Jump to content

SF9


skofiild

Recommended Posts

Във втори и трети епизод на “Kingdom”, излъчени съответно на 8 и 15 април се проведе първи кръг от състеанието, който беше на тема “To The World”.

Състезаващите се групи имаха задача да ремиксират една от песните си, за да изнесат представление, което искат да „покажат на света“.

Във втори епизод бяха показани тези на THE BOYZ, iKON и BTOB, а този четвъртък в трети епизод пуснаха и на Stray Kids, ATEEZ и SF9.

SF9 избраха да изпълнят 'Now or Never'.

 

[풀버전] ♬ Jealous(질렀어) - SF9(에스에프나인)

 

Off Topic

 

 

 

Както беше обявено по-рано, състезателите на “Kingdom” ще получат точки по време на състезанието въз основа на следните критерии: гласове от шестте конкуриращи се групи (25 процента), оценки от група от 30 експерти (25 процента), местни и гласовете на глобалните фенове (40 процента) и броя на гледанията на видеоклипове (10 процента).

Въпреки че гласовете на феновете и гледанията на видеоклипове се броят за кръга - които възлизат на общо 50 процента от резултатите на състезателите - все още не са събрани, шестте конкуриращи се групи гласуват веднага след представленията, докато панелът от 30 експертните съдии направиха своите оценки по едно и също време.

 

В резултат на това, тъй като 50 процента от резултатите на групите все още са във въздуха, “Kingdom” разкрива първоначалните резултати само въз основа на гласовете на шестте конкуриращи се групи и оценките на експертната група, на които всяка от тях е по 25 процента от крайните им резултати (общо 50 процента).

ATEEZ се класира на първо място и в двете категории, докато Stray Kids претендира за второ място в оценките на експертните съдии и завърши за второ място с BTOB в гласовете на състезателите. Междувременно THE BOYZ зае трето място в оценките на експертните съдии и четвърто място в гласовете на състезателите.

SF9 претендира за четвърто място в оценките на експертните съдии, но се класира на шесто място в общата първоначална класация, след като не получи гласове от останалите състезатели. BTOB и iKON се изравниха за пето място в оценките на експертните съдии, но BTOB се класира на четвърто място като цяло поради високото си класиране в гласовете на състезателите, докато iKON зае пето място в гласовете на състезателите.

Общото първоначално класиране за Кръг 1 (подлежи на промяна след изчисляване на гласовете на феновете и броя на гледанията на видео) е както следва:

1. ATEEZ
2. Stray Kids
3. THE BOYZ
4. BTOB
5. iKON
6. SF9

 

Ez-BE-l-IWYAEmmuj.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Zuho и Jaeyoon пуснаха специален подарък за феновете.

Zuho пусна "Must Be Spring or Fall" в акаунта си в SoundCloud, а песента е дует с колегата му Jaeyoon. Песента говори за липсата на някого и за сравняване на любовта му с пролетта или есента - с други думи, затопляне или охлаждане. Рапът на Zuho съвпада идеално с медените вокали на Jaeyoon.

Песента

 

Групата пусна танцовата си практика за изпълнението им в KINGDOM : LEGENDARY WAR

SF9 – 'Jealous' Practice Video | 킹덤(KINGDOM : LEGENDARY WAR) TO THE WORLD Stage

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Роден да бъде знаменитост! SF9 Rowoon изглежда шик, но и прекрасен в най-новата си фотосесия със списание Marie Claire и Estée Lauder...

 

Ez-YXHGBUYAIwur-C.jpg

 

Ez-YXFt-LVUAMWJJK.jpg

 

Още снимки

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Предстоящият младежки драматичен сериал на KBS2 „Imitation“ представи първите официални тийзър плакати на измислени идол групи - Shax, Sparkling и Teaparty!

Базиран на популярен уебтаун със същото име, „Imitation“ е измислена история, съсредоточена около живота на идолите, независимо дали са на върха в индустрията или наскоро дебютиращи новобранци. В светлината на премиерата на драмата през следващия месец „Imitation“ наскоро пусна групови плакати и на трите измислени групи идоли, които зрителите ще опознаят съвсем скоро!

Първо, има харизматичната, секси момчешка група Shax, водена от члена на центъра Kwon Ryuk (U-KISS's Jun). Той е заобиколен от Dojin (Yuri), Jaewoo (Ahn Jung Hoon), Leehyun (SF9's Hwiyoung) и Hyuk (ATEEZ's Jongho). 

Второ, има освежаваща нова група момчета новобранци, Sparkling! Членовете на групата включват център Yoojin (ATEEZ's Yunho), Seyoung (ATEEZ's Seonghwa), Minsoo (ATEEZ's San) и Hyunoh (Boys Republic's Suwoong). 

И накрая, но не на последно място, има прекрасната нова група момичета Teaparty! Триото се състои от Maha (Jung Ji So), Hyunji (Lim Na Young) и Lia (Minseo).

Убедени ли сте достатъчно, за да повярвате, че тези измислени членове на групата идоли може да дебютират в реално време скоро? За да хванете и трите групи и техните завладяващи истории, гледайте „Imitation“ по KBS2, излъчващ се от 7 май в 23:20 KST! 

 

1618453267-ey1vcjuvgaazuhw.jpg 1618453267-ey1v6ihveaizqsh.jpg 1618453268-ey1wfmavcaii-dc.jpg

 

И ако мислите, че всичко е на шега, ето ви Туитър акаунта на групата SHAX, открит на 5 април. И Инстаграма им.

Днес качиха индивидуални снимки на всеки член, а преди дни груповата снимка. Всичко е точно както при една истинска група.

Майтапа на страна, но може ли наистина да получим нещо от тия групи, па макар и за малко, а не само да ги видим в сериала?

На мен на нещо такова ми намирисва и дано е така де..

Не знам, но дори и само за сериала да е, харесва ми как го правят.

Туитър акаунт, Инстаграм, дори групов спойлер първо е качен, сега качват тийзър снимки. Дори хаштагове има. Интересно.

 

Off Topic

 

GROUP POSTER SPOILER

SHAX

2021. 05. 07 (KST)

 

Individual Concept Photo 

SHAX

LEEHYUN

2021. 05. 07 (KST)

#SHAX #LEEHYUN #샥스 #이현

Ez-YPSQq-Vc-AAywi6.jpg

 

И на останалите по абсолютно същия начин...

Off Topic

 

KWONRYUK  HYUK

Ez-YO5n1-VUAMCV4x.jpg Ez-YP0-UPVk-AAOMi-P.jpg

 

JAEWOO  DOJIN

Ez-YPclm-UYAMj-Me4.jpg Ez-YPs-QJVg-AEGJ6-K.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес се излъчи 4 епизод на “Kingdom”, където участва групата..

Започна втория официален кръг на състезанието, като темата е „Re-Born“, което означава, че те са били натоварени да покрият и преинтерпретират песен на една от другите групи.

Тъй като ATEEZ зае първо място както в гласовете на състезателите, така и в оценките на експертни съдии на първия тур, те получиха възможността да изберат групата, с която искаха да си разменят песни - и след кратка дискусия избраха iKON. Stray Kids, които бяха на второ място в двете категории, избраха BTOB. И накрая, BOYZ и SF9 бяха автоматично сдвоени един с друг. iKON ще изпълни „INCEPTION“ на ATEEZ, докато ATEEZ ще изпълни „RHYTHM TA“ на iKON. SF9 поема “The Stealer” на THE BOYZ, а THE BOYZ избра да изпълни SF9’s “O Sole Mio.” BTOB покрива “Back Door” на Stray Kids, а Stray Kids ще изпълнят “I’ll Be Your Man” на BTOB.

 

Днес бяха излъчени три изпълнения от втори кръг, тези на SF9, THE BOYZ и iKON.

[풀버전] ♬ The Stealer (The Scene) - SF9(에스에프나인

 

Off Topic

 

 

 

Кавъра на ATEEZ на iKON „Rhythm Ta“, кавъра на BTOB на „Back Door“ на Stray Kids и кавъра на „Stray Kids“ на BTOB “I’ll Be Your Man” ще бъдат разкрити в епизода от следващата седмица на „Kingdom“, който ще се излъчи на 29 април.

В самия край на епизода “Kingdom” представи и втората половина на резултатите от 1-ви кръг.

Както беше обявено по-рано, състезателите на “Kingdom” ще получат точки по време на състезанието въз основа на следните критерии: гласове от шестте конкуриращи се групи (25 процента), оценки от група от 30 експерти (25 процента), местни гласовете на глобалните фенове (40 процента) и броя на гледанията на видеоклипове (10 процента).

Миналата седмица “Kingdom” разкри резултатите от гласуванията от шестте конкуриращи се групи и оценките на експертната комисия, които възлизат на общо 50 процента от оценките на състезателите. След изчисление на гласовете на местни и световни фенове и броя на гледанията на видео през тази седмица, шоуто разкри класирането и за четирите категории.

Пълните резултати за кръг 1, както се вижда в таблицата по-долу, са както следва:

Оценки на експертния панел (25 процента)

1. ATEEZ
2. Stray Kids
3. THE BOYZ
4. SF9
5. BTOB and iKON

 

Гласуване от 6-те конкуриращи се групи (25 процента)

1.ATEEZ

2. BTOB and Stray Kids
3. THE BOYZ
4. iKON
5. SF9


Брой гледания на видео (10 процента)

1. Stray Kids
2. iKON
3. ATEEZ
4. BTOB
5. THE BOYZ
6. SF9

 

Гласуване от местни и световни фенове (40 процента)

1. Stray Kids
2. SF9
3. iKON
4. BTOB
5. ATEEZ
6. THE BOYZ

 

Kingdom-Round-1.jpg

 

Ezlm-Qp-FXEAEh-IMF.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пуснат ли съобщение започващо с (archive 9), значи ни очаква нещо от някой от тях днес. Този път ще е от Jaeyoon. Да видим какво ще ни предложи, кавър изпълнение ли, танц или нещо друго, по-късно ще разберем..

(archive 9) SF9 JAEYOON Coming Soon!

21.04.24 6:00 PM

RvUYJ.jpg

 

П.П: Кавър изпълнение е, заповядайте..

 

Редактирано от skofiild
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Групата пусна денс практиката им за изпълнението на The Stealer, за участието им в KINGDOM...

SF9 – 'The Stealer (The Scene)' Practice Video | 킹덤(KINGDOM : LEGENDARY WAR) RE-BORN Stage

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгряващият музикален актьор и член на SF9 Inseong позира за игрива, пролетна фотосеся със списание "Dazed"!

За тези снимки Inseong представи своите момчешки прелести, съответстващи на стилове като щамповани панталони, раирани якета, плетива, както и предпазители за ръгби. По време на интервюто си Inseong говори за страстта си към музиката, както като идол, така и като музикален актьор. Той каза: "Надявам се да популяризирам активно и в крайна сметка бих искал да позволя на феновете да чуят албум, пълен само с моя глас."


На въпрос какъв музикант иска да бъде запомнен, Inseong отговори без колебание: "Искам да бъда запомнен като музикант, който наистина е добър в пеенето. Не мога да изразя колко гордост и удовлетворение изпитвам, когато чувам хората кажат: „Той е добър певец“. "

Ez8ay-Gt-UUAEXFg-I.png Ez8a1o-IUYAAX4il.png

 

Off Topic

 

Ez8a0-H9-VUAEfv-U0.png Ez8a3-XPVc-AMd-OQF.png

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Измислената момчешка група SHAX ще издаде първия си официален сингъл по-късно тази седмица!

Членовете на харизматичната момчешка група SHAX ще бъдат звездите на предстоящия младежки драматичен сериал KBS2 'Imitation', премиера на 7 май от 23:20 ч. KST. Групата се състои от 6 членове - Kwon Ryuk (U-KISS's Jun), Dojin (Yuri), Jaewoo (Ahn Jung Hoon), Lee Hyun (SF9's Hwiyoung), Hyuk (Jongho от ATEEZ) и Eunjo (Chani от SF9).

В съответствие с премиерата на 'Imitation' този уикенд, сингъла на SHAX „MALO“ ще излезе на 7 май в 12:00 KST, стартирайки очаквания от OST сериал на драмата! Твърди се, че „MALO“ е рок / хип-хоп жанр, представящ мощната, бунтовническа страна на SHAX.

E0-NDb9-CUc-AA7wc6.jpg

 

Измислени, измислени, те истински взеха да стават тия групи.

Ето на, и в списания взеха да се появат.

SHAX и SPARKLING / и двете измислени за сериала/ се оказаха с фотосесия за Singles Korea.

E0-Lj0i-PVc-AMWOVt.jpg E0-Lj0i-NVc-AIIj-UN.jpg

 

Още снимки  И тук

 

Също и SHAX (샥스) Official Group Teaser

 

И нещо за SF9.

След като SF9, THE BOYZ и iKON стартираха състезанието от втори кръг в 4 епизод, а през следващата седмица в епизод 5 излъчиха представянията на ATEEZ, BTOB и Stray Kids, втори кръг от Kingdom приключи.

Класирането, досега.

Излязоха резултатите и за втори кръг, но те са на база гласовете от шестте конкуриращи се групи (25 процента) и оценки от група от 30 експерти (25 процента).

Другата седмица се очаква да излязат останалите 50 % /гласовете на феновете и броя на гледанията на видеоклиповете/.

Та, до тук нещата изглеждат така:

1. ATEEZ
2. SF9
3. BTOB
4. iKON

5. Stray Kids

6. THE BOYZ

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Плакат на INSEONG към мюзикъла RED BOOK, в който ще участва.

E0m5-Kcq-Vo-AAIj32.jpg

 

И нещо ново от момчетата . Малко в детски стил, подобаващо за денят на детето, който корейците отбелязват днес.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След като бе обявено, че танцьор от екипа на THE BOYZ e с Ковид19, а двете групи имат съвместни етапи, всички участници бяха тествани. Момчетата от SF9 и персоналът им са с отрицателни резултати, но Taeyang e идентифициран като близък контакт и ще излезе в самоизолация. Останалите продължават с графиците.

 

Днес започва драмата 'Imitation', където Hwiyoung, заедно с U-KISS's Jun, Yuri, Ahn Jung Hoon и ATEEZ's Jongho съставляват група SNAX .

Днес излезе песента на тази група. Те трябваше да имат участие и в Music Bank, но бе отменено, заради ситуацията с Ковид19 в шоуто Kingdom, където пък участват Ateez и SF9.

(SHAX) - MALO (이미테이션 X SHAX) (Imitation X SHAX)

 

Добавям към поста:

SHAX 샥스 'MALO' Dance Practice

 

П.П: За какво иде реч в новата драма. Сюжетът по-подробно, че досега не е споменаван:

Lee Ma Ha /Jeong Ji So/ е член на K-pop момичешката група Tea Party. Въпреки липсата на популярност на групата, Ma Ha получава известно внимание от страна на медиите поради физическата си прилика с популярната солова певица La Ri Ma /T-ARA Jiyeon/. По време на телевизионна риалити програма, в която идолите участват в спортни събития, Ma Ha случайно наранява Hyuk /ATEEZ's Jongho/, член на известната момчешка група Shax. Друг член на Shax, Kwon Ryok, изпитва неприязън към Ma Ha в резултат както на инцидента, така и на опитите й да спечели популярност, като имитира Ri Ma. Двамата обаче са принудени да се пресичат в телевизионни програми и когато са хвърлени в драма заедно. Междувременно приятелят от детството на Ма На и идол Lee Yu Jin /ATEEZ's Yun Ho/, от групата Sparkling, изпитва чувства към Ма На и се опитва да я предпази от това, което според него са отрицателните намерения на Ryok към нея.

Imitation (2021)

 

Освен Hwiyoung, Cha Ni също взема участие в драмата. Той е бивш член на групата SHAX, която напуска след скандал.

Героят му EUNJO е съперник с Kwon Ryuk /главният герой/.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

“Kingdom: Legendary War” влезе в своя трети кръг на състезанието!

На 13 май „Kingdom“ разкри своето комбинирано класиране за цялото състезание досега - и започна Кръг 3 с първите изпълнения на своята дългоочаквана битка за сътрудничество.

За разлика от първите два кръга, 3-ти кръг от шоуто е разделен на две части. За първата част на кръга шестте състезаващи се групи се разделят на два отбора от по три групи за изпълнение на рап, танци и вокални единици.

ATEEZ, Stray Kids и BTOB сформират единия отбор, докато THE BOYZ, SF9 и iKON сформират другия - и двата отбора се изправят в единични изпълнения, включващи вокалисти, рапъри и танцьори на всеки отбор, които си сътрудничат като междугрупови звена. (Във втората част на рунда идолите ще се върнат в съответните си групи, за да се състезават помежду си, както обикновено.)

За разлика от предишните кръгове на „Kingdom“, нямаше оценки от експертна група и шестте конкуриращи се групи не гласуваха. Вместо това, шоуто привлече специална аудитория от 33 „оценители“, която включваше Super Junior’s Donghae и Shindong, хореографката Lia Kim, музикалния продуцент Shinsadong Tiger, музикален продуцентски екип MonoTree, музикален критик Kim Young Dae, режисьор на музикални видеоклипове Jang Dong Joo и групи от идоли Weeekly, BDC, MIRAE и TRI.BE.

За битката на рап звената Sunwoo / THE BOYZ/, Hwiyoung / SF9 / и Bobby / iKON/ се изправят срещу Hongjoong /ATEEZ/, Minhyuk /BTOB/ и Changbin, Han и Bang Chan /Stray Kids/.

Междувременно в битката с танцовите звена Juyeon /THE BOYZ/, Taeyang /SF9/ и Donghyuk / iKON/ се изправят срещу Felix, Lee Know и I.N /Stray Kids/; ATEEZ’s San, Wooyoung, Seonghwa, Yeosang и Yunho; и Peniel /BTOB/, които изпълняват „Wolf“ на EXO.

 

Rap (THE BOYZ, SF9, iKON)

 

Dance (THE BOYZ, SF9, iKON)

 

След гледане на представленията, 33-те специални „оценители“ в публиката гласуваха на живо на място.

 

Спойлер

Off Topic

 

В битката за рап звена екипът на “Mayfly” (ATEEZ, Stray Kids, BTOB) победи екипа “It’s One” (THE BOYZ, SF9 и iKON). Резултатите от битката с танцовите единици ще бъдат разкрити следващата седмица.

Както беше обявено по-рано, състезателите на “Kingdom” ще получат точки по време на състезанието въз основа на следните критерии: гласове от шестте конкуриращи се групи (25 процента), оценки от група от 30 експерти (25 процента), местни и гласовете на глобалните фенове (40%) и броя на гледанията на видеоклипове (10%).

Досега “Kingdom” бе разкривало класирането на групите в тези отделни категории, без да ги комбинира. В края на този епизод обаче “Kingdom” най-накрая обяви окончателните резултати за първите си два състезателни кръга, както и общите резултати на групите към днешна дата.

Ето текущото комбинирано класиране за кръг 1 и кръг 2 (цялото състезание до момента):

1. Stray Kids
2 ATEEZ
3. BTOB
4. iKON
5. THE BOYZ
6. SF9

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

„KCON: TACT 4 U“ идва през това лято, от 19 до 27 юни!

На 14 май големият онлайн K-Pop фестивал представи първата гама от присъстващи артисти, които са Highlight, BTOB, iKON, SF9, Golden Child, ONF, ONEUS и Weki Meki!

E1-Q-b-UCUUAEk-EH4.jpg

 

 

Групите Sparkling и SHAX в канала на списание Singles Korea

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Радио участие на Inseong на 13 май.

Едно негово изпълнение, заедно с Kim Sejeong. Прекрасни.

 

Off Topic

 

 

 

И зад кулисите на заснимането на фотосесията, която има за списание Dazed...

SF9 INSEONG – ‘데이즈드’ 5월호 Shooting Behind

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...