Jump to content

SF9


skofiild

Recommended Posts

Списание „1st Look“ се обедини със звездите на Kingdom: Legendary War' по Mnet, включително BTOB, SF9, Stray Kids, The Boyz и ATEEZ за пет уникални корици на юнското издание.

За тази живописна поредица всеки от екипите въплъти своето задвижвано и решително отношение към сцената, като същевременно с харизма изобрази уникалния цвят и стил на своя екип. 

SF9 споделя, че като част от MNET 'Kingdom' им служи като ценно и запомнящо се изживяване.

Те се радват на факта, че са в състояние да прекарват много време заедно. Позволява им отново да осъзнаят важността един на друг.

UHWbI.jpg

 

1621382350-e1p97azvuaatqej.jpg

 

 

И нов постер от филма The Gossip, където играе Chani.

Филмът ще излезе на 3 юни.

UHZyi.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В очакване на предстоящият KCON, който ще се проведе през юни, официалният ютуб канал на Кпоп фестивала пусна изпълненията на групите участвали в лятното му издание през 2020 г. И макар, че е минало вече почти година, това реално е първото пускане на тези изпълнения официално. Забавлявайте се.

[All Stage] SF9 @KCON:TACT 2020 Summer

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес се излъчи 9 еп на “Kingdom: Legendary War”.

След като iKON и Stray Kids започнаха битката в епизода от миналата седмица, BTOB, ATEEZ, SF9 и THE BOYZ излязоха на сцената за своите вълнуващи изпълнения тази седмица от трети къг на състезанието. А в този кръг състезаващите се групи представиха спектакъл на тема „No Limit“, което означава, че групите са свободни да изпълняват всяка песен по свой избор и да привличат каквито и да е артисти, които харесват.

SF9 изпълни знойно кавър на „Move“ на SHINee’s Taemin.

[9회] ♬ Move - SF9(에스에프나인)ㅣ3차 경연 2R#KINGDOM EP.9 | Mnet 210527 방송

 

Off Topic

 

 

 

И най-якото..

Общото първоначално класиране за втората част на Кръг 3 (подлежи на промяна след изчисляване на гласовете на феновете и броя на гледанията на видео) е както следва:

1. SF9
2. Stray Kids
3. BTOB
4. THE BOYZ
5. iKON
6. ATEEZ

 

Не че след останалите 50 % гласове нещата няма да се променят и не че имат шанс да спечелят.

Но... радвам се, че момчетата показаха на какво са способни. Защото в началото на шоуто имаше един момент когато никоя от другите групи не беше гласувала за тях и те се почувстваха много гадно тогава. Та, радвам се за първото им място днес. Бях наистина доста приятно изненадана от него. :wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

“Kingdom: Legendary War”е към края си.

В дългоочаквания финален кръг на шоуто за идоли, ATEEZ, Stray Kids, THE BOYZ, SF9, iKON и BTOB ще се изправят гава до глава с чисто нови песни.

Победителят в „Kingdom“ ще бъде решен чрез комбинация от следните фактори: кумулативните резултати на групите от първите три кръга на състезанието, резултатите от гласуването на живо по време на последния епизод на шоуто и цифровото представяне на групите нови песни.

Пред финала на живо всичките шест песни ще бъдат пуснати едновременно на 28 май от 12:00. KST и броят на потоците и изтеглянията, постигнати от всяка песен през следващите четири дни (до 11:59 KST на 1 юни), се отчитат в цифровия резултат на изпълнителя.

„Kingdom“ ще използва Gaon Chart и Apple Music, за да изчисли съответно вътрешния и глобалния резултат на всяка песен.

Песента на iKON за финалната битка е озаглавена „At Ease“, на ТНЕ BOYZ е „Kingdom Come“, на ATEEZ е „The Real“, на SF9's „Believer“, на Stray Kids „WOLFGANG“, а на BTOB е „Show and Prove. ”

 

SF9 

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

“Kingdom: Legendary War” увенча своя победител!

На 3 юни състезанието за идоли излъчи своя дългоочакван финал на живо, в който ATEEZ, Stray Kids, THE BOYZ, SF9, iKON и BTOB показаха епични изпълнения на техните новоиздадени песни.

 

Off Topic

 

Победителят в „Kingdom“ беше определен с помощта на комбинация от следните фактори: кумулативните резултати на групите от предишните три кръга на състезанието, резултатите от гласуването на живо по време на последния епизод на програмата и цифровото представяне на новите песни.

На 28 май от 12 часа. KST, всяка от шестте конкуриращи се групи, издаде чисто нова песен и броят на потоците и изтеглянията, постигнати от всяка песен за следващите четири дни, се отчете към цифровия резултат на изпълнителя. („Kingdom“ използва Gaon Chart и Apple Music, за да изчисли съответно вътрешния и глобалния резултат на всяка песен.)

Финалният кръг на състезанието беше на обща стойност 50 000 точки, 40% от които бяха определени от цифровото изпълнение на тези шест нови песни. Останалите 60 процента се определят изцяло от гласовете, подадени по време на финала на живо.

Класирането въз основа на цифровите резултати на групите (не комбинираното общо класиране) беше следното: ТНЕ BOYZ се класира на първо място, Stray Kids на второ място, BTOB на трето място, ATEEZ на четвърто място, iKON на пето място и SF9 на шесто място.

 

 

 

Докато феновете гласуваха в реално време, всяка от шестте групи се качи на сцената, за да изпълни новата си песен на живо.

Ето тяхното изпълнение:

SF9 – “Believer

 

Шестте групи се събраха и за специална песен за сътрудничество: ATEEZ’s Jongho, THE BOYZ’s Hyunjae, BTOB’s Eunkwang, iKON’s Donghyuk, SF9’s Inseong и Stray Kids ’Seungmin се обединиха, за да изпълнят новата песен“ A Boy’s Diary ”.

 

След като всички гласове на живо бяха събрани, водещият Changmin обяви окончателния победител в  “Kingdom”: Stray Kids.

SF9 се класира на 6 място.

 

Off Topic

 

 

 

Mnet 'KINGDOM : LEGENDARY WAR' крайно класиране...

#1 Stray Kids
#2 THE BOYZ
#3 ATEEZ
#4 BTOB
#5 iKON
#6 SF9

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Зад кулисите на участието на Chani и Hwiyoung в драмата Imitation. И по-точно танцовата практика на групата, в която играят там.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пригответе се, изглежда, сякаш SF9 се готви за нещо ново!

На 21 юни в полунощ KST SF9 публикува мистериозен туит, в който феновете спекулират за следващото им завръщане. Туитът, който е написан на руни, гласи просто: „Капка сълза“.

Тъй като SF9 има история на пускане на кодирани тийзъри за техните завръщания, много фенове вярват, че туита е първият тийзър на групата за предстоящото им завръщане. Фенове също отбелязват, че няколко от членовете, включително Youngbin и Zuho, наскоро са пуснали намеци за сълзи и плач.

 

Постът им в Туитър

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Феновете познаха, ще имат завръщане.

Дата все още няма, но това ще е деветият им мини албум, наречен TURN OVER и днес излезе следният тийзър.

SF9 9TH MINI ALBUM [TURN OVER]
TURN OVER : PROLOGUE

 

 

П.П: Ъпдейтвам..

На пети юли ще е завръщането. Клик

Редактирано от skofiild
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

SF9 разкриха загадъчна програма за рунично завръщане за 'Turn Over'.

На 22 юни SF9 разкри кодирания график за завръщане за предстоящия си 9-ти мини албум, който изглежда има по-тъмна концепция. 'Turn Over' ще излезе на 5 юли KST.

Вижте тийзъра на графика и преведения код:

0vnjhyn3dz671.jpg

 

6/24 Jacket Poster S Ver.
6/25 Jacket Poster F Ver.
6/26 Jacket Poster 9 Ver.
6/28 Track List Poster
6/29 Highlight Medley
6/30 Tear Drop MV Teaser 1
7/01 Turn Over SF9 Tarot
7/03 Tear Drop MV Teaser 2
7/05 Album Release

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...