Jump to content

SF9


skofiild

Recommended Posts

Малко видео тийзъри към мюзикъла "Altar Boyz", където ще участва Taeyang..

 

[ALTAR BOYZ] SPOT VIDEO

 

[ALTAR BOYZ] POSTER MAKING - YOO TAE YANG

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

2021 KBS Song Festival, който се проведе вчера, 17 декември, започна със събитие на червения килим!

Водещи бяха Cha Eun Woo от ASTRO, Rowoon от SF9 и Seolhyun от AOA, а 2021 KBS Song Festival започна да се излъчва на живо по KBS 2TV в 20:30 часа. KST.

Съставът на изпълнителите включваше Red Velvet, Stray Kids, TXT, Oh My Girl, ITZY, THE BOYZ, aespa, ENHYPEN, Kang Daniel, Lee Mujin, SEVENTEEN, Sunmi, NU'EST, ASTRO, Brave Girls, NCT U, SF9, Kim Woo Seok, STAYC и IVE.

 

cha-eun-woo-seolhyun-rowoon.jpg

 

sf9.jpg

 

И представянето им..

 

Off Topic

 

MC CHA EUNWOO, SEOL HYUN, ROWOON INTRO (2021 KBS Song Festival) I KBS WORLD TV 211217

 

 

- Inseong, заедно с Minyoung от Brave Girls изпълниха “Don’t Forget Me” (“Iris” OST)

 

Off Topic

 

Brave Girls, SF9 - Don’t forget me(잊지 말아요) (2021 KBS Song Festival) I KBS WORLD TV 211217

 

 

- Rowoon изпълни “No Goodbye in Love”, част от “The King’s Affection” OST.

 

ROWOON(SF9) - No Goodbye In Love(안녕) (2021 KBS Song Festival) I KBS WORLD TV 211217

 

Backstage Interview - Brave Girls, SF9, ASTRO, THE BOYZ, Stray Kids I KBS WORLD TV 211217

Off Topic

 

 

 

- Следва изпълнението на групата..

 

SF9(에스에프나인) - INTRO + Trauma (2021 KBS Song Festival) | KBS WORLD TV 211217

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Universe Music разкри график и обложка за предстоящото ново парче на SF9 "Savior".

На 24 декември KST, представител на глобалната платформа за фенове Universe, заяви: „Новото парче на SF9 „Savior“ ще бъде пуснато чрез Universe Music на 30 декември“. В същия ден изображението на корицата и графикът за „Savior“ на SF9 бяха разкрити чрез приложението Universe и официалните акаунти в социалните медии.

 

1640310749-sf9-savior.jpg 1640310758-sf9-savior.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

SF9 пуснаха своя музикален видео тийзър за "Savior"!

 

SF9 - ‘Savior’ Official Music Video TEASER

 

П.П: Както и SF9 - 'Savior' CONCEPT TRAILER..

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като знаете, в своя ютуб канал UNIVERSE пускат само част от целия видеоклип на песента, целият може да се види в платформата.

В последно време обаче започнаха да качват и в ютуб цялата песен и интересно че на SF9 - ‘Savior’ още не е.

Все пак ето превюто, а по-долу ще кача песента, качено от фен.

 

SF9 - ‘Savior’ Official Music Video PREVIEW

 

SF9 - ‘Savior’ Official Music Video

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Жив и здрав да е Chani.. :wub:

73efbf9313572b19ac7b1549c0b19c78d99cffa9

 

***

На 15 януари „Immortal Songs“ на KBS излъчи втората част на своя специален „2022 Oh My Star“.

Специалното издание на Oh My Star включва по-млади артисти, които се обединяват с легендарни певци, които са били техни минали идоли и модели за подражание. Изпълнителите за втората част включваха Michael Lee и Min Woo Hyuk, Jo Jang Hyuk и Kim Ba Da, Lee Eun Mi и sEODo Band, SF9’s Inseong и Boohwal, Lim Jeong Hee (J-Lim) и 2AM’s Jo Kwon, и Hyolyn и Lia Kim.

 

Спойлери
По време на шоуто MC Lee Chan Won посочи: „Inseong от SF9 е на седмата си година от дебюта си, а Boohwal е в 37-та година. Между тях има точно 30 години разлика." Chae Je Min от Boohwal каза: „Успяхме да се срещнем заради музиката. Ако мислите за футбол, това е все едно Cha Beom Geun и Son Heung Min да играят заедно. Това не може да се случи в спорта. Но можете да направите това в музиката."

Inseong каза: „Старшите Boohwal са наистина като мечта за мен. Репетирахме заедно и не можех да повярвам, че сме заедно в едно пространство." Той добави: „Майка ми дойде да гледа. Тя е фен на Boohwal. Тя дори попита дали може да направи снимка."

Boohwal и Inseong изпълниха „Making Memories“ на Kim Hyun Sik.

 

 

Тук може да погледнете и изпълненията на останалите участници.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бяха споделени нови снимки на Kim Hee Sun, SF9’s Rowoon, Lee Soo Hyuk и други по време на четенето на сценария за предстоящата драма на MBC „Tomorrow“!

„Tomorrow“ е базиран на едноименния уебтаун и разказва историята на Choi Joon Woong (Rowoon), който попада в нещастен инцидент, докато се бори да си намери работа. В резултат на това той се пресича с мрачните жътвари Goo Ryun (Kim Hee Sun) и Lim Ryoong Goo (Yoon Ji On), които работят заедно, за да спасят живота на тези, които обмислят самоубийство, и той се присъединява към екипа им в подземния свят като техен най-млад член.

При четенето на сценария към режисьорите Kim Tae Yoon и Sung Chi Wook  се присъединиха Kim Hee Sun, Rowoon, Lee Soo Hyuk, Yoon Ji On и останалите от главния актьорски състав. Въпреки че това беше само първото им четене, актьорският състав показа невероятен синхрон с ролите си, позволявайки на героите от уебтауна наистина да оживеят.

Kim Hee Sun ще играе мощния мрачен жътвар Goo Ryun, който е лидер на екипа за управление на кризи в централата за управление на духа на монопола за отвъдния живот, наречен Joomadeung (фантасмагория). Нейната роля е да спасява живота на хора, обмислящи самоубийство. Rowoon я придружава като Choi Joon Woong, нов служител по договор в екипа за управление на кризи. След дълго търсене на работа, склонният към злополуки Choi Joon Woong най-накрая постига мечтата си да получи работа, но в подземния свят.

Също така в екипа за управление на кризи на Goo Ryun е Im Ryoong Goo, изигран от Yoon Ji On. Хумористичният и енергичен Im Ryoong Goo винаги се грижи да не работи точно след осем часа, като поддържа перфектния баланс между работа и личен живот. Lee Soo Hyuk играе Park Joong Gil, ръководител на екипа на ръководния мениджърски екип в Joomadeung. Park Joong Gil е студен, с мощна тъмна аура, но е най-добрият в работата си да напътства починалия. Тъй като той твърдо вярва в спазването на правилата, той винаги се сблъсква с Goo Ryun и екипа за управление на кризи.
Продуцентите на „Tomorrow“ коментираха: „От първото четене на сценария Kim Hee Sun, Rowoon, Lee Soo Hyuk, Yoon Ji On и останалите членове на актьорския състав надминаха очакванията със своята химия и потапяне в героите си. Повече от всичко мисля, че ще можем да споделим дълбоки емоции и топли смехи чрез мрачните жътвари, които се опитват да спасят животи, както и пътуването за разопаковане на историите на онези, които обмислят смъртта. Моля, очаквайте го с нетърпение.”

„Tomorrow“ на MBC ще се излъчва след приключването на „Tracer“ през първата половина на 2022 г.

Изт. + още снимки.

 

Rowoon-2.jpg

 

Kim-Hee-Sun-Rowoon.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А, какви са ги вършили нашите..

 

Hwiyoung и Chani са осъдени за нарушаване на разпоредбите за превенция на заболявания.

На 27 януари беше съобщено, че полицията е получила сигнал за питейно заведение, работещо в 1 часа сутринта KST на 18 януари, където присъстваха Hwiyoung и Chani. Настоящите разпоредби за COVID-19 позволяват работа само до 21:00 часа. KST в Сеул.

Заведението е със заключена врата и не иска да я отвори, което накара полицията и пожарникарите да отворят вратата.

По това време присъстваха общо 15 души, включително Hwiyoung и Chani, техни познати и персонала на заведението, и всички те бяха задържани от полицията за нарушаване на разпоредбите за превенция на заболявания.

Агенцията на SF9 пусна следното изявление в отговор на доклада:

"Това е FNC Entertainment.

Днес разбрахме, че членовете на SF9 Hwiyoung и Chani нарушиха насоките за контрол на COVID-19 в Сеул чрез събиране с познати на 18 януари в 1 часа сутринта KST.

След планираните им дейности за деня, Hwiyoung и Chani се свързаха от познат за рождения ден на Chani и отидоха в холдем пъб в квартала Nonhyeon. Поради това те бяха разпитани за нарушаване на правилата за контрол на заболяванията.

Определено е, че действията на Hwiyoung и Chani са небрежни и заслужават критика. Те се упрекват, че предизвикват безпокойство на феновете и публиката, и са дълбоко саморазсъждаващи и съжаляващи.

Ние също така изразяваме дълбоки извинения за невнимание относно управлението на нашите артисти без място за извинения. Ще осигурим по-задълбочено управление и ще подготвим мерки, за да не се повтори подобна ситуация.

Още веднъж искрено се извиняваме, че предизвикахме безпокойство и разочарование на много хора с този инцидент."

Изт.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Inseong обяви плановете си да се запише в армията.

На 5 февруари FNC Entertainment разкриха, че датата на записване на Inseong е определена за 21 март и че той ще изпълнява задължителната си служба като член на военната група.

Агенцията също така заяви, че ще направят отделно съобщение за военния набор на Youngbin, след като датата бъде потвърдена.

Пълното изявление на FNC Entertainment е, както следва:

Здравейте, това е FNC Entertainment.

Правим съобщение относно военния набор на SF9 Inseong.

На 21 март, след като получи основна военна подготовка в учебен център, Inseong ще изпълнява военния си дълг като член на военния оркестър. С цел да се предотврати разпространението на COVID-19 и да се сведе до минимум хаоса, няма да има публично събитие в деня на привличането му.

Предвид факта, че това ще бъде повод, споделен с много други войници, на феновете е забранено да присъстват и се надяваме, че ще се въздържате от това.

Винаги сме благодарни за любовта, която изпращате на Inseong от SF9, и молим феновете да го аплодират до деня, в който той успешно завърши военната си служба и се завърне в добро здраве.

Що се отнася до Youngbin, веднага щом датата на записването му бъде финализирана, ние ще ви информираме чрез съобщение.

Благодарим ви.

Изт.

 

***

 

Youngbin ще се присъедини към Inseong при записването следващия месец.

На 14 февруари агенцията на SF9, FNC Entertainment, публикува следното изявление.

Здравейте, това е FNC Entertainment.

Това е нашето съобщение относно военния набор на SF9 на Youngbin.

На 29 март Youngbin ще се запише като действащ войник в 27-ма дивизия на армията. Поради предпазни мерки около COVID-19 и за намаляване на безпорядъка около мястото за вписване, ние няма да провеждаме никакви официални събития в деня на вписването му.

Тъй като това е място, където са събрани много войници, точното местоположение ще бъде запазено в тайна и молим феновете да уважават факта, че им е забранено да идват.

Винаги сме благодарни за любовта, която изпращате на Youngbin от SF9. Той ще завърши задължителната си военна служба безопасно и до деня, в който се върне в добро здраве, ние молим за постоянната ви подкрепа.

Изт.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Inseong от SF9 се сбогува с членовете, тъй като днес започва задължителната му военна служба.

В следобеда на 21 март, Inseong започва задължителната си военна служба. След завършване на основната си военна подготовка той ще служи във военния оркестър. Според FNC Entertainment не е имало отделно събитие, което да предотврати разпространението на COVID-19 и други хаотични ситуации.

Междувременно, Inseong официално стана първият член на групата, който започна задължителната си военна служба от днес.

 

klz1647889360j.jpg

 

jdv1647889377x.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...