Jump to content

Recommended Posts

Значи...ще го прибирам у дома.:D Писна ми всички да го дърпат и да го бутат... пък той голямата работа да не може да се защити. 

Казвам ви: Тая Куан умира от яд и ревност и не иска да го даде на сестра си и това е. Не щот го мрази, а щот го иска толкова много, че се хапе дет не се стига. :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Krasi Mileva написа:

Може ли да питам кога ще пуснат последните два епизода 

Кои това да ги пуснат? Освен да питаш по всички теми единствено кога ще има бг субтитри, можеше да кажеш как е сериалът, докато чакаш търпеливо :)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По стара традиция би трябвало един за Черния петък и един за Коледа, ама айде, от мен да мине, по-скоро ще е. @helyg, пиянице, ела да помагаш с кетъринга, у 27 еп. ще си допиваш :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

4 minutes ago, helyg said:

Тя кърпата се развърза преди време, ама той отказва да го признае още. :lol:

Няма нищо сигурно на този свят. А и хората казват, че старата любов ръжда не хваща. Ще понахраня още някоя и друга котка и може да се променят нещата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериала много ми хареса.Имаше си всичко.Най-голямата поука в него,че няма неплатен обяд.Всеки трябваше да загуби някой,за да се промени,което е много жалко.

Романтични моменти между главните бяха много сладки и забавни.

Препоръчвам го на всеки,който харесва тайландски сериали,ще му хареса.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на това му дойде ред - официално да благодаря за превода @seal_reinforce    @helyg:thanks::kissx:

Стигнала съм до половината,  но добре че първо го гледах този младеж в "леля романса"(The last promise), че след ролята му тук , там щяха да са много неестествени почти лапешките му  физиономии на моменти :28558:

 

По темата на сериала - това с каката ми дойде в повече - вярно, че може би ще е повод тя да стане по- гадна нататък, ама....  И как пък гадния полубрат винаги ще е такова леке.  Иначе лелята ми е много симпатична ...и министъра, макар той да ми навява едни спомени ( @seal_reinforceти си знаеш :28558:). Не вярвам за щастлив край при тях...

 

Иначе музикално - ей това си го тананикам вече няколко дни :)

 

Редактирано от vivivan
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ахахахах, министъра, да. Ще се избият заради него, ще кажеш, че е пръв красавец :D

 

Лелята много сглупи с тая вратовръзка, по-хитра очаквах да е. За по-натам хептен не ми се говори.

 

Ский го къв е Фродо с тоя пръстен, закарфичен на ревера :D

 

tumblr_pqm5w5Wbzb1qi6agxo6_400.gifv tumblr_pqm5w5Wbzb1qi6agxo3_400.gifv

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Включвам се и аз в благодарностите за превода @seal_reinforce и @helyg:thanks:

 

Опитът ми с тайландското кино е 0, та тук с него се запознахме официално :lol: Изненадващо, много ми хареса, яко се зарибих. :D 

 

Лелята и аз много я харесах, макар че през цялото време

Off Topic

се чудех дали наистина е толкова миличка и добра, колкото я показват, или играе роля пред Тор и останалите, за да постигне някакви си свои цели, а всъщност и тя е гадинка :unsure:

 

 

Гледах спойлер снимки и няма финалът да ме изненада особено много (да не кажа хич), но пак ми е интересно засега. :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много хубав сериал! Гледам го за втори път и емоции пак имаше. :) Още първият път го пратих в списъка на любимите и сега си припомних, защо е там! На скоро започнах да гледам един нов тайландски лакрон и пак се зарибих. Гледаше ми се нещо любимо, Макар и изтъркан сюжет, винаги съм имала слабост към точно тези. Лошото момче с добро сърце, а ако и на външен вид ми хареса... идеалната комбинация! В интерес на истината разбирах всички негови постъпки. Единствено не можах да го оправдая, защото легна с каката на главната, но разбрах, защо го направи. Когато имаш такива белези от детството, нормално е да искаш да накажеш виновниците за това, защото мащехата му мина всякакви граници, а него тогава нямаше кой да го защити. Никой не избира, къде да се роди и не трябва да поемаш чужда вина, визирам грешката на баща му. Той търсеше справедливост по негов начин. Красив, умен, богат, помага на хората около себе си без значение от статута им, справедлив... всичко ми хареса в него. Главната.... в началото ми идеше да я цапардосам с нещо, че да й се размърда сивото вещество в правилната посока. Не разбирам как може да оставиш да те мачкат така и да ги защитаваш. Има си граници и когато бъдат преминати, трябва да се защитиш! Или тя е прекалено добра, а държанието й граничеше с малоумие или аз съм прекалено зла и не бих позволила да ме тъпчат! Бих се изнесла на секундата и бих им теглила на онези вещици по една.... :)  Вместо да върви да защитава сестра си, можеше да си оправи собствения живот и да остави онази да си счупи главата. Добре, че към средата на сериала се осъзна и най-накрая реши да оправи живота си и да застане до човека, когото обича. Относно въпросната сестра и майка й.... Нямам думи! Злобни, лоши, надути... На такива създания и екзорсизъм няма да им помогне!  Относно мащехата и брата на Сила, там положението е направо трагично. Доказателство, че парите, властта, лошото възпитание, злобата могат буквално да те превърнат в чудовище и разглезено, просто, грозно мамино синче! Лелята на главния много ми хареса. Не се оставяше на никой и не се срамуваше от себе си. Имаше реална оценка за нещата и защитаваше любимите си хора. Хареса ми играта на всички и сюжета. Щом се ядосвах, усмихвах, а моментите, когато между главните се случваше нещо гледах и им се радвах много, значи са успели да изиграят ролите си идеално. Момичета, огромни благодарности за превода! :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...