Jump to content

Recommended Posts

Rq3XZf.jpg

 

Off Topic

51099746_1414363322054614_7282046174817681408_n.jpg

Heart of Stone | Hua Jai Sila

КАМЕННО СЪРЦЕ

Епизоди 27

Продължителност: 60 мин.

Жанр: Драма / Романтика / Отмъщение

Време за излъчване : понеделник-вторник

Излъчвана мрежа: ONE HD

Период на излъчване: 4 март 2019 г.

Римейк на: Heart of Stone (2007)

 

Участват:
Tor Thanapob Leeratanakajorn като Tor/Sila
Ferny Nopjira Lerkkajornnamkul като Mingta
Noon Sirapan Wattanajinda като Pinsuda/Mam
Ann Siriam Pakdeedumrongrit като Sitha (Tor's Stepmother)
Typhoon Kanokchat Manyaton като Sawit
Nicky Nachat Jantapan като Thanwa
Raviyanun Takerd като Mingkwan
Aom Sakaojai Poolsawad като Marкатоee
Pai Sitang Punpop като Waewrat
Donat Natchaya Mungnimit като Character Name
Dream Pichaya Tippala като Character Name
Bow Chotima като Character Name
Pua Kittipong като Character Name
Pollawat Manuprкатоert като Komut/Mut
Ton Jakkrit Ammarat като Character Name
Pimpan Chalaikupp като Mai
Athiwad Sanidwong Na Ayoodthayaa като Character Name

 

Описание:

Тор, незаконно дете на високопоставен мъж и проститутка, малтретиран от мащехата и полубрат си, намира утеха единствено в приятелството си с Минта. След инцидент, всички го смятат за мъртъв. Години по-късно той се завръща, но не е слабото и беззащитно момченце, а богатият и влиятелен Сила - управител на нощен клуб. Съюзница му е бивша проститутка, взела го под крилото си, целта му - да отмъсти за смъртта на майка си и тормоза от семейството на баща си. Дали по пътя на вендетата ще преоткрие някогашната си приятелка от детството, Мин? И ще успее ли тя да си върне някогашния Тор?

 

 

:essub:

 

:subs: Свали с български субтитри :click: :click:

 

:subs: Онлайн с български субтитри :click:

 

Свали с английски субтитри :click:

 

С руски субтитри онлайн: :click:

 

С английски субтитри онлайн::click:

                                                                                       
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси за темата, това е един от лакорните, който ще следя, но когато се натрупат повече еп. От  оригинала ( с Би) съм гледала само два еп., но тъй като той не ми е от любимците не го продължих, въпреки че историята изглеждаше интересна.

С англ суб тук, надявам се и рускините скоро да започнат превода.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Руснаците вече са на 6-та и аз с тях.

Off Topic

 

Като махнем някои недоумици, не е лошо сериалчето.

От толкоз изгледани тайландски сериали, се питам, толкова ли жестоки и отвратителни са там титуловано богатите,

щото няма сериал в които да не показват лошо отношение към низшите, грубо и толкова нечовешко,

 а бедния нород им служи за подложки и изтривалки.

Верно, като махнем красиво подбраните артисти, другият народ повечето докарват на маймунеци

нищо чудно, че липсват човешки права, и там е като в джунглите, важат животинските закони...

Не разбрах, Минтра, кви ги търсеше у Сила,  на кого и какво искаше да доказва?

 

И главният, симпатяга, но и съперник по джуки на Бин Бин...:28558: 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Off Topic

 

Значи клипчетата в ютуб са страшна работа,така зарибяват да гледаш нещо.А аз хем в последно време отбягвам да гледам тия по бруталните им сериали на тайландците,а и този все още не е излязъл целия,и превод няма,но...вчера ми излезе един клип и край...Започнах го.Ще си го гледам на руски,и бавно да става-нищо,пак с удоволствие ще чакам да видя как ще бъдат унищожени гаднярите.Че са и много тука...Мащехата-вещица,синът-подлизурко,сестрата-изрод,майката на главната-тая да я заблъскаш малко и е,и остана оная,дето мъжа й е любовник на лелята на главния герой.Нищо чудно да станат и повече..

Сега за шестте изгледани от мен серии на руски и прегледани отгоре отгоре останалите излезли 4 серии,не мога да кажа някакво крайно мнение за сериала,но щом до тук не ме е изнервил и както казах си чакам какъв ще е краят на лошите,значи ми е допаднал.Е то нерви,че ще има,ще има,то тия кой знае какви мизерии ще направят в последствие,но все някога ще си го получат.Или поне на това се надявам,на добър край...

Макар,че не знам защо,но имам чувството,че лелята на гл. герой може и да не оцелее до края. Дано да греша,тя ми харесва,наперена,постоянно е в ущърб на богаташката,затапва я,но за съжаления оная другата е по-кобра от нея и не се знае какви може да ги извърши.Голяма гадина е тая богаташка,мащехата по-точно,двулична,нея най-искам да и разкрият истинското лице,дето се прави на много добра и невинна.Синът й,достойно нейно отроче.Как преби без капка милост бременната жена,и то бременна от него-ужас,а после се мазни на майка си, сякаш е някакъв льольо. Сам ще падне покрай хазарта той. Сестрата на главната героиня,толкова да е жестока,без жал и тя преби сестра си,изрод ве,само да не я направят някоя разкаяла се накрая...И майка им-въпреки,че от всички гадняри е най-малкия тук,то тя ме дразни най-много.Неблагодарница някаква,с претенции,и как застава зад лошата си дъщеря в постъпките й срещу другата й дъщеря.Това пък що за майка е...Въобще тука от лош по-лош е тяхната работа...

Но пък главните са толкова симпатични.Даже и като се хванат за гушите.А те определено доста често го правят,но поне засега при тях няма чак толкова крайни действия като изнасилвания и тем подобни,доста присъщи за тай сериалите.Само насилствените целувки...Лошото е,че Сила с неговите действия на отмъщение направи двете сестри врагове,или по-точно голямата намрази малката заради него и тя започна да си излива лошотията върху нея по много жесток начин.А Мин каквато е добричка,притеснява ме,че постоянно ще прощава на сестра си,ще търпи и страда от нея.Ама ще видим...Ще видим и как Сила ще си отмъсти...

 

И въпросния клип...

 

 

На фона на всичката лошотия,малко забава... Изпочупиха реквизита.:lol:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оная не му е истинска леля,а приятелка на майка му,също проститутка, която го отгледала...

Така че нещо като втора майка.Да, на фона на останалите сериали, този се чака с нетърпение...:up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колко еп ще е? Чакам да преполовят еп и тогава да го почна, нямам търпение. Главният е участвал в Хормоните, мисля че се сещам кой беше, един бунтар, който в първите еп. беше подел един протест срещу училищните униформи. Дсно не бъркам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Епизоди 26

преди 37 минути, andi11 написа:

Колко еп ще е? Чакам да преполовят еп и тогава да го почна, нямам търпение. Главният е участвал в Хормоните, мисля че се сещам кой беше, един бунтар, който в първите еп. беше подел един протест срещу училищните униформи. Дсно не бъркам.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотен сериал! Потресаващо добра актьорска игра! Готин сюжет и интересни обрати! Няма лигавщини и няма много захаросани моменти, а е по-скоро драма и трилър на моменти дори, разбира се и малко романтика, но само щипка.

Много добре играят главните двама, само гласа на главния малко ме дразни, за моя вкус е твърде тънък, но като се абстрахирам от говора на тайски, мисля, че всичко друго е добре.

Нещото, което ми хареса е, това че: нямаме девствени инфантилни девойки, а имаме опитни труженички /проститутки, компаньонки, златотърсачки/ и жени, които знаят цената си. Проститутките, компаньонките и любовниците са главни действащи лица, те изграждат сериала!

Това, което ме дразни обаче, е че твърде много възхваяват и изтъкват като нещо нормално проституцията и търговията с плът, като дори сутеньорът е главен герой, което лично на мен не ми допада, отново имаме престъпна професия издигната в центъра на сериала, и колкото и да ми го хвалят главния, не мога да спра да мисля, че е сутеньор. Не ми е по вкуса да зная какво работи Сила, макар, че съм съгласна, че и това е работа все пак, а в Тайланд явно е дори и законна.

Все пак тайските продукции много изтъкват като нещо позитивно престъпния свят - типично за тях е да възхваляват мафия, убийци или сутеньори, и това не е първият лакорн с подобен сюжет. Трудно го приемам, но имам ли избор?

Актьорът играещ Сила е много бял, чак се чудя как е възможно - бял е като сняг. Като се съблече и ахнах. Симпатичен е.

 

До седми епизод съм и все още ми е много интересно.

 

Важно: линкът за трейлъра е сбъркан и води до съвсем друг сериал! Може ли някой да сложи правилния линк?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 17 часа, lukreciana написа:

Аз съм на 9-та. Добра игра, но съвсем непонятни действия на гг. 

Нямам обяснение за нищо което върши. 

А аз обратното - разбирам действията му.

Off Topic

Нормално е да се опитва да заблуди Мин, и да не иска да се разкрие дори пред нея, за да не му провали тя плановете. Нормално е да разиграва и лъже Кван, както и да иска да отмъсти на Сит и майка му. Това, което ме дразни е прекалената хвалба с факта, че е сутеньор, дразни ме, че често го споменават като цяло в сериала.

Но явно проблемът е у мен, аз просто си мисля, че професията му не е особено хобава, което не значи, че в Тайланд не е обратното.

Чудя се обаче за нещо друго - не показват майката на Мин. Умряла ли е или от някъде ще се появи и тя?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 16 часа, lukreciana написа:

За главната героиня говоря.

  Скрий съдържанието

Хем я боли,хем я сърби...

 

Off Topic

Според мен тя не знае със сигурност, че това е Тор и това я тормози и я кара непрекъснато да се съмнява и колебае. Затова и е така объркана и нелогична. Иска и се да е той, но не вярва напълно, че е. И затова се чуди как да постъпи. Независимо от всичко, тя не показва симпатия към него до този момент, по-скоро демонстрира доза упорство и целеустременост, но не и някакви мили чувства. Ако се абстрахираш от насилствените му целувки, ще видиш, че тя за сега не е проявила близост, а само упорство и амбиция да разкрие плановете и самоличността на този мъж. Това, което е за мен е по-объркващо, е отношението между сестрите - по-малката се държи като робиня на голямата, което ми е непонятно, защото все пак те са възрастни хора с характер и обрзование, така че не ми е ясно защо малката така гравитира около голямата.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 6 часа, aria написа:
  Скрий съдържанието

Според мен тя не знае със сигурност, че това е Тор и това я тормози и я кара непрекъснато да се съмнява и колебае. Затова и е така объркана и нелогична. Иска и се да е той, но не вярва напълно, че е. И затова се чуди как да постъпи. Независимо от всичко, тя не показва симпатия към него до този момент, по-скоро демонстрира доза упорство и целеустременост, но не и някакви мили чувства. Ако се абстрахираш от насилствените му целувки, ще видиш, че тя за сега не е проявила близост, а само упорство и амбиция да разкрие плановете и самоличността на този мъж. Това, което е за мен е по-объркващо, е отношението между сестрите - по-малката се държи като робиня на голямата, което ми е непонятно, защото все пак те са възрастни хора с характер и обрзование, така че не ми е ясно защо малката така гравитира около голямата.

 

aria

Off Topic

В оргинала на този сериал по-малката сестра т.е. глваната е дъщеря на любовница, а той на проститука.....затова и двамата са пренебрегвани, обиждани, унижавани и т.н....

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, Tsvetelina85 написа:

aria

  Скрий съдържанието

В оргинала на този сериал по-малката сестра т.е. глваната е дъщеря на любовница, а той на проститука.....затова и двамата са пренебрегвани, обиждани, унижавани и т.н....

 

 

Да, в този римейк не е по-различно! Но това не обяснява това роболепно поведение и липсата на достойнство. Не е нужно да взима старите обувки на сестра си например, нали е архитект, може да си купи свои. Не е нужно и да търпи да я бият. Изобщо не виждам връзка между това, че тя е дъщеря на любовница, с това че се държи така. Все пак в Тайланд може да има две жени в едно семейство, не е нужно да яде и бой затова.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, aria написа:

 

Да, в този римейк не е по-различно! Но това не обяснява това роболепно поведение и липсата на достойнство. Не е нужно да взима старите обувки на сестра си например, нали е архитект, може да си купи свои. Не е нужно и да търпи да я бият. Изобщо не виждам връзка между това, че тя е дъщеря на любовница, с това че се държи така. Все пак в Тайланд може да има две жени в едно семейство, не е нужно да яде и бой затова.

Това и аз не мога да им го разбера..в не един и два лакрона съм го виждала.....и не го рабирам. Културни различния, ама в повече ми идва това поведение.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Off Topic

В 12 серия, макар и без субтитри,без да знам какво си говорят,пак яко се накефих как Сила спаси Мин,а сестрата си умря от яд.И като я отряза след това,тя като му се предлагаше...:es:Браво,почна да я тъпче той.А после как отиде да си гушка Мин. Естествено от цялата работа Мин изяде ''пешкира'',дето се казва,защото това чудовище още повече се озлоби срещу нея...Интересно ми е какво ли каза сестрата на Сила накрая.Само да не е разбрала вече кой е...

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 7 часа, skofiild написа:
  Покажи скритото съдържание

В 12 серия, макар и без субтитри,без да знам какво си говорят,пак яко се накефих как Сила спаси Мин,а сестрата си умря от яд.И като я отряза след това,тя като му се предлагаше...:es:Браво,почна да я тъпче той.А после как отиде да си гушка Мин. Естествено от цялата работа Мин изяде ''пешкира'',дето се казва,защото това чудовище още повече се озлоби срещу нея...Интересно ми е какво ли каза сестрата на Сила накрая.Само да не е разбрала вече кой е...

 

Не не казва това на края на епизода, Кван все още не знае кой е Сила.

Off Topic

Въпросът, който Кван зададе на Сила в последната минута е: Дали той я отбягва, защото харесва Мин? А за другото още не се досеща.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Време беше тая сестра да я сложат на място, тя не знае спирачки.

Обаче сюжета няма нищо с главния мозък на сценариста  и оттам с  главния мозък на главната гериня.

Ма то много тъпи, неадекватни постъпки-действия...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, но Мин пак е излъганата, разстроената и обидената - дори сега сестра й я излъга, че е спала със Сила. И нашата патка се върза. Язък, че момчето се старае да води някаква политика - уви, не може да се оправи с две тъпи жени. :slap:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, чашата преля,

Off Topic

 

главният доколкото видях, но не съвсем разбрах, /без субтитри/

преспа с гадната сестра. Ами сега...

Не очаквах, дам... както пишат рускинете, по какво се различава от баща си...

Ами ако се зачене някое дете...То да не е само нейно...

Както и да е, не ми хареса, после отиде да натиска малката сестра...;)

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...