Jump to content

Hajimete Koi o Shita Hi ni Yomu Hanashi (2019)

lazeto

Recommended Posts

Едно добро ученическо /и не само/ сериалче. С позитивните послания, които така ми допадат в японското. Kyoko Fukada е толкова красива, толкова прекрасна, че си затварях очите за моментите на преиграване и за най-неграмотното показване на "болен кръст":28558:. Тримата претенденти я заслужиха и как така, недоумявам, успяха да ги направят много различни и все пак много готини. Едно от нещата, които определено ми харесаха беше, че до последно не можах да позная кого ще избере главната. И бях изненадана, не очаквах това. Обаче беше готино. Дразнители - майката, с това "анти" поведение и обяснението ѝ накрая изобщо не ми я реабилитира и "успешният" ѝ колега, който говореше във всяка една ситуация, сякаш надъхва отбора за бараж на световното. Моят фаворит беше Kento Nagayama, обаче сега ми си ще високо и силно да превъзнасям Ryusei Yokohama. Това човече показа такава прочувствена игра, такова богатство от лица и израстване на героя. Фен съм!

• Upvote 1