Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

 

Off Topic

D2pyQVGWoAAqhOb

 

Her Private Life (그녀의 사생활)

Страна: Южна Корея

По новелата „Nuna Paen Datkom“ на Kim Sung Yun

Период на излъчване: 10 април 2019 – 30 май 2019 г.

Време на излъчване: Сряда - Четвъртък 21:30

Жанр: Драма, Романс, Комедия

Канал: tvN

Епизоди: 16

Режисьор: Hong Jong Chan (Dear My Friends, Most Beautiful Goodbye, Life, Tamra the Island)

Сценарист: Kim Hye Young

Субтитри: Английски

          

Участват:

Park Min Young като Sung Duk Mi

Kim Jae Wook като Ryan

Ahn Bo Hyun като Nam Eun Ki

Maeng Sang Hoon като Sung Geun Ho (Duk Mi's father)

Kim Mi Kyung като Ko Young Sook (Duk Mi's mother)

Park Jin Joo като Lee Sun Joo (Duk Mi's best friend)

Jung Jae Won (ONE) като Cha Shi An

Park Myung Shin като Nam Se Yun (Eun Ki's mother)

Kim Bo Ra като Cindy

Hong Seo Young като Choi Da In

Im Ji Kyu като Kang Seung Min

Kim Sun Young като Uhm So Hye

Lee Il Hwa като Kong Eun Young

 

Резюме: Док Ми (Park Min Young) живее двоен живот: през деня тя е уважаван куратор в художествена галерия, но през нощта е тайно обсебена от момчешкия музикален идол Ши Ан и поддържа сайт за него. Нейната любов към Ши Ан е причината връзките ѝ да се провалят. Затова Док Ми е съсредоточена върху работата си и обновяването на сайта на идола. Докато един ден в галерията не пристига новият директор Раян (Kim Jae Wook). Някога той е бил известен художник, но вече не рисува. Раян няма интерес към живота на другите, но след като научава за тайните занимания на Док Ми, е заинтригуван…

 

Свали с български субтитри :subs: :click: :click:

Онлайн с български субтитри :subs: :click:

Свали с български и английски субтитри :click: 

Свали с английски субтитри :click:

Онлайн с английски субтитри :click:

Свали с руски субтитри + OST :click:

Онлайн с руски субтитри :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оооооо, нямам търпение!! Само един поглед към актьорите и съм абсолютно ЗА! Ще се гледа! Дано наистина не го съсипят сценаристите, с този каст има много потенциал. Ох, април сега ми се струва като септември. :lol: 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много сладурска 1-ва серия. Главната си ми е любимка, няма празно с неин сериал, как ги подбира не знам, но всичките й ги харесвам. Главния отдавна не го бях гледала, та ми е кеф и него да видя в главна роля и то романтична. Много цветно, свежо и веселко започна. Още повече се забавлявах, откривайки някои "фенски" прилики с главната. :es:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Off Topic

Изгледах четирите излезли серии,е как може брата на главната да излезе,че не и е брат и че я харесва отгоре на всичко.Те толкова готино отношение да имат един към друг,всичко развалиха тия сценаристи...

 В началото малко стайлинга  на гл.героиня твърде много ми напомняше за предишния сериал на актрисата,ама после вече се отърсваш от това,защото то само това е общото между тях.Иначе Док Ми ме кефи как си представя,че убива някой,а пред него е мила  и добричка,нейните изблици пред шефа,на него много не му мълчи,в опозиция са тъй да се каже и най-важното-фенщината й...Милата,щеше да припадне като разбра,че ще ходи в дома на певеца,а там пък бе все едно на седмото небе...Тая работа с феновете,до тук показаха част от лудостта им,но ми е интересно ако не тя,а друга бе замесена в скандал с Ши Ан,дали  и тя щеше да реагира така злобно,както другите го направиха върху нея...

Главния пък не цепи басма на никой,има си и болезненото минало...А как реши,че Док Ми си пада по жени...:lol2:

Не очаквах,че тук действието ще се развие в посока двамата главни да се преструват на двойка,ама се случи и чакам с нетърпение какво ще става..Особено сега когато и Синди/друга фенка на Ши Ан и опонентка на Док Ми с неин сайт за звездата/ се появи като стажантка в галерията,а всъщност е там да ги шпионира..

На мен до тук драмата ми идва като съставена от две истории-главните,отношенията им,галерията от една страна и фенщината от друга.Но нещата малко по-малко започват да се омесват,а и да видим как той ще разбере нейната тайна и как ще реагира...

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз ги изгледах. Приятно е сериалчето. Ама много ми е чоглаво с това чакане на следващия епизод. @Чингулинка Чингу, де се губиш? Нали щяхме да се срещаме в тази тема, ама нещо не те виждам :D @skofiild го е казала, в спойлера/офтопик, вкратце какво се случва досега. Нищо не мога да добавя.Освен, че Минчето си е все същата сладурана, надявам се този път образа и да претърпи някакво развитие от усмихнатото Де. Има индикации, пък да видим.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въобще ме не хванаха първите два епизода, а доста им се силих. Минка даже дразнеща ми беше.Нагласено, натъкмено, та чак зализано.Корейската малоумна фенщина, дето може да е единица мярка за фен-безумие и  няма равна по света, инак добре са я издокарали.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Минка е повече от перфектна, чак дразни верно, разликата от другите и роли, че го играе бунтарка, обаче всичко това се замаза яко към 4 серия, тъй като бунтарката спря да се бунтува, а взе да разчита преди всичко/най-вече/как живя до сега?/ на високия си симпатичен бос Раян Голд и с това пък сериала стана мощно скучен и неправдоподобен, тъй като допреди 10 минути екранно време си говореха на вие, и се разправяха кой крив, кой прав в работата, в живота и т.н.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледате ли, уважаеми? ;)

На моменти /почти всички всъщност :D/ отношенията в сериала са толкова детински и неправдоподобни, обаче продължавам да ги гледам.

Лайънчето ми е тотален магнит, тоя човек има уникална игра,  през цялото време му следя  изражението на лицето, понякога е супер темерут, друг път погледа му просто гали, всяко изражение му е повече от впечатляващо, дори и най-детската сценка да спретнат, а те се постараха доста :D ще гледам до край, с  Лайън - Дже Ук  нямам друг избор. :inlove:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледаме, уважаема, гледаме...:D

Интересно ми е едно, казват, че самоиронията е признак за висок интелект. При положение , че толкова детайлно си самоиронизират прословутата им фенщина, дали все пак няма да се опитат поне малко да си вземат поука и да влязат в норма. 

Ама то явно хич не е лесно да фенстваш, ако съдя по теста за ВИП. -  "Цвета на панталоните и реда, в който ги е носил..." Леле , майко мила:swoon: ... За мен това вече си е направо диагноза. От мен фен не става. :896767:

И още нещо ми прави впечатление. Някак си много свободно като че взеха да се засягат хомо - теми. Някакво разкрепостяване  ли еволюира, или само ми се струва?

Не ще и дума , че Минчето и Гофретката, оп , сори :D Лайънчето, са сладури и заради тях наивитетните сценки се преглъщат. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ооо Asha, много се радвам, че следиш този корейски шедьовър на самоиронията и как би го пропуснала :D 

Всеки път като се появи в кадър блестящия, неповторимия и леко обожествен  Ши Ан, особено, когато двамата с Лайън са в асансьора и се чудя да се смея ли, да плача ли. 

Лайън висок, строен, винаги последен писък на модата и като вкара надменният поглед просто кърти, и този дребен, слабичък иии леееко невзрачен мега идол до него ха ха.. :D къде примират фенките и по правилния човек ли се заглеждат изобщо.. :D дори не смея да се запитам, и от там идва и основното несъответствие в страданията на Минка.

По план тя е жестоко пристрастена към своя идол, но на практика нещата са в полза на Лайън....в гооляма негова полза. ;)

И когато приятелката на Минка и тя взе да се заглежда по барманчето си певец и вече съвсем забравиха за какво сме се събрали,...къде отиде фенството до гроб, нямат ли принципи тия мацки ха ха...  :D

Образът на стажантката-преследвачка Шинди няма да го коментирам и там коефициента  на самоирония е доста голям, особено като се появи майка и да и дава тон в живота :D и да искаш да кажеш нещо, няма какво, всичко е кристално ясно   :D 

В тоя сериал всички са малко парче идоли и до къде ще я докарат работата нямам никаква идея :lol2:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чисто визуално погледнато, срещу Лайънчето и трима Ши Ан - човци да излязат, пак не могат се хванат и за малкия му пръст. Обаче с тези вменени меценатски наклонности у айдълчето, явно искат да загатнат, че момчето има и достатъчно интелектуален багаж , а не само единия айдълски имидж. От там насетне следва скобата , че и кумирите те са хора, т.е. създадения и поддържан медиен образ е само едната страна на медала. 

Но на тази тема може  много да се дискутира.

На този етап ми е по-любопитно, за кого ще загаджат джудистчето  - за Шиндито или за художничката.:896767: 

Имам и едни съмнения, че предстоят разкрития за разни кръвни връзки / все пак си е корейски сериал - без таквоз не може/.

Явно след последната серия влизаме в частта с драмата, да видим колко ще продължат душевните страдания на замесените. 

Да не пропуснем отново нещо ново и оригинално като хрумване - семейството на Минчето + разширения му състав от джудиста и майка му. 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Джудистът милия много незаветна роля са му отредили, очите му само в Минчето, обаче нито говори, нито има намерение да го направи и въобще много му е тежка съдбата, неговата несподеленост е в пъти повече от необходимото, прави го да изглежда глуповат, а той е готин.

Мамината сладка Шинди не я виждам с него, а за художничката и тя не е негов тип сякаш.

А!  това ме подсети сцената с дървообработката, е там прекалиха, как пък ги събраха четиримата на едно място, това беше много скалъпено, ама много... Аууу! :D И после на вечерята джудистчето се държа много свойски  и Минчето нито дума не му каза, а тя не е от тези дето си мълчат.

Драма ще има, за да запълним някой друг епизод,  хубаво почнаха в първа серия, имаше много готин сюжет около професията на куратора, изложби, подбор на картини, търгове и т.н, обаче това съвсем го оставиха на 6 план и взеха да въздишат един по друг. 

Животът в галерията ми е интересен, пък и двамата са професионалисти точно в този област, имаха интересна закачка в началото, кой колко си разбира от работата и как се справя. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Точно щото ми е готин, за туй ми се ще да го загаджат с някое маце, че да не остане самотен , като рицар на печалния образ. Тя, Минка, ясно накрая на кой ще фенства доживот :896767: , ама той ще остане с пръстче в уста, ако не се преориентира овреме.

Наистина можеха да задържат инерцията с живота и естеството на работа в галерията. Освен всичко друго, един сериал е редно да има и поне малко образователна цел - какво по -хубаво от това да научим нещо ново.  Ама явно толкова му беше - другото ще остане фирмена тайна.

Като се замислиш, ако не беше това несвойствено кротко поведение на Минчето  след дървообработката, нямаше да се стигне до драмата . Направиха се погрешни изводи, някои успяха да вкарат други в заблуждение  и докато се разберат кой -кого , тъкмо ще избутат серия -две.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако краят на девети епизод ви е впечатлил, чакайте да видите десети! Разбиха табутата, направо шок!

Spoiler

Такова мляскане и натискане не очаквах да видя в корейски сериал, хеле пък от Минка, дето още помня като я целуна Минчо в Шити хантъра какви белтъци оцъкли.

Ц-ц-ц! Срамота! :slap: То главният нали се води чужденец, с това може да се измъкнат, че не е запознат с корейските обичаи.

Между другото, тя изглежда болезнено слаба, направо анорексична. Иначе сериалът не е нищо ново под слънцето.

@cucyta :kissx: 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

4 minutes ago, Yamashita said:

То това нашето гледане на  сериал ли се води, аз си мислех, че е следене с поглед на Ким Дже Ук  :896767: ....

Кърпичка ли ти трябва? 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...