Jump to content

Recommended Posts

Без да искам стигнах до 7ми еп и аз :blush:

Ама, що се гаврят така с главния :rolleyes: Като го стъкнат с тия панталони ми е като карикатура направо :D

Иначе не е лошо сериалчето, въпреки клишетата. 

Майка й и баща й са тоталните шемети,и много се забавлявам с тях. Актрисата, която играе майката на Минка ми е много любима. В Хилърчето беше уникален образ. В Наследниците също. Тази жена, както се смея с нея, така за секунда може и да ме разчувства.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хора , не мога са спя ,докато не догледам този сериал! Просто съм зашеметена на Kim Jae-Wook <3 Страхотен е, не мога да си го изкарам от главата! Изражението му  така прехвърля на  двата полюса от топло на студено ,започнах да получавам голям сърце-ТУП. Ще превъртам яко напред-назад само за погледите му  :yes: Сериала като цяло е забавен ,лек и едва ли има както да изненада до края .  НО ЛЪВЧО Е ЕДИН ПЪТ! ЛЪВЧО ПРЕЗИДЕНТ :inlove:

Разби ме сцената, в която просто разкопча едно копче и си свали часовника ! Това за него е абсолютно достатъчно да съблазни една жена :tongue:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На ‎14‎.‎6‎.‎2019‎ г. at 15:54, mulgogi92 написа:

 Разби ме сцената, в която просто разкопча едно копче и си свали часовника ! Това за него е абсолютно достатъчно да съблазни една жена :tongue:

И мен ме разби тази сцена . Получи му се много добре. Сериала е готин, романтичен, забавен. Лъвчо е неприлично красив и съблазнителен.  Двамата са много естествени и истински. Получи им се всичко. Айдълчето??? То това момченце все ходеше с едни висящи и големи дрехи, беше едно подплашено, странна работа. Но то не беше важното и интересното. Хареса ми сериала.  Всъщност, май, след 9ти епизод започна повече да ми харесва :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Романтично и топло. Съвременни отношения и герои, които се държат като зрели хора. Главният не е разглезен богат чебол, а свестен и талантлив човек, главната не е бедното, но добро момиче, дето се облича на тъмно и то с дрешки от сандъка на баба, а модно облечена изтънчена жена, която знае какво иска. Страхотна екранна двойка. И двамата показаха доста и сполучливи романтични моменти. Мисля, че от Kim Jae Wook очаквах повече изразителност, а Park Min Young се "изразяваше" повече, отколкото очаквах, но това са подробности. Добро е сериалчето, за почитатели на лекото и романтично четиво.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, andi11 написа:

До 4 еп. съм и имам въпрос- има ли шанс нататък линията с айдълстването да се сведе до минимум и действието да се съсредоточи върху гг или не?

Off Topic

ахам, не се притеснявай, към средата някъде нещата преминаха в обичайната романтика със загадки от миналото на героите.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах сериала и много ми хареса, имаше от всичко - любов, интрига, драма. Плаках и се смях от сърце. Док Ми и Лъвчо са много сладка двойка и направо ме разтапяха, макар че на моменти ми идеше да вляза в кадър и да й го отмъкна.. :wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След като изгледах сериала най-после разбрах защо  Kim Jae Wook не трябва да се снима в романтична роля ! :wub:

Ами аз почти получих инфаркт от такова количество престъпно опасен чар ! Това си е направо убийствена заплаха за всички корейски аджуми пред екрана !

Иначе ми хареса темата за фенстването-много полезни уроци за празноглавите корейки, увлечени по идолите си !

Прекрасно лятно забавление!:rolleyes:

Внимание- трябва да се гледа на климатик, включен на максимум 18 градуса!:lol2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хъхъхъ ... харесами,грабнаме ... изживях всяка емоция с тях(чак им завидях :tongue:) ... честно казано, си беше като глътка чист въздух .... без драмите с омонито,което ти хвърля пари лицето,без старата любов която ти еде да сриташ в ъгъла ... хубаво сериалче.За лъвчо, няма какво да говорим ... и преди го обичах,но сега съм влюбена в него ... искам още такива розови сериалчета с него ... за хората които обичат, пухкави-розови облачета,едни такива захаросани ... еми това е сериала ... 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалът вървеше добре от началото до края. Ким Дже Ук е покъртителен с тоя поглед... Направо "Melting Me Softly" :D:wub:

Сцените им с целувките бяха направо за червена точка :D  Пак Мин си я бива в това, доказа го още в "Healer".

Хич не ме е жал за брата - джудист! Да се влюбиш в сестра си не е нормално!

Няма значение, че не е биологична, все пак са израснали като брат и сестра.

Айдълчето беше толкова нелепо, че... не ми се коментира :lol2:

Тая извратена фенщина не мога да я разбера! Била съм дете и тийн, падала съм си по бой групи, ама такова чудо не е било!

Признавам си, че беше добре измислен фон на основната история.

С рекламата на прахосмукачката тук и в Memories of the Alhambra” успяха да ме агитират да си я взема :D

А майката на Док Ми я обичам, бе! Много харесвам актрисата :wub:

С две-три думи - чудно "zaharchee" сериалче! :yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@zaharchee, толкоз добре го описа, че ще съм скромна от към коментари.  :yes:

Фенщината я превъртах, защото нито айдъла, нито глупостите около него ми бяха интересни. 

За мен Пак Мин Йонг направи сериала. Невероятна актриса ♥

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Забравих да вметна едно нещо.

Може и да бъркам, че с тази политкоректност в американските и др. сериали,

вече не съм сигурна какво и къде съм гледала,

но май за пръв път в корейски сериал се говори открито за гей двойка?!

Сега да очакваме ли и някой черен азиатец?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

On ‎8‎/‎30‎/‎2019 at 1:02 PM, zaharchee said:

Била съм дете и тийн, падала съм си по бой групи, ама такова чудо не е било!

Въпреки че преди 30г. света беше друг и нямаше интернет, това което видях в сериала много ми напомни фенщината по Майкъл Джексън, виждал съм нещо подобно от близо, само че без да бъда чак такъв фен, по-скоро в роля близка до тази на съпругът на фенката, или на брата на Док Ми. :) И разбира се, тогава нямаше интернет, smart-фони и някои други подробности, помня че си купуваха скъпа книга за MG на унгарски, въпреки че не знаеха езика. Феновете може да са малко луди понякога.


Освен това, освен песента Били Джийн, има и анимиран видеоклип за лудите фенове, пак песен на MG: (Speed Demon)


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

。゚☆: *.☽ .* :☆゚

 

Първоначално отлагах започването на този сериал, но в крайна сметка изключително се радвам, че се насилих да си го пусна. Макар да не съм голям фен на романса и специално клишетата, успя да ме грабне!~ Причината за това най-вероятно е цялата тази фенщина от страна на главната с която до някаква степен relate-вам.
Гледала съм Park Min Young в не малко драми, но мисля, че тук ми е любима! Успява да изпъкне в образа, също както в What's Wrong with Secretary Kim. Що се отнася до главния, Kim Jae Wook, за първи път попадам на него. Направи ми много добро впечатление, ще се постарая да хвърля око и на някоя друга драма с негово участие. 

 

Минусът на сериала е, че може би е твърде предвидим. Обзалагам се, че можем да изброим доста с подобен сюжет. :896767:
Въпреки това ми допадна и смятам, че малко клише не вреди на никого. Дори и се нуждаем от него от време на време. 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 5 часа, Maddy-noona написа:

 

 

Що се отнася до главния, Kim Jae Wook, за пръв път попадам на него. Направи ми много добро впечатление, ще се постарая да хвърля око и на някоя друга драма с негово участие. 

Ехаа, един човек, който да не е гледал Kim Jae Wook, веднага да се поправиш:896767:. Той е от актьорите, които мен лично ме карат да загледам някоя драма. И веднага ще ти препоръчам Coffee Prince (2007), там е култов образ. А що се отнася до този сериал имаше много оригинални сцени между двамата главни и все пак някак си нещо ми липсваше за да е пълно удоволствието.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Приятно за гледане, независимо от клишетата и захарта, която се лееше - или пък може би тъкмо заради тях. Първите епизоди, в които властваше фенството, не бяха моите, и всъщност втората половина ми беше по-интересна, въпреки познанствата от миналото и забравените спомени, които почват да излизат един след друг. Клишетата не ми пречат - те са задължителни за корейските сериали и си ги понасям добре, но не така стоят нещата с рекламираните продукти - направо ми иде да спра и най-интересния сериал, когато ми заредят женшен, разтворимо кафе, прахосмукачки, дрехи, напитки и какво ли още не... Точно това ми беше и най-дразнещото тук. Пради тази причина не харесах много и главната, която иначе е много симпатична, но превърнат ли я в ходеща реклама, трудно я изтрайвам. Виж, Ким Дже Ук е друга бира - може да рекламира каквото и колкото си иска! :wub: Такава рядкост е да го види човек в главна роля, че всичко му прощавам. А усмивката с повдигането на едното крайче на устните много ми напомня на Хьон Бин, така че печели още точки. Откъм химия главните го докараха много добре, само дето редуваха зрелите отношения с детинщини като игри на карти посред нощ... Тъкмо да повярваш, че ще видим нормална романтика и изведнъж се пръква щъркелчето, дето носи бебетата... Двете майки са ми много любими, радвах се да ги видя една до друга на екран, от симпатичните актьори ми е и съпругът на приятелката, а джудистът имаше огромен потенциал да ми спечели сърцето, ако не го бяха вкарали в многоъгълника. Хубаво, че не набутаха там и айдъла, щото съвсем щяха да се омажат! 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Свежо сериалче, едно такова приповдигащо настроението, и всичко изписано за сериала в темата забавлява още повече :D Наистина сериала е напълно нереален и пълен с клишета, но докато гледа човек някак си не им обръща внимание. Според мен, просто човек понякога има нужда да изгледа и един такъв сериал ;) Главните ги харесвам и двамата и бяха уникална двойка. Този Kim Jae Wook наистина е престъпно красив, а на Минка благородно й завиждам, че все с красавци я забъркват . Трудна работа е и нейната :D  Беше ми интересно да разбера повече за фенството, както и за работата в галерия. С нетърпение очаквах да разбера дали ще се състои изложбата и даже това повече ми задържаше погледа в последните два епизода, отколкото личните отношения между главните. Сапунените мехурчета бяха просто прекрасни ..... :wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 14.12.2019 г. at 13:28, felicyti написа:

Свежо сериалче, едно такова приповдигащо настроението, и всичко изписано за сериала в темата забавлява още повече :D Наистина сериала е напълно нереален и пълен с клишета, но докато гледа човек някак си не им обръща внимание. Според мен, просто човек понякога има нужда да изгледа и един такъв сериал ;) Главните ги харесвам и двамата и бяха уникална двойка. Този Kim Jae Wook наистина е престъпно красив, а на Минка благородно й завиждам, че все с красавци я забъркват . Трудна работа е и нейната :D  Беше ми интересно да разбера повече за фенството, както и за работата в галерия. С нетърпение очаквах да разбера дали ще се състои изложбата и даже това повече ми задържаше погледа в последните два епизода, отколкото личните отношения между главните. Сапунените мехурчета бяха просто прекрасни ..... :wub:

Взе ми думите от устата :) Абсолютно съм съгласна с всяка твоя дума! Благодаря на преводачите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...