Gq-Vk-AAb64-U.jpg Ev7r3-Gq-Vk-AE62-Tr.jpg

 

Ev7sd5-EUUAEEJi-S.jpg Ev7sd6-HVEAAy-HYm.jpg

 

Ev7s-GTy-VEAY8-Yw-R.jpg

 

Ev7s-GUl-Vg-AUQNMD.jpg

 

Ev7sijt-UYAI4-Co-J.jpg

 

Ev7sik-GVg-AYUi5k.jpg

 

Ev7s-PPg-UYAYVq-B.jpg Ev7s-XDl-Vc-AA-s1p.jpg

 

Ev7s-PQJUc-AUBSQP.jpg

 

Ev7s-XDCUYAIFAe-D.jpg

 

Ev7s-Tb-WU8-AAKdz2.jpg

 

 

Ev7s-Tal-VEAQBg5p.jpg

 

А ето и въпросният график, който най-вероятно така и няма да бъде изпълнен..

Мен видео тийзъра ми беше най-интересно да видя, честно казано.

Off Topic

 

Euyo-G-a-Vc-AEu-Jby.jpg

 

П.П: Обявено бе, че записите към шоуто 'Kingdom' продължават, без участието на Hyunjin.

Редактирано от skofiild
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нови снимки за CLIO..

Ewf-UM4-IVEAI54bo.jpg

 

Останалите..

Клик  Клик  Клик  Клик  Клик  Клик  Клик

 

Групата спечели "Best 3 New Artist" (Asia) на 35th Japan Gold Disc Awards!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди премиерния епизод на 1 април, в 19:50 KST, специалната сцена за MNET 'Kingdom' от представители на всяка група ще бъде излъчена по MCountdown този четвъртък, 18 март, в 18:00 KST. Екипът на продукцията коментира: „Невероятно представяне е подготвено от членове, представляващи всяка група, така че, моля, покажете много.

На 16 март шоуто разкри и плакати на първите изпълнения на групите.

Плакатът на Stray Kids изобразява тяхната тъмна и мощна аура, а текстът включва текстовете на “God’s Menu“, „Отпечатайте тези вкусове върху небцето си!“

stray-kids.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...